- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Domates sosu yapıcam dün biraz aldım, bugün de biraz alıcam, kışlık yapayım bari....
günaydın kızlar nasılsınız
bu gece güzel uyuduk oğlumla sabah erkenden geldik iş yerimize kahvaltımızı yaptık sizlere baktık şimdi işe başlıyoruz bugünde yoğun geçicek bakalım hayırlısııııı
günaydın sabah güvenlikçiler canımı sıktı burcu çok kilo aldın enine büyüyon vs vs...oğlum ayaklarım mayalı hamur gibi görmüyor musun ödemi? ya bu kilolar nasıl gidecek acaba?
günaydın canım
aldırma boşver sen ne kutsal bişey taşıyosun içinde,
benimde ailemdekiler yapıyolar
biz yine de çok güzeliz ooooohhh olsun
herkese günaydın kızlar nihayet haftanın son günü hadi bakalım hayırlısı artık..
günaydın kızlar bebek çantası almayan var mı ben bir türlü begenemedım hala İMPERTEX ANNE BEBEK ÇANTASI (212) GittiGidiyor'da 62570799 sizce nasıl?
herkeslere kocaman bir günaydın ve herkeslerin cuması mübarek duası kabul olsun inşşşşşşşş
Selam kızlar dün elektirik kesildi 1.5 saattde gelmedi giremedim bi daha o yüzden....
Lavinyam dikkat et kendine....
Şahinus aldırma o güvenlikçiye sen, senin kuzun huzurlu sağlıklı olsun da geri boş, ben hepimizin presnsesler gibi olduğuna eminim.....
Dua günü bugün benim..... Unutmayın bak küserimm.....
:)))
yap yap canım ben yaptım güzel oluyo kışın
Kızlar benim dün gece 2 kere uyandıracak şekilde sancım oldu çok önemsemedim normal diye şimdi daha sık ama hafif ağrıları var geçiyo ama arada gene vuruyor.Dua edin geçmezse doktora gidicem hemen
Cicilerini severim onların ben.....
Afferim babaanneye süpriz yapmış demek.... Applepay.....
Kızlar benim dün gece 2 kere uyandıracak şekilde sancım oldu çok önemsemedim normal diye şimdi daha sık ama hafif ağrıları var geçiyo ama arada gene vuruyor.Dua edin geçmezse doktora gidicem hemen
canım sedefim pozitif arkadaşım benim seni çok seviyorum benBetülümmm günaydın şekerim benimmm
günaydın burcumcok bilio o güvenlikçiler böle laf sokan insanlara oldum olası uyuz olurum sen takma onları
saglıgın yerinde olsun yeter ki hepsi gidicek
güzeliz tabiiiii
Günaydın canımmmm..
Güne iyi başladımm.. mutluyummm.. kimseye karsı nefret duygusu yok içimdeee.. aşığımmmmm
yaşamayı cok seviorummm.. dünü de dünde kalanları da unutuorumm.. ışığımı yansıtıorum.. ve hep gülümsüyorummmm
Günaydın canım ben varım
Fatmacım günaydın sana da hayırlı cumalar canım benimmmm..
Unutmuoruz seni delikızımız
Kocaman kocaman GÜNAYDINLAR KIZLARRRR
geçmişe hızlıca göz gezdirdim hilalim ve yaseminim oda takımlarınız gelmişşşşşş hayırlı olsunnn
lavinyam kendine cok dikkat et, hiç yorma kendini cok az kaldı..
Kızçeler bizimde oda takımımız geldi kayınvalidem beni akşam yeni evimize cagırdı güya taktıgı perdeleri göstercekmiş
bi gittik kızımızın odası ışıl ışıl göz kırpıo bizeeee
Allahım isteyen herkese nasip etsin cok mutluyuzzzzzzz
sonra kayınvalidem bitanecik torununa karalaha mısır ekmegi yaptı hep beraber yidik bizimki içerde horona başladı
bi de dün aşkıma müşterisinden anahtar priz hediye gelmiş bayıldımmm
Eki Görüntüle 514854 Eki Görüntüle 514856
minimouse lu anahtar prizi odasına takıcaz kırmızılı olanı da artık ikinciye oğlumuza saklarım
yapar öle süprizler bize :) aslına bakarsan o bizden de heyecanlı
sen naptın canım doktor işini ?
canım yerinde olsam doktorumu arardım.. inşallah bi sorun yoktur..
canım sedefim pozitif arkadaşım benim seni çok seviyorum ben
Büyük ihtimal değiştiriyorum canım....
