ben 11+6da yaptırdım canım..gülden sen ikili testini 12+ kaçta yaptırdın?
hayat peki sen?
nilt sen??
gerçekten önemli olan sağlıklı olması canım... kızların herşeyleri süslü püslü
canım doktora sorum herşeyi. Bana kısaca; Bu testin kesin bir sonucu olmadığını,olumsuzken olumlu da çıkabildiğini, eğer herhangi bir problem varsa anne karnında müdahalenin mümkün olmadığını söyledi... Bir sorun varsa aldırmayacağıma göre bu testi yaptırmak istemedim. eşim de destek oldu sağolsun. Bir çok arkadaşım yaptırmadı bu testi... Yaptıran bir arkadaşım da 6 ay kendini yedi bitirdi bebek sorunlu diye...çocuk sapasağlam doğdu...
ben 11+6da yaptırdım canım..
9. haftadan itibaren hcg hormonları düşüşe geçiyor. yani ikili test 11-14. haftalar arasında yapılıyor ya ne kadar erken yaptırırsan daha yüksek ne kadar geç yaptırırsan daha düşük çıkar ek bilgiye bakın....
Hamilelikte HCG düzeyleri
Gebeliğin oluşması ile birlikte döllenmeden sonraki 8-9. günlerde yükselmeye başlayan HCG düzeyleri, her geçen gün ikiye katlanmaktadır. Buna “doubling time” (ikiye katlanma süresi) adı verilmektedir. İlerleyen gebelik haftalarında ikiye katlanma süresi zaman geçtikçe hız keserek yavaşlamaktadır.
9. gebelik haftasına kadar yükselen HCG hormonu düzeyleri bu haftadan sonra düşüşe geçmektedir. 12.-13. gebelik haftalarından itibaren, plasentanın gebeliğin devamı ile ilgili fonksiyon alarak hormon üretimine başlaması ile birlikte yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonuna ihtiyaç azalmaktadır.
allahım gerçekten kimseyi böyle bişeyle imtahan etmesin gerçekten çokzor bi durum...
allahım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar..
hayırlı olsun canımmrb kızlar geçmişi okuyamadım bana çıkan arkadaşa hediyesini aldım kargoya verdim inşallah beğenir gezemedim gerçi oğlumda olunca gezmek sıkıntı oluyo biraz :)
hayırlı olsun canımne aldın peki ipucu verirmisin
evet canım bana da hoş geldi şimdilik bakalım bakalım ya nasip
belki eşininde gönlü olur veya kayınbabanın isminimi düşüyor acaba :44:
kızlarrrr:
ben geldim benim ikili test sonuçlarım çıktı ve eşim doktor amcamıza götürmüş ve allahıma çok şükür aynı size söylediğim gibi risk sınırının çok altında demiş..
bu kız yada erkek oluşu nasıl bakılıyodu beta hcg kaç olunca kız kaç olunca erkekti?
9. haftadan itibaren hcg hormonları düşüşe geçiyor. yani ikili test 11-14. haftalar arasında yapılıyor ya ne kadar erken yaptırırsan daha yüksek ne kadar geç yaptırırsan daha düşük çıkar ek bilgiye bakın....
Gebeliğin oluşması ile birlikte döllenmeden sonraki 8-9. günlerde yükselmeye başlayan HCG düzeyleri, her geçen gün ikiye katlanmaktadır. Buna “doubling time” (ikiye katlanma süresi) adı verilmektedir. İlerleyen gebelik haftalarında ikiye katlanma süresi zaman geçtikçe hız keserek yavaşlamaktadır.
