2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bi senin paylaştıgın parçaya bi de benimkine bakar mısın

arada krolugum tutuo iştee dinliom böleee
ayyy cokk romantikkk

zevk meselesi hayatım arada bende orhan baba falan takılırım yani ama müziğe evrensel bakarım dünyadaki azerice,ingilizce,türkçe,özellikle de yunan müziğine hastayımdır,onu bildiği için ilk evlilik yıldönümümüzü hiç unutamam eşim rum meyhanesi ayarlamıştı.sirtaki yapmıştık

Kızlarrrrrrr slm nasılsınızz

biz geldikk

bebek şekeri olarak bunları almayı düşünüyorum sizce nasıllar ?

Eki Görüntüle 515272

selam canım iyiyiz şükür şekerlerin harika çok cici..

vayyyyyy hatuna bakkkkkkkkkk hızlı bi giriş yaptı yineee
valla bizce güzeller tarafımızdan onaylandı
süslü oğluş anası seniiii

çok hızlıyız teyzesi biz oğluşla

beğendin mi cidden erkek bebesi ya tüllü şeyler olmasın dedim acık zıpır olsun ? diye düşündümm

süslüyüzz demiii, birde kız olsamışş temelli süslü olucazz :)))

napıyonnn gülümmmmmm kızın napıyor bakim uslu duruyor mu

kızlar bu arada ayaklarım şişmeye başladı akşamları eve gidince felaket görünüyor sizde de var mı ?

Yaaa ama bu yapılırmı insan olana

Ben bu parçayı çok severim.. Al Pacino'ya bayılırım (ama çok yaşlandı onun kuşağa yetişemedim :82::82:) Mest oldum mest :81::81::81:

Aynen yaa dinledikçe bi hoş olurum,bi de Al Pacino bu filmde görme özürlülerin yanında çok kalmış sürekli sabit bi noktaya bakmaktan gözleri bozulmuş o zamanlar :)

bence gayet güzeller canım

iyi demi, siz nasıl yapacaksınız ?

orhan babacı seni, bak bak sirtakide yapıyor hatunn, bişiden kusur kalmaassssss müzik yelpazen geniş.

beğendin mi kuzum, sen karar verdin mi

Kızlarrrrrrr slm nasılsınızz

biz geldikk

bebek şekeri olarak bunları almayı düşünüyorum sizce nasıllar ?

Eki Görüntüle 515272

canım bu kutuların üzeindeki ahşap figürler burada japon pazarlarında satılıyo 10 tanesi 1 tl gibi bi fiyata ama buz dolabı süsü olarak. hatta dolabımın üstünde mevcutlar. tanesi ne kadar bilemiyorum ama bana kalırsa farklı bi süs olabilir kutuların üzerinde. ben ortalıkta çok gördüğüm için tercih etmezdim ama güzel tabii.

olmazmı cnm benim ya.akşamları eve gidince gördüğüm ayaklar sanki bana değil de bir canavara ait. çok kötü görünüyorlar.şişen yerlere bastırıyorum, parmağımı çekiyorum ve parmağımı bastırdığım yer içe göçmüş biçimde kalıyor

Yine 12'den vurmuşsun
Valla çok mantıklı.. Fiyatı ne bunun yasemincim ?

beğendiğine sevindim kuzumm, tanesi 1 TL buldum netten içinde de badem şekeri var istersen lavantada koyuyor uygun gibi geldi bana, çokta şirin şık.

evet canım o figürleri biliyorum, buzdolabında güzel durmuyor zaten, ama bu kutularla bütünleşmiş, kutuların üstünde biblo hoş durmuyor bence. erkek bebek olduğu için zıpır durur diye düşündüm :26:

iyi demi, siz nasıl yapacaksınız ?

orhan babacı seni, bak bak sirtakide yapıyor hatunn, bişiden kusur kalmaassssss müzik yelpazen geniş.

beğendin mi kuzum, sen karar verdin mi

valla yaa her çeşit müzik vardır bizde arapça bile bi ara 10.000 e yakın şarkım vardı çeşit çeşit.

canım bizde aybaşında alıcaz galiba sepetiyle birlikte,bi de bonnyfood ta çalışan bi akrabam var o da çikolata çiçeklerini ayarlayacak
bende magnet ve sepet alırım diyorum..

seninkini çok çok beğendim

Yaaa ama bu yapılırmı insan olana

Ben bu parçayı çok severim.. Al Pacino'ya bayılırım (ama çok yaşlandı onun kuşağa yetişemedim :82::82:) Mest oldum mest :81::81::81:

