2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

zaten bebek arabası,mama sandalyesi de kuzeninden olacağı için,sadece pusetini o renklere uygun alırım..
hakkaten bizde küçük wc'yi kapattırmayı düşünüyoruz bütün eşyaları oraya yığmak için.

hava bugün yine sıcak hayatım yaa,annemle ablam geldi bizde açtık klimayı oturuyoruz bende öyle yaa yanıyorum valla..

bende eşime mavi kurdelalı minik askı siparişi verdim bugün.işten gelirken çocuk dünyasının orda iniyo.yeğenimin kıyafetlerini de yıkadığım için ay gömlek bile var süslü püslü :))
akşama ya da yarın ütüleriz onları da bi güzel yerleştiririz hafta sonu da yatağı inşallah maaşallah bişeyimiz kalmaz daha..

sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin Allahım biraz korkmaya başladım ben sanki doğumdan kızlar yaa:18:

cnm merhaba ızde kucuk wc yı kapattık öle bı fıkır varsa mutlaka yerını degerlendır derım yanı evı oraya topladık resmen gecen bı arkadaş topik açmıştı hatta onada dedım mutlaka yap fotolarınıda paylaştım hattta

Evet canım yaa zaten hiç kullanmıyoruz boşuna duruyo boşuna çamaşır suyu harcıyorum oraya da
uzunlamasına dikdörtgen bi wc.
ay resimlerini bi ara benim içinde paylaşır mısın müsai olduğunda?

ona göre bende düzen kurarım wc de :))

cnm aynen bızımkııde öyleydı kırdık duvarı

sağol cnm benım ınan benımde tamamen eşimin fıkrıydı hem ayakkabılık görevıde gördu ısımızı gördu cnm
ınşalla gönlune göre olur tatlım ınan kurutmak maınede cok rahat hele bbeişle zmanda azalcak cok rahat edersın

oo çok pahalıymış canım...türk malı zaten...yalnız ağır bı araba gibi kımı yerde 13 kg-17 kg yazmışlar...mantıklı gelmedı alımunyum gövde hafıf olur...kımı yerde 10,5 kılo araba 3,5 kg ana kucağı yazıyo...bu daha mantıklı...bide puset tam yatmıyo gibi geldi bana...sankı ayakları havada kalıyo gibi....haşimişcanda var pazarlıkta edersın...bi de oraya bak bence...havuzlu handa olabilir..nasıl olsa fiyatını biliyorsun..

akakçede 477 yazınca ...travel yazıyolar bıde..

baby hope a da bak oda aynı türk malı..473 tl ana kucağı tek monte ediliyo..oda travel...

baby to go nun travelleri 285 yazıyo ak akçede...bu 3 üde türk malı çinde üretiliyo...bi tanesi bebk 11 kg oluncaya kadar yazmış....kımı bebek 5-6 ayda 10-11 kg görüyo...

göğüs ucunda yara olan varsa soğan suyunu öneriyorlar bebeklere emzirmeden hemen önce de sürerseniz yine göğsünüzde yara olmuyormuş denemesi bedava
ben denemiştim 2 yıl önce ama emzirmek kısmet olmadı...hatta arkadaşım da yapmıştı ondan duymuştum...arkadaşım getırıd hastaneye bıçakla soğanı....ben hastane çantama koyacağım bu sefer...inş. bi aksilik olmazsa...

çok güzel olmuş..bende balkonu kapattırıp eşyayla doldurdum çok güzel oldu...daha da dolduracam...bi sürü bebeğin eşyası olacak zaten doldurmak için...

valla yaa boşu boşuna duracaksa kullanılmayacaksa mantıklı olanı kapatmak.
sağol canım zaten bu 1-2 ay içinde yapmamız lazım,bebişin arabası,puseti,küveti falan ıvır zıvırları oraya konur işte..

doktordan geldım bıraz moralım bozuldu evet 1.5 ayda 7 kılo almısım totalde 13 kg oldu.böylece 117 kg olmus oldum.doktorum fazla kılolu oldugundan sezeryan rıskın yuzde 30 artıyor dedı.olası sezeryanda uyusamamazlık söz konusu olabılır dedı korktugum basıma gelcek heralde ama bende bu cocugu normal doğurcam o doktorda görcek.

bebıs ıyı kılo sorunu dısında bısı demedı 1550 gram olmus sonra ıdrar tahlılı ıstedı ödem varmı yokmu bakmak ıcın yarın alcam sonucunu

tabı oturdum agladım esımde yetısemedı doktora bugun tektım.agladım agladım hastanede sonra dedım bı anestezı doktoruyla göruseyım halkla ılıskılere gıttım durum bundan ıbaret anestezı doktoruyla görusmek ıstıyorum dedım kız doktor koordınatörune telefonla ulastı durumu anlattı oda hıc korkmasın burda sadece doğum degıl bır suru amelıyat yapılıyor herkes nasıl uyusuyor merak etmesın dedı.kızda bana ıstersen bıdahakı gelısınde anestezı doktoruyla da görustururum senı dedı.

yarın hastanede ucretsız doğum semınerı varmıs ona davet ettı öglen ona gıtcem ıste benden bukadar sımdılık ama dıyete soktum kendımı

kız ikisi bir arada 570 uygun bence, aynı markanın yani yan ürünü cristal baby var onun fiyatı daha uygun 400lerde ama modelini pek beğenmedim, bir de 13-17 kilo yok toplam kutu ağırlığını yazmışlar sanırım benim bildiğim 11 kilo, puşetin tam yatma pozisyonu var baktım ona ben, bu arada malesef izmirdeyim havuzlu hana gidemem :)

akakçede o fiyatlar yazıyor da iş almaya gelince stokta olmuyor yüklü kargo fiyatı oluyor veya tek geçim oluyor baktım ben hep eski fiyatları yazmışlar güncelleme yok bu yüzden bir çoğu stokta yok zaten

baby to go nun modellerini de ben beğenmiyorum böyle işte istanbulda olsam pazarlıkla daha uyguna bulabilirim de işte izmirde imkanlarım kısıtlı malesef, yine de önerilerin için teşekkür ederim :)

o sert kayaya çarptımm ozaman bende ahkam kesiyoru bendende eskisin:))) sen daha iyi bilirsin ablam benim:)))))

estagfirullah canım :) ama işte ilk bebekte hep annem kayınvalıdem hazırlık yaptılar benım hıcbı bılgım yoktu cokda karısmadım yani 18 yasındaydım daha havalardaydm:)bundada sagolsunlar onlarda hıc tık yok butun ısler bana kaldı bi eksıgı tamamlıyorum yenı bısey cıkıyo:) o yuzden herkes gıbı benımde bılmedıgım çoook sey var daha:)

cnm bende kalıp olan kakao yagı ıle ıyıleştırmıştım sagolsun komsumuz söylemiştı

ya bu kalıp kakao nasıl bişeydir nerelerde satılır aktarlarda felan bulabılırmıyım acaba..

cnm benım evdekı kalıp sabunlar şeklınde aktarlarda satılıyo

canımmm merwemmmm hoşgeldinnn kuzummmm sıkma caNINII Allah nasip ederse normal doğum yapıcazz sen boşvewr doktoru son ana kadar belli olmaz ooo

kiloyada takılmaaa bak baanaaa şiştim çatladımm tontişş oldum birlikte vericezzz emin ol

oy maşAllahhhh kuzuucugunaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…