doğum dansı
Popüler göbek dansına benzetilebilecek bu müzikli ritmik egzersizlerde, pelvik hareketler öne çıkar. Özellikle kalça kullanarak dans etmenin sonucunda anne, bedeniyle daha barışık ve daha rahat olur. Doğumun birinci evresi olan rahim ağzının açılması evresi daha hızlı ilerler.. doğum dansı seminerlerinde oryantal göbek dansından, Afrika dansına, Latin danslarından Karayiplere özgü dans hareketlerine kadar birçok hareket öğrenirken, doğumunuzu kolaylaştırmanın, ağrı ile baş etmenin çeşitli teknikleri ile tanışırsınız.
bunu deneyeceğim ben
günaydın millet... sizde de oluyor mu bir yanınız zamanın geçmesini isterken diğer yanın geçmesin istiyor mu hiç ben öyleyim. sona yaklaşıyoruz ya da yeni bir başlangıca mı acaba?
canım benim ama sen bizi çok ihmal ediyorsun özlüyoruz biz siziiiiii rabbim hayırlısıyla evine kkavuşmayı nasip etsin
bizde seni çok seviyoruz kuzucum özledik ama kardeşlerine söle izin versinler sana arada olmuyor böleeee
evet topikin neden sessiz kaldığı belli herkes raporlu izinli ama olmazki biz oğluşumla özlüyoruz sizleriii
kızçelerim nasılsınız ben bugün enerjikim oğluşumun güzel tekmeleri ile uyandık babamız da bende gayet enerjik uyandık birde uzun süredir uyuyamadığım kadar uyumuşum güzel bir gün serin yağmur yağacak gibi bakalım gün sonuna kadar enerjik olabilecekmiyim
geçmedi canım akşam kıvrandım resmen şimdi yine ağrıyor cuma gidicem doktoraGünaydın güzel anneler :))
akşam hiç bir iş yapmadım(( sinir oldum valla. eşim sağolsun yemek yapıyor, temizlik yapıyor ama bana bebekle ilgili hiçbir iş yaptırmıyor, neymiş ayaklarım şişermiş, ayaklarımın şişi artık inmiyor ki ((((((( sürekli dinlenecekmişim. yaa ben daha cicileri yerleştiremedim. dün hastaydı işe gitmedi, akşam eve gidince sen dinlen ben yaparım dedim yok dedi, bekledim uyusun sonra kalkayım maalesef ben ondan önce uyumuşum
günaydın canım, maşallah size :) ağrıların azaldı mı nasılsın?
oyyy maşallah annesi, kızın ne güzel gelişmişdoktor geçici demiş, inşallah tez zamanda geçer. aldın mı raporunu?
selam canım. inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz. özlettin kendini arada uğra.
canım geçmiş olsun. haklısın morali çok bozuluyor insanın. biz elimizden geleni yapacağız, sonra üzülmeyeceğiz canım. Allah sabrını veriyor, biraz geçsin kabullenirsin.
nerdesin kız sen :)
:))))))))
günaydın canım. ben bu halimle çok memnunum ama doğmasını daha çok istiyorum. psikolojik olarak hazırım. eşim çok hevesli, o bu şekilde çok yakın olamıyor bebeğe, istiyorum oda sarılsın öpsün.
diğer hamişler günaydın.
gezenti hamişşş senii....selam şekerler nasılsınız bakalım gece uyuyamanlar varmı ben uyuyamadım da geneee
bugun ben yokum topiğin gezmecisi olaraktankarsı komsumun damat bohcasını götüreceğiz kızlar
karsı komsumda düğün telaşı var ya beni aldı bir telaş bende kızı üçleyeceğim düğün telaşının içinden nasıl çıkacağım acaba
sizleri seviyorum canlarımmmmmmmgörüşürüzzzzz
Günaydın güzel anneler :))
akşam hiç bir iş yapmadım(( sinir oldum valla. eşim sağolsun yemek yapıyor, temizlik yapıyor ama bana bebekle ilgili hiçbir iş yaptırmıyor, neymiş ayaklarım şişermiş, ayaklarımın şişi artık inmiyor ki ((((((( sürekli dinlenecekmişim. yaa ben daha cicileri yerleştiremedim. dün hastaydı işe gitmedi, akşam eve gidince sen dinlen ben yaparım dedim yok dedi, bekledim uyusun sonra kalkayım maalesef ben ondan önce uyumuşum
oyyy maşallah annesi, kızın ne güzel gelişmişdoktor geçici demiş, inşallah tez zamanda geçer. aldın mı raporunu?.
gezenti hamişşş senii....git bakalımmhadiii sen halledersin bacım yaaa sende bu hamaratlılık olduktan sonraa....hem Allah yuva kuranın yanındaa biliyorsunn...dikkat edinizz kendinizee fatma hanımcıgımmm yormayınızz emii kendinizii:)
burcum günaydın canım...eşin bi noktada haklı ama son zamanada kalmaması lazım işlerin...gün içinde iş yerinde fazlz yorulmadıgın bi gün yerleştirirsin cicilerinizi annesi...
sağol teyzesi..kuzummm puff böreği olmuşş bu ay maşallahhnstye girdim ordada aynı şekilde çıktı benim sancım 20-21 civarı çıktı...50 oluyormuş bu değer sancılar başladıgında...80le falanda doğuyormuşş kuzular...
