2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende yiyemiyorum canım of of..

kızlar bide bişey sorucam benim doktorum bana demir hap ve kalsuyum verdi birde magnezum verdi ama magnezyumu ilerleyen zamanlarda bacaklarında kasılma hissedersen kulanacaksın dedi..

Hediyeleşmeye ben de girmek isterdim ancak bu aralar okadar yoğunum ki özensiz olsun istemediğimden katılamadım, yazın da internete çok uzak bir yerde olacağımdan yazın olacak etkinliklere de katılamam...
Herkes umarım alınan hediylerini çok çok beğenir, iyi günlerde kullanır....

Bitkisel yağları, bebeyağı falan da kullananlar var aslında....
Bazıları da ne yaparsa yapsın çatlak oluşuyor aslında yapısal bir durum gibi bence....

ne ile ilgili söyledin canım anlayamadık :26: paatron kim ne sorun oluyor ve neden

ben kızlarımı doyurdum geldim
sarmaş dolaş yatmak değil canım benim istediğim bende sıkılırım nefes alamam yüzyüze yatarsak ya o arkasını dönecek ya ben dönecem ve bu sekilde sarılacağız
ama benim asıl özlediğim omzuna yatıp da tv bile izleyemiyorum
benim ki el emeği ama cabuk bitti be güzelim normalde bu kadar çabuk bitmezdi ama kura da bana çıkan kişinin işi çabuk bitiyor bu yüzden ben eksiklik hissettim :78:

evet kız evladı herzaman için öz evladıdır anne için ama rabbim kötüyle denk getirmesin sonuçta damadın da el gelininde el
damadın iyiyse kızın sana yakın olur gelinin iyiyse oğlun yakın olur der annem
benim eşim allah razı olsun anacığımdan hiç uzak tutmadı 3 abimin yapmadığı her işi yapar dayılarım ve amcalarım arasın da sülalemizin tek damadır yani
ben ikinci kızda çok sevindim sırt sırta verirler birbirlerini kollara diye rabbim iyi insanlarla karşılastırsın

benim bir komsum vardı kadın iyi hoşdu gece tam 12 de elektirikli süpürgeyi takar temizlik yapardı hem de her gece ev hanımıydı bu bayan üstelik
eşim kavgaya gidecem derdi zor durdururdum
şimdi onun yerine gelen komsum ise kedi gibiler hiç ses solukları çıkmıyor o kadar da kalabalıklar oysa

Kazen
Babalar ve Oğulları

Giriş tarihi
Jul 2006

Merhaba
Facebook hesabı olmayan zaten 2-3 kişi. İsterseniz bu başlığı kapatalım, sizler Facebook'tan devam edin olur mu ? Facebook hesabı olmayan arkadaşlarınızda çok üzülmez bu durumda. Bizede şu reklama bir dur diyede mesaj atmazlar, bizde boş yere size uyarı verip sizlerle iyi iken kötü duruma düşmeyiz.

arkadaşlar böyle bir yazı yazılmış konu nedir durum nasıl bu hale geldi anlayan anlatabilir mi editör yazmış bunu :44:

ne ile ilgili söyledin canım anlayamadık :26: paatron kim ne sorun oluyor ve neden

Patron (yani Kazen) bu tpiği kapayalım facebooktan devam edin demiş ya....
Acaba marka isimlerini siter istemez çok kullnıyoruz birbirimize marka isimi öneriyoruz ondan demiş olabilir mi acaba diyordum?
:))))

Son düzenleme:

Günaydınnnn annişlerrrrrrrrr

nasıl geçiyor haftaanızzz

biz haftaya 1 hafta yokuz 12 saatlik uçuşumuz var uzun bi yolculuk oalcak, Allah bana ve bebeğime dayanma gücü versin sağlıklıca gidip gelmeyi nasip etsin dularınızı bekliyoruz bebişimle.... doktorum pek tavsiye etmem dedi ama gitmem gerekli

dönüşte de ikili testimiz olacak, heyecanlıyım hayırlısıyla bir sonuçlarımızı mutluca alsak, dualarımız birbirimizle olsun

hoşgeldin canım hayırdır nereye uçuyorsun bu kadar önemli

hoşgeldin canım hayırdır nereye uçuyorsun bu kadar önemli

eşimin işi gereği amerikaya gitmesi gerekiyor bana da sürpriz olsun diye herşeyi ayarlamış kıramıyorum onu açıkçası bende istiyorum ne yalan söyliym Allahım pişman etmesin yastığımı hazırladım yastığımla seyahat edicem uyuya uyuya gidicem bi de uçakta saatte 1 gezinicem idare edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…