bende yumurtayı haftada 3 kez falan yiyorum ama tavuğu yiyemiyorum midemi çok bulandırıyor. sütü yatmadan unutmassam balla karıştırıp içiyorum peynir falan yiyemiyorum oğurtta arada of kötü mü besleniyorum :S
bilmiyorum ki canım faceten grup mu kurulmuş ne ordan mı görüşülecekmiş ben face çok kullanmıyorum artı işyerinde açaamam
Hanımlar sanırım ürün marka ismi verilmesi sakınca doğuruyor topikte sanırım ben öyle olarak anladım... Patron oyüzden demiş olabilir, marka adı çok vermeyelim isteyen özel mesajla marka ismini ulaştırsın....
sarmaş dolaş yatmak değil canım benim istediğim bende sıkılırım nefes alamam yüzyüze yatarsak ya o arkasını dönecek ya ben dönecem ve bu sekilde sarılacağızbende eşimin kokusundan rahatsız oluyorum ama ben biraz pimpirikliyimdir. öyle sarmaş dolaş yatamam, o yüzden yatarken temas önceden de olmuyordu bizde, rahatım o yönden. ama eşim en başından beri şikayetçi bu durumdan. o hep sarılsın isterdi, hamile kalınca yine duyguları depreşti ama ben yatamıyorum öyle, uykumu kaçırıyor. bazen tesrliyorum bileneyse alıştı artık.
ama şekerim senin hediyen el emeği, onun değeri zaten çok fazla. bence 2 hediye, hediye mantığına aykırı. hediye tek olur, o yüzden özel olur. sen hevesini bir dahaki çekilişe sakla :)))
evet kız evladı herzaman için öz evladıdır anne için ama rabbim kötüyle denk getirmesin sonuçta damadın da el gelininde eloh maşallah 2 prenses geliyormuş.bende hep erkek tahmin görünce şaşırmıştım.... valla evladın ayrımı olmaz ama kız evlat herzaman iyidir.hani oğlunuz varsa bir kız daha istersiniz. ama kızınız varsa tabi erkekte istersiniz ama ikincide kız olursa hiiiçççç üzülmezsiniz. kız evlatları daha hayırlı oluyor genelde.(tabi erkeklerdende çok hayırlıları var sakın yanlış anlaşılmasın ama)
kızlar anneye bi arkadaş oluyor.daha bi kıyamıyorlar. mesela en basitinden rahmetli ananem en son yatağa düşmüştü annem hep altını temizlerdi, oğlu yada gelini ne kadar yapabilirki?
tabi istisnalarda var - kızdan daha iyi olan erkeklerde var o ayrı ama bence kızı olanlar gerçekten çok şanslı...
benim bir komsum vardı kadın iyi hoşdu gece tam 12 de elektirikli süpürgeyi takar temizlik yapardı hem de her gece ev hanımıydı bu bayan üstelikCanım malesef duyarsız insanlar oluyor böyle. Ben de çalışıyorum, geç geliyorum ama her gün de elektrik süpürgesi açmıyorum, zaten ne kadar kirlenebilir ki ev? Akşamları yemekten sonra yere dökülenleri şöyle bir el süpürgesiyle alıyorum,bitiyor. Hafta sonları da dip bucak temizliyoruz eşimle. Hatta şöyle ki tüm gün evde olan komşum akşamın bir saati evi süpürüyor, yüksek sesle müzik dinliyor, matkapla iş yapıyor vs... Geceleri geç, sabahları da erken saatlerde ses yapmak gerçekten çok büyük saygısızlıktır bence. Ama ne yapacaksın katlanacaksın mecburen. Ev alma komşu al diye boşa demiyorlar
ay ne gerek var ki buna? isteyen oraya gitsin ozaman. biz devam edelim burdan...
canım birbirinize özelden adres bilgilerini yollayabilirsiniz en son tarih haftaya çarsamba veya persembe gün olarak belirledik anneler gününden önce anneye ulaşsın hediyemiz diyeok. Anlaştık :)) kargoylamı gönderilecek ? peki adresler ?? sen hangi şehirdesin ? kaç yaşındasın :)))) bunlar da kıstas olur heralde. Ayrıca tarih belli mi ? ne zaman yollanacak ??
