2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

neden boynu yamulsun ki altında sert bir destek var yamulamaz sende battaniye seriyosun zaten altına .ben çok kullandım ilk çocuğumda aşıya giderken felan büyük rahatlık.özellikle her defasında aşıya kendi aracında gitmeyeceksen tabi.bence kullanışlı ....ama sen bilirsin yinede

sanırımm stres yapıyorum farkındayım kafama çok takılıyor ya doğumdan sonrada kalırsa gizli şeker varsa diye.üzülüyorum .bende bi eminönü yapim bari ya engüzeli bu sanırım.evet resimdeki tac benim tacım beğendiğne sevindim.kadın demin aradı tacı hazırlayan kadın .kargoya vereceğini söyledi.mutlu oldum...

Evet canım yaa bende şaşırdım bütün herkes onu kullanıyo sonuçta ama arkadaşım belki de beceremedi bilemeiicem..almayı düşünüyorum ben yani...

ayyy bayıldım ben aslında pazen istiyorum ama bulamazsam böyle bişey alıcam bende..

senin ilk bebişikon sanırsam.bak ben benim hikayemi anlatım ben tam görgüsüz gibi üç takım aldım bunun benzerinden.ikisi pahalıydı bunlar gibi biri on tl idi.boydan giyilenden .ameliyat sonrası insan çok hassas olduğu için ben sadece o ucuz boydan olanı giydim wcye gitmesi kolay diye orama burama dokunmuyo die.ençok onda rahat ettim diğerlerini üzerime bile giymeden kaldırdım şimdi bende hali hazırda üç takım var anlıcan:)bir tane böle süslü püslü al birtanede benim dediğimden boydan olandan al bence.ama tercih senin:)

Evet canım yaa bende şaşırdım bütün herkes onu kullanıyo sonuçta ama arkadaşım belki de beceremedi bilemeiicem..almayı düşünüyorum ben yani...
bencede becerememiş ben kullandım hem kış bebeği olacak bizimkiler elleri yüzleri saklanır üşümezler fenamı.ben tecrübeliyim benim ikinci bebişim bu al diyosam al:))))))))))))))))))))

bencede becerememiş ben kullandım hem kış bebeği olacak bizimkiler elleri yüzleri saklanır üşümezler fenamı.ben tecrübeliyim benim ikinci bebişim bu al diyosam al:))))))))))))))))))))

tamam canım öyle diyosan alıyorum hemen deneyimli annelere her zaman güvenmişimdir..

yok canım benim 12 yasında bi oğlum var ilk deil ama biçok şeyi unutmusum o zaman aklım 5 karış havadaydı ne aldım ne yaptım hiç hatırlamıyorum valla :)) bi tane süslü püslü pijama tkm. aldım zaten dışı saten iç kumaşı poplin çok kullanışlı bişey onu eve gelınce gıymeyı duusnuyorum hastane ıcınde bi tane gecelik aldım önden düğmeli felan.. işte bıkac tane daha düğmeli pijama tkm almam lazım cunku benım normalde gıyındıklerım hıcbırı emzırmeye uygun deil :)bide kış olucaa için gecelikte çok giyemem zaten çok üşürüm normaldede ben..

sudem hoşgeldin canım geçmiş olsun bende sabah beri kasık ağrısı çekiorumm..
ben henüz anakucagını da, bebek arabasını da almadım.. kayınvalidem ben dogumdan sonra alıca onları dedi..

