2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayyy süper şimdiden helecanlandım
ama benimki geç döllenme olduğu için geç duyarız gibi geliyo, keseyi de bugün görebilecekmişiz biz... inşallah yani

inşallahh canım inşallah keseyıde kalp atsılarını zamanı gelınce görücezz

inşallah 9-10 haftaalrda göbüşümüzde hop hop totolarının üstünde zıpaldıkalrını da

görücez canım inşalllaaaaaahhhhhh :)

Ben de işte olduğum için fazla yazamıyorum arada bi giriyorum işte toptan yazıyorum :26:
ben ilaçları epey kullandığım için bağışıklık kazandım galiba artık miğdem bulanmıyor ama başlarda bulanıyordu geçti sonra 7 hafta daha kullanıcam bakalım
bi de çalışınca kendimi dinleme fırsatım olmuyor o iyi oluyor kızın ne tatlı minik şifalı elleriyle ilgileniyordur senle şimdi

Ayyy rüya gibi, benim de göbişim büyüycekmi şimdi yaaa

merhaba kızlar kızımı okula bıraktım geldim evde işlerim var ama önce size bir selam vereyim dedim

canımcım benimde çoook uzun senelerdir var ama bi kayboluyo bi çıkıyo... senin dediklerine dikkat ettiğim sürece sorun yaşamıyordum ama son zamanlarda özellikle ilaçlardan diye düşünüyordum bende, çarpıntıyla birlikte oluyor çünki, bi de şurup içmiyorum gaviscon da olur herhalde? sağol bilgiler için :13:

Anladım canım bana endoskopi flnda yapmışalrdı ilaçalrı kullanıp dıkkat edınce gectı hemen
sonra baktım bazen tekrar olcak gibi oluo 1 hafta dıkkat edıorm gecıo
ama son ıkı senedır hıc reflu sıkayetı yasamadım cok sukru :)

estf canım :) gaviscon olrmu bılmıyorum ben rennıe duo kullandım ama snaırırm ıksıı aynı sadece adı değişik

evet canım ya sersem gibiyim midemde çok kötü bulanıyo inşallah senin bulantın filan olmaz çünkü çok zor ben ilkindede yaşadım şimdide yaşıyorum sen kaç haftalık oldun ben 5+6 oldum diyerlerinde hep bu zamanlarda düşük yaptım inşallah bu bebişimde hiç birşey olmaz evt küçükj meleğim o benim başımda dolanıp duruyo hiç yaramazlıkta yapmıyo sanki anlıyomuş gibi

hosgeldin aramiza.bende yeni 4+3 um .tam 4 haftalikken benimki 72idi.ama doktor arkadasa sordum kisiden kisiye bide yumurtanin dollendigi gune gore degisiyo dedi.degerin normal merak etme ama dedikleri gibi belkide ikiz olur

elif merhaba, benimki de 4 haftalıkkan 62 idi, önemli olan değerin her iki günde bir iki katına çıkması düzgün katlanması zaten... geç döllenme olabiliyor dedikleri gibi, bizimki embriyo transferi olduğu için zaten mucizeydi benim için bu :)
bana verdikeri ilk test tarihi 27 şubattı be ogün 38 i görünce kesin tutmadı diyip hüngür hüngür ağlamıştım çünki tüp yaptıran arkadaşlarımın 12. gün beta hcg değeri (transferden itibaren gün sayısı) genelde 150-200 lerde idi.. yani kafanızı karıştırmayım bunlarla neticede 5 in üzerindeki tüm değerler pozitif ve katlanıyorsa sorun yok

Ay kıyamam ben ona öp bizim için annesi onu rabbim sağ salim meleklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallah
inşallahh canım bebekelrımız sıkı sıkı tutunsun büyüsün hepimizin büyücek inşallah :)

amiiiiiiiiiiiiiiin

canım benımde kaybettıgım bebegımde 4 haftada fln baslamıstı bualntım erkenden
kanamam fldna vardı devamlı leke gelıyodu hastanede yatmsıtım bisüre
ama sımdı 5+2 yım çok şükür ne kanamam ne bulantım var
Rabbime şükürler olsun iğnelerımı kullanıyorum
böyle sağlıkla devam eder ınsallahhh :) gecmsı olsun canım sana da düşük kürtaj doğum zor valla
anestezi verememıslerdı bana kürtaj olurken öksürüyodum canlı canlı yaptılar acıdan bayılmsıtım ayy çok fenaa
normal doğum ondan milyon kat daha kolay vallahı

ben de seninle aynı fikirdeydim, hatta ben çok titizim bu konularda organik beslenme, organik kıyafetler vs ama çalışırken başıma böyle bir şey geldiği için tavsiye aldım. sonra kendim ingilizce makalelerden falan da araştırdım, gaviscon zararsız ve fetüse hiç geçmiyor.; çünkü kana hiç karışmadan bağırsaklardan atılıyor canım. doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum şu aralar bunun için size danışayım dedim. var mı bir bildiğiniz?

gaviscon zararsız canım ben ingilizce makalelerden araştırdım, ayrıca eltim doktor kötü bir şey olsa önermezdi. kana karışmadan bağırsaklardan direk atılıyor, bebeğe geçmiyor. ama doğal olan bir şey keşfedebilirsem inşallah bırakırım fakat şu an için kurtarıcım :)

gaviscon zararsız canım ben ingilizce makalelerden araştırdım, ayrıca eltim doktor kötü bir şey olsa önermezdi. kana karışmadan bağırsaklardan direk atılıyor, bebeğe geçmiyor. ama doğal olan bir şey keşfedebilirsem inşallah bırakırım fakat şu an için kurtarıcım :)

off kıyamam sana zor günler geçirmişsin rabbim inşallah nasip eder sağlıcakla kucaklarımıza almayaa
ben ilkinde kürtaj oldum 5+6 idim doktorum anestezi verdi dayanamam diye ikinciside kendiliğinden gitti oda 5+5 idi şimdide 5+6 yım inşallah bunda bişey olmaz içimde bir endişe var beni teselli eden ise keseyi görmüş olmam diyerlerinde görememiştim çünkü

canım tabii bazı ilaçlar özellıkle gebeler için uygun yanı mesela ağrı kesici olrk
herkes bilir vermidon novalgin parol minoset majezik fln ama gebelıkte sadece ıkı ağrı kesıcı önerilir
fetusa zarar vermeyen o da minosetle paroldür..
ayrnı skeılde snaırırm gaviscon ile rennie duo da öle çünkü hep karsılaştıgım hamıleler genedle gaviscon alıyorlar

organikliklşe pek ibilgm yok :) ama dengeli beslnmeye dıkkat ederım tam bugday unlu ekmek çavdarlı ekmek
tüketirim sebze meyve hiç atlamam hergun mutlaka meyve yerım süt yoğurt düzenli yerım çorba yemeden asla
yemege başlamam :) biz karadenizliyiz çok ot yemeği yeriz :) ve yeme alışkanlıkalrımın tamamı hala ailemden
öğrendiğim şeklde devam ediyor mesela salam sosis hayatta yemem sucugu bile yenı yemeye başladım
o da %100 dana olcak o şekil yani...bir de eğer ağrıya dayanabiliyoırsam asla ağrı kesici almam
regl oldugum zamnaalr bile agrıyı cekerım cekerım bi yandna da ohh agrı esiğim yükselsin derim sadistlik mi
ne bılmıyorum ama baktım dayanamıyorum sıcak su torbası kullanırım gene gecmesze en soın bi minoset alırım o kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…