güzelmiş canım ben de alcam ama hiiç bakmadım daha, bi an önce alsak iyi olur. zaman daraldıııselam kızlar nasılsınızz
gecelik pijama takımı işini hallettınızmı?resımlerı koysak fikir edınsekk bırbırımızdenn.
Ben şu takımı alsammı dıye kararsızım sizce nasıl?Eki Görüntüle 503651 Eki Görüntüle 503651
güzelmiş canım ben de alcam ama hiiç bakmadım daha, bi an önce alsak iyi olur. zaman daraldııı
selam kızlar nasılsınızz
gecelik pijama takımı işini hallettınızmı?resımlerı koysak fikir edınsekk bırbırımızdenn.
Ben şu takımı alsammı dıye kararsızım sizce nasıl?Eki Görüntüle 503651 Eki Görüntüle 503651
ayy kızlar dün akşam yeğenimin kıyafetlerini ayıkladık ablamla,çağan abisinin kıyafetlerini de giyinecek Uras'cığım..
şimdi ayırdım makineye attım,yıkanıyorlar akşama da babacığı ütüler artık,1 yaş montları bile var oğluşumun şimdiden
daha 2 ve 3 yaş kıyafetlerine de hiç dokunmadık,seneye ayıklarız artık onları da..
daha taptaze zıbınları duruyo çağan'cığımın yaa tertemiz..zaten,puset,mama sandalyesi,sallanan ana kucağı yazlık puset hepsi hazır..
--Ya kızlar bi de şu puset miydi çanta gibi olan ana kucağı arkadaşım diyor ki bebeğin boynu yamuluyor boşuna aldık diyo alma dedi bana ama ben almak istiyorum yine de 2-3 aylıkken kullanırız en azından..
Yazık kız eşine
Valla ben de çift yastıkla yatıyorum kocacığı da üçüncü yastık niyetine kullanıyorum ama yine de çok uyuyamıyorum. Yüz üstü yatmayı özledim
Canım sen biraz da stres mi yapıyorsun, şeker çok etkilenir çünkü sinirden stresten.
Bebek şekerini eminönünden bakmayı düşünüyorum,biblolarını alıp silikonla çikolatalara yapıştırcam. Ayrıca kutulu bebek çikolataları var ya nette onlardan da alıcam. Biraz daha bekliyorum ama son bi kaç hafta içinde yaparım herhalde...
bu arada lohusa tacın profil resmindeki sanırım, çok hoş olmuş bayıldımm :))
neden boynu yamulsun ki altında sert bir destek var yamulamaz sende battaniye seriyosun zaten altına .ben çok kullandım ilk çocuğumda aşıya giderken felan büyük rahatlık.özellikle her defasında aşıya kendi aracında gitmeyeceksen tabi.bence kullanışlı ....ama sen bilirsin yinede
ayyy bayıldım ben aslında pazen istiyorum ama bulamazsam böyle bişey alıcam bende..
bencede becerememiş ben kullandım hem kış bebeği olacak bizimkiler elleri yüzleri saklanır üşümezler fenamı.ben tecrübeliyim benim ikinci bebişim bu al diyosam al:))))))))))))))))))))Evet canım yaa bende şaşırdım bütün herkes onu kullanıyo sonuçta ama arkadaşım belki de beceremedi bilemeiicem..almayı düşünüyorum ben yani...
bencede becerememiş ben kullandım hem kış bebeği olacak bizimkiler elleri yüzleri saklanır üşümezler fenamı.ben tecrübeliyim benim ikinci bebişim bu al diyosam al:))))))))))))))))))))
senin ilk bebişikon sanırsam.bak ben benim hikayemi anlatım ben tam görgüsüz gibi üç takım aldım bunun benzerinden.ikisi pahalıydı bunlar gibi biri on tl idi.boydan giyilenden .ameliyat sonrası insan çok hassas olduğu için ben sadece o ucuz boydan olanı giydim wcye gitmesi kolay diye orama burama dokunmuyo die.ençok onda rahat ettim diğerlerini üzerime bile giymeden kaldırdım şimdi bende hali hazırda üç takım var anlıcan:)bir tane böle süslü püslü al birtanede benim dediğimden boydan olandan al bence.ama tercih senin:)
sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun bende sabah beri kasık ağrısı çekiorumm..
ben henüz anakucagını da, bebek arabasını da almadım.. kayınvalidem ben dogumdan sonra alıca onları dedi..