doktorumuz geçici dedi hamdolsun..2 hafta sonraa nst için çağırdı yeniden...artık 2 haftada bi gidecekmişim...birinde sadece nst olacakmış, diğerinde hem nst hem ultrason...inşallahhh 2 hafta sonraki nstdeden güzel haberlerler gelirimmm burcummm:26:
Canım geçmiş olsun.. Az önce okudum.. Biliyorsun hamileliğin ilk başlarında bende vardı ritim problemi.. Doktorum arada bende kardiyolojik bir bozukluk olmadığı sürece bebekte ve bende arada böyle durumların normal olduğunu söylemişti.. Kan basıncıyla alakalıymış sanırım.. Üzme sakın kendini kötü bişey yoktur bence
kuzummm bizim doktor göbek kordonundan geçen kana bakarken tespit etti zaten aritmi...geçicidirr bu haftalarda olur dedi...bende sizlerlede paylaşınca daha çok rahatladım..allahın izniylee kuzumun bişeyi yokturr teyzesi:26:...sağoll kajum fıstıgımm
ben de küsüp gidcem walla nerde bu devlet nerde bu millet ?
ben de küsüp gidcem walla nerde bu devlet nerde bu millet ?
ben çoktan küstüm bile haksızlık ne güzel neşeli bir giden topiğimiz varken sessiz sakin öle bi topik olduk çıktık çok ihmal ediliyoruz çoook
bulemsu o doğum dansını cok merak ettım kız hemen arastırcam:))
topıc sessız dımı ama herkes evınde olunca duzenlı takıp olamıyor malesef(
saglık ocagına gıttı 28.haftada kılo bıldırımı yapamamıstım en son 18 temmuzda 109dum ve bugun soklardayım 116 olmusum gebelıgın basından berı 13 kg eder.allahım nolur tartı bozuk olmus olsun
fena sekılde ödemım mevcut ekmek ve tuzu kes dedı hemsırecıgımm tansıyonum ıyı ama nabzım tavan dakıkada 100 atıyor oğlanla yarısıyor:))
oğlusumun kalp atısları gayet normal cıktı yarında emsey hastanesınde yenı basladıgım doktorda kendı kontrolum var zaten yarın aksam gıdıcem bakalım.
benım oğlumun kıyafetlerıde 2 cekmece tabı bunların ıcınde yun kazakları v.s yok
eee doğum hıkayelerı topiğimizi açmanın vaktı gelmedımı:)))suprız yapacak olan bebecıkler ıcın hadı açsın bırısı topiğimizi:))
kuzum inşallahh benim yavrumda diğer kontrolde düzelmiş olur...dualarınızda eksik etmeyin bizi nolurr:26:Cnm üzülme benimkine ayrıntılıda midesindeki su azalmış demişlerdi düzelir dedi dr düzeldi geçen hafta bacak boyu bir hafta geri dedi bu haftalarda olur dedi düzelir dedi. Ertesi gün aile hekimi aradı beni nasılsın diye ben de böyle böyle dedim o da dedi ki ultrasonda öyle şeyler çıkıyor çok kafaya takma düzelir dedi. Ben de düşünüyorum önceden ultrason mu vardı millet nasıldı acaba ana karnında. Bebişlerimiz düzelir Allah ın izniyle
MERHABA kızlar nasılsınız ben anneme geldim bu haftasonu erkek kardeşimin düğünü var onun için 10 gün annemde kalacağım bu arada ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum arada bi sancı oluyor çoğunlukla istirahatteyim topiğe pek giremeiyorum size haber vereyim dedim.öptüm sizi
daha erken güzelim ya biraz daha bekleyelim bence
bulemsu o doğum dansını cok merak ettım kız hemen arastırcam:))
topıc sessız dımı ama herkes evınde olunca duzenlı takıp olamıyor malesef(
saglık ocagına gıttı 28.haftada kılo bıldırımı yapamamıstım en son 18 temmuzda 109dum ve bugun soklardayım 116 olmusum gebelıgın basından berı 13 kg eder.allahım nolur tartı bozuk olmus olsun
fena sekılde ödemım mevcut ekmek ve tuzu kes dedı hemsırecıgımm tansıyonum ıyı ama nabzım tavan dakıkada 100 atıyor oğlanla yarısıyor:))
oğlusumun kalp atısları gayet normal cıktı yarında emsey hastanesınde yenı basladıgım doktorda kendı kontrolum var zaten yarın aksam gıdıcem bakalım.
benım oğlumun kıyafetlerıde 2 cekmece tabı bunların ıcınde yun kazakları v.s yok
eee doğum hıkayelerı topiğimizi açmanın vaktı gelmedımı:)))suprız yapacak olan bebecıkler ıcın hadı açsın bırısı topiğimizi:))
kuzum inşallahh benim yavrumda diğer kontrolde düzelmiş olur...dualarınızda eksik etmeyin bizi nolurr:26:
canım allah hayırlı mübarek eylesin...dikkat et kendine...benim kardeşimin düğünüde 30 eylülde...ne giyiyorsun kuzum? foto yolla bize..bizde seni öptükkk şekerimm
canım selam, ödem başımızın belası((( ayak bileklerim kayboldu artık, odun gibi bacaklarım var ((( bu ödemler gitmiyor vücudumdan. ekmek günde 2 dilim yiyorum, tuz baya az kullanıyorum. sen çok tüketiyor muydun?
nabzının yüksek olmasının sakıncası var mıymış canım? benim normalde de 100 ü geçik atıyor. taşıkardim var. doktor bişi demedi.
yeni doktorundan güzel haberler getirirsin inşallah.
oğlunun kıyafetlerini yiyebilir miyim? onlar ödem yapar mı?
canım içini ferah tut. inşallah bir daha ki kontrolde düzelmiş diyeceksin. rapor alacağım diyordun aldın mı? iznin başladı mı canım?
bu arada neler giyeceksiniz çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?