• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
seninki sizde mi hala?? baya oldu ama seninki geleli dimi?

valla pazartesi günü dayanamadım, ben anneme gidiyorum dedim eşime... eşim ders çalışıyodu, kaynanam tv izliyodu. yemeklerini bıraktım masaya çıktım evden arabayı alıp. müziği açtım son ses, anneme gidene kadar iki gözüm iki çeşme kullandım arabayı. sonra annemle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kardeşim geldi, teyzemi dayımı ananemi gördüm... döktüm içimi rahatladım. akşam geç saatte geldim eve. uyuduk hiçbişi konuşmadan.. gece uyandık birden, eşimle uzun uzun konuştuk. çok arada kalıyor, çok sabrediyor o da... ağladık sızladık beraber.. rahatladık ikimizde... sabah ta kaynanam ben gidicem dedi, akşama biletini alıp gönderdik... ben sert çıkmasaydım gideceği yoktu daha.. ağlaya ağlaya gitti o da. ben de arkasından kına yakıcaktım nerdeyse :19:

gitmediiiiiiiii kuzummm valla çatlattı adamıı sürekli bahane buluyor, artık yüz göz olmuyomm evimde yemek yiyoz eşimle kaç kere kavga erttikk, oda sabır ediyor arada kalıyor,
çatı katında yaşıyorlar anlamadım gitti, boğaza nazır evleri varkenn :19:

hadi yaaaaaa amannn iyi etmişin kuzum valla bu ne arakdaş biz alışmışız kendi kendimize yaşamaya ben tahammül edemiyom anlayışsızlarınaa
tek sorun anlayışsız olmaları kapı zilimi zırt pırt çalmalarııııııııııı :50:

burcum haklısın eşimde cok üzüldü:31:

evet kayınvalidesiyle aynı evde oturacaklar umarım geçim olur huzurlı olur iki taraftaa:26:

hayatımmmm hoşgeldinnnnnn:3: nasılsın kuzummmmm:16:

hoşbuldukkk bebikimmmmmmmm
bende doğru dürüst giremiyorumm yaa
izne ayrılıcam ya o yüzden işlerim yoğundu
kızçen nasıl bakemm

Hankar, canım cok geçmiş olsunnn.. inşallah vaktinde ve sağlıkla alırsın bebegini kucagına..

canımmm benimmm dün buralardaydım ama denk gelemedik iyi olmana sevindimmmm:16:

geçmiş olsun canım valla artık o sıkıntılar hepimizde var Allah yardımcımız olsun..

Günaydın kızlarrr:16:

canım günaydın ve geçmiş olsun inşallah hafiflemiştir ağrıların..

Burcu günaydın canımm.. senin maşallahın var hep böyle devam eder inşallah:nazar: enerjik hatunsun sen:1:
eşinin seyahat işi kötü olmuş inşallah dogumunda yanında olur :(

Owwww hatuna bak havasını atıo yaniiii:21:
hadi şimdiden hayırlı olsun bende hem izne cıktım hem cıkmadım canım sıkılıo bi bakıorum şirketteyim yoruluorum bi bakıorum evdeyim:9:

Aysun hoşgeldin canım benimmm... işlerini halletmene cok sevindim..
sağlıkla, huzurla otur yeni yuvanda..
boşver sen o vicdansız kaynananı demek böyle insanlarda varmış Allah anneciginize güç kuvvet versinde yanınızda olsun hep..
Allah güzel dualarını kabul etsin canımmm

Esram hoşgeldin sen nerelerdesin bakıyımmmmm :)
ay sizin bu kaynanalar ne fena şeyler yaa aman Allahtan gitmişte başbaşa kalmışsın eşinle cok sevindimm
hasret gidermişsindir artık:1::23:

fatmacım günaydın maşallah o bebişine:nazar::emir_bebek::nazar:

Herkese selam şekerlerrrrr:3:

minnoşummmmm sen bana özel msj atmaya çalışmışsın mail geldi bana, zöek msjalrınız dolu silin diye sildim ama tekrar atmadın

özledimm senide napıyorsunn , evet ayrılıyorum hava atma sırası bende :52:
:52: senin neden bir öyel bir böyle

vaaay bu topik sizleri çok özledi kızlar böle hep birlikte karşılaşmak ne güzel nasıl özlemişim
aysunum hoşgeldin kuzucum hayırlı olsun yeni evin rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
esram canım gidip gidip duruyon ama sen olmuyo böle
sedefim sende buradasın ama sesin çıkmıyor fıstığım iyimisin
hayat kız son gün iş yerinde duyguların nasıl
bulemsu canım kıymam sana dinlen geçsin hemencecik ağrıların
burcum canım işlerin hafifledi inşallah rahatsındır iş yerinde
kızlar ne var ne yok

ayy kız hiç ayrılacakmışım gibi gelmiyor bana bir tuhafımm :26::16:

Selam canım beniiiiiiiiiiim,bizde seni özledik valla yoktunuz topik ağır ağır ilerliyordu.Artık kalıcı İstanbul'lusunuz tabi ki görüşelim süper olur hem de:34:

daha fazla almamaya çalış hayatım dr a sor madem o kadar ev işi yapabiliyorsun günde 1 saatini de yürüyüşe harca bence.
çatlağım yok şükür ama dr son ay hiç belli olmaz bebe yağına devam dedi..

ayol bu istanbul görüşmelerindennn çatır çatırrr çatlıycamm heeeeeeeeeee :52::52: kıskanççlıktannnn:52: ben doğurayımda gelicem :) doğurunca buluşma ayarlıyalım ay ne heyecanlı olur.

:1::1::1::1::1::1: evdeki tartıya göre gidiyorum ben hala.. gerçi doktordaki tartıda düzeldi sanırım :9::9::9::9: bu ay biraz fazla kilo almış olabilirim gerçi :24::24::24::24::24::24:

aysun valla çok şükür hala yok çatlak falan... yağlanmaya kremlenmeye devam tabiii...

nillimm sedefimmm betüşümmmm yaaa herkes burda ben çıkmak zorundayım şuan.. eşim gelicek birazdan, dışarı çıkıcaz.... halbukim ne kadar çok özledim sizle konuşmayı dertleşmeyi.... kızlar buluşmamız lazım artıkk bizimm yaaaa.. bu dostlukların kalıcı olmasını istiyorum ben :31::31::31::31: hepinizi çok seviyorummmmmmm.... Allaha emanet olunnn :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bizde özledik seni ama bu son dönemler hep ayrı düştük kuzucum olsun iyi olalımda hepimiz görüşürz inşallahhh:34:

vaaay bu topik sizleri çok özledi kızlar böle hep birlikte karşılaşmak ne güzel nasıl özlemişim
aysunum hoşgeldin kuzucum hayırlı olsun yeni evin rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
esram canım gidip gidip duruyon ama sen olmuyo böle
sedefim sende buradasın ama sesin çıkmıyor fıstığım iyimisin
hayat kız son gün iş yerinde duyguların nasıl
bulemsu canım kıymam sana dinlen geçsin hemencecik ağrıların
burcum canım işlerin hafifledi inşallah rahatsındır iş yerinde
kızlar ne var ne yok

burdayım bennnn:3: betüşüm nasıl oldun sen iyi misin keyfin yerinde mi ?

applepay nasılsın kuzummm saolasınnnn kızın nnasıl annesiiii:16:

saol bitanem cok iyiyiz, kızımda cok iyi kıpır kıpır ve heyecanlıyız:nazar::emir_bebek::nazar:
ben daha hiç çatlamadım aysunum bakalım dogumdan sonra neler olacakkkk:26:
özledim seni yaa :(

gitmediiiiiiiii kuzummm valla çatlattı adamıı sürekli bahane buluyor, artık yüz göz olmuyomm evimde yemek yiyoz eşimle kaç kere kavga erttikk, oda sabır ediyor arada kalıyor,
çatı katında yaşıyorlar anlamadım gitti, boğaza nazır evleri varkenn :19:

hadi yaaaaaa amannn iyi etmişin kuzum valla bu ne arakdaş biz alışmışız kendi kendimize yaşamaya ben tahammül edemiyom anlayışsızlarınaa
tek sorun anlayışsız olmaları kapı zilimi zırt pırt çalmalarııııııııııı :50:

hoşbuldukkk bebikimmmmmmmm
bende doğru dürüst giremiyorumm yaa
izne ayrılıcam ya o yüzden işlerim yoğundu
kızçen nasıl bakemm

minnoşummmmm sen bana özel msj atmaya çalışmışsın mail geldi bana, zöek msjalrınız dolu silin diye sildim ama tekrar atmadın

özledimm senide napıyorsunn , evet ayrılıyorum hava atma sırası bende :52:
:52: senin neden bir öyel bir böyle

ayy kız hiç ayrılacakmışım gibi gelmiyor bana bir tuhafımm :26::16:

kimin eviymiş o boğaza nazır?? kayınvaliden mi yoksaaa?
evet atmaya çalıştım ama sen pis kız temizlememişsin mesaj kutunu:19:

ayol bu istanbul görüşmelerindennn çatır çatırrr çatlıycamm heeeeeeeeeee :52::52: kıskanççlıktannnn:52: ben doğurayımda gelicem :) doğurunca buluşma ayarlıyalım ay ne heyecanlı olur.

