2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ooh ohh yandan Beraber deneyelim şekerimm, daha nelere kadir acaba bu dans etmek

günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?

Canım normal son aylarda böyle duygu değişimleri, her hamiş yaşıyor bence. Zor zamanlar bizi bekliyor, çok büyük bi sorumluluk... Allahım hepimize üstesinden gelme gücü versin. Mükafatımız da çok tatlı olacak ama

Tatlımm günaydınn, oyy yeyim enerjik anne seni
Ben de kendimi çok iyi hissediyorum bugün, doğru düzgün uyuyamadım ama iyi hissediyorum. Belki de çalıştığım son 3 gün olmasındandır.
Bu arada Herkeslere GÜNAYDINNNN

geçmedi canım akşam kıvrandım resmen şimdi yine ağrıyor cuma gidicem doktora

gezenti hamişşş senii.... git bakalımmhadiii sen halledersin bacım yaaa sende bu hamaratlılık olduktan sonraa....hem Allah yuva kuranın yanındaa biliyorsunn...dikkat edinizz kendinizee fatma hanımcıgımmm yormayınızz emii kendinizii:)

burcum günaydın canım...eşin bi noktada haklı ama son zamanada kalmaması lazım işlerin...gün içinde iş yerinde fazlz yorulmadıgın bi gün yerleştirirsin cicilerinizi annesi...

sağol teyzesi..kuzummm puff böreği olmuşş bu ay maşallahh nstye girdim ordada aynı şekilde çıktı benim sancım 20-21 civarı çıktı...50 oluyormuş bu değer sancılar başladıgında...80le falanda doğuyormuşş kuzular...

doktorumuz geçici dedi hamdolsun..2 hafta sonraa nst için çağırdı yeniden...artık 2 haftada bi gidecekmişim...birinde sadece nst olacakmış, diğerinde hem nst hem ultrason...inşallahhh 2 hafta sonraki nstdeden güzel haberlerler gelirimmm burcummm:26:

günaydınnn nasılsınız anneler
geçen cuma hamilelik eğitimine gittim annelik sertifikamı aldım :)) artık tamamdır di mi bu sertifika yeter D
haftasonuda ana şeyleri hallettik çok gerekli olan şeyleri aldık.
haftasonu bir de baktım ki benim yavrumun doğrudürüst kıyafeti yok :)) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ancak 2 çekmece çıktı :))

sizler neler aldınız şuana kadar alet edavat??

2-3 gündür kasık ağrısı yaşıyorum ve geçmedi, evdeyken sürekli ayaktayım o da geçmiyor haliyle, eşim de kızıyor dinlenmiyorsun uzanman lazım diye.
kilo topiğinin linkini bana atar mısınız bulamadım 7. ay verilerimi yazayım?

Son düzenleme:
Günaydın anneler...

Biz özel istek üzerine yarım gün geldik ofise.. İyiki gelmişiz Hediyemizde geldi
Nilt'cim Çok teşekkür ederim
Eve gidince resmini eklicem hakikaten çok şirin

Canım geçmiş olsun.. Az önce okudum.. Biliyorsun hamileliğin ilk başlarında bende vardı ritim problemi.. Doktorum arada bende kardiyolojik bir bozukluk olmadığı sürece bebekte ve bende arada böyle durumların normal olduğunu söylemişti.. Kan basıncıyla alakalıymış sanırım.. Üzme sakın kendini kötü bişey yoktur bence

Kızlar merhaba.. belki hatırlarsınız, ben başından beri buraya uğrayanlardanım..
Fakat yazmıyorum, genelde hergün okuyorum sizi..

2 gündür fena halde grip oldum..
İlk gün çokl şükür nezleyle atlatacağız derken, 2. gün öksürükte eklendi ki sormayın..
Karnımın içi ağrıyor artık öksürmekten.. Birde kuru kuru gıcık şeklinde öksürük..
Hamileliği boyunca grip olupta, öksürük tecrübesi yaşayanlardan yardım istiyorum..
Varmı bana önerebileceğiniz birşey yaa.. Helak oldum öksürmekten..

kuzummm bizim doktor göbek kordonundan geçen kana bakarken tespit etti zaten aritmi...geçicidirr bu haftalarda olur dedi...bende sizlerlede paylaşınca daha çok rahatladım..allahın izniylee kuzumun bişeyi yokturr teyzesi:26:...sağoll kajum fıstıgımm

