2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tünaydınn
bildiğiniz bebek hastane çıkışı için güzel seçenekleri olan bir link var mı

kilo topiğinin linkini hatırlayan?

Tünaydın şekerrr...
bizim 4-5 tane hastane çıkışımız var.. 2 takım babannesi 3 takım ananesi aldı..
ilk doğduğunda en cok onları giyiyormuş..
doğar doğmaz giyecegi ilk takım ise pazar günü babannemizle aldığımız organik hastane çıkışımız, idil baby den aldık

slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyoo

hediyemi gönderdim ama ulaşmadımı acaba

güle güle kullanın canım çok cici nilgünün de göz zevkine sağlık

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ben uykusuz bir sabahın sonunda evin içinde bal yapmazz arı gibi dolanıp durmaktayım

Kuzum yaa, anlattıklarının hepsi işte bendeki sorunlar, sürekli ağrı ,ellerimi kapatamıyorum, klavyede hiç sorun olmuyor ama elimle yazı yazamıyorum, sabah 5 satır yazıyı yazana kadar tansiyonum oynadı. Bir yandan parmaklarım cız cız iğne saplanır gibi uyuşuyor, bir yandan bileğimden parmaklarıma ağrı giriyor, puff.
O kadar şişmiş ki parmaklarım alyansım serçe parmağıma bile olmuyor, çok sevdiğim hafif topuklu bi sandaletim vardı hafta sonu giyeyim diye niyetlendim ama nerdee, anca 4 parmağımı sokabildim 36 giyerken 38 filan oldu herhalde ayacıklarım, tombik tombik

Ama ağrın olduğunda egzersiz şeması vardı ya tatlım (Alper Mumcunun karpal tünel sendromu yazısındaki), onları kesin yap, kısa süre de olsa rahatlatıyor. Sadece sabır gerekiyor sanırım doğumdan sonra geçecek hepsi, ben alıştım gibi bu uyuşmalara ( iki aydır çektiğimden herhalde ). Bir de sen bi ay daha çalışıcaksın Allahım yardımcın olsun bitanem..

kajum güle güle kullansın oğluşun hediyeni tatlımniltt ne güzel hediye bu böyle
milonammm seni üzenin
topu patlasın
şekeri çamura düşsün
anneleri onları hep dövsün
misketleri kaybolsun
süt bardağında elleri yansın
dişleri düşsün
çikolataları erisin
bayramda kimse para vermesin
annesi ağzına biber doldursun
bisikletinin tekerleği patlasın
hastalansın doktor amca iğne vursun
gece öcüler kovalasın

oyuncak ayısının gözü çıksın
emiiiiiiiii

Canımm haklısın duygusallık var ama, başım yoğunken, herkes bi yerden bişi isterken bi de muhasebeci kızımız dalga geçer gibi konuşunca açtım muslukları. Kız arıyor beni nabersin diyor yoğunum çok kalabalık başım diyorum, İyi, biraz daha yoğun olacaksın o zaman, gönderdiğim maillere hemen cevap yazman gerek,bekliyorum diyor, gülüyor bide. Hey Allaam yaa. Sanki benim amirim gibi emir veriyor bir de...
Ben de izne haftaya pazartesi itibariyle çıkıcam canım, bugünle beraber son 3 gün. Cumartesi de doktora gidecem diye gelmiycem işe

kızlar merhaba nasılsınız bakalım ben uykusuz bir sabahın sonunda evin içinde bal yapmazz arı gibi dolanıp durmaktayım
Tatlımmm yine mi uyuyamadın sen bakiim? Ah bebiş ah bebiş çok yayamaz çıktı annesi, doğmadan başladı uykusuz geceler