canım reklam mevzusu o değil başka birşey içinHanımlar sanırım ürün marka ismi verilmesi sakınca doğuruyor topikte sanırım ben öyle olarak anladım... Patron oyüzden demiş olabilir, marka adı çok vermeyelim isteyen özel mesajla marka ismini ulaştırsın....
arkadaşlar faceden görüşmeyeceğiz öyle bir istek yok dün arkadaşlar grub kurmuşlar ve katılmak isteyeni çağırmışlar reklam dan kasıt bu davet yani
bir kaç arkadaş da şikayetçi olmuş istemiyorum diye
kazen de böyle bir yorum yazmış
olay bu
ne ile ilgili söyledin canım anlayamadık :26: paatron kim ne sorun oluyor ve neden
günaydın kızlar :) anca uyandım duşumu aldım ve topiğe atıldım :)
lavinya: canım 50+ dermokozmatik diye almıştım ben onu kışa girerken zararlı kimyasal barıdırmıyor dedilerdi. olmazsa bir de 30+ alırım. bende nemlendiricimle kullanıyorum. nemlendiricimde yine babe markasının 'su bazlı nemlendiricisi'20+ faktör o da. hatta ben 80 e almıştım baktım nette indirimdeydi geçenlerde.
biliyorum canım söylediğin markayı bende dermokozmetik kullandığım için tecrübeliyim. ben 2 ay önce ayşenur yazıcının mailinide yayınlamıştım okuduysan eğer. o da özellikle 30 faktör olanları söyledi, daha yükseği çok iyi değil bilginiz olsun:) sebamedi de o önerdi gayette güzel.
canım birbirinize özelden adres bilgilerini yollayabilirsiniz en son tarih haftaya çarsamba veya persembe gün olarak belirledik anneler gününden önce anneye ulaşsın hediyemiz diye
canım reklam mevzusu o değil başka birşey için
arkadaşlar faceden görüşmeyeceğiz öyle bir istek yok dün arkadaşlar grub kurmuşlar ve katılmak isteyeni çağırmışlar reklam dan kasıt bu davet yani
bir kaç arkadaş da şikayetçi olmuş istemiyorum diye
kazen de böyle bir yorum yazmış
olay bu
anlamadığım isteyen katılır istemeyenler neden şikayetçi oluyorlar ki :44:
günaydın kızlar :) anca uyandım duşumu aldım ve topiğe atıldım :)
lavinya: canım 50+ dermokozmatik diye almıştım ben onu kışa girerken zararlı kimyasal barıdırmıyor dedilerdi. olmazsa bir de 30+ alırım. bende nemlendiricimle kullanıyorum. nemlendiricimde yine babe markasının 'su bazlı nemlendiricisi'20+ faktör o da. hatta ben 80 e almıştım baktım nette indirimdeydi geçenlerde.
biliyorum canım söylediğin markayı bende dermokozmetik kullandığım için tecrübeliyim. ben 2 ay önce ayşenur yazıcının mailinide yayınlamıştım okuduysan eğer. o da özellikle 30 faktör olanları söyledi, daha yükseği çok iyi değil bilginiz olsun:) sebamedi de o önerdi gayette güzel.
canım sen baya ürün kullanıyorsun anlaşılan neyi ne için kullanıyorsun bir özetlermisin
canım sana kalmış ne zaman istersen yapabilirsinkızlarrr hediyeleri ne zaman gönderiyosunuzz?? haftaya pzt falan iyimi??
kızlarrr hediyeleri ne zaman gönderiyosunuzz?? haftaya pzt falan iyimi??
Günaydınnnn annişlerrrrrrrrr
nasıl geçiyor haftaanızzz
biz haftaya 1 hafta yokuz 12 saatlik uçuşumuz var uzun bi yolculuk oalcak, Allah bana ve bebeğime dayanma gücü versin sağlıklıca gidip gelmeyi nasip etsin dularınızı bekliyoruz bebişimle.... doktorum pek tavsiye etmem dedi ama gitmem gerekli
dönüşte de ikili testimiz olacak, heyecanlıyım hayırlısıyla bir sonuçlarımızı mutluca alsak, dualarımız birbirimizle olsun
hoşgeldin canımhayırdır nereye uçuyorsun bu kadar önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?