2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulemsu

hepsiburada.com sitesinden bakıyorum da şimdi otuma simitlerine... biri 18tl biri 35 biri 22 vs... çok farklı fiyatları sen ne marka ve nekadara aldın???

fıstığım ben sölemiştim simidi :)
ergofoam diy ebir marka 25 e almıştım 2 sene önce

hadi gözün aydın canım. ay bu kasımcılar hep erkek , daha kız olan yok mu aranızdaaaaaaa... öğrenenler hep erkek değilmi?
herkese merhaba

Merhabaaa
Bizim kızımız olacakmış, doktor şimdilik %90 dedi ama ben bu fikre şimdiden çok alıştım =) sevgilrrrr

hemen alıyorum canım... dayanıcam artıkkk

hemen alıyorum canım... dayanıcam artıkkk

benim bir ara öyle kötü olmuştuki deniz simidinin üstüne oturuyordum tabi iş yerinde değil evde gıcıır gucuur komedi oluyordu ama hafifletiyordu ağrımı çok şükür

evet kokuyorsun dedim arkamı döndüm sabah baktım üzerini değişmiş ben uyurken

hoşgeldin canım nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın.banada buzdolap kokusu kötü geliyor. ay dün nerdeyse çıkaracaktım, bazen eşimin hatta kızımın kokusuna bile dayanamıyorummmm
bu arada cevizler muzlar sular yoğurtlar tüketiliyor değilmi arkadaşlarrr.... ?

Selam kızlar, nasılsınız bakalım???
Biz birkaç gündür mutsuzuz....
Tepemizde gürültücünün şahı, arsız bir komşu var ve geceleri bizi uyutmuyor....
Kaç defa uyardık, sabredeceksiniz yapacak bir şey yok diyor...
Bir de yaptıkları cabası, baş belasıymışız biz.... Geçenlerde bize duyura duyura öyle dedi...
İnsan dünya para bayılıp hevesle aldığı evinde huzur duymuyorsa ne kıymeti olur ki?
Annem yanımda ve geçen komşularım kahve içmeye çağırmış, laf lafı açmış, üst kattaki gürültüden çok rahatsızız demiş, işten geç geliyor ya işini anca yapıyordur demişler. Kesin arkdamdan doldurmuştur insanları....Reva mı bu yaşattıkları anlamıyorum, başkasını huzursuz ederken nasıl mutlu olabiliyor aklım almıyor....

oh maşallah 2 prenses geliyormuş.bende hep erkek tahmin görünce şaşırmıştım.... valla evladın ayrımı olmaz ama kız evlat herzaman iyidir.hani oğlunuz varsa bir kız daha istersiniz. ama kızınız varsa tabi erkekte istersiniz ama ikincide kız olursa hiiiçççç üzülmezsiniz. kız evlatları daha hayırlı oluyor genelde.(tabi erkeklerdende çok hayırlıları var sakın yanlış anlaşılmasın ama)
kızlar anneye bi arkadaş oluyor.daha bi kıyamıyorlar. mesela en basitinden rahmetli ananem en son yatağa düşmüştü annem hep altını temizlerdi, oğlu yada gelini ne kadar yapabilirki?
tabi istisnalarda var - kızdan daha iyi olan erkeklerde var o ayrı ama bence kızı olanlar gerçekten çok şanslı...

Ceviz: daha yeni yeni günde 3-4 tane
Muz: mide bulantımın olmadığı sabahlarda bir bardak süte yarım muz ve balı blendırdan geçirerek
Su : İdrar yolları iltihabım olmasına rağmen günde ancak 5 bardak kadar
Yoğurt yerine de süt, dondurma, peynir :26:
Çok yemek yiyemiyorum, et ve balıktan tiksiniyorum, özellikle iş yerinde bulantılarımdan dolayı aç kalıyorum diyebilirim. Bebeğim affet beni

ay oda bişeymi.annemin üstünde var bitane, dedikodunun şahı onda. işi gücü dedikodu.sürekli bişey silkeler , iftiralar atar. 8 senelik evli 7 ev değiştirmiş. en son gittiği yer helva dağıtmış gidiyor diye... o kadar yani. ne laftan anlar ne sözden. bi kocası hakkından geliyor onun. insan gibi davranmıyor , hergece dayak yiyor eşinden çığlıklardan uyunmuyor, kendi derdini tutmuyor yine her an millete sataşıyor. bu tür kişileri böyle büyükşehirlerde barındırmamak en iyisi. kaç kez imza toplandı, kaç kez şikayet edildi ev sahibine. adam aldığım paraya bakarım demiş.o kira parasından ne hayır görecekse...... anlayacağın tam zırdeli. annemin evide çok güzel, yepyeni daire ama gelgörki evden bile soğuyor insan. ne konuşsak kadın ertesi gün söylüyo. nasıl dinlio ki o kadar net ???

nasıl yaaa ne sesi, tadilat mı?

