Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
inşallah herkes iyidir. benim kalça kemiklerim ağırmaya devam ediyor, bunun normal bir durum olduğunu bildiğimden gayet rahat davranıyorum, sürekli hareketli davranmaya devam ediyorum. eşim artık izne ayrılmamı istiyor ama benim hiç niyetim yok :))) hatta bu sabah 5 te uyandım, 7 ye kadar bekledim, 7 de dışarı çıkıp hem kahvaltılık aldım hemde yürüyüş yaptım. eve geldim sofra hazırladım. izine ayrılınca sana her sabah kahvaltı hazırlıcam dedim, eşim hasta mısın yat uyu dedi ama her zamanki gibi benim dediğim olacak, Allah güç kuvvet versinde geri kalmayalım hiçbirşeyden.
ekim ortası gibi eşimin yurtdışı seyahati çıktı

(( umarım o günlerde doğurmam, istersen gitmeyim dedi ama ben her zaman mantıklı davranmışımdır. gitmesini söyledim. ekim sonu gibide başka bir seyahati var. umarım o günede denk gelmez doğum
günaydın aynen benimde bebek aşağılara iniyor, hissediyorum. çok fazla faaliyet var o bölgede. ama son aydayız normal bir durum.
günaydın canım, çok geçmiş olsun. amin inşallah.
günaydın canım. ehh zor olur tabi ama benim için işe gelmek farketmezdi aynı satte kalkıp iş yapardım ben
günaydın canım, allah kabul etsin şimdiden.
maşallah yavruna canım.

inşallah bebişler en uygun zamanda gelir.
amanınn hilal sen oynamadan duramazsın ki

oyna kız ne olacak. fazla sallamazsın göbişi olur biter. kız o gösterdiğin elbiseler oldu mu üzerine??
selam canım. ohh yerleşmişsin, eşinde gelmiş. kaynanada gelmiş ama yollamışsın. :))). inşallah doyarsınız birbirinize artık.