arkadaşlar meraba. yardımınıza ihtiyacım var, bikaç gündür vajinada çok fazla kaşıntım var. Sanırım mantar oldu. zaten kızarıklık ve akıntıda var. bir hafta önce boğaz enfeksiyonuna yakalanmıştım doktor antibiyotik ve iki ilaç daha vermişti. genelde antibiyotikler bende böyle yan etkiler yapabiliyo. Prospektüsündede nadir yan etkilerinde belirtmişler böyle bi durum olabileceğini ama olursa hemen doktorunuza başvurun ciddi durumdur yazıyo . bende randevu bulamadım doktorlar hep dolu özellikle özeller. ancak üni. hastanesinde randevu bulabildim oda çarşamba gününe. kendi doktorumda doğum iznine ayrıldı şansıma arayıp soramıyorumda. nasıl geçicek aradaki zaman bu durumumda hiç bilmiyorum. aranızda mantar olan filan oldumu. evde bapanten var kullanmaya da çekiniyorum. napabilirirm bilgii olan varmı :?
bu sabah sağlık ocagına gıttım dr. atesım olmadgıını ve bogazlarımda antıbıyotıklık bı durum olmadıgını bu yuzden antıbıyotık vermıcenı söyledı bı yandan sevındım ama bı yandanda mahfoldum gözlerımdn ağlıyomuşum gıbı yaşlar akıo:2:
saglık ocagı griplilerle doluydu cok fena salgın varmıs kızlar man dıkkat edın sakın grıp nezle olan bırılerı varsa yanına bıle yaklasmayın:2:
Çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta oldum ama hafif geçti bogaz agrısı yasadım 2 gün..ballı limon içip durdum..bir an önce toparlarsın insallah...(
kızlar hastane için kapı süsü almak istiyorum ama bişi soracağım bu kapı süsleri kapıya nası tutturuluyo hastane kapısında bunu asmak için yer oldugunu sanmıyorum kapıya capraz tül geçirip öyle mi asmak gerekiyo eğer öyleyse tülde almam gerek o yüzden sormak istedim. aslında gereksiz bi ayrıntı ama almassam içimde kalır mı acaba diye düşünüyorum. 40 50 tl benim beğendiklerim acaba bebeğim için gerekli bişi mi alsam bilemedim. eğer internetten kapı süsü alanlar varsa model ekleyebilirler mi ve nereden aldıklarını?? ben şunları beğendim..Eki Görüntüle 533634 Eki Görüntüle 533635 Eki Görüntüle 533636
bunlardan hangisi güzel?
ay bende gecenhafta göruştum heyecanlı oldu baya kalbımı cıgerlerımı ınledı sorular sordu
öncekı gıdışımdede pıhtılaşma tahlıllerım yapıldı
ayyy haftaya bugun ne kadar heyecanlı olursun cnm ya ay ben cok merk edıyorum arası
duşunsene uras artık kucagında olucak
Evet canım bende öyle karar verdim yarın sonucu alıp öyle gideceğim :)
Canım benim de çok kaşıntım oldu hamilelik boyunca dr um travazol kremi önermişti,bi zararı olmadığı için paylaştım ilaç adını dr da öyle dedi.
kullandım geçti,bi de sirkeli suyla yıkamak,sık sık çamaşır değişmek te iyi geldi..
pıhtılaşma tahlili kan tahlilinin içindeki "PLT"mi oluyordu? ordan belli oluyor değil mi?
bende bugün sağlık ocağında yaptırdım kan değerlerimle ilgili tahlili.
ya sorma eşimle de onu konuşuyoduk,salı doğum olacaksa p.tesi ben iptal olurum herhalde diye :)))
sağlıkla gelsinler Allahımmmm
ben yüzünü sadece 1 kere görebildim o da doktora yalvararak oldu . Saç telleri ilginçmiş canım bu gidişimde saç tellerini gösterin bana diye yalvarayım buz dolabı doktoruma:)))
Ve doktor kontrolünden geldik 34+1 de 2300 gr 43cm olan oğlum bugün 36+1 de 2500gr 48 cm.sonuç oğluşum büyüsün die ben almışım 4 kilo sıpam almış 200 gr.demek ki bz dünyaları da yesek onlar alacaklarını alıyolar.doğum tarihimizde 1kasım allah nasip kısmet ederseepidural sezeryan olucak
olsun cnm bak almış bebışın daha öunde 15 gun var ozanda alır elbet bak banada 2800 demışlerdı 3500 doğdu kzım 38 haftada ıc bellı olmaz hem dışarıda buyutursun annesı guzel beslenmeye devam
cnm bırı aptt dıgerınıde unuttum bızım s.o da yapılmıyomuş hastaneden yaptrdım cnm
ay 1 ay 2 ay derken geldı gunlerımız be nılgun aaaa resmen 1 hafta kaldı benımde 2
Doktor sana yüzünü bile yalvararak gösterdiyse, saçını başını hiç göstermez..
Ne doktorlar var yaa.. Empati eksiklileri var..
Evet canım artık sıkmıycam canımı ben bakıcam oğluşuma doğunca tıkıcam memeyi ağzınaama valla 3000 gr da olursa sevinmem değil hani. Artık son haftalarda ne alırsa napalım, yeterki sağlıklı olsunlar
anladım canım,onu her hamileye mi yapıyolar?
sorma yaa geldi çattı hayırlısıyla,allahım sağlıkla hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin yarabbim yaa nooluurr..
slm arkadaşlar ben dogum yaptım erkenden 35 artı beşde aniden gelen bi su ve agri ile gittim bi baktılarki kızzim gelıyo normal dogurdum drisi başiniza küvezda kalmadi şükür bi gün yattık çıkdık hemen şimdi ikimizde iyiyiz emzirme fasli başladi baya bi zor gece uyumuyoruz rabbim sizide kurtarsin saglıkla çok zor dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?