Canım malesef duyarsız insanlar oluyor böyle. Ben de çalışıyorum, geç geliyorum ama her gün de elektrik süpürgesi açmıyorum, zaten ne kadar kirlenebilir ki ev? Akşamları yemekten sonra yere dökülenleri şöyle bir el süpürgesiyle alıyorum,bitiyor. Hafta sonları da dip bucak temizliyoruz eşimle. Hatta şöyle ki tüm gün evde olan komşum akşamın bir saati evi süpürüyor, yüksek sesle müzik dinliyor, matkapla iş yapıyor vs... Geceleri geç, sabahları da erken saatlerde ses yapmak gerçekten çok büyük saygısızlıktır bence. Ama ne yapacaksın katlanacaksın mecburen. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar

ceviz su
yoğurt bir kase yeterlidir inşallah :44::44:
muz hiç yemiyorum... kabız yapabilir... boşuna kilo almayalım dimi

Son düzenleme:
kızlar ingilizce dersinden geldim şimdi ülkelerin yedikleri işlendi ay böcekler köpek etleri akreplerr midem çok fenaaaaa midesizler yaaaa

türklere kurban olsunlar hıhh

siz napıyorsunuz bakalım gün sayıyorum son 2 gün doktor amcaya gitmemize az kaldı ay inşAllah hayırlı haberlerle dönerim sizlere kuzucuğumun fotosunu paylaşırım teyzelerii

tatlım 50 faktör güneş kremleri zararlı, çünkü koruma faktörü artsın diye kimyasalı çok oluyor. 30 faktör idealdir. bence o şekilde kullan :) ben sebamedin sprey 30 faktörünü adlım nemlendiricimle birlikte kullanabiliyorum, yapış yapış ve parlak bir görüntüde bırakmıyor.
anam battık burcum naptın sen yaaa

buhar makinaları zararlıymış kızlar, geçen bir doktorun konuşmasını dinledim televizyonda oksijen oranını azalttığı için nefes alımını zorlaştırıyormuş, benim zaten almak gibi bir niyetim yoktu, şimdi hiç yok:)

kızlar göğüs uçlarınız acıyor mu.. benim çok acıyor şimdiden dayanıklılığının artması için bişeyler sürmek lazım mı acaba :26:

tereyağı diye duymuştum kızlar ben, bir arkadaşım söylemişti çok iyi geliyor diye. lansinoh kremde çok iyiymiş

bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?

evet ben istiyorum girsin, her anı beraber yaşayalım da kıymetimizi bilsinler.

niye kapatıyoruz ya??? ben facebooku kulanmıyorum artık, üzülmez diye de bizim adımıza karar verme lütfen.

Ne yapıyor anlamıyorum sürekli bir gümbürtü, önceden topukluyla yürüyor sanıyordum ama yok terlikle yürüyormuş ama basit bir yürüme değil hani asonsöre binerken ayağınızda ince topuklu olur küt küt diye tok bir ses çıkarır ve bazen kendimiz bile ne çok gümledi ya deriz ya işte öyle bir gürültü ve gece 12 de düşünün....
yılbaşında gece 2 halay çrkiyorlardı tepemizde uyuyamıyruz etmeyin dedik yapacak bir şey yok demişlerdi....
gün içinde olan gürültüyü umursamam hatta akşam 11 e kadar da umursamam ama gece 12 de olmuyor mu mahvoluyorum hele yattığım odada oluyor ve uykum kaçınca bir daha da gelmiyor, dün 3 saat zor uyudum, benim suçum ne???

biz de yarın gidicez tatlımm inşallah güzel haberler getiririz biz de.... bakalım cinsiyeti belli olucak mı çokkk merak ediyorumm

canımmm iyi yapmışsın ben günde 1 muz yiyorum ama artık yemicem o mu kilo yaptı dersin bana

ay yapar tabi canım... daha dikkatli ye bence... iki günde bir ye ... diğer günler başka meyveler ye...

ay canım üzüldüm durumununa insan var insan var ne diyeceksin ki onların düşünmesi lazım yazıkkkk ama düşünce nerdeee

hayırlı haberlerle gel canım bence erkekse belli eder etmiyorsa kızdır yerim ben onları ay zaman çabuk geçsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…