Dua günüm geldi, çok mutluyum.....
Dua ederken de dileklerimi gözardı etmezseniz sevinirim...
Evladımı sağlıkla,sıhhatle,eli ayağı aklı bedeni organları tam sağ-sağlim kucağıma almak, rahat bir doğum, evladımı hayırlı, terbiyeli, vefalı,imanlı,anne-babasına destek veren-seven-sayan-sahip çıkan, kötü alışkanlığı olmayan, harama el uzatmayan, çalışkan, başarılı, çevresi tarafından sevilen bir evlat olarak yetiştirmek...
doktor ve hastane seçimimde bebeğim ve benim için en sağlıklısı, en hayırlısını seçebilmek için salih bir yol
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı...
Evladımızı annesi-babası ile huzur-mutluluk-sağlık-hayırlı uzun ömürle yetiştirmek, anne-baba yokluğunu evladımıza çektirmeden, evlat acısını yaşamadan hayırla büyütmek...
Evimize huzur, mutluluk, hayırlı rızık, eşimle sevgimiz-saygımızın hep artarak devam etmesi,imanımızın kuvvetlenmesi,şeytandan, fitme fesatlardan, kem gözlerden korunmak...
Anneme ve eşimin ailesine sağlık, sıhhat, hayırlı-sağlıklı-uzun ömür, hastalıklarına şifa....
Kızlar anca girebildim topiğe.. Nasılsınız ?
Biz dün doktordaydık. 1840 gram olmuş sıpam.. İdrar tahlili yaptırdılar protein için, allaha şükür temiz çıktı.. Bebeğimde dönmüş ama tabi ben onun dönmelerine güvenmiyorum habire dönüyor çünki
Sıvısı iyi normal doğumu engelleyecek şimdilik bişey yok dedi doktor.. Çatı muayenesi yapmadı sanırım onu bir dahaki sefere yapacak.. Çok iyisiniz 10 Ekimde bekliyorum dedi ve çıktık şükür..
Sizler nasılsınız ?
maşallah sıpana iyiyiz bizde ne yapalım çalışıyoruz işte uraşıyoruz
Sen ne kadar daha çalışacaksın canım ? erteledin doğum iznini değilmi ?
Merhaba,
Ben bir şey zormak istiyorum, ben tetenoz olmadım, doktorum da bir şey demedi, kesin yaptırılması gereken bir şey midir?
evet canım 17 ekime kadar çalışabilir raporu aldım ama 12 sinde falan çıkacam sanırım bakalım duruma göre yani
CANLARIM hepinizee merhaba,
bugun iş yerinde son günüm...bi garip oldummm yaaa...uça uçaa gidicem eve biliyorum Allahıın izniyle...evde olmak, kızçemin eşyalarını yerleştirmek iyi gelecek ama yinede iş yerindeki eşylarımı toplamak garip bi duyguymuş..
kajum maşallah pipiloşaa...
beysalım günün nasıl geçiyor kuzum? yogunmusun?
delikızındırdırı dualarını okudum bacım..Allah kabul etsin inşallah...
evet canım 17 ekime kadar çalışabilir raporu aldım ama 12 sinde falan çıkacam sanırım bakalım duruma göre yani
Biz dün doktordaydık. 1840 gram olmuş sıpam.. İdrar tahlili yaptırdılar protein için, allaha şükür temiz çıktı.. Bebeğimde dönmüş ama tabi ben onun dönmelerine güvenmiyorum habire dönüyor çünki
Sıvısı iyi normal doğumu engelleyecek şimdilik bişey yok dedi doktor.. Çatı muayenesi yapmadı sanırım onu bir dahaki sefere yapacak.. Çok iyisiniz 10 Ekimde bekliyorum dedi ve çıktık şükür..
Sizler nasılsınız ?
Merhaba,
Ben bir şey zormak istiyorum, ben tetenoz olmadım, doktorum da bir şey demedi, kesin yaptırılması gereken bir şey midir?
beysalım sen iş yerinde doğurucan böyle giderse :))
Oh oh maaşallah oğluşumuza,ya tekrar kan tahlili falan istemeyecekler mi acaba?
bizim beyefendi de ters döndü geçen hafta ya bakalım perş.yine gidicez ne durumda sıpa..
çoğu kişi olmadı canım endişelenecek bişey yok bence tanıdığım 2 arkadaşım ve kuzenim de olmadılar maaşallah gayet sağlıklılar ama ben 2 doz oldum..Dr bana bırakmıştı çünkü
yok yok benim oğlum zamanında gelicek evde annesine dinlenme süresi vericek (yani benim temmennim ) nasılsın kuzucum oğluşunnasıl
beysalım sen iş yerinde doğurucan böyle giderse :))
Oh oh maaşallah oğluşumuza,ya tekrar kan tahlili falan istemeyecekler mi acaba?
bizim beyefendi de ters döndü geçen hafta ya bakalım perş.yine gidicez ne durumda sıpa..
çoğu kişi olmadı canım endişelenecek bişey yok bence tanıdığım 2 arkadaşım ve kuzenim de olmadılar maaşallah gayet sağlıklılar ama ben 2 doz oldum..Dr bana bırakmıştı çünkü
bugun iş yerinde son günüm...bi garip oldummm yaaa...uça uçaa gidicem eve biliyorum Allahıın izniyle...evde olmak, kızçemin eşyalarını yerleştirmek iyi gelecek ama yinede iş yerindeki eşylarımı toplamak garip bi duyguymuş..
merhaba kızlar nabersiniz.ben işteyimç sonunda kendimi grip yaptım hastayım kafam deseniz sepet gibi hiç işe gelmesemde oluyormuş yaniii.burnum tıkalı ..oyyy çok kötü..
yok yok benim oğlum zamanında gelicek evde annesine dinlenme süresi vericek (yani benim temmennim ) nasılsın kuzucum oğluşunnasıl
Canım çok sağoll
İşyerinden eşyalarımı toplarken bende tuhaf olmuştum ama geçiyor yaa evde oturmaya alışınca
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. Biz grip aşısı olamıyoruz diymi ?
inşallah oğluşun seni dinlerBizimki zamanında gelecek gibi görünüyor, bakalım hayırlısı be canım
kızlar bişey sorcam tetanoz aşısını kaç doz yaptırdınız aile sağlığında aradılar gel bugün yapalım diye 1 doz yapıldı 2.yi yaptırmak istemiyorum ama siz naptınız 2 dozu
ben tek doz yaptırdım canım,çünkü 2007nin ekim ayında olmuştm tetenoz, zaten 5 doz yaptırınca ömür boyu koruyormuş
2 dozu da yedik 1.acılı oluyo 2. Acımıyo korkma 3. Doz doğumdan sonra
Merhaba,
Sizler nasılsınız ?
Allah yardımcın olsun tatlım.. Zor valla karnı burnunda çalışmak.. Evde oturmakta zor ama hiç değilse dinlenebiliyorsun.. İşyerim beni sinirlendirmeseydi ve hamile olduğumu bir algılayabilseydi bende çalışırdım sanırım ama malesef yürüyemezken şantiyeye gönderip durdular beniDayanamadım
merhaba kızlar nabersiniz.ben işteyimç sonunda kendimi grip yaptım hastayım kafam deseniz sepet gibi hiç işe gelmesemde oluyormuş yaniii.burnum tıkalı ..oyyy çok kötü..
kızlar merhabalar sık giremiyorum işlerim yoğun.hepinizi öpüyorum.umarım hepiniz meleklerinizle beraber iyisinizdir.şikayet değil asla ama ben biraz rahatsızım.varislerim çıktı.bide genital bölgede kaşıntı.sanırım akıntımın çok olmasından kaynaklanıyor.akşam resmen mahfoldum ağladım.biliyorsunuz bu göbekle kasık bölgesi zor temizleniyor.bu yüzden tüy dökücü kullanıyorum.o beni dahada perişan etti.resmen yandım.tuvalete küçük abdesti yapmaya korkar oldum.krem sürdüm amannn allahım nasıl bir sızlama.inş çabuk iyileşir.bugün guatrı için doktora gittim.tahlil istedi sonuçları 3 bucuk gibi arayıp öğrenecez.ilaç gerekiyormu önemli bişey varmı yokmu.doğuma kadar takip edicem dedi.varislere ben bişey diyemem dedi dahiliyeciydi.damar hastalıklarına gitmemiz gerekiyormuş.ama önce kadın doğum dr danışın dedi. kızım iyi çok şükür.çok hareketli.kızımın adıda sanırım ebrar olacak.bizden haberler böyle.
bende henüz 2. doz tetenoz aşımı yaptırmadım, doktorumda bi şey demedi:26:
maşallah canım oğluşuna ve sana
çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki ?
ben işyerinde daha cok dinleniom yaw
ama senin patronlarda ne acımasızdı öyle hamile falan taktıkları yok hiç ne kadar kullanırsak o kadar kar hesabı
sen en iyisini yaptın
Hiloşum hayırlısı olsun..
geçmiş olsun canım..
canım merhaba hoşgeldin buralara..
cok geçmiş olsun, keşke doktoruna danışsaydın belki bi şey önerirdi sana..
ebrar ismini son zamanlarda sıkca duyuyorum ismiyle yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?