canım muzu hiç duymamıştım desem... :44: ahududu, üzüm, portakal, çilek çok yararlı ama muzu bilmiyordum.
Günaydınnnn annişlerrrrrrrrr
nasıl geçiyor haftaanızzz
biz haftaya 1 hafta yokuz 12 saatlik uçuşumuz var uzun bi yolculuk oalcak, Allah bana ve bebeğime dayanma gücü versin sağlıklıca gidip gelmeyi nasip etsin dularınızı bekliyoruz bebişimle.... doktorum pek tavsiye etmem dedi ama gitmem gerekli
dönüşte de ikili testimiz olacak, heyecanlıyım hayırlısıyla bir sonuçlarımızı mutluca alsak, dualarımız birbirimizle olsun
eşimin işi gereği amerikaya gitmesi gerekiyor bana da sürpriz olsun diye herşeyi ayarlamış kıramıyorum onu açıkçası bende istiyorum ne yalan söyliym Allahım pişman etmesin yastığımı hazırladım yastığımla seyahat edicem uyuya uyuya gidicem bi de uçakta saatte 1 gezinicem idare edicem artık
hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine ve bebeğineGünaydınnnn annişlerrrrrrrrr
biz haftaya 1 hafta yokuz 12 saatlik uçuşumuz var uzun bi yolculuk oalcak, Allah bana ve bebeğime dayanma gücü versin sağlıklıca gidip gelmeyi nasip etsin dularınızı bekliyoruz bebişimle.... doktorum pek tavsiye etmem dedi ama gitmem gerekli
dönüşte de ikili testimiz olacak, heyecanlıyım hayırlısıyla bir sonuçlarımızı mutluca alsak, dualarımız birbirimizle olsun
bebeğin en çok besin aldığı meyve muzdur canım... meyvelerden en çok muz bebeğe yararmış. tabi bide kilo aldırmasaaaaa
Bitkisel yağları, bebeyağı falan da kullananlar var aslında....
Bazıları da ne yaparsa yapsın çatlak oluşuyor aslında yapısal bir durum gibi bence....
canım zaten senin mide problemin var... hiç zorlama kendini. benim eşim kendi bahçesinden ceviz toplamış o kadar taze ki...yağını hiç hissetmiyorum.
ayran içmeyi de deneyebilirsin. ben de süt içemiyorum. sabah midemi bulandırıyor. akşama da zaman kalmıyor.6da yemek yiyip 8 de uyuduğum için
bende öyle yapıyordum ama 3 ay olunca süt içe bilmeye başladım nihayet..
yarım litre ? maşallah sana.
sağol tatlım..
ben de tavuk ve balıktan nefret ettim.
ok. Anlaştık :)) kargoylamı gönderilecek ? peki adresler ?? sen hangi şehirdesin ? kaç yaşındasın :)))) bunlar da kıstas olur heralde. Ayrıca tarih belli mi ? ne zaman yollanacak ??
canım özelden mesaj attımsana..
bilgin olsun.
ay canım dikkat et o zaman geçmiş olsunnbende 4.aydan itibaren yürüyüşe başlamayı düşünüyorum düzenli olarak
lierac kullananlar çatlağım olmadı diyen sanki mustelaya göre fazla 4.aydan itibaren lierac a mı başlasam :26: şimdilik yağlarla idare ediyoruz
oyy cnım dikkat et hem kendine hem bebişine... zor bir yolculuk olucak ama inşallah sorunsuz olur. 12 saat çok uzun. bir de dönüşü var... sürekli hareket et canım wc'ye gitme bahanesiyle falan ...
hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine ve bebeğine
lavinya: evet o yayınladığın yazıyı hatırlıyorum içeriğini unutmuştum. teşekkür ederim:) ben de 30+ geçeyim bari. vah demekten dnemek iyidir. sağolasın
moonsun88: canım yüz için temizleyici, tonik + nemlendirici kullanıyorum. onu üzerine bir de güneş kremi kullanıyorum:)
kızlar bademciğim şişmiş. birşey olmaz dimi?:26:
canım hayırlı olsunkaçıncı haftaa öğrenmiş oldun:26:
Günaydınnnn annişlerrrrrrrrr
rüyamda hayırdır inşallah dün gece renkler gördüm renkleri cinsiyete yoran manalar var mı?
Eki Görüntüle 405610 Eki Görüntüle 405611 Eki Görüntüle 405613 Eki Görüntüle 405614
aayyy tam ısırmalıkkkkk
ayy sen bunları nerden buluyosunnnn yaa bayıldımmm hepsineee.... bunları ördürmek lazım...ben beceremem
Allahın izniyle hayırlısıyla git gel canım. Allah korusun aklına kötü şeylerde getirme hiç
elbet dualarım seninle :) kendine çok iyi bak. güzel bir fırsat keyfini çıkart canım.
tarçın10 canım hayırlı yolculuklar inşAllah bir sorun yaşamazsın canım keşke gitmesen 12 saat ve uçak çok yorulcaksın umarım kolay geçer
benim de dr.um erkek ama onun cinsiyeti beni hiç etkilemez. beni ilgilendiren mesleği ölüğüdür. aklıma gelen her soruyu en özelimi bile sormakta tereddüt etmem.
sizde rahat olun. şimdiye kadar yüzlerce bayan gördü ve görmeye devam edecek çok da mühim kişiler değliz onlar için sadece bir vucuttan ibaretiz.
teyzemden duymuştum,hamileyken canı birşey çekmiş o hiç fakında bile olmamış. göğüsünün yanları şişmiş çok acımış. sonra bulaşık süngeri sürmüşler düzelmiş:) eski zman inancı ama belki de tutuyordur işte bilemeyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?