kızlarrrr:
ben geldim benim ikili test sonuçlarım çıktı ve eşim doktor amcamıza götürmüş ve allahıma çok şükür aynı size söylediğim gibi risk sınırının çok altında demiş..
bu kız yada erkek oluşu nasıl bakılıyodu beta hcg kaç olunca kız kaç olunca erkekti?
ben ikili test değerlerinden anlamadımama sadece sınırın altında gib bişeyler yazıyomuş ..
bide beta hcg 25 küsür sanıyorum kızlar..
canım gözün aydın öncelikle şaka yapıyorum ben
betahcg < 50 erkek
betahcg> 50 kız hadi hayırlısııııı
bi arkadaşta tutmadı ya bu
geçmiş olsun canımmm...
canım gözün aydın öncelikle şaka yapıyorum ben
betahcg < 50 erkek
betahcg> 50 kız hadi hayırlısııııı
senniinn kaçtı şekerrr
ay canım bilmiyorum ki. ikili testte mi görünüyor bu? ikili yaptırmadık biz çünkü.
yaptırmicakmısınız canım evet birlikte bakıyorlar sanırım
bi arkadaşta tutmadı ya bu
yok canım yaptırmamaya karar verdik biz. doktor dormuştu, istemiyoruz dedik.
amaya bana zaten herkes erkek diyo bende inanıyorumsanki artık erkek olduğuna hehe:
ya hayırlı ve sağlıklı evlat olsunda gerçekten önemli değil ..
ama kıyafet konusu kızlara göre çokdaha fazla kıyafet var bu konuyı düşünüyorum ben:):)
yok canım yaptırmamaya karar verdik biz. doktor dormuştu, istemiyoruz dedik.
kızlarrrr:
ben geldim benim ikili test sonuçlarım çıktı ve eşim doktor amcamıza götürmüş ve allahıma çok şükür aynı size söylediğim gibi risk sınırının çok altında demiş..
bu kız yada erkek oluşu nasıl bakılıyodu beta hcg kaç olunca kız kaç olunca erkekti?
amaya bana zaten herkes erkek diyo bende inanıyorumsanki artık erkek olduğuna hehe:
ya hayırlı ve sağlıklı evlat olsunda gerçekten önemli değil ..
ama kıyafet konusu kızlara göre çokdaha fazla kıyafet var bu konuyı düşünüyorum ben:):)
neden canım genelde yaptırıyorlarda ondan sordum
ay canımm kız bebişler için muhteşem giiysiler var ben sabah paylaşmıştım harşkalar tam ısırmalıkkkk
gerçekten önemli olan sağlıklı olması canım... kızların herşeyleri süslü püslü:31
canım doktora sorum herşeyi. Bana kısaca; Bu testin kesin bir sonucu olmadığını,olumsuzken olumlu da çıkabildiğini, eğer herhangi bir problem varsa anne karnında müdahalenin mümkün olmadığını söyledi... Bir sorun varsa aldırmayacağıma göre bu testi yaptırmak istemedim. eşim de destek oldu sağolsun. Bir çok arkadaşım yaptırmadı bu testi... Yaptıran bir arkadaşım da 6 ay kendini yedi bitirdi bebek sorunlu diye...çocuk sapasağlam doğdu...
anladım canımm Allah korusun bebişlerimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminnn Rabbim onların sağlıