merhaba kızlar herkes iyi maşallah
oto koltuğu ana kucağı olarak ben de fikrimi belirtmek isterim, zira travel setler konusunda uzman oldum :)
bi kere ürün olarak kaliteden ziyade max hafif olanı seçin mesela piyasada hakikaten çok kaliteli ürünler var çok baba duruyorlar ama çok ağırlar bir de üzerine bebeğin ağırlığı eklenince evden arabaya taşımak bile ölüm oluyor anneler için, sonuçta ömürlük mobilya değil bunlar 0-13 kiloya kadar kullanabileceğimiz ürünler o yüzden hafif olanları tercih etmeliyiz
aynı şey bebek arabaları için de geçerli aslında, ama malesef hafif ürünler çok dandik oluyor, yine de orta karar ağırlıkta bir ürün seçmek de fayda var. travel sistemlerde her markayı her modeli neredeyse hem internette hem de görerek inceledim, nerdeyse hamileliğimin başından beri araştırıyorum, ve iki ürün gerçekten çok güzel
birincisi eğer travel sisteme 1000 liranın üzerinde bütçe ayırabilcekseniz concord neoyu tercih edin, kumaşından şasesine kadar dört dörtlük bir ürün, bebek arabalarının bmwsi :)) fiyat tabikide 1300-1600 arası
ikincisi de fiyat performans olarak çok çok güzel bir ürün, ben ekstre tarihim geçsin hemen sipariş vericem, sunny baby ultima modeli, şasede concord neo taklit edilmiş ama aluminyum ve hafif, puşeti ve oto koltuğu takması çıkarması çok rahat, oto koltuğu çok hafif, kumaşı kraft ve türevlerine göre çok güzel, çok şık bir ürün, tekerlekleri ne çok kaba ne de çok minik, ereyonda fiyatı 570 lira
kızlar gerçekten 3 tekerlekli arabalar kullanışlı olmuyor mu sizce???:26:
sedefim
klasık port bebeleri sevmiyorum...şık durmuyo....şık olanlarda gereksiz o kadar para.... hemde 1-2 kez kullanılıyo...o yuzden almıycam hatta eltımde verdı kızınınkını getırdım ama kullanmıycam geri vericem...
bende çok araştırdım canım....aylardır eşimle hem mağazada hem nette gezındık durduk....
graco ultıma travele karar verdık...ve aldık...çelik gövdeli bi ürün çok sağlam...
bizde şu travel modeller arasında gıttık geldık...
wollex new york...arka tekerler arası 68 cm dıye vazgectık...
exor baby....çantası vs. kalabalık geldı gözümüze...ben çantalı modelleri sevmiyorum
casual santana ...indirimde uygun rengı yoktu..ben begendım..
graco mirage...aldığımız arabadan 2 kg daha hafif ama bi üst modelini aldık...
graco signature...puset kısmı dandık...tekerlerı çıakr tak zor..
graco ultima...aldık....
baby max montero...eşim begenmedi..arka tekerler baya büyük..ben begendım ama...
kraft horn...eşim begenmedi..puset kısmı graco sıgnaturedekı gibi çok ınce...
chıcco living...çok ağır ve port bebesı gereksız ve pahalı...
baston puset olup 0 aydan kullanılan chıcco lıte way e de baktık...bence çok pahalı..traveller daha ucuza gelıyo..300 tl fazla baston için..
sunny baby ve baby to go nun travellerine hiç bakmadık ...kalitesinden emin olamadık...daha doğrusu hiç duymadık...kullanıcı yorumlarına bakmak lazım...ama sunny nın kı güzel duruyo sadece alt sepet çok küçük eşya konulmaz alimunyum gövde engel oluyo eşya koymaya...graco symbio da öyle eşya koyamıyosun alta..
kızlar gerçekten 3 tekerlekli arabalar kullanışlı olmuyor mu sizce???:26:
bu kadar erken
sedefim
klasık port bebeleri sevmiyorum...şık durmuyo....şık olanlarda gereksiz o kadar para.... hemde 1-2 kez kullanılıyo...o yuzden almıycam hatta eltımde verdı kızınınkını getırdım ama kullanmıycam geri vericem...
bende çok araştırdım canım....aylardır eşimle hem mağazada hem nette gezındık durduk....
graco ultıma travele karar verdık...ve aldık...çelik gövdeli bi ürün çok sağlam...
bizde şu travel modeller arasında gıttık geldık...
wollex new york...arka tekerler arası 68 cm dıye vazgectık...
exor baby....çantası vs. kalabalık geldı gözümüze...ben çantalı modelleri sevmiyorum
casual santana ...indirimde uygun rengı yoktu..ben begendım..
graco mirage...aldığımız arabadan 2 kg daha hafif ama bi üst modelini aldık...
graco signature...puset kısmı dandık...tekerlerı çıkar tak zor..bide tam yatmıyo
graco ultima...aldık....
baby max montero...eşim begenmedi..arka tekerler baya büyük..ben begendım ama...
kraft horn...eşim begenmedi..puset kısmı graco sıgnaturedekı gibi çok ınce...
chıcco living...çok ağır ve port bebesı gereksız ve pahalı...
peg prego p3 eşim bayıldı ben istemedim..ana kucağı uyduramayız dıye..
peg prego aıoha...5 kg felan ama tam yatmıyo...
chıcco ı move...çok hantal zor katlanıyo..
baston puset olup 0 aydan kullanılan chıcco lıte way e de baktık...bence çok pahalı..traveller daha ucuza gelıyo..300 tl fazla baston için..
sunny baby ve baby to go nun travellerine hiç bakmadık ...daha doğrusu hiç duymadık...kullanıcı yorumlarına bakmak lazım...ama sunny nın kı güzel duruyo sadece alt sepet çok küçük eşya konulmaz alimunyum gövde engel oluyo eşya koymaya...graco symbio da öyle eşya koyamıyosun alta...
Selam kizlar nasilsiniz benim bu hafatsonu aof sinavim oldugu icin giremiyorum haftayada artik eksiklere basliycam bi tarafdan oglusun tuvalet egitimi devam ediyo iste onada karyola aldik ev kucuk diye ikeadan cocuk karyolasi iyi oldu ama yatagi bellonadan yaptiriyoruz onu bekliycez 1 aya yakin oglusun besigide kizim kullanicak bide ablamin verdigi sepet besik var iste onuda bugun getriid esim kurmadi alpi yatmak ister diyebende ev dar zaten acelesi yok kurma dedim.off cok is var ama kimse yok yanimda annemler tasiniyo bana hayrilari yok bi kayinvaldem dedi saolsun yapilcaklarivarsa yapalim ben senden haber bekliyorum ne zman istersen diye saolsun ama iste onlada benrahat hareket edemiyorum neyse yapcaz artik bi sekilde
Sudem canim naber alcak misin ucretsiz izin dusunmuyordun sanirim
sende benım gıbı ana kucağı ayrı monte edılen arabaları sevıyosun canım...bız son anda ayrı monte edılmeyen bışey aldık..ama sorun değil kısmette yokmuş..sende baya araştırmışsın canım :)
wollex aynen arka tekerleklerinin maşallahı var :))
exor baby neredeyse alacaktım, iyiki görmeden almamışım kumaşı çok dandik
kraftın hiç bir ürününe ısınamadım ben nedense, en kötü tasarım markası diyorum kraft için :)
chicco living evet çok ağır ve gereksiz pahalı
liteway güzel aslında ama üzerine oto koltuğu olmadığı için bir de bebek bana dönmüyor o eksisi
graconun ben sadece symbio modelini beğendim tasarım olarak o da bütçemi aştığı için sunny baby ultimada karar kıldım, yakından çok inceledim kalitesiz bir ürün değil
Selam kizlar nasilsiniz benim bu hafatsonu aof sinavim oldugu icin giremiyorum haftayada artik eksiklere basliycam bi tarafdan oglusun tuvalet egitimi devam ediyo iste onada karyola aldik ev kucuk diye ikeadan cocuk karyolasi iyi oldu ama yatagi bellonadan yaptiriyoruz onu bekliycez 1 aya yakin oglusun besigide kizim kullanicak bide ablamin verdigi sepet besik var iste onuda bugun getriid esim kurmadi alpi yatmak ister diyebende ev dar zaten acelesi yok kurma dedim.off cok is var ama kimse yok yanimda annemler tasiniyo bana hayrilari yok bi kayinvaldem dedi saolsun yapilcaklarivarsa yapalim ben senden haber bekliyorum ne zman istersen diye saolsun ama iste onlada benrahat hareket edemiyorum neyse yapcaz artik bi sekilde
Sudem canim naber alcak misin ucretsiz izin dusunmuyordun sanirim
kızının her şeyi pek süslü olacak canım...annesi gibi kokoş olacak...kızlar ben bebeğimin kıyafetleri hep aynı renk ve boyda askıda olsun istiyordum...en az 50-60 tane askı almam gerekiyordu...internette veya bebek mağazalarıda baktıgım saten kaplı veya ahşap askıların tanesi 2-3 tl civarı oluncaa vazgeçmiştim..ama magaza24 diye bi sitede şunları buldum..fiyatıda çok uygun olunca aldım bile...dün elime ulaştı eve gider gitmezz taktım kızımın elbisesini..süper olduu...
askılar sade beyaz..renk vermek için şu kumaş süslerden aldım...hatta bide ahşap leylek süs aldım...ama ayıcık daha cici durdu...ayıcıkları askıyaa yapıştırması kaldı..
köpekli süs 50 adeti: 8,26 tl
askıların 60 tanesini: 23,60 tlye aldım...herbi paket 2,36 tl ve içinde 6 adet var..ben 10 paket aldım
iştee şöylee:
Eki Görüntüle 503761 Eki Görüntüle 503760 Eki Görüntüle 503759
üzülme ya yıne gırer kampanyaya...siteleri takip et...ben görürüsem sana haber ederım..ben genelde çocuk ürünlerine bakıp çıkıyorum ama...ewt ya çok erken bu arada markofoniden aldığım gecelik geldi arnetta marka sabahkığını almadığımdan bin pişmanım
aldım kız mesajalrımı iyi oku...aynen o portbebeler hiç hoşuma gitmio cokta rahatsız görünüo en iyisi pusetler..
sen aldın mı puset ve arabayı ?
oğluşuna da sana da kocaman maşallahhh
arzum hoşgeldinnnn... oğluşunun tuvalet egitimi ne durumda, cok zorluyor mu sizi ?
biz gecen pazar günü bebek odası takımımızı begendik ve siparişini verdik prensesimin odası hazırlanıyorrr
annenin tam bu zaman taşınması kötü olmuş canım benimde annem uzak kalıyor o yüzden en büyük yardımcım kayınvalidem..
neden çekiniosun neden rahat edemiosun öle düşünme o da senin annen
odası halısı perdesi vs. bişeyler pembe olacaksa 2 numara avize güzel...Sabahtan beri bizim cimcimenin odası için internette sörf yapıorumm
avize seçeneklerine bakıorum ;
Eki Görüntüle 503767 Eki Görüntüle 503768
Eki Görüntüle 503769 Eki Görüntüle 503770
en cok bunun beyazını düşündüm ama:26:
Eki Görüntüle 503771
bi de kapı süsleri var bebegimin odasının kapısına ;
Eki Görüntüle 503772 Eki Görüntüle 503773
kafamda hep bunlar dönüp duruo aşkıma gösterdim "tam prenses odası olacak" dio
kızlar ben bebeğimin kıyafetleri hep aynı renk ve boyda askıda olsun istiyordum...en az 50-60 tane askı almam gerekiyordu...internette veya bebek mağazalarıda baktıgım saten kaplı veya ahşap askıların tanesi 2-3 tl civarı oluncaa vazgeçmiştim..ama magaza24 diye bi sitede şunları buldum..fiyatıda çok uygun olunca aldım bile...dün elime ulaştı eve gider gitmezz taktım kızımın elbisesini..süper olduu...
askılar sade beyaz..renk vermek için şu kumaş süslerden aldım...hatta bide ahşap leylek süs aldım...ama ayıcık daha cici durdu...ayıcıkları askıyaa yapıştırması kaldı..
köpekli süs 50 adeti: 8,26 tl
askıların 60 tanesini: 23,60 tlye aldım...herbi paket 2,36 tl ve içinde 6 adet var..ben 10 paket aldım
iştee şöylee:
Eki Görüntüle 503761 Eki Görüntüle 503760 Eki Görüntüle 503759
odası halısı perdesi vs. bişeyler pembe olacaksa 2 numara avize güzel...
kapı süsü kalpli çok klasık beyaz daha farklı bı hava katmış...kır gezıısne çıkmış ta tacını kafasına takmış gıbı...
kapıların hangı renk...bide ona kapıyı hedıye paketı yapar gıbı tüllerle kaplarsın süper olur....ayy ne güzel kızının odası oluyor.....
sende benım gıbı ana kucağı ayrı monte edılen arabaları sevıyosun canım...bız son anda ayrı monte edılmeyen bışey aldık..ama sorun değil kısmette yokmuş..
sunny babyi aldıktan sonra farkettim dediğim gibi alt sepetı kullanışsız sanki...resimde öyle görünüyo..yakından ıncelemedik...hatta haşimişcanda mağazaya gırdık sunny baby vardı duymadık daha once dıye ıncelemeden çıktık düşün...inş.memnun kalırsın....nette araştır e reyondan daha ucuza bulursun...farklı siteler farklı zamnalrda ındirime sokuyo...200 tl oynuyo bazen...hepsi burada ya akakçeye sık sık bak neler ındirimde diye...
Hosbuldum sedefim yavas yavas ilerliyoruz iste cisini soylemeye basladi kakayida soyluyo ama gidince yapmiyo bide kreste soylemiyordu gondermedik bikac gun dun gonderdik oglene kadar soylemis sonra koyvermsi ne varsa bakalim bugun ne yapti merak ediyrum babasi almaya gitti daha yolumuz var yani bide uyuduktan sonra bagliyorum halen sut icip yattigi icin iste asama asama yapicaz hepsini bakalimaynen o portbebeler hiç hoşuma gitmio cokta rahatsız görünüo en iyisi pusetler..
sen aldın mı puset ve arabayı ?
oğluşuna da sana da kocaman maşallahhh
arzum hoşgeldinnnn... oğluşunun tuvalet egitimi ne durumda, cok zorluyor mu sizi ?
biz gecen pazar günü bebek odası takımımızı begendik ve siparişini verdik prensesimin odası hazırlanıyorrr
annenin tam bu zaman taşınması kötü olmuş canım benimde annem uzak kalıyor o yüzden en büyük yardımcım kayınvalidem..
neden çekiniosun neden rahat edemiosun öle düşünme o da senin annen
sende benım gıbı ana kucağı ayrı monte edılen arabaları sevıyosun canım...bız son anda ayrı monte edılmeyen bışey aldık..ama sorun değil kısmette yokmuş..
sunny babyi aldıktan sonra farkettim dediğim gibi alt sepetı kullanışsız sanki...resimde öyle görünüyo..yakından ıncelemedik...hatta haşimişcanda mağazaya gırdık sunny baby vardı duymadık daha once dıye ıncelemeden çıktık düşün...inş.memnun kalırsın....nette araştır e reyondan daha ucuza bulursun...farklı siteler farklı zamnalrda ındirime sokuyo...200 tl oynuyo bazen...hepsi burada ya akakçeye sık sık bak neler ındirimde diye...
canım hiç belli değil bebek doğduktan sonra belli olacak...arkadaşlarım genelde 2 yıl ücretsiz iizin kullanıyo...bebeğe kıyarda çalışır mıyım...belli değil...yaşamadan bilinmez..
evim yakın avantajlarım var ama...bakalım...aslında ev kredımızde bitiyo...parasal açıdan da sıkışmayız ...ama ben evde sıkılırmıyım...iş hayatıın özlermiyim bilmiyom....2 aydır evdeyım zaten....daha 6 ay daha evde olucam....bakalım hayırlısı...
herşey hallolur dert etme sende...
benımde işler hep yarım...oturma odasına 3 lü 2 li kanepe gelecek,çamaşır makınelerı banyoya alınacak tesiist hallolup...
halılar yıkatılacak...bany kuvet vs alınacak...benım gecelıkelrım vs . alınacak...çaydanlık felan alıcam...
Hosbuldum sedefim yavas yavas ilerliyoruz iste cisini soylemeye basladi kakayida soyluyo ama gidince yapmiyo bide kreste soylemiyordu gondermedik bikac gun dun gonderdik oglene kadar soylemis sonra koyvermsi ne varsa bakalim bugun ne yapti merak ediyrum babasi almaya gitti daha yolumuz var yani bide uyuduktan sonra bagliyorum halen sut icip yattigi icin iste asama asama yapicaz hepsini bakalim
Ya ben cekiniyom sanki hani zit bisey desem ben oyle istemiyorumfilan diye alinir diye kendimi kasiyorum bu sferde kendim olamiyorum annemler mecburen tasiniyo oturduklari ev muteahhite verildigi icin zaten tasinmasada pek faydasi olmazdi saolsun pek takmaz beni nasilsa hersey hallediyoz diye hep kendi derdini dusunur cani saolsun napalim
Anladim canim hayirlisi duruma gore bakarsin ozaman keske banada 2 yil verseler ne istemem
Sanada kolay gelsn halilar benimde yikanacak ayrica koltuk kiliflarim ve perdelrim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?