Vallahi yaa İst.a yolunuz düştüğünde haber verin toplanalım bebişlerimizle inşallahhhh

doğumdan sonra bebişlerle görüşsek nasıl olurrrrrrr:28: süper olurr:34:

beysal cnm azıcık sabret senin de az kalmış. göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman.biran önce izne çıkmak istiyorum ama 5 gün daha sabredeceğim. darısı bütün çalışanların başına

bizde sakaryada buluştuk yaren2007 ile yaaa

:53:
:53: Bende buluşmakk istiyorum yaaaa :63:
bizde özledik seni ama bu son dönemler hep ayrı düştük kuzucum olsun iyi olalımda hepimiz görüşürz inşallahhh:34:

burdayım bennnn:3: Betüşüm nasıl oldun sen iyi misin keyfin yerinde mi ?

saol bitanem cok iyiyiz, kızımda cok iyi kıpır kıpır ve heyecanlıyız:nazar::emir_bebek::nazar:
Ben daha hiç çatlamadım aysunum bakalım dogumdan sonra neler olacakkkk:26:
özledim seni yaa :(

kimin eviymiş o boğaza nazır?? Kayınvaliden mi yoksaaa?
Evet atmaya çalıştım ama sen pis kız temizlememişsin mesaj kutunu:19:

doğumdan sonra bebişlerle görüşsek nasıl olurrrrrrr:28: Süper olurr:34:

çanakkale boğazının dibinde oturuyorlar kızzzzzzzz :24:
şimdi at temizledimm pis değilimmmmm :19:

Buluşalımmmmmmm :23::46:

kızlar doktor kesin sezeryan diye ne zaman karar veriyor bilginiz varmı

canım 10 gün öncesinden randevularını aldı 3 arkadaşım.
beniki de dönmüyo,eğer dönmezse 3 hafta bekliicez dedi bana da dr um,yoksa sezaryen dedi:18:

38.haftasında mı karar vericek yani tatlım ben yarın gidicem yarın bişi sölemez herhalde dimi

harika olur hem de :34:

bizde kaju(tuğba)ile buluştuk

nerelere gittiniz bakıyımmmm:15:

:53:

:53: Bende buluşmakk istiyorum yaaaa :63:

çanakkale boğazının dibinde oturuyorlar kızzzzzzzz :24:
şimdi at temizledimm pis değilimmmmm :19:

Buluşalımmmmmmm :23::46:

kocana söle getirsin seni istanbula hem gezersiniz hemde buluşuruz:13:
ee ne diye o çatı katında duruo meraklı tazelerrr:47:

kızlar doktor kesin sezeryan diye ne zaman karar veriyor bilginiz varmı

canım 10 gün öncesinden randevularını aldı 3 arkadaşım.
beniki de dönmüyo,eğer dönmezse 3 hafta bekliicez dedi bana da dr um,yoksa sezaryen dedi:18:

offf yaaa ben hep normal dogum istiyorum bi yandan da coook korkuyorummm:18:
pek çaktırmasamda bu aralar aklım fikrim doğumda:106:

nerelere gittiniz bakıyımmmm:15:

kocana söle getirsin seni istanbula hem gezersiniz hemde buluşuruz:13:
ee ne diye o çatı katında duruo meraklı tazelerrr:47:

offf yaaa ben hep normal dogum istiyorum bi yandan da coook korkuyorummm:18:
pek çaktırmasamda bu aralar aklım fikrim doğumda:106:
benimde öyle çok takıyorum kafama nasıl olacak ne olacak

35.haftadan itibaren sanırım bebeğin pozisyonu kesinleşmiş oluyor herhalde ve çatı muayneside yapınca karar verilio diye biliyorum:26:
bilmiyorum bakıcaz artık

Neyse kızlar dün arkadaştan çantayı aldım,en küçüğünden çekçekli valiz..
Gideyim de yerleştireyim hastane de kullanacaklarımızı

ay çok heyecanlı :))

Neyse kızlar dün arkadaştan çantayı aldım,en küçüğünden çekçekli valiz..
Gideyim de yerleştireyim hastane de kullanacaklarımızı

ay çok heyecanlı :))

sonunda aldım diyorsun yani :) iyi bakalım kolay gelsin tatlım

Back
X