2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oyy cnım dikkat et hem kendine hem bebişine... zor bir yolculuk olucak ama inşallah sorunsuz olur. 12 saat çok uzun. bir de dönüşü var... sürekli hareket et canım wc'ye gitme bahanesiyle falan ...

hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine ve bebeğine

ay kızlarrr ben bunları yeriimmmm kız çocukları bir başka tatlı mı oluyorlar nee şunların cicilerine bakınn örmeyi bilsem yapıcam bebişimede bilmiyorum kiiii

lavinya: evet o yayınladığın yazıyı hatırlıyorum içeriğini unutmuştum. teşekkür ederim:) ben de 30+ geçeyim bari. vah demekten dnemek iyidir. sağolasın

moonsun88: canım yüz için temizleyici, tonik + nemlendirici kullanıyorum. onu üzerine bir de güneş kremi kullanıyorum:)

kızlar bademciğim şişmiş. birşey olmaz dimi?:26:

Bitkisel yağları, bebeyağı falan da kullananlar var aslında....
Bazıları da ne yaparsa yapsın çatlak oluşuyor aslında yapısal bir durum gibi bence....

benim doktorum önümüzdeki ay başla kıreme dedi ben şimdilik susam yağı, badem yağı, portakal yağı, ve zeytin yağ karışımını kullanıyorum gayette memnunum..

oyy cnım dikkat et hem kendine hem bebişine... zor bir yolculuk olucak ama inşallah sorunsuz olur. 12 saat çok uzun. bir de dönüşü var... sürekli hareket et canım wc'ye gitme bahanesiyle falan ...

hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine ve bebeğine

evet baya uzun bi yolculuk gidişi var dönüşü var özellikle sabah saatleri zor olabilir ama bana genelde seyahatler hep iyi gelir tek dayanağım o işte :18: Allah yardımcımız olsun bizim ve hepimizin dualarınızı eksik etmeyinnn hayırlısıyla sağlıklıca gidip gelelim

hemen ballı limonlu ılık su yap, birde yapabiliyorsan zencefil bal karıştır ye canım:)

canım hayırlı olsun kaçıncı haftaa öğrenmiş oldun:26:

cnm 12+1de öğrenmiş oldum. doktor göstererek cinyeti için henüz erken karışabiliyor dedi. erkek gibi dedi ama hemşire bu kadar büyüğü de karışmaz herhalde diye gülüştüler. bu arada forumda en çok neçıkıyor cinsiyet? bu sene erkek senesiymiş.

Allahın izniyle hayırlısıyla git gel canım. Allah korusun aklına kötü şeylerde getirme hiç

elbet dualarım seninle :) kendine çok iyi bak. güzel bir fırsat keyfini çıkart canım.

tarçın10 canım hayırlı yolculuklar inşAllah bir sorun yaşamazsın canım keşke gitmesen 12 saat ve uçak çok yorulcaksın umarım kolay geçer

Isırasım geldi cadıları......
Göstermeyin ya nazarımız değecek pamuklara.....
Çok heyecanlıyım cinsiyetini öğrensem de ciciler alsam kuzuma...
daha 10. haftadan bunu diyorum yaa...
SAbırsız olma benim gibi kuzum sakin bir çocuk ol e mi???

rüyamda hayırdır inşallah dün gece renkler gördüm renkleri cinsiyete yoran manalar var mı?

ne renk gördün canımm

dünn eşime dedim inşAllah çocugumuz bana çekmez ben çok yaramazdım erkek gibiydim futbol macı yapardım kızları erkekleri döverdim hergun şikayete gelirlerdi annem bıkmıştı benden garibimm umarım bana çekmez ufaklık

Allahın izniyle hayırlısıyla git gel canım. Allah korusun aklına kötü şeylerde getirme hiç

elbet dualarım seninle :) kendine çok iyi bak. güzel bir fırsat keyfini çıkart canım.

tatlım teşekkür ederim bebekten sonra bu fırsatı bi daha yakalayamam diye istiyorum en çok da..... malum 2 sene bırakamam ki kuzucuğumu sonra da Allah izin verirse 2. ye niyetlenmek istiyorum. 3 aylığız sadece diye cesaretliyim işte azıcık.

tarçın10 canım hayırlı yolculuklar inşAllah bir sorun yaşamazsın canım keşke gitmesen 12 saat ve uçak çok yorulcaksın umarım kolay geçer

biliyorum tatlım zorlukları çok gözümü korkutuyor hele hele oturduğum yerde sabitlemek kabus gibi, normalde de bi süreden sonra yatma hissi oluyor bende karnım sıkışıyormuş gibi geliyor, iş yerinde de tüm gün oturuyorum gerçi ama işte öğle arası yürüyüşleri sandalyeye ayak uzatmalar rahatlatıyor biraz.... napiym çok da istiyorum Allahım pişman etmesin inşallah yastığımı aldım eşimin üstüne kaykılıcam ayaklarımı da çıkarıp koltuğun üstüne çıkarıcam

ya ne ıstedı acba canım bazen ısteyıpte cok onemsemeyıp yemedıgım seyler oluyr tabı yada sonradan cnm ıstemıyr salı gıdıcem doktora sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…