2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Bizim doktora gitmemize 13 gün var merakımdan yarın gidesim geliyor ama dayanıyorum, aaayy bebeğimi görmek düşüncesi bile kalbimin pıt pıt atmasına sebep oluyor....

ceviz su
yoğurt bir kase yeterlidir inşallah :44::44:
muz hiç yemiyorum... kabız yapabilir... boşuna kilo almayalım dimi

ben cevizle bademi 2 günde bir 2 günlük yiyorum. hergün dayanamıyorum yemeğe. midem almıyor. yoğurt çok az yiyorum midemi bulandırıyor. ancak akşamları cacık yaparsam yiyebiliyorum.

su 2 litreyi geçmeye başladım.

muzu hergün 1 tane hamileliğimin başından beri yiyorum, severek yiyebildiğim tek meyve. bende kabızlık yapmadı, 2 kiloda verdim.

hergün 1 bardak süt içiyorum.

ben muz yiyordum fakat yaklaşık 1 buçuk aydır muz yeyince miydem acayip bulanıyor oyüzden yiyemiyorum şuanda..
hergün yarım litre süt içiyorum..
yoğurtta yiyorum cceviz badem kayısı bunlarıda yiyorum fakat yumurta yiyemiyorum malesef ve aynı şekilde tavuk etide yiyemiyorum..

bademe zorlama artık kendini canım folik asit ihtiyacı bitti bebeğin artık boşver yediklerinden aldığı yeter sana zorlama sakın kendini :)

ben muz, yumurta yiyorum..

bu ara sütü ihmal ettim.. Yoğurt yiyemiyorum midemi bulandırıyorr :120: onun yerine ayran yada cacık tuketiyorum

tavuk hiç yemiyorum yemiicemdeee

bende yumurtayı haftada 3 kez falan yiyorum ama tavuğu yiyemiyorum midemi çok bulandırıyor. sütü yatmadan unutmassam balla karıştırıp içiyorum peynir falan yiyemiyorum oğurtta arada of kötü mü besleniyorum :S

günaydın kızlar :) anca uyandım duşumu aldım ve topiğe atıldım :)

lavinya: canım 50+ dermokozmatik diye almıştım ben onu kışa girerken zararlı kimyasal barıdırmıyor dedilerdi. olmazsa bir de 30+ alırım. bende nemlendiricimle kullanıyorum. nemlendiricimde yine babe markasının 'su bazlı nemlendiricisi'20+ faktör o da. hatta ben 80 e almıştım baktım nette indirimdeydi geçenlerde.

kızlar topik kapatılmayacak değil mi?
benim facem yok göremem sizi sonra

hediye işini bende hallettim. zaten en kolay yaptığım şeydir hediye almak :))

Karaciğer enzimlerim yükseldiği ve karaciğerde 1. derece yağlanma tespit edildiği için yağlı tohumu çok tüketme dedi doktor bana, bademden falan uzak durmamı istedi, oyüzden yemiyorum.
Dün yürüyüşe çıkmıştım yavaş yavaş yürüdüm eve geldim kahverengi akıntım olmuş, eşim yürümemi istemiyor bir daha ben de 16 haftayı bitirmeden çıkmam bir daha yürüyüşe artık, oyüzden kabız yapacak besinlerden uzak duruyorum....

canım zaten senin mide problemin var... hiç zorlama kendini. benim eşim kendi bahçesinden ceviz toplamış o kadar taze ki...yağını hiç hissetmiyorum.
ayran içmeyi de deneyebilirsin. ben de süt içemiyorum. sabah midemi bulandırıyor. akşama da zaman kalmıyor.6da yemek yiyip 8 de uyuduğum için

yarım litre ? maşallah sana.

ben de tavuk ve balıktan nefret ettim.

Hanımlar sanırım ürün marka ismi verilmesi sakınca doğuruyor topikte sanırım ben öyle olarak anladım... Patron oyüzden demiş olabilir, marka adı çok vermeyelim isteyen özel mesajla marka ismini ulaştırsın....

ay canım dikkat et o zaman geçmiş olsunn bende 4.aydan itibaren yürüyüşe başlamayı düşünüyorum düzenli olarak

lierac kullananlar çatlağım olmadı diyen sanki mustelaya göre fazla 4.aydan itibaren lierac a mı başlasam :26: şimdilik yağlarla idare ediyoruz

Hediyeleşmeye ben de girmek isterdim ancak bu aralar okadar yoğunum ki özensiz olsun istemediğimden katılamadım, yazın da internete çok uzak bir yerde olacağımdan yazın olacak etkinliklere de katılamam...
Herkes umarım alınan hediylerini çok çok beğenir, iyi günlerde kullanır....

Hediyeleşmeye ben de girmek isterdim ancak bu aralar okadar yoğunum ki özensiz olsun istemediğimden katılamadım, yazın da internete çok uzak bir yerde olacağımdan yazın olacak etkinliklere de katılamam...
Herkes umarım alınan hediylerini çok çok beğenir, iyi günlerde kullanır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…