[/B]

sedefim

saol canım..
hastaneden bebeği getirmek için ne kullancaksın...
ben portbeb almadım anakucağına koyacağım için acele ettim araba ve ana kucağı konusunda...hem oto koltuğu olarakta kullanıcam ...oto koltuğu olarak kullnamasaydım ev tipi süslülerden bişiy alırdım heralde....ona gerek kalmadı...ay girip çıkıp esviyom ya ne tatlılar öyle...içinde bebeği hayal etmek ne güzel...

burcum......

tatlım otoya bağlıycaz ya ana kucaklarını emniyet kemerinden her seferde geicrmek gerekecek...ordan çıakrıp ana kucağını arabaya takıcaz...
eşim o zaman yormak istemiyo kendını...
baza deniyo bı aparat var arabaya takıyosun...çocugu ana kucagıyla beraber dırek hop onun içine yerleştiiryosun...kemer derdi yok yani....onu sordum du..[/QUOTE]

aa bilmem o zaman alırız

ne şanslı oğluşunnn :)

cok güzel canım kullanışlı.. bende böyle bi şey alacagım..

hangisi o niloş ? kumaş olanları mı diyorsun eger ondansa ben hiç begenmiyorum onları ve evet kullanışsız oldugunu duydum cok..
benim alacagım ve ilk aylar kullanacagım böyle bir şey olacak .. bildigimiz puset yani..

çok şükür canım yaa kuzeni sağolsun..:)

canım aynen bahsettiğim bu resimdekilerden..hatta uygun fiyatlı bile buldum bende ilk aylar için istiyorum zaten şekerim..

çok şükür canım yaa kuzeni sağolsun..:)

canım aynen bahsettiğim bu resimdekilerden..hatta uygun fiyatlı bile buldum bende ilk aylar için istiyorum zaten şekerim..

bi de şu kumaş olanlar var ben onlardan sandım gerçi onları artık kimse kullanmıyor sanırım :)
biz bunu bebek arabasıyla takım alırız..
bi ton eşyayla dolacak evler yaa :) nereye sıgdırıcaz o kadar şeyi bilmem :)

hava nasıl oralarda niloşum patlıyorum sıcaktan klima acık şirkette herkes odama geliyor buz gibi burası diyor ben yanıyorum:26:

gecelik giyiliyomus sanırım en çok,bende bır tane gecelık aldım ama güzel biseyler almak ıstıyorum karar veremıyorum bu sizce nasıll

az önce 31 haftalık hamş olan arkadaşıma dr 1-2 hafta sonrasına hazırlıklı ol açılman var demiş

o sert kayaya çarptımm ozaman bende ahkam kesiyoru bendende eskisin:))) sen daha iyi bilirsin ablam benim:)))))

merhaba kızlar herkes iyi maşallah
oto koltuğu ana kucağı olarak ben de fikrimi belirtmek isterim, zira travel setler konusunda uzman oldum :)

bi kere ürün olarak kaliteden ziyade max hafif olanı seçin mesela piyasada hakikaten çok kaliteli ürünler var çok baba duruyorlar ama çok ağırlar bir de üzerine bebeğin ağırlığı eklenince evden arabaya taşımak bile ölüm oluyor anneler için, sonuçta ömürlük mobilya değil bunlar 0-13 kiloya kadar kullanabileceğimiz ürünler o yüzden hafif olanları tercih etmeliyiz

aynı şey bebek arabaları için de geçerli aslında, ama malesef hafif ürünler çok dandik oluyor, yine de orta karar ağırlıkta bir ürün seçmek de fayda var. travel sistemlerde her markayı her modeli neredeyse hem internette hem de görerek inceledim, nerdeyse hamileliğimin başından beri araştırıyorum, ve iki ürün gerçekten çok güzel

birincisi eğer travel sisteme 1000 liranın üzerinde bütçe ayırabilcekseniz concord neoyu tercih edin, kumaşından şasesine kadar dört dörtlük bir ürün, bebek arabalarının bmwsi :)) fiyat tabikide 1300-1600 arası

ikincisi de fiyat performans olarak çok çok güzel bir ürün, ben ekstre tarihim geçsin hemen sipariş vericem, sunny baby ultima modeli, şasede concord neo taklit edilmiş ama aluminyum ve hafif, puşeti ve oto koltuğu takması çıkarması çok rahat, oto koltuğu çok hafif, kumaşı kraft ve türevlerine göre çok güzel, çok şık bir ürün, tekerlekleri ne çok kaba ne de çok minik, ereyonda fiyatı 570 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…