Şişşşşş kaderdaşım diom gel biz bi kenarda sarılıp ağlayalım senle halimize
analarımız kaldı köprünün diger ucunda
aşkım evlenmeden önce derdi hep bana "senin için köprünün tam ortasına ev yapıcam" diee.. lafff hani nerdeeee

aynen bende her tür müzik dinlerim o an ki ruh halime baglı
rum meyhanesine hic gitmedim sirtaki de yapmadım bu sene yunan adaları planımız vardı ama ben hamile kalınca suya düştü

begendim tabiii cok güzellerrr cok şekerlerrr yerim o şekerleriii
şimdi süsle de büyüyünce zaten kafasına göre takılır asi delikanlı kardeşimden biliom 16 yaş sendromları :)
kızım hiç uslu durmuo kıpır kıpır fıkır fıkır kime çektiyseeee

benimde başladı ayak bileklerim azcık şişmeye

hadi yaaa, benim yanlardan görünüşü fena yandaki yuvarlak kemik görünnmüyor bilek desen ayakla bütünleşmiş boru gibi oluyor
senin parmaklar fenamış

ne güzel işte.. çeşit çeşittt dinlersin.

ne güzel işte, bende çikolata alıcam yanına bunuda eve gelenlere dağıtırım diye düşündüm

sağol kuzum beğendiğine sevindim

evet kuzum sorma bende erkek kardeşimden bliyom :)

istediği gibi takılsın sorun değil şuan bebek mavişli süslüyoz işte meraktan :)
sanırım şişmeler artacak yüzümde felan yok ama ayaklarım öyle benim.

kızlar sahiiiiiiiii
hastane odasını süsleyecekmisiniz ???????????

Aynen yaa dinledikçe bi hoş olurum,bi de Al Pacino bu filmde görme özürlülerin yanında çok kalmış sürekli sabit bi noktaya bakmaktan gözleri bozulmuş o zamanlar :)

Senin video'yu kocamın duvarında paylaştım... Rüzgar doğduktan sonra talebimdir diye.. Hiç dans etmeyi bilmez şimdi sırtından terler akıyordur

canlarım iyi hafta sonları ben bu hafta sonu dinlenecem Allah nasip ederse bu arada lavinyadan haber gelirse bana haber verirmisiniz bu sabah iyiyim demişti ama birdaha girmedi haber gelirse özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.
hafta sonu yapacağım ütüyü ve temizliği kayınvalidem yapmış canım benim sağolsun o yüzden bende dinlenecem inşallah

Valla biblo alsan bir ton para verip birkaç ay sonra atılacak... 1 tl bişey değilmiş alırsın 50-100 tane mis gibi fazla vermemiş olursun.. Bence çok mantıklı

Ağlayalım evet Zira komşulara kaldım ben

bu arada köprüler bildiğin üzre satışa çıkıyor (eskiden şaban filmlerine konu olurdu gülerdik gerçek oldu)
Talebini yenileyebilrsin tatlım.. Artık ev yapılabilir köprüye

oğluşunla sana bol bol dinlenceler canımm, ben haftasonu bebişin çamaşırlarını yıkıcam ütülücem yerleştiricemm inş.

rica ederim şekerim
ya hastane odasını bende çok istiyorum süslemeyi abartmadan tabi nasıl olacak?

aynen bende her tür müzik dinlerim o an ki ruh halime baglı
rum meyhanesine hic gitmedim sirtaki de yapmadım bu sene yunan adaları planımız vardı ama ben hamile kalınca suya düştü

[/B]
ayy evet kocişte yunan adalarına takmıştı bu sene ama artık 1-2 seneyi bulur herhalde,bebişlerimzle gideriz artık :))

Senin video'yu kocamın duvarında paylaştım... Rüzgar doğduktan sonra talebimdir diye.. Hiç dans etmeyi bilmez şimdi sırtından terler akıyordur

Ahaha iyi yapmışsın bende söylemiştim eşime noolur tango kursuna gidelim diye ama adam sevmiyo ki
bi de takılır bana"erkek adamın 2 ayağı da yerde olur"diye

Son düzenleme:

valla tatlım ben abartmıcam bir kapıya süs.. 1-2 balon o kadar.. Fazlasını ben sevmem zaten :26::26:

hadi yaaa, benim yanlardan görünüşü fena yandaki yuvarlak kemik görünnmüyor bilek desen ayakla bütünleşmiş boru gibi oluyor
senin parmaklar fenamış

CNM BENİM AYağımın her yeri, bileklerim, bacaklarım, ellerim, kollarım her yerim şişiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…