• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet bilirim bütün bankacı arkadaslarım isyanlarda oluo :1:
benim isyanımsa ödemelerden yana :1: herkes kendi derdinde yani :1:
amin canım bolca sabırlar hepimize..
cok teşekkürler inşallah bi gün gelirim gezmeye anadolu yakasında oturuorum ben, burdan cok yakın ankara:34:
sen neden izmire taşınıosun ?

evet valla:1: bu arada odayı boyattınız mı ?

heee öle diosun:) evet teknolojiyi ikimizde cok sevioz yok yok bizde ama artık dur dedik kendimize
bu tarz lükse kacan masrafları kısmaya karar verdik:34:
yaa acıcam bi ara bakalım ne zaman:1:
bende fena kahve hastasıyım özellikle hergün bi türk kahvesi keyfim vardı hamilelikten önce ama bayadır içmiom
bu aralar nescafeye başladım işteee..

tamam tatlım cok sagol:34: içtikçe seni hatırlıyıciiiiiim:16:

cnm eşimle kariyerimiz için izmir'in daha iyi olacağına karar verdik.şimdi izirdeki ev tadilatta.ben hiçbirşeyle uğraşmıyorum.eşim ve kaynanam sağolsun o işlerle uğraşıyorlar.

evet, tam zamanında :) gerçi herkes bir bir dökülüyo... izne çıkıyorum ben de inşallahh....

sağol canımm. teşekkür ederim :)

umarım izne çıkanların evdede neti vardır da hep böyle dolu olur buralar,
ben işyerinden giremediğim için katılamadım hiç sohbetlere, anca geceleri işte.
hadi bakalım kumrular sizi her gününüz kavuşacağınız gün gibi güzel olur inşallahh :nazar:

ayy benim ne çok çenem düştü bugün yaaaa :17::17::17::17:

topice hiç ugramadıgın günlere say:1: biz cok memnunuz seni özledik cünkü:16:

cnm eşimle kariyerimiz için izmir'in daha iyi olacağına karar verdik.şimdi izirdeki ev tadilatta.ben hiçbirşeyle uğraşmıyorum.eşim ve kaynanam sağolsun o işlerle uğraşıyorlar.

hayırlısı olur inşallah canım..
bende taşınıyorum ama seninki gibi şehir degişikligi degil benim ki :)
benimde kayınvalidem ilgileniyor sagolsun hiç yormaz, cok düşünür beni, şanslıyız:16:

Esraaaa ben hala anne-bebek çantası almadım bilio musun :)
gecen akşam eşimle carrefour avm ye gittik orda chicco nun kocaman bi magazası var
orda baktım bi tane 200 TL ydi siyahlı grili bi çanta resmini cekmeyi unutmuşum :)
şık bi şeydi ama cok büyük geldi gözüme almadım..

gecen pazarda kayınvalidemle idil baby den baktık kırmızılı bi canta o da 100 küsürdü onu da
eşim "rahat edemezsin bununla sırt cantası alsan daha kullanışlı degil mi" deyince almadım :)
şimdi sırt cantası mı alsam acaba diyorum fikir ver bana ?:26:

selam canımm... zorlama kendini dicem ama sana sonrasında izinler lazım :(

çok güzeller :)
evet canım izinler sornadan lazım bana

sagol canımın içi cooook iyiyiz şükürler olsunnn:16:
evimizin temizliği ve ankastre setlerimizin takılması dışında hiç bir işi kalmadı yeni evin:34:
bi yandan da prensesimizin odasıyla meşguluz :)
sen nasılsın ne var ne yok ?

cok güzeller ama en güzeli benim kızımın odasının avizesi:34::21::1:

Hilalim nasılsın perde halı olayı ne durumda ? ben hala secemedimde :)
yasminimmmmm hiçte görmüosun beniii:63:
valla çok yoğunum kuzucum iyiyiz çok şükür pazar günü dedemiz babannemiz ve amcamız geliyor erdem ve ben çok mutluyuz özledik:31:

benimde kayınvalidem ilgileniyor sagolsun hiç yormaz, cok düşünür beni, şanslıyız:16:

gecen akşam eşimle carrefour avm ye gittik orda chicco nun kocaman bi magazası var
orda baktım bi tane 200 TL ydi siyahlı grili bi çanta resmini cekmeyi unutmuşum :)

gecen pazarda kayınvalidemle idil baby den baktık kırmızılı bi canta o da 100 küsürdü onu da
eşim "rahat edemezsin bununla sırt cantası alsan daha kullanışlı degil mi" deyince almadım :)
ben sırt çantası alıcam tatlım ve çantayıda bebek için olanlardan değilde kapsamlı ama düzgün bir markadan alıcam

ee niye herkes sustu :26:

akşam oluyor :) hoşgeldin canım nasılsın uzun süredir yoktun

hoşbulduk canım iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz oğluşumla :8:
sen nasılsın erdam nasıl? Erdem koycaktınız dimi ismini yanlış hatırlamıyorsam :26:
katılamadım hiç sohbetlere en yoğun saatlerde çalıştığım için,
gerçi geceleri girdiğimde geçmişi okurdum hep,
şimdide alışkın değilim bu saatlerde kk'da takılmaya,evdeyim ya artık sık sık girerim bundan sonra inşallah :10:

hoşbulduk canım iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz oğluşumla :8:
sen nasılsın erdam nasıl? Erdem koycaktınız dimi ismini yanlış hatırlamıyorsam :26:
katılamadım hiç sohbetlere en yoğun saatlerde çalıştığım için,
gerçi geceleri girdiğimde geçmişi okurdum hep,
şimdide alışkın değilim bu saatlerde kk'da takılmaya,evdeyim ya artık sık sık girerim bundan sonra inşallah :10:

erdem iyi güzelim evet unutmamışsın teyzesi çok sevindik bizi hatırlamana sen ne düşünüyorsun oğluşuna evet arrtık topikimiz sessizleşti kötü oluyor ama umarım düzeliriz tekrar eski halimize

erdem iyi güzelim evet unutmamışsın teyzesi çok sevindik bizi hatırlamana sen ne düşünüyorsun oğluşuna evet arrtık topikimiz sessizleşti kötü oluyor ama umarım düzeliriz tekrar eski halimize

unuturmuyuz hiç canım :16:
biz karar veremiyoruz ya, ben Enes istiyorum eşim Kaan istiyor,
ortak isim Emir ama onuda almanlar söyleyemiyor :37:
almanyada da bu sorun var işte ona göre isim bulcaz ki okulda dalga konusu olmasın diye anlıcağın hala ismi yok kuzumun teyzesi :25:

cnm ben bebek çantasını maxi cosinin aldım(daha doğrusu kayınanam ödedi.ama anakucağı, araba, beşik ve izofix birlikte alındığı için fiyatını bilmiyorum).çanta sapı uzayabilen bişey alırsan çapraz takarsın olur biter.

ee niye herkes sustu :26:

bilmem:26:

evet canım izinler sornadan lazım bana

valla çok yoğunum kuzucum iyiyiz çok şükür pazar günü dedemiz babannemiz ve amcamız geliyor erdem ve ben çok mutluyuz özledik:31:

ben sırt çantası alıcam tatlım ve çantayıda bebek için olanlardan değilde kapsamlı ama düzgün bir markadan alıcam

oyyy cok sevindimmm :) nerde ki onlar ?
benimde ananemle dedm izmitte yaşıolar dün istanbuldaki evlerine geldiler bu akşamda annemlerde toplanıoruz dayımlar falan :)
o yüzden bizde cok mutluyuz:16:

heh işte eşimde öyle dedi bana yandan takılan normal cantalarla rahat edilemez diye düşünmeye başladım
ama sırt cantası daha pratik daha rahat geldi gözüme
tommy, nike, adidas sırt cantaları süper hem şık hem kullanışlı oluyor:34:
sen nerden alıcan ?

unuturmuyuz hiç canım :16:
biz karar veremiyoruz ya, ben Enes istiyorum eşim Kaan istiyor,
ortak isim Emir ama onuda almanlar söyleyemiyor :37:
almanyada da bu sorun var işte ona göre isim bulcaz ki okulda dalga konusu olmasın diye anlıcağın hala ismi yok kuzumun teyzesi :25:

kaan benim isim listemde vardı çok beğeniyorum o ismide eşim istemedi sonunda erdeme kaarar verdik ve bağlandık resmen :)

slm cnm bankada çalışıyorum(bankacıyım yani)

bende çalışıyorum ve çalışabildiğim kadar çalışacağım.

ankaraya dışarıdan gelen birisinin sevmesi zor. bürokrasinin ağır havasını herşeyde görebilirsin.trafik belli saatlerde olur, otobüs beklerken mutlaka bi sıra olur ve ona göre binersin, insanlar başka şehirlere göre daha mesafelidir(ki bu yüzden biçok kişi ankaralıları soğuk bulur), belli bir saate kadar toplu taşıma aracı vardır, çok fazla eğlence mekanı yoktur vs.

biz akşamları bostancı-caddebostan sahilinde oluoz gelirsen haberim olsun:34:
et kuzum etttt masraf etme alışveriş sitelerini talan edebilirsin:1:

bende finans işiyle ugrasıorum tesadüf işlerimiz baglantılı seninle :) biz şirket olarak 10 bankayla aktif şekilde çalışıoruz:34:
şimdi önümüz dönem sonu faizleri kolay gelsin hepimize :)

ben hiç gitmedim ankaraya ama güzel şehirlerden die düşünmüşümdür hep
benim arkadasımda avukat zaten tam bürokratik bir hatun:1: iş için gitti oraya
ama sevmedim burayı dio haftasonu geliomuş gerci :) bende gelirim belki bi gün gezmeye :)

bankadan ve finanstan anlayan kızlar yardım........

kredi kullandığım banka benden habersız euro hesabımdakı parayı bozdurup krediyi ödemiş..

böyle bi yetkisi hakkı var mı?

iyi akşamlar kızlar, bebişlere ve kendinize iyi bakın...

merhaba kızlar nasılsınız bakım
yetışebıldımmı acaba ışten cıkmadan sızlere
hevın snenasısın tatlım yoktun uzun zamandır
apple bende herşeyı kolayca aldım ve cantada olay bıttı nasıl alcam henuz karar veremedım pufff bakıyorum ama ıcıme sınmıyo cok sevımsız geliyolar bakarken kalıcam cantasız

kaan benim isim listemde vardı çok beğeniyorum o ismide eşim istemedi sonunda erdeme kaarar verdik ve bağlandık resmen :)

ya bizimkide tutturdu Kaan diye, bende ısınamıyorum bi türlü :25:
artık sayılı gün kaldı ama biz hala karar veremedik ne beceriksizmişiz :9:
Erdem çok güzel canım Allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün Erdem sahibi olsun inşallahh :nazar:

Back
X