Cnm üzülme benimkine ayrıntılıda midesindeki su azalmış demişlerdi düzelir dedi dr düzeldi geçen hafta bacak boyu bir hafta geri dedi bu haftalarda olur dedi düzelir dedi. Ertesi gün aile hekimi aradı beni nasılsın diye ben de böyle böyle dedim o da dedi ki ultrasonda öyle şeyler çıkıyor çok kafaya takma düzelir dedi. Ben de düşünüyorum önceden ultrason mu vardı millet nasıldı acaba ana karnında. Bebişlerimiz düzelir Allah ın izniyle

MERHABA kızlar nasılsınız ben anneme geldim bu haftasonu erkek kardeşimin düğünü var onun için 10 gün annemde kalacağım bu arada ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum arada bi sancı oluyor çoğunlukla istirahatteyim topiğe pek giremeiyorum size haber vereyim dedim.öptüm sizi

ben de küsüp gidcem walla nerde bu devlet nerde bu millet ?

ben çoktan küstüm bile haksızlık ne güzel neşeli bir giden topiğimiz varken sessiz sakin öle bi topik olduk çıktık çok ihmal ediliyoruz çoook

ben de küsüp gidcem walla nerde bu devlet nerde bu millet ?

ben çoktan küstüm bile haksızlık ne güzel neşeli bir giden topiğimiz varken sessiz sakin öle bi topik olduk çıktık çok ihmal ediliyoruz çoook

Kızlar kusura bakmayın topik açık ama bugün yarım gün geldim diye işleri toparlamaya çalışıyorum.. Ama yazılanları okuyorum Eve geçince daha derin katılımlar sağlarım

bulemsu o doğum dansını cok merak ettım kız hemen arastırcam:))

topıc sessız dımı ama herkes evınde olunca duzenlı takıp olamıyor malesef(

saglık ocagına gıttı 28.haftada kılo bıldırımı yapamamıstım en son 18 temmuzda 109dum ve bugun soklardayım 116 olmusum gebelıgın basından berı 13 kg eder.allahım nolur tartı bozuk olmus olsun

fena sekılde ödemım mevcut ekmek ve tuzu kes dedı hemsırecıgımm tansıyonum ıyı ama nabzım tavan dakıkada 100 atıyor oğlanla yarısıyor:))

oğlusumun kalp atısları gayet normal cıktı yarında emsey hastanesınde yenı basladıgım doktorda kendı kontrolum var zaten yarın aksam gıdıcem bakalım.

benım oğlumun kıyafetlerıde 2 cekmece tabı bunların ıcınde yun kazakları v.s yok

eee doğum hıkayelerı topiğimizi açmanın vaktı gelmedımı:)))suprız yapacak olan bebecıkler ıcın hadı açsın bırısı topiğimizi:))

daha erken güzelim ya biraz daha bekleyelim bence

kuzum inşallahh benim yavrumda diğer kontrolde düzelmiş olur...dualarınızda eksik etmeyin bizi nolurr:26:

canım allah hayırlı mübarek eylesin...dikkat et kendine...benim kardeşimin düğünüde 30 eylülde...ne giyiyorsun kuzum? foto yolla bize.. bizde seni öptükkk şekerimm

canım selam, ödem başımızın belası ((( ayak bileklerim kayboldu artık, odun gibi bacaklarım var ((( bu ödemler gitmiyor vücudumdan. ekmek günde 2 dilim yiyorum, tuz baya az kullanıyorum. sen çok tüketiyor muydun?

nabzının yüksek olmasının sakıncası var mıymış canım? benim normalde de 100 ü geçik atıyor. taşıkardim var. doktor bişi demedi.

yeni doktorundan güzel haberler getirirsin inşallah.

oğlunun kıyafetlerini yiyebilir miyim? onlar ödem yapar mı?

canım içini ferah tut. inşallah bir daha ki kontrolde düzelmiş diyeceksin. rapor alacağım diyordun aldın mı? iznin başladı mı canım?

bu arada neler giyeceksiniz çok merak ediyorum

ah be mervem bizim ana topiğimiz bile kan kaybediyo bak. İn cin top oynuyo beysalla ben topic bekçisi olduk resmen

canım bende asırı yemıyorumm ekmegı felan ama tuzu normal kullanıyordum hıc kesmemıstım yanı ama ödem oldukca cırkınlestım:)) sımdıye kadar doktorlar bısı dememıstı nabızla ılgılı hemsıre farkettı olayı.yarın sorarım artık ınsallah yoktur bı sakıncası ya ben ben senın prensesı napımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…