[/B]
ayy kızlar dün akşam yeğenimin kıyafetlerini ayıkladık ablamla,çağan abisinin kıyafetlerini de giyinecek Uras'cığım..
şimdi ayırdım makineye attım,yıkanıyorlar akşama da babacığı ütüler artık,1 yaş montları bile var oğluşumun şimdiden
daha 2 ve 3 yaş kıyafetlerine de hiç dokunmadık,seneye ayıklarız artık onları da..
daha taptaze zıbınları duruyo çağan'cığımın yaa tertemiz..zaten,puset,mama sandalyesi,sallanan ana kucağı yazlık puset hepsi hazır..
--Ya kızlar bi de şu puset miydi çanta gibi olan ana kucağı arkadaşım diyor ki bebeğin boynu yamuluyor boşuna aldık diyo alma dedi bana ama ben almak istiyorum yine de 2-3 aylıkken kullanırız en azından..
selam kızlar nasılsınızz
Evet canım yaa bende şaşırdım bütün herkes onu kullanıyo sonuçta ama arkadaşım belki de beceremedi bilemeiicem..almayı düşünüyorum ben yani...
ne şanslı oğluşunnn :)
hangisi o niloş ? kumaş olanları mı diyorsun eger ondansa ben hiç begenmiyorum onları ve evet kullanışsız oldugunu duydum cok..
benim alacagım ve ilk aylar kullanacagım böyle bir şey olacak .. bildigimiz puset yani..
Eki Görüntüle 503662
çok şükür canım yaa kuzeni sağolsun..:)
canım aynen bahsettiğim bu resimdekilerden..hatta uygun fiyatlı bile buldum bende ilk aylar için istiyorum zaten şekerim..
senin ilk bebişikon sanırsam.bak ben benim hikayemi anlatım ben tam görgüsüz gibi üç takım aldım bunun benzerinden.ikisi pahalıydı bunlar gibi biri on tl idi.boydan giyilenden .ameliyat sonrası insan çok hassas olduğu için ben sadece o ucuz boydan olanı giydim wcye gitmesi kolay diye orama burama dokunmuyo die.ençok onda rahat ettim diğerlerini üzerime bile giymeden kaldırdım şimdi bende hali hazırda üç takım var anlıcan:)bir tane böle süslü püslü al birtanede benim dediğimden boydan olandan al bence.ama tercih senin:)
az önce 31 haftalık hamş olan arkadaşıma dr 1-2 hafta sonrasına hazırlıklı ol açılman var demiş
yok canım benim 12 yasında bi oğlum var ilk deil ama biçok şeyi unutmusum o zaman aklım 5 karış havadaydı ne aldım ne yaptım hiç hatırlamıyorum valla :)) bi tane süslü püslü pijama tkm. aldım zaten dışı saten iç kumaşı poplin çok kullanışlı bişey onu eve gelınce gıymeyı duusnuyorum hastane ıcınde bi tane gecelik aldım önden düğmeli felan.. işte bıkac tane daha düğmeli pijama tkm almam lazım cunku benım normalde gıyındıklerım hıcbırı emzırmeye uygun deil :)bide kış olucaa için gecelikte çok giyemem zaten çok üşürüm normaldede ben..
gecelik giyiliyomus sanırım en çok,bende bır tane gecelık aldım ama güzel biseyler almak ıstıyorum karar veremıyorum bu sizce nasıll
hangisi ben bişi göremiyorummmmm beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?