bulemsu
hepsiburada.com sitesinden bakıyorum da şimdi otuma simitlerine... biri 18tl biri 35 biri 22 vs... çok farklı fiyatları sen ne marka ve nekadara aldın???
hadi gözün aydın canım. ay bu kasımcılar hep erkek , daha kız olan yok mu aranızdaaaaaaa... öğrenenler hep erkek değilmi?
herkese merhaba
aynen öle oluyor canım sırtta yastık altında yastık ama ne yapalım benden başkası oturamıyor zaten koltuğuma dar geliyor :):):):):)Eki Görüntüle 405554
böyle bişi canım simit içinde simit şeklinde sünger var dışında kılıf olduğu için belli olmuyor şık yani
hemen alıyorum canım... dayanıcam artıkkk
evet kokuyorsun dedim arkamı döndüm sabah baktım üzerini değişmiş ben uyurken
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın.banada buzdolap kokusu kötü geliyor. ay dün nerdeyse çıkaracaktım, bazen eşimin hatta kızımın kokusuna bile dayanamıyorummmm
bu arada cevizler muzlar sular yoğurtlar tüketiliyor değilmi arkadaşlarrr.... ?
Selam kızlar, nasılsınız bakalım???
Biz birkaç gündür mutsuzuz....
Tepemizde gürültücünün şahı, arsız bir komşu var ve geceleri bizi uyutmuyor....
Kaç defa uyardık, sabredeceksiniz yapacak bir şey yok diyor...
Bir de yaptıkları cabası, baş belasıymışız biz.... Geçenlerde bize duyura duyura öyle dedi...
İnsan dünya para bayılıp hevesle aldığı evinde huzur duymuyorsa ne kıymeti olur ki?
Annem yanımda ve geçen komşularım kahve içmeye çağırmış, laf lafı açmış, üst kattaki gürültüden çok rahatsızız demiş, işten geç geliyor ya işini anca yapıyordur demişler. Kesin arkdamdan doldurmuştur insanları....Reva mı bu yaşattıkları anlamıyorum, başkasını huzursuz ederken nasıl mutlu olabiliyor aklım almıyor....
Bir de yaptıkları cabası, baş belasıymışız biz.... Geçenlerde bize duyura duyura öyle dedi...
İnsan dünya para bayılıp hevesle aldığı evinde huzur duymuyorsa ne kıymeti olur ki?
Annem yanımda ve geçen komşularım kahve içmeye çağırmış, laf lafı açmış, üst kattaki gürültüden çok rahatsızız demiş, işten geç geliyor ya işini anca yapıyordur demişler. Kesin arkdamdan doldurmuştur insanları....Reva mı bu yaşattıkları anlamıyorum, başkasını huzursuz ederken nasıl mutlu olabiliyor aklım almıyor....
iyiyim canım sen nasılsın.banada buzdolap kokusu kötü geliyor. ay dün nerdeyse çıkaracaktım, bazen eşimin hatta kızımın kokusuna bile dayanamıyorummmm
bu arada cevizler muzlar sular yoğurtlar tüketiliyor değilmi arkadaşlarrr.... ?
ceviz su
yoğurt bir kase yeterlidir inşallah :44::44:
muz hiç yemiyorum... kabız yapabilir... boşuna kilo almayalım dimi
kızlar malum havalar epeyce ısındı.
güneş kremi kullanıyormusunuz bakalım?
ben babe isimli markanın 50+ faktörünü kullanıyorum.
güneş kremi kullanmak hamilelikte oluşacak kahverengi lekelenmeyi de azaltırmış haberiniz olsun.
anam battık burcum naptın sen yaaa
kızlar göğüs uçlarınız acıyor mu..benim çok acıyor şimdiden dayanıklılığının artması için bişeyler sürmek lazım mı acaba :26:
bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?
Merhaba
Facebook hesabı olmayan zaten 2-3 kişi. İsterseniz bu başlığı kapatalım, sizler Facebook'tan devam edin olur mu ? Facebook hesabı olmayan arkadaşlarınızda çok üzülmez bu durumda. Bizede şu reklama bir dur diyede mesaj atmazlar, bizde boş yere size uyarı verip sizlerle iyi iken kötü duruma düşmeyiz.
kızlar ingilizce dersinden geldim şimdi ülkelerin yedikleri işlendi ay böcekler köpek etleri akreplerr midem çok fenaaaaamidesizler yaaaa
türklere kurban olsunlar hıhh
siz napıyorsunuz bakalım gün sayıyorum son 2 gün doktor amcaya gitmemize az kaldıay inşAllah hayırlı haberlerle dönerim sizlere kuzucuğumun fotosunu paylaşırım teyzelerii
canımmm iyi yapmışsın ben günde 1 muz yiyorum ama artık yemicem o mu kilo yaptı dersin bana
ceviz su
yoğurt bir kase yeterlidir inşallah :44::44:
muz hiç yemiyorum... kabız yapabilir... boşuna kilo almayalım dimi
Ne yapıyor anlamıyorum sürekli bir gümbürtü, önceden topukluyla yürüyor sanıyordum ama yok terlikle yürüyormuş ama basit bir yürüme değil hani asonsöre binerken ayağınızda ince topuklu olur küt küt diye tok bir ses çıkarır ve bazen kendimiz bile ne çok gümledi ya deriz ya işte öyle bir gürültü ve gece 12 de düşünün....
yılbaşında gece 2 halay çrkiyorlardı tepemizde uyuyamıyruz etmeyin dedik yapacak bir şey yok demişlerdi....
gün içinde olan gürültüyü umursamam hatta akşam 11 e kadar da umursamam ama gece 12 de olmuyor mu mahvoluyorum hele yattığım odada oluyor ve uykum kaçınca bir daha da gelmiyor, dün 3 saat zor uyudum, benim suçum ne???
biz de yarın gidicez tatlımminşallah güzel haberler getiririz biz de.... bakalım cinsiyeti belli olucak mı çokkk merak ediyorumm
ay yapar tabi canım... daha dikkatli ye bence... iki günde bir ye ... diğer günler başka meyveler ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?