tünaydınn
bildiğiniz bebek hastane çıkışı için güzel seçenekleri olan bir link var mı
kilo topiğinin linkini hatırlayan?
Günaydın Kızlarr
Biz evdeyiz yaşasınnTabi aheste aheste kalktık gittik ekmeğimizi aldıkk kahvaltı yaptık, ben oğlumla muhabbet ediyorum o bana cevap veriyor ne güzelmiş evde olmak İşyerinde millet kendi kendine konuşuyor deli derler diye bu kadar muhabbet edemiyorduk
Nasılsınız ? Dün bahsettiğim gibi hediyemiz geldi nilt teyzemizdenama hediye topiğini bulamadığım için buraya yüklekten başka şansım kalmadı buyrum hediyemiz
Eki Görüntüle 503559
ulaştığına dair haber almadım canım sen barkot nosunu ver ben takip edeyim bu arada mesaj kutuusnu boşaltımslm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyoo
hediyemi gönderdim ama ulaşmadımı acaba
canım ya sen çok aklıma geliyorsun benim. zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun bide böyle düşüncesiz insanlarla çalışıyorsun. bende erkeklerle çalışıyorum ama burdakiler çok iyi. dün öteki fabrikaya gittim yarım saatliğine, kimseye söylemedim, odama döndüğümde arkadaşlarım geldi bizde bişi oldu sandık, neden haber vermiyorsun diye. bende doğurdum geldim dedim :)))
o niye seni ağlatıyor bakayım? bu haldeki insan üzülür mü, neyseki bırakacaksın işi. eşinde ne yapsın valla şaşırdılar ne yapacaklarını.
bu arada ellerim çok fena canım. geceleri ağrı tavan yapıyor, dün ilk defa işaret parmağımda uyuşma hissettim, dedim milona demişti. sanırım artıyor sıkıntım. ellerimi kapatamıyorum, canım çok acıyor. klavyede yazmak kolayda elde yazı yazacağım zaman aklım çıkıyor. sen ne durumdasın?
kajum güle güle kullansın oğluşun hediyeni tatlımGünaydın Kızlarr
Biz evdeyiz yaşasınnTabi aheste aheste kalktık gittik ekmeğimizi aldıkk kahvaltı yaptık, ben oğlumla muhabbet ediyorum o bana cevap veriyor ne güzelmiş evde olmak İşyerinde millet kendi kendine konuşuyor deli derler diye bu kadar muhabbet edemiyorduk
Nasılsınız ? Dün bahsettiğim gibi hediyemiz geldi nilt teyzemizdenama hediye topiğini bulamadığım için buraya yüklekten başka şansım kalmadı buyrum hediyemiz
Eki Görüntüle 503559
kızlar merhaba nasılsınızbakalım ben uykusuz bir sabahın sonunda evin içinde bal yapmazz arı gibi dolanıp durmaktayım
kızlar merhaba nasılsınızbakalım ben uykusuz bir sabahın sonunda evin içinde bal yapmazz arı gibi dolanıp durmaktayım
merhaba canımm... yine mi uyumadın sen.. bi bana ugramadı şu uykusuzluk, uyudukça uyuyasım gelio
Canımm haklısın duygusallık var ama, başım yoğunken, herkes bi yerden bişi isterken bi de muhasebeci kızımız dalga geçer gibi konuşunca açtım muslukları. Kız arıyor beni nabersin diyor yoğunum çok kalabalık başım diyorum, İyi, biraz daha yoğun olacaksın o zaman, gönderdiğim maillere hemen cevap yazman gerek,bekliyorum diyor, gülüyor bide. Hey Allaam yaa. Sanki benim amirim gibi emir veriyor bir de...slm canlarım.. nası gidiyo bakalım?? esra cımm çok geçmiş olsun.. ben de aynı şekilde dizlerimin üstüne düşmüştüm. cok kotu oluyo vallaa.. miroşum üzme güzel canını, şimdi duygusallık tavan ya bizde herşey batıyo tabi. izne ne zaman ayrılıyosun canım?
Tatlımmm yine mi uyuyamadın sen bakiim? Ah bebiş ah bebiş çok yayamaz çıktı annesi, doğmadan başladı uykusuz gecelerkızlar merhaba nasılsınızbakalım ben uykusuz bir sabahın sonunda evin içinde bal yapmazz arı gibi dolanıp durmaktayım
kajum güle güle kullansın oğluşun hediyeni tatlımniltt ne güzel hediye bu böyle
milonammm seni üzenin
topu patlasın
şekeri çamura düşsün
anneleri onları hep dövsün
misketleri kaybolsun
süt bardağında elleri yansın
dişleri düşsün
çikolataları erisin
bayramda kimse para vermesin
annesi ağzına biber doldursun
bisikletinin tekerleği patlasın
hastalansın doktor amca iğne vursun
gece öcüler kovalasın
oyuncak ayısının gözü çıksın
emiiiiiiiii
Canımm haklısın duygusallık var ama, başım yoğunken, herkes bi yerden bişi isterken bi de muhasebeci kızımız dalga geçer gibi konuşunca açtım muslukları. Kız arıyor beni nabersin diyor yoğunum çok kalabalık başım diyorum, İyi, biraz daha yoğun olacaksın o zaman, gönderdiğim maillere hemen cevap yazman gerek,bekliyorum diyor, gülüyor bide. Hey Allaam yaa. Sanki benim amirim gibi emir veriyor bir de...
Ben de izne haftaya pazartesi itibariyle çıkıcam canım, bugünle beraber son 3 gün. Cumartesi de doktora gidecem diye gelmiycem işe
burcum......
tatlım otoya bağlıycaz ya ana kucaklarını emniyet kemerinden her seferde geicrmek gerekecek...ordan çıakrıp ana kucağını arabaya takıcaz...
eşim o zaman yormak istemiyo kendını...
baza deniyo bı aparat var arabaya takıyosun...çocugu ana kucagıyla beraber dırek hop onun içine yerleştiiryosun...kemer derdi yok yani....onu sordum du..
Hem uykusuzluk hem de sivrisinek saldırısından uyuyamıyorumeşimde hiç birşey yok :)) arada dalıyorum elimi dirseğimi ısırsen canavar sabaha karşı kaşına kaşına uyandım bir baktım kocişin kafasının üstünde uçuyor o can havliyle pat diye bir vurmuşum ( adam neye uğradığını şaşırdı Allahtan çok hızlı çakmadım...Yatağa sığamıyom artık ya yastıkta kar etmiyo ...onuda tepiyom zaman çabucak geçsin :)) rüyamda meleğimi gördüm çok şekerdi :))
Canım sen biraz da stres mi yapıyorsun, şeker çok etkilenir çünkü sinirden stresten.Tünaydın kuzucuklarım ben bugün çalışıyorum .danışmanlık yapıyorum haftanın bazı günleri hergün değil.ama şekerim bugün insülin vurulmama ragmen yüksek açlıkta toklukda.takıldımm ben bu şekere canım sıkılıyo çok....
Bebek şekerlerini naptınız kızlar aldınızmı yoksa doğumdan sonra felanmı alıcaksınız netten alan arkidişlerim varmı güzel şeler olan bir site bana söleseniz ben kendime tac yaptırdım lohusa tacı:) çınarın annesi yazıyor....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?