Fıstıklar nabersiniz bakalımm?biz kizimla çok iyiyiz, tek sorunumuz sabah kalkınca olan uyusmalarim, ellerim sanki benim değilmiş gibi.iki gündür de misafirim var gelemiyorum peksizde haberler nasıl? Betülüm, sedefim,burcularim ve halen çalışan diğer arkadaslarım Allahım size kolaylık versin,zamanı bi an önce geçirtsin size inşallah, evde olduğumda anladım ki hamilelikte dinlenmek gercekten çok önemliymiş.
Bu arada prensesimin eksiklerini tamamladım, bebek şekerlerini kapı süsünü hastane çantamızı hazırladım en kısa zamanda paylasicm sizlerle de. Bı tek beşik ve dolabı kaldı kizcemin
Doguma hazırız hi hih
slm kızlar nasılsınız
Bugün cuma hep birlikte amin diyelim kızlar
Rabbim, evlatlarımızı bize nasip ettin, sen acısını gösterme Ya Rabbi....
Sen yaratansın, affedensin, bağışlayansın, senin her şeye gücün yeter, sen evlatlarımızı bize bağışla, onlara zarar verecek şeylerden bizleri koru kolla, uzak tut Rabbim...
Allah'ım sen evlatlarımızı eli,ayağı, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eyle...
Rabbim sen evlatlarımızın sağlık haberlerini almayı nasip ettin, sağlıkla kucağımıza alamayı da nasip eyle....
Allah'ım sen evlatlarımızı, anne-bsbasına saygılı, vefalı, fedakar, hoş tutan, iyi davranan, onları seven sayan, destek olan, onların hep yayında olan, destek olan, yalnız bırakmayan, anne-babasını başkaları için ezmeyen, hor görmeyen, büyüklerine saygılı, harama el uzatmayan, helal lokma kazanan, imanı kuvvetli, Allah yolundan ayrılmayan, insanlar tarafından sevieln, sayılan, güzel ahlaklı, kötü söz bilmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, çalışkan, başarılı, kimseye muhtaç olmayan, anne-babasını kimseye muhtaç etmeyecek, üyz akı olan hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemizi nasip eyle Rabbim...
Rabbim, sen anne-babalarımızı koru, başımızdan eksik etme, acılarını gösterme, elden-ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etme, ahirete göçenlerin günahlarını affet, mekanını cennet eyle Allah'ım... Hastalıklarına şifa ver, dermansız dert yaşatma Rabbim, sen anne-babamıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömür nasip eyle, hayırlı bol rızık nasip eyle...
Allah'ım sen evimizden dirliği, birliği, güveni, saygıyı, sevgiyi eksik etme... Felaketlerden, belalardan, afetlerden, hırsızlardan koru bizi rabbim... Yolundan ayırma, imanımızı kuvvetlendir... Eşlerimizle bizi birbirimizle sınama Rabbim... Aramıza ayrılık, kavga sokma Allah'ım, aramıza fitne ve kötülük sokmaya çalışan kötü niyetlilerden, fitnelerden, fesatlardan, kem gözlülerden, şeytanın şerrinden bizleri, evimizi, ailemizi koru Rabbim...
Sen bize hayırlı, helal rızık nasip eyle, kimseye muhtaç etme, evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...
Allah'ım işyerlerimizde bizleri koru, kötü niyetli insanlardan, musibetlerden, belalardan koru Rabbim... İyi insanlarla karşılaştır, hayırlı helal kazançlar sağla, huzur nasip et Rabbim....
kızlar bişey sorcam tetanoz aşısını kaç doz yaptırdınız aile sağlığında aradılar gel bugün yapalım diye 1 doz yapıldı 2.yi yaptırmak istemiyorum ama siz naptınız 2 dozu
kızlar bişey sorcam tetanoz aşısını kaç doz yaptırdınız aile sağlığında aradılar gel bugün yapalım diye 1 doz yapıldı 2.yi yaptırmak istemiyorum ama siz naptınız 2 dozu
ben tek doz yaptırdım canım,çünkü 2007nin ekim ayında olmuştm tetenoz, zaten 5 doz yaptırınca ömür boyu koruyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?