ama canım muz kilo aldırıyor ama bebeğide en çok besleyen muz ceviz yoğurt yumurta....
ceviz su
yoğurt bir kase yeterlidir inşallah :44::44:
muz hiç yemiyorum... kabız yapabilir... boşuna kilo almayalım dimi
merak etme canım bende öğrenmedimdaha doktorum özellikle emin olmadan söylemiyo..
canım aynı sıkıntı bendede var ama ne bi ağrı nede bi beze var sadece bastırınca acıyo doktoruna sorunca banada yazarsan sevinirim..
evet öyle bişey olmuş galiba ama benmde haberimyoktu açıkçası fazla girmediğim için..
sonradan farkettimama çok geç diye söz vermedim..
bizde birbirimizemi göndersek acaba?
evet bence süper olur :)) peki ne şekilde oluyor ?? ne zaman ne şekilde verilecek vs. onlar hakkında bilgi toplayalım..
ben cevizle bademi 2 günde bir 2 günlük yiyorum. hergün dayanamıyorum yemeğe. midem almıyor. yoğurt çok az yiyorum midemi bulandırıyor. ancak akşamları cacık yaparsam yiyebiliyorum.
su 2 litreyi geçmeye başladım.
muzu hergün 1 tane hamileliğimin başından beri yiyorum, severek yiyebildiğim tek meyve. bende kabızlık yapmadı, 2 kiloda verdim.
hergün 1 bardak süt içiyorum.
merak etme canım bende öğrenmedimdaha doktorum özellikle emin olmadan söylemiyo..
canım aynı sıkıntı bendede var ama ne bi ağrı nede bi beze var sadece bastırınca acıyo doktoruna sorunca banada yazarsan sevinirim..
evet öyle bişey olmuş galiba ama benmde haberimyoktu açıkçası fazla girmediğim için..
sonradan farkettimama çok geç diye söz vermedim..
bizde birbirimizemi göndersek acaba?
evet bence süper olur :)) peki ne şekilde oluyor ?? ne zaman ne şekilde verilecek vs. onlar hakkında bilgi toplayalım..
olur anlaştık ozaman bebişler içinde olacakmış ozamanıda kaçırmayız umarım ramazan bayramı sonrasıymış galiba..
ben cevizle bademi 2 günde bir 2 günlük yiyorum. hergün dayanamıyorum yemeğe. midem almıyor. yoğurt çok az yiyorum midemi bulandırıyor. ancak akşamları cacık yaparsam yiyebiliyorum.
su 2 litreyi geçmeye başladım.
muzu hergün 1 tane hamileliğimin başından beri yiyorum, severek yiyebildiğim tek meyve. bende kabızlık yapmadı, 2 kiloda verdim.
hergün 1 bardak süt içiyorum.
ben muz yiyordum fakat yaklaşık 1 buçuk aydır muz yeyince miydem acayip bulanıyor oyüzden yiyemiyorum şuanda..
hergün yarım litre süt içiyorum..
yoğurtta yiyorum cceviz badem kayısı bunlarıda yiyorum fakat yumurta yiyemiyorum malesef ve aynı şekilde tavuk etide yiyemiyorum..
olur anlaştık ozaman bebişler içinde olacakmış ozamanıda kaçırmayız umarım ramazan bayramı sonrasıymış galiba..
ok. Anlaştık :)) kargoylamı gönderilecek ? peki adresler ?? sen hangi şehirdesin ? kaç yaşındasın :)))) bunlar da kıstas olur heralde. Ayrıca tarih belli mi ? ne zaman yollanacak ??
kızlar neden facebooktan görüşüyoruz ki burası yetmiyor mu :44:
Karaciğer enzimlerim yükseldiği ve karaciğerde 1. derece yağlanma tespit edildiği için yağlı tohumu çok tüketme dedi doktor bana, bademden falan uzak durmamı istedi, oyüzden yemiyorum.
Dün yürüyüşe çıkmıştım yavaş yavaş yürüdüm eve geldim kahverengi akıntım olmuş, eşim yürümemi istemiyor bir daha ben de 16 haftayı bitirmeden çıkmam bir daha yürüyüşe artık, oyüzden kabız yapacak besinlerden uzak duruyorum....
canım face nerden çıktı yaa ben anlamadım konuyu tam olarak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?