ayyy süper şimdiden helecanlandım
ama benimki geç döllenme olduğu için geç duyarız gibi geliyo, keseyi de bugün görebilecekmişiz biz... inşallah yani
nasılsınız arkadaşlar ben pek fazla yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum
bana doktorum progestan,coraspin ve folbiol ilaçlarını verdi tekrar düşük yapmamam için haftaya perşembe günü tekrar gidicem
yaaavvv benimde çok midem bulanıyo bu son bikaç gündür çok kötüyüm birde ilaçlar beni mahfediyo çok halsiz bırakıyo beni kolumu kaldırıcak halim kalmıyo üstüne üstlük ilgilenmem gereken küçük bir kızım var yavrum oda sanki anlıyomuş gibi ben yatarken gelip başımı okşuyo ah bu evlatlar varya herşeye değer yeterki rabbim sağlıkla onları bize bağışlasın
inşallahh canım inşallah keseyıde kalp atsılarını zamanı gelınce görücezz
inşallah 9-10 haftaalrda göbüşümüzde hop hop totolarının üstünde zıpaldıkalrını da
görücez canım inşalllaaaaaahhhhhh :)
merhaba kızlar kızımı okula bıraktım geldim evde işlerim var ama önce size bir selam vereyim dedim
canım reflün ne zamandan beri var ve ilaç kullanıyor muydun ???
ben de reflü yaşamıştım çok fena bişey ama 2008 yılında cerrahpaşa da bi doktor tanıdım
2 yıllık reflu sıkıntımı 20-30 gün gibi bi sürede aştım doktorun söyledıkleir ve benım uyguladıkalrım aynen şöle idi
1.çay kahve kola tuketmıyceksın
2. az az sık sık yıyceksın
3. yatmadan ıkı saat once bişi yeme ıcme ısı bıtmıs olucak
4. yastık yükselicek
5. rennie duo suurp içilicek
hepsini yaptım ve 20-30 gün gibi bi sürede iyileşti sonradan da kola kahve fln rahatlıkla
içtim istediğimi yedım cok sukur ve o zmaandan beri hiç sorun yasamadım gebelıgın 4-5
ayalrında cok kişi reflü yasıo ama o zamanlar sadece bu kurallara dıkkat ederek (ilaç kullanamdan)
ben reflüye yakalanmamıstım ama tüm hamile arkadaslarım reflü olmustu
merhaba kızlar kızımı okula bıraktım geldim evde işlerim var ama önce size bir selam vereyim dedim
canımcım benimde çoook uzun senelerdir var ama bi kayboluyo bi çıkıyo... senin dediklerine dikkat ettiğim sürece sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda özellikle ilaçlardan diye düşünüyordum bende, çarpıntıyla birlikte oluyor çünki, bi de şurup içmiyorum gaviscon da olur herhalde? sağol bilgiler için :13:
canım ya hepsının suclusu o progesteron o insanı manyak gibi yapiyo :)
kaç tane alıosn gunde ben 3 tane alıodm heps ersem gibi dolaşıyodum ya kafam bi milyon
sanırırm bulantı flnda yapıyo o :S kullanan herkes bulantım var dıo ben de bulantı vardı ama
ondan mıydı bılemıyorum :) şu an hıc bulantım yok cok sukur daha baslamadı baslamaz ınsallah da :)
ay yavrun anlıyo demekkı annem hasta-yorgun die düşünüyordur belki de amin inşallah sağlıkla nasib
olur hepimize. :)
hosgeldin aramiza.bende yeni 4+3 um .tam 4 haftalikken benimki 72idi.ama doktor arkadasa sordum kisiden kisiye bide yumurtanin dollendigi gune gore degisiyo dedi.degerin normal merak etme ama dedikleri gibi belkide ikiz olur
nasılsınız arkadaşlar ben pek fazla yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum
bana doktorum progestan,coraspin ve folbiol ilaçlarını verdi tekrar düşük yapmamam için haftaya perşembe günü tekrar gidicem
yaaavvv benimde çok midem bulanıyo bu son bikaç gündür çok kötüyüm birde ilaçlar beni mahfediyo çok halsiz bırakıyo beni kolumu kaldırıcak halim kalmıyo üstüne üstlük ilgilenmem gereken küçük bir kızım var yavrum oda sanki anlıyomuş gibi ben yatarken gelip başımı okşuyo ah bu evlatlar varya herşeye değer yeterki rabbim sağlıkla onları bize bağışlasın
inşallahh canım bebekelrımız sıkı sıkı tutunsun büyüsün hepimizin büyücek inşallah :)
evet canım ya sersem gibiyim midemde çok kötü bulanıyo inşallah senin bulantın filan olmaz çünkü çok zor ben ilkindede yaşadım şimdide yaşıyorum sen kaç haftalık oldun ben 5+6 oldum diyerlerinde hep bu zamanlarda düşük yaptım inşallah bu bebişimde hiç birşey olmaz evt küçükj meleğim o benim başımda dolanıp duruyo hiç yaramazlıkta yapmıyo sanki anlıyomuş gibi
canım ben zaten dengeli beslendiğim için hazımsızlık yasamıyorum
ama gaz problemi çok normal ilk 10. hafta had safhada olur
sonra azalır bencede ilac kullanmak doğru değil ne olursa olsun yasadıkalrımız
normal bi süreç...ve gecicek , bi rahatsızlık değil yani...onun için artı kimyasallar
almayı ben de doğru bulmuyorum.
benimde ciddi hazımsızlık problemim var, reflüm var ayrıca gece çok sıkıştırıyor, ilave yastık koyuyorum iyi geliyor, herhangi birşey kullanmıyorum ben, normal bir süreç nasıl olsa geçer diyorum ama dayanılmaz hale gelrise ne yaparım bilmiyorum gece uykudan uyandırıyor çünki!
benimde ciddi hazımsızlık problemim var, reflüm var ayrıca gece çok sıkıştırıyor, ilave yastık koyuyorum iyi geliyor, herhangi birşey kullanmıyorum ben, normal bir süreç nasıl olsa geçer diyorum ama dayanılmaz hale gelrise ne yaparım bilmiyorum gece uykudan uyandırıyor çünki!
cızelgene gore oyle gözüküyorda onadn dedım canımyok canım ilk olucak inşallah..
selam herkese....
sanırım 4+5 hamileyim ....ilk defa anne gruplarına katılıyorum....
inş.hakkımızda hayırlısı olur...
Ay kıyamam ben ona öp bizim için annesi onu rabbim sağ salim meleklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiin
canım benımde kaybettıgım bebegımde 4 haftada fln baslamıstı bualntım erkenden
kanamam fldna vardı devamlı leke gelıyodu hastanede yatmsıtım bisüre
ama sımdı 5+2 yım çok şükür ne kanamam ne bulantım var
Rabbime şükürler olsun iğnelerımı kullanıyorum
böyle sağlıkla devam eder ınsallahhh :) gecmsı olsun canım sana da düşük kürtaj doğum zor valla
anestezi verememıslerdı bana kürtaj olurken öksürüyodum canlı canlı yaptılar acıdan bayılmsıtım ayy çok fenaa
normal doğum ondan milyon kat daha kolay vallahı
ben de seninle aynı fikirdeydim, hatta ben çok titizim bu konularda organik beslenme, organik kıyafetler vs ama çalışırken başıma böyle bir şey geldiği için tavsiye aldım. sonra kendim ingilizce makalelerden falan da araştırdım, gaviscon zararsız ve fetüse hiç geçmiyor.; çünkü kana hiç karışmadan bağırsaklardan atılıyor canım. doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum şu aralar bunun için size danışayım dedim. var mı bir bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?