Aaaminnnn tatlımmmm Ne güzel söyledin öyleee

Hem uykusuzluk hem de sivrisinek saldırısından uyuyamıyorum eşimde hiç birşey yok :)) arada dalıyorum elimi dirseğimi ısırsen canavar sabaha karşı kaşına kaşına uyandım bir baktım kocişin kafasının üstünde uçuyor o can havliyle pat diye bir vurmuşum ( adam neye uğradığını şaşırdı Allahtan çok hızlı çakmadım...Yatağa sığamıyom artık ya yastıkta kar etmiyo ...onuda tepiyom zaman çabucak geçsin :)) rüyamda meleğimi gördüm çok şekerdi :))

Tünaydın kuzucuklarım ben bugün çalışıyorum .danışmanlık yapıyorum haftanın bazı günleri hergün değil.ama şekerim bugün insülin vurulmama ragmen yüksek açlıkta toklukda.takıldımm ben bu şekere canım sıkılıyo çok....
Bebek şekerlerini naptınız kızlar aldınızmı yoksa doğumdan sonra felanmı alıcaksınız netten alan arkidişlerim varmı güzel şeler olan bir site bana söleseniz ben kendime tac yaptırdım lohusa tacı:) çınarın annesi yazıyor....:))

cidden cok sinir bozucu ama yaaa... neyse cok az kalmış bol bol kafa dinlersin canım inşallah. evde olmak güzel :)

Günaydın biz kızımla daha yeni uyandık şimdi ekmek alıp kahvaltı yapacağız , gece uyuyamayınca biz çok tembel olduk ohhh öğlane kadar uyuduk kızımla sefamız olsun

sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun bende sabah beri kasık ağrısı çekiorumm..
ben henüz anakucagını da, bebek arabasını da almadım.. kayınvalidem ben dogumdan sonra alıca onları dedi..

[/B][/QUOTE]

sedefim

saol canım..
hastaneden bebeği getirmek için ne kullancaksın...
ben portbeb almadım anakucağına koyacağım için acele ettim araba ve ana kucağı konusunda...hem oto koltuğu olarakta kullanıcam ...oto koltuğu olarak kullnamasaydım ev tipi süslülerden bişiy alırdım heralde....ona gerek kalmadı...ay girip çıkıp esviyom ya ne tatlılar öyle...içinde bebeği hayal etmek ne güzel...

Son düzenleme:

Yazık kız eşine
Valla ben de çift yastıkla yatıyorum kocacığı da üçüncü yastık niyetine kullanıyorum ama yine de çok uyuyamıyorum. Yüz üstü yatmayı özledim

Canım sen biraz da stres mi yapıyorsun, şeker çok etkilenir çünkü sinirden stresten.
Bebek şekerini eminönünden bakmayı düşünüyorum,biblolarını alıp silikonla çikolatalara yapıştırcam. Ayrıca kutulu bebek çikolataları var ya nette onlardan da alıcam. Biraz daha bekliyorum ama son bi kaç hafta içinde yaparım herhalde...
bu arada lohusa tacın profil resmindeki sanırım, çok hoş olmuş bayıldımm :))

Son düzenleme:
ayy kızlar dün akşam yeğenimin kıyafetlerini ayıkladık ablamla,çağan abisinin kıyafetlerini de giyinecek Uras'cığım..

şimdi ayırdım makineye attım,yıkanıyorlar akşama da babacığı ütüler artık,1 yaş montları bile var oğluşumun şimdiden
daha 2 ve 3 yaş kıyafetlerine de hiç dokunmadık,seneye ayıklarız artık onları da..

daha taptaze zıbınları duruyo çağan'cığımın yaa tertemiz..zaten,puset,mama sandalyesi,sallanan ana kucağı yazlık puset hepsi hazır..

--Ya kızlar bi de şu puset miydi çanta gibi olan ana kucağı arkadaşım diyor ki bebeğin boynu yamuluyor boşuna aldık diyo alma dedi bana ama ben almak istiyorum yine de 2-3 aylıkken kullanırız en azından..

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızz
gecelik pijama takımı işini hallettınızmı?resımlerı koysak fikir edınsekk bırbırımızdenn.
Ben şu takımı alsammı dıye kararsızım sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…