2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

banada iki kez oldu ikisindede ilaç kullandım.atar atmaz geçti.fulucan diye bi ilaç kullandım.içinden 2 tane çıkıyo.haftada bi kez atıyosun zaten.

bu sabah sağlık ocagına gıttım dr. atesım olmadgıını ve bogazlarımda antıbıyotıklık bı durum olmadıgını bu yuzden antıbıyotık vermıcenı söyledı bı yandan sevındım ama bı yandanda mahfoldum gözlerımdn ağlıyomuşum gıbı yaşlar akıo:2:
saglık ocagı griplilerle doluydu cok fena salgın varmıs kızlar man dıkkat edın sakın grıp nezle olan bırılerı varsa yanına bıle yaklasmayın:2:

Çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta oldum ama hafif geçti bogaz agrısı yasadım 2 gün..ballı limon içip durdum..bir an önce toparlarsın insallah... (

Çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta oldum ama hafif geçti bogaz agrısı yasadım 2 gün..ballı limon içip durdum..bir an önce toparlarsın insallah... (

saol cnm ya yat yat sıkıntıdan patladm valla bı hamılelıgın basında olmustum bıde sonunda oldum hıc yoktan bulastırdı ıste oğlum o kadar uzak dur uzak dur dedım cocuklara dınletemıosun ki..

merhaba arkadaşım ben de şimdi bunlarla uğraşıyorum. genelde ekstra tülde alman gerekiyor ben haftasonu aldım 6metre aldım tülü 12-15 tl arası birşeydi. evde de kendim denemelik ayarladım gayet yeterli oldu.

pıhtılaşma tahlili kan tahlilinin içindeki "PLT"mi oluyordu? ordan belli oluyor değil mi?
bende bugün sağlık ocağında yaptırdım kan değerlerimle ilgili tahlili.

ya sorma eşimle de onu konuşuyoduk,salı doğum olacaksa p.tesi ben iptal olurum herhalde diye :)))
sağlıkla gelsinler Allahımmmm

çamaşır değişimini sabah akşam yapıyorum zaten ama yinede çok fena oldum.ilaç mahvetti beni. sirkeli suyu deniycem. çarşambaya kadar rahatlatır belki hiç olmazsa. ilgin için çok teşekkür ederim :)

cnm bırı aptt dıgerınıde unuttum bızım s.o da yapılmıyomuş hastaneden yaptrdım cnm
ay 1 ay 2 ay derken geldı gunlerımız be nılgun aaaa resmen 1 hafta kaldı benımde 2

nılll cnm ben sormayı unuttum bı daha kontrol ne zaman anestesı hakkında bışey konuştunuzmu

ben yüzünü sadece 1 kere görebildim o da doktora yalvararak oldu . Saç telleri ilginçmiş canım bu gidişimde saç tellerini gösterin bana diye yalvarayım buz dolabı doktoruma:)))

Doktor sana yüzünü bile yalvararak gösterdiyse, saçını başını hiç göstermez..
Ne doktorlar var yaa.. Empati eksiklileri var..

Ve doktor kontrolünden geldik 34+1 de 2300 gr 43cm olan oğlum bugün 36+1 de 2500gr 48 cm.sonuç oğluşum büyüsün die ben almışım 4 kilo sıpam almış 200 gr.demek ki bz dünyaları da yesek onlar alacaklarını alıyolar.doğum tarihimizde 1kasım allah nasip kısmet ederse epidural sezeryan olucak

olsun cnm bak almış bebışın daha öunde 15 gun var ozanda alır elbet bak banada 2800 demışlerdı 3500 doğdu kzım 38 haftada ıc bellı olmaz hem dışarıda buyutursun annesı guzel beslenmeye devam

olsun cnm bak almış bebışın daha öunde 15 gun var ozanda alır elbet bak banada 2800 demışlerdı 3500 doğdu kzım 38 haftada ıc bellı olmaz hem dışarıda buyutursun annesı guzel beslenmeye devam

Evet canım artık sıkmıycam canımı ben bakıcam oğluşuma doğunca tıkıcam memeyi ağzınaama valla 3000 gr da olursa sevinmem değil hani. Artık son haftalarda ne alırsa napalım, yeterki sağlıklı olsunlar

cnm bırı aptt dıgerınıde unuttum bızım s.o da yapılmıyomuş hastaneden yaptrdım cnm
ay 1 ay 2 ay derken geldı gunlerımız be nılgun aaaa resmen 1 hafta kaldı benımde 2

anladım canım,onu her hamileye mi yapıyolar?

sorma yaa geldi çattı hayırlısıyla,allahım sağlıkla hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin yarabbim yaa nooluurr..

tabı cnm benım oooo ben 2 kg lık bebekler bılıyorum sağlıklıca doğdular tosun gıbı oldular cnm benım hıc takılma sağlıklı olsun gelır gerısı

anladım canım,onu her hamileye mi yapıyolar?

sorma yaa geldi çattı hayırlısıyla,allahım sağlıkla hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin yarabbim yaa nooluurr..

sanırım evet cnm hanı kan akışı doğumda nasıl olur dıyeymış kanama olursa FAZLA DIYE HERALDE

slm arkadaşlar ben dogum yaptım erkenden 35 artı beşde aniden gelen bi su ve agri ile gittim bi baktılarki kızzim gelıyo normal dogurdum drisi başiniza küvezda kalmadi şükür bi gün yattık çıkdık hemen şimdi ikimizde iyiyiz emzirme fasli başladi baya bi zor gece uyumuyoruz rabbim sizide kurtarsin saglıkla çok zor dogum

canımm hayırlı olsun yaa çok sevindim.... detaylıca yazarsın boş kaldığında... Rabb,m sağlıklı uzun hayırlı ömür versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…