2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gülden sen ikili testini 12+ kaçta yaptırdın?

hayat peki sen?

nilt sen??
ben 11+6da yaptırdım canım..

allahım gerçekten kimseyi böyle bişeyle imtahan etmesin gerçekten çokzor bi durum...
allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar..

bu arada değiştirme kartına gerek yokmuş, değiştirmek isterse üstündeki etiketi çıkarmadan götürmek yeterli dediler..

mrb kızlar geçmişi okuyamadım bana çıkan arkadaşa hediyesini aldım kargoya verdim inşallah beğenir gezemedim gerçi oğlumda olunca gezmek sıkıntı oluyo biraz :)
hayırlı olsun canım ne aldın peki ipucu verirmisin

evet canım bana da hoş geldi şimdilik bakalım bakalım ya nasip
belki eşininde gönlü olur veya kayınbabanın isminimi düşüyor acaba :44:

babasının ismini koymayı teklif ettim, babam utanır sıkılır, ezilir böyle birşey yaparsak dedi. hakketten adam çok mütevazidir, sıkılır.

ne güzel, gözün aydın canım. darısı başımıza. ben hala bekliyorum. çıkmadı sonucum

öyle deme kız utanıp sıkılmaz aslında var ya en ismini beğenmeyen insan için bile torununa isminin verilmesi gurur kaynağı oluyor
madem huyu suyu güzel onlara böyle bir jest yapabilrisin canım
ama gene de sen bilirsin senin aklında isim yok mu peki?
bak benim kaynan beni biti kadar sevmez ama benim çocuğuma ismini bekledi
yani bekliyor büyükler bazıları mütevaziliginden efendiliğinden dillendirmiyor bazılarıda hakları olmadığı halde istiyor
senin sonucun ne zamn çıkacak peki hafta oldu sen yaptıralı

Son düzenleme:

delüü ebubekir ali mii süpeerr olmuşş

family

ayy hediyeler yola çıkmışşşş... kime gidicek acabaaa çok merak ettimmm

ayyyyy yaaa bende çok özendimmmm

amin canım darısı başına evet inşallah sende hayırlısıyla al sonuçlarını..
bu arada peki kayın pederinin adınedir?

delüü ebubekir ali mii süpeerr olmuşş

valla yaa sorma

geçen de rüyasında üçüz doğuruyormuşum. "aşkım ne güzel bi kereden kurtuldun" diyo bide akıllım çok zekii kocam çokkk

hahaahahahha bu erkeklerin mantığı hep mi aynı olur şekerim yaaa

benimkide 3 gün önce aşkımmm keşke ikiz olsaydı bir fırtla kurtulurdun doğum derdinden

family

ayy hediyeler yola çıkmışşşş... kime gidicek acabaaa çok merak ettimmm

valla yaa sorma

geçen de rüyasında üçüz doğuruyormuşum. "aşkım ne güzel bi kereden kurtuldun" diyo bide akıllım çok zekii kocam çokkk

hahahaha o ufaklı 1 olsun gelsin uykusuz geceler ben ozaman görecem onları bakalım 2zmi yoksa 3üzmü hehehe:

gerçi onlara bişey olmuyo tabi hehe:

hahahaha o ufaklı 1 olsun gelsin uykusuz geceler ben ozaman görecem onları bakalım 2zmi yoksa 3üzmü hehehe:

sırf bizi anlasınlar diye eşime doğum zamanı yıllık izin al 2 hafta bizimle ol diyorumm oda benle birlikte uyumasın

hahaahahahha bu erkeklerin mantığı hep mi aynı olur şekerim yaaa

benimkide 3 gün önce aşkımmm keşke ikiz olsaydı bir fırtla kurtulurdun doğum derdinden

Ayyy bi de üçüz olursa iki erkek bir kız siparişi veriyor benimkiii

aynennnn. ben döner arkamı uyurum diyo ama şimdiden o kadar üzerine düşüyo ki bebeğin benden daha çok ilgilenicekmiş gibi sanki

Ayyy bi de üçüz olursa iki erkek bir kız siparişi veriyor benimkiii

aynennnn. ben döner arkamı uyurum diyo ama şimdiden o kadar üzerine düşüyo ki bebeğin benden daha çok ilgilenicekmiş gibi sanki

tamam oldu hayatım sıcak sıcak çıkıyor fırından deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…