9. gebelik haftasına kadar yükselen HCG hormonu düzeyleri bu haftadan sonra düşüşe geçmektedir. 12.-13. gebelik haftalarından itibaren, plasentanın gebeliğin devamı ile ilgili fonksiyon alarak hormon üretimine başlaması ile birlikte yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonuna ihtiyaç azalmaktadır.
doğru aslında ama benim 11 + 6da bile düşük tarçıncımtya benimki galiba erkekçik nedersin hehehe:
şaka biyana hayırlı olsun hep söylüyorum ama ..
aminnn canım inşallah... güzel başladı güzel bitsinn inşallah
aminnnnn:
babasının ismini koymayı teklif ettim, babam utanır sıkılır, ezilir böyle birşey yaparsak dedi. hakketten adam çok mütevazidir, sıkılır.
ne güzel, gözün aydın canım. darısı başımıza. ben hala bekliyorum. çıkmadı sonucum
amin canım inşallah. cinsiyet falan bunlar küçük şeyler... Sağlıklı sıhhatli bebekler kucağımıza alalım da inşallah.
Eşim sürekli diyor ki "aşkım ömer osman nasıl" ay dedim o kim "karnındaki bitanem" demesin mi"yok dedim ebubekir ali olsun istersen" çocuğun adı ömer osman kalıcak yaa
Az önce de diyor ki... "40 defa dersem erkek olur diye söylüyorum böyle, yoksa eminim kız olacağından"
family
ayy hediyeler yola çıkmışşşş... kime gidicek acabaaa çok merak ettimmm
babasının ismini koymayı teklif ettim, babam utanır sıkılır, ezilir böyle birşey yaparsak dedi. hakketten adam çok mütevazidir, sıkılır.
ne güzel, gözün aydın canım. darısı başımıza. ben hala bekliyorum. çıkmadı sonucum
amin canım inşallah. cinsiyet falan bunlar küçük şeyler... Sağlıklı sıhhatli bebekler kucağımıza alalım da inşallah.
Eşim sürekli diyor ki "aşkım ömer osman nasıl" ay dedim o kim "karnındaki bitanem" demesin mi"yok dedim ebubekir ali olsun istersen" çocuğun adı ömer osman kalıcak yaa
Az önce de diyor ki... "40 defa dersem erkek olur diye söylüyorum böyle, yoksa eminim kız olacağından"
hmm ben 12+1 de yaptırdım 60 küsür çıktı normal bence :)
kızlarrrrrrrr napıyorsunuz çok yoğum, nisan ayını kapatmaya çalışıyoruz. pek bakamıyorumm
delüüebubekir ali mii süpeerr olmuşş
valla yaa sorma
geçen de rüyasında üçüz doğuruyormuşum. "aşkım ne güzel bi kereden kurtuldun" diyo bide akıllımçok zekii kocam çokkk
family
ayy hediyeler yola çıkmışşşş... kime gidicek acabaaa çok merak ettimmm
hmm ben 12+1 de yaptırdım 60 küsür çıktı normal bence :)
eee bak sen nerdeyse benden 2 yada 3 gün sonra yaptırmışsın ama senin bayağı yüksek çıkmış..
bakalım ne olacak görecz hehe:
kızlarrrrrrrr napıyorsunuz çok yoğum, nisan ayını kapatmaya çalışıyoruz. pek bakamıyorumm
neyse bakalım ne çıkacak 20 gün sonra görecez..
valla yaa sorma
geçen de rüyasında üçüz doğuruyormuşum. "aşkım ne güzel bi kereden kurtuldun" diyo bide akıllımçok zekii kocam çokkk
hahahaha o ufaklı 1 olsun gelsin uykusuz geceler ben ozaman görecem onları bakalım 2zmi yoksa 3üzmü hehehe:
gerçi onlara bişey olmuyo tabi hehe:
hahaahahahha bu erkeklerin mantığı hep mi aynı olur şekerim yaaa
benimkide 3 gün önce aşkımmm keşke ikiz olsaydı bir fırtla kurtulurdun doğum derdinden
hahahaha o ufaklı 1 olsun gelsin uykusuz geceler ben ozaman görecem onları bakalım 2zmi yoksa 3üzmü hehehe:
gerçi onlara bişey olmuyo tabi hehe:
Ayyy bi de üçüz olursa iki erkek bir kız siparişi veriyor benimkiii
aynennnn. ben döner arkamı uyurum diyo ama şimdiden o kadar üzerine düşüyo ki bebeğin benden daha çok ilgilenicekmiş gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?