2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar mrb nasılsınız bişey sorcam benim alt tarafimda sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı girip duruyo nedendir ki ilk gebelikte normal doğum sancısı çekmediğim için bilemedim korktum nedendir acaba

kızlar mrb nasılsınız bişey sorcam benim alt tarafimda sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı girip duruyo nedendir ki ilk gebelikte normal doğum sancısı çekmediğim için bilemedim korktum nedendir acaba

cnm ya bende doğum sancı adet sgrı bılmıyrum
ama arada banada öle gırıyo saplanıyo vucut doğuma hazırlıyo sanrım kendını
cnm baksana sende bende 2.cı bebek beklıyoruz ama kızlarla aynı şartlardayız bende agrı sancı bışey olmadan gırdım doğuma

aldım canım anakucağıda buldum 68 e indirimdeymişş ii denk geldi:) ama daha alıcaklar var yeni doğan alabildim hep tulum var biraz büyük okadar ..artık ara ara bikaç bişey alırım yeter.

ooo ıyı cnm baya uyguna almışsın gule guşe kullan cnm
yenıdoğanaları almışın ya cnm kalanlarda yavaş yavaş olur ınşalla ama bı ara görmekte ısterım

o ufacık ayaklarıyla midene midene öyle bir vuruyorlar ki arada nefesini kesiyor insanın :)

canlarım uyudum biraz bir problem yok bebek hareketli, biraz yoruldum 4 5 gündür sanırım ondan oldu... hafif bir ağrım var bekliyorum şimdilik, akıntım falan normal renkli umarım sıkıntı çıkarmaz....

Ay topikte cevabnı arıyodum buldum sevindim.GEçmiş olsun dikkat et .Doktora da mutlaka git ihmal etme bence

aldım canım anakucağıda buldum 68 e indirimdeymişş ii denk geldi:) ama daha alıcaklar var yeni doğan alabildim hep tulum var biraz büyük okadar ..artık ara ara bikaç bişey alırım yeter.

bende alıcam inş. ana kucağı fiyatı çok iyi geldi nereden aldın acaba nettense öğrenebilirmmiyim:26:

AMİNNNNN canım benim ne güzel dua etmişsin.canım ödem sanırım kişiden kişiye göre değişiyor vücut yapısı ile alakalı sanırım benim adet önceside çok ödemim olurdu yani ödeme yapan bir yapım var sanırım , doktor kaç kere tahlil yaptı çok şükür bir şey çıkmıyor.yorulunca ve sürekli oturarak çalışınca dahada artıyor.

benimde erkek canım ama ödem var.

tatlım bende işten geldim yemek yapım uzun süre mutfakta ayakta kaldım kasık ağrım vardı benimde ara ara oluyor.ağrı olunca korkuyorum ama dinlenince geçiyor çok şükür . sen artık evdesin sanırım. kaç hafta kullandın çalışabilir raporunu?

kızlar ya bebek şekeri yaptırdınız mı ben daha gıdemedım emınonu ne ne tarz bıse yaptırsam aklımda pek bı fıkırde yok:44:

ben bugun annemlere aldırttım eminönün'den. şeffaf kutu içerisinde olan modellerden aldırdım.kutu üzerine uğur böceği yapıştırcaz birde kutuyu bagladıkları kurdelayı sevmediğim için baskılı hoşgeldin bebek yazılı kurdela aldırdım.. yanına ayrıca şekilli kutu aldırdım içine akıde sekeri ve cikolatasını koymak için. bunları koymak içinde karton canta aldım gelen herkese bunu vericez. istersen resimleri koyarım fikir olması için.

bugün eminönünden bir tane merinos un akrilik battaniyesini , dört tanede penye battaniye aldım yeter herhalde bu kadar battaniye iki tanede mothercare dan polar battaniye almıştım daha önce :)

bugün eminönünden bir tane merinos un akrilik battaniyesini , dört tanede penye battaniye aldım yeter herhalde bu kadar battaniye iki tanede mothercare dan polar battaniye almıştım daha önce :)

biz de battaniye secimlerinde 4 tane penye kalınlıkları ince orta olmak üzere , bir tane antibakteriyel ince polar kadifemsi birşey, bide canım annem örgü battaniye yaptı. fazlasına bence de gerek yok bunlar yeter diye düşünüyorum :)

evet resımlerını koyarsan sevınırım ama bana hazır bıseyler lazım gerci...cunku tek basıma uğraşamam yani elimden pek gelmez acıkcası saolsunlar buyuklerdede tık yok yani annem butun kredılerını ılk oğlumda kullandı bunda elini etegını cektı hersey bana kaldı:)

Cnm resimlerini ekledim ayrı bir konu başlığı açıp. Oradan bakabilirsin. Zaten bunlarda genelde hazır. Kurdelalancak ve kutular kutu formuna sokulacak. Bizimkiler sag olsunlar sabahtan aksama kadar bunlarla uğraştlar :)

Cnm resimlerini ekledim ayrı bir konu başlığı açıp. Oradan bakabilirsin. Zaten bunlarda genelde hazır. Kurdelalancak ve kutular kutu formuna sokulacak. Bizimkiler sag olsunlar sabahtan aksama kadar bunlarla uğraştlar :)

cnm gulegule dağıın ınşalla ya ay ben o işleree daha bakmasdım bızde o işlerın muduru annem bıkaç gun sonra gecek vardır bı planı konu başlıgına bakıcam cnm hemen

cnm gulegule dağıın ınşalla ya ay ben o işleree daha bakmasdım bızde o işlerın muduru annem bıkaç gun sonra gecek vardır bı planı konu başlıgına bakıcam cnm hemen

Saol canım benim icimde hep bi erken gelme korkusu var Allah korusun o yüzden herseyi bitirdik bunlar kalmıştı onları da annemle kız kardeşim halletti ufak tefek sticker ısı kaldı onları da kardeşim bastıracak buraya geldiginde haftaya hepsini halledeceğiz. Darısı size olsun.

günaydın kızlar nasılsınız
bu gece güzel uyuduk oğlumla sabah erkenden geldik iş yerimize kahvaltımızı yaptık sizlere baktık şimdi işe başlıyoruz bugünde yoğun geçicek bakalım hayırlısııııı

günaydın sabah güvenlikçiler canımı sıktı burcu çok kilo aldın enine büyüyon vs vs...oğlum ayaklarım mayalı hamur gibi görmüyor musun ödemi? ya bu kilolar nasıl gidecek acaba?

günaydın sabah güvenlikçiler canımı sıktı burcu çok kilo aldın enine büyüyon vs vs...oğlum ayaklarım mayalı hamur gibi görmüyor musun ödemi? ya bu kilolar nasıl gidecek acaba?

günaydın canım

aldırma boşver sen ne kutsal bişey taşıyosun içinde,
benimde ailemdekiler yapıyolar
biz yine de çok güzeliz ooooohhh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…