bi de şu kumaş olanlar var ben onlardan sandım gerçi onları artık kimse kullanmıyor sanırım :)
biz bunu bebek arabasıyla takım alırız..
bi ton eşyayla dolacak evler yaa :) nereye sıgdırıcaz o kadar şeyi bilmem :)
hava nasıl oralarda niloşum patlıyorum sıcaktan klima acık şirkette herkes odama geliyor buz gibi burası diyor ben yanıyorum:26:
kızlar ben bebeğimin kıyafetleri hep aynı renk ve boyda askıda olsun istiyordum...en az 50-60 tane askı almam gerekiyordu...internette veya bebek mağazalarıda baktıgım saten kaplı veya ahşap askıların tanesi 2-3 tl civarı oluncaa vazgeçmiştim..ama magaza24 diye bi sitede şunları buldum..fiyatıda çok uygun olunca aldım bile...dün elime ulaştı eve gider gitmezz taktım kızımın elbisesini..süper olduu...
askılar sade beyaz..renk vermek için şu kumaş süslerden aldım...hatta bide ahşap leylek süs aldım...ama ayıcık daha cici durdu...ayıcıkları askıyaa yapıştırması kaldı..
köpekli süs 50 adeti: 8,26 tl
askıların 60 tanesini: 23,60 tlye aldım...herbi paket 2,36 tl ve içinde 6 adet var..ben 10 paket aldım
iştee şöylee:
Eki Görüntüle 503761 Eki Görüntüle 503760 Eki Görüntüle 503759
zaten bebek arabası,mama sandalyesi de kuzeninden olacağı için,sadece pusetini o renklere uygun alırım..
Hakkaten bizde küçük wc'yi kapattırmayı düşünüyoruz bütün eşyaları oraya yığmak için.
Hava bugün yine sıcak hayatım yaa,annemle ablam geldi bizde açtık klimayı oturuyoruz bende öyle yaa yanıyorum valla..
bende eşime mavi kurdelalı minik askı siparişi verdim bugün.işten gelirken çocuk dünyasının orda iniyo.yeğenimin kıyafetlerini de yıkadığım için ay gömlek bile var süslü püslü :))
akşama ya da yarın ütüleriz onları da bi güzel yerleştiririz hafta sonu da yatağı inşallah maaşallah bişeyimiz kalmaz daha..
Sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin allahım biraz korkmaya başladım ben sanki doğumdan kızlar yaa:18:
göğüs ucunda yara olan varsa soğan suyunu öneriyorlar bebeklere emzirmeden hemen önce de sürerseniz yine göğsünüzde yara olmuyormuş denemesi bedava
cnm merhaba ızde kucuk wc yı kapattık öle bı fıkır varsa mutlaka yerını degerlendır derım yanı evı oraya topladık resmen gecen bı arkadaş topik açmıştı hatta onada dedım mutlaka yap fotolarınıda paylaştım hattta
cnm aynen bızımkııde öyleydı kırdık duvarı Eki Görüntüle 503828 Eki Görüntüle 503829 Eki Görüntüle 503830 Eki Görüntüle 503831
ay harika olmuş yaa,benim çamaşır makinem de kapalı balkonumda eşimle diyoruz acaba kapattıktan sonra oraya alsak üstüne de kurutma makinesi alsak diye valla süper yapmışsın canım yaa..eşime de göstereyim akşama sağol
oo çok pahalıymış canım...türk malı zaten...yalnız ağır bı araba gibi kımı yerde 13 kg-17 kg yazmışlar...mantıklı gelmedı alımunyum gövde hafıf olur...kımı yerde 10,5 kılo araba 3,5 kg ana kucağı yazıyo...bu daha mantıklı...bide puset tam yatmıyo gibi geldi bana...sankı ayakları havada kalıyo gibi....haşimişcanda var pazarlıkta edersın...bi de oraya bak bence...havuzlu handa olabilir..nasıl olsa fiyatını biliyorsun..aynen canım, alt file küçük ama modelini o kadar beğendim ki gözüme gözükmedi, ayrıca ben alt filesine eşya koymayı hiç sevmem, bebek arabasıyla pazara gidenleri defiyat konusunda çok araştırdım, iyi bir internet kullanıcısıyımdır zaten :) akakçe, cimri vs bütün fiyat karşılaştırılan sitelere bakıyorum arada, uygun fiyatlı olan çoğu site oto koltuğu göndermiyormuş tek araba fiyatıymış, bazılarında aradığım renk yok ben siyah istiyorum :) en uygun şimdilik ereyonda buldum 570 liraya böyle işte :) hepimiz güle güle sağlıklı günlerde kullanalım inşallah
ben denemiştim 2 yıl önce ama emzirmek kısmet olmadı...hatta arkadaşım da yapmıştı ondan duymuştum...arkadaşım getırıd hastaneye bıçakla soğanı....ben hastane çantama koyacağım bu sefer...inş. bi aksilik olmazsa...göğüs ucunda yara olan varsa soğan suyunu öneriyorlar bebeklere emzirmeden hemen önce de sürerseniz yine göğsünüzde yara olmuyormuş denemesi bedava
çok güzel olmuş..bende balkonu kapattırıp eşyayla doldurdum çok güzel oldu...daha da dolduracam...bi sürü bebeğin eşyası olacak zaten doldurmak için...cnm aynen bızımkııde öyleydı kırdık duvarı Eki Görüntüle 503828 Eki Görüntüle 503829 Eki Görüntüle 503830 Eki Görüntüle 503831
sağol cnm benım ınan benımde tamamen eşimin fıkrıydı hem ayakkabılık görevıde gördu ısımızı gördu cnm
ınşalla gönlune göre olur tatlım ınan kurutmak maınede cok rahat hele bbeişle zmanda azalcak cok rahat edersın
üstte eklediğim resimden bahsettım canımm
oo çok pahalıymış canım...türk malı zaten...yalnız ağır bı araba gibi kımı yerde 13 kg-17 kg yazmışlar...mantıklı gelmedı alımunyum gövde hafıf olur...kımı yerde 10,5 kılo araba 3,5 kg ana kucağı yazıyo...bu daha mantıklı...bide puset tam yatmıyo gibi geldi bana...sankı ayakları havada kalıyo gibi....haşimişcanda var pazarlıkta edersın...bi de oraya bak bence...havuzlu handa olabilir..nasıl olsa fiyatını biliyorsun..
akakçede 477 yazınca ...travel yazıyolar bıde..
baby hope a da bak oda aynı türk malı..473 tl ana kucağı tek monte ediliyo..oda travel...
baby to go nun travelleri 285 yazıyo ak akçede...bu 3 üde türk malı çinde üretiliyo...bi tanesi bebk 11 kg oluncaya kadar yazmış....kımı bebek 5-6 ayda 10-11 kg görüyo...
ben denemiştim 2 yıl önce ama emzirmek kısmet olmadı...hatta arkadaşım da yapmıştı ondan duymuştum...arkadaşım getırıd hastaneye bıçakla soğanı....ben hastane çantama koyacağım bu sefer...inş. bi aksilik olmazsa...
çok güzel olmuş..bende balkonu kapattırıp eşyayla doldurdum çok güzel oldu...daha da dolduracam...bi sürü bebeğin eşyası olacak zaten doldurmak için...
o sert kayaya çarptımm ozaman bende ahkam kesiyoru bendende eskisin:))) sen daha iyi bilirsin ablam benim:)))))
cnm bende kalıp olan kakao yagı ıle ıyıleştırmıştım sagolsun komsumuz söylemiştı
estagfirullah canım :) ama işte ilk bebekte hep annem kayınvalıdem hazırlık yaptılar benım hıcbı bılgım yoktu cokda karısmadım yani 18 yasındaydım daha havalardaydm:)bundada sagolsunlar onlarda hıc tık yok butun ısler bana kaldı bi eksıgı tamamlıyorum yenı bısey cıkıyo:) o yuzden herkes gıbı benımde bılmedıgım çoook sey var daha:)
ya bu kalıp kakao nasıl bişeydir nerelerde satılır aktarlarda felan bulabılırmıyım acaba..
selam kızlar :)
doktordan geldım bıraz moralım bozuldu evet 1.5 ayda 7 kılo almısım totalde 13 kg oldu.böylece 117 kg olmus oldum.doktorum fazla kılolu oldugundan sezeryan rıskın yuzde 30 artıyor dedı.olası sezeryanda uyusamamazlık söz konusu olabılır dedı korktugum basıma gelcek heralde ama bende bu cocugu normal doğurcam o doktorda görcek.
bebıs ıyı kılo sorunu dısında bısı demedı 1550 gram olmus sonra ıdrar tahlılı ıstedı ödem varmı yokmu bakmak ıcın yarın alcam sonucunu
tabı oturdum agladım esımde yetısemedı doktora bugun tektım.agladım agladım hastanede sonra dedım bı anestezı doktoruyla göruseyım halkla ılıskılere gıttım durum bundan ıbaret anestezı doktoruyla görusmek ıstıyorum dedım kız doktor koordınatörune telefonla ulastı durumu anlattı oda hıc korkmasın burda sadece doğum degıl bır suru amelıyat yapılıyor herkes nasıl uyusuyor merak etmesın dedı.kızda bana ıstersen bıdahakı gelısınde anestezı doktoruyla da görustururum senı dedı.
yarın hastanede ucretsız doğum semınerı varmıs ona davet ettı öglen ona gıtcem ıste benden bukadar sımdılık ama dıyete soktum kendımı
doktordan geldım bıraz moralım bozuldu evet 1.5 ayda 7 kılo almısım totalde 13 kg oldu.böylece 117 kg olmus oldum.doktorum fazla kılolu oldugundan sezeryan rıskın yuzde 30 artıyor dedı.olası sezeryanda uyusamamazlık söz konusu olabılır dedı korktugum basıma gelcek heralde ama bende bu cocugu normal doğurcam o doktorda görcek.
bebıs ıyı kılo sorunu dısında bısı demedı 1550 gram olmus sonra ıdrar tahlılı ıstedı ödem varmı yokmu bakmak ıcın yarın alcam sonucunu
tabı oturdum agladım esımde yetısemedı doktora bugun tektım.agladım agladım hastanede sonra dedım bı anestezı doktoruyla göruseyım halkla ılıskılere gıttım durum bundan ıbaret anestezı doktoruyla görusmek ıstıyorum dedım kız doktor koordınatörune telefonla ulastı durumu anlattı oda hıc korkmasın burda sadece doğum degıl bır suru amelıyat yapılıyor herkes nasıl uyusuyor merak etmesın dedı.kızda bana ıstersen bıdahakı gelısınde anestezı doktoruyla da görustururum senı dedı.
yarın hastanede ucretsız doğum semınerı varmıs ona davet ettı öglen ona gıtcem ıste benden bukadar sımdılık ama dıyete soktum kendımı[/QUOTE
varya bu drlar hastaları korkutmayı çok seviyorlar herşey bi şekilde olacak canım benim ne hastalar doğuruyor o senin kilonla değil pelvis kemiğinin yanlarımızdaki kemikler varya onun genişliğiyle filan alakalı daha fazla kilo almayalım diye korkutuyorlar banada çok kızıyordu dr um hoş şimdi o gitti başkası bakıyor 130 kilo hastası var sen rahat ol anestezi açısındanda korkma spinal epidural olmayacaksa zayıf hastalardada olmuyor uyumaksa uyumayacak hasta yoktur her anestezi bunu der :)) kendi içinde :))
o yüzden lütfen kendini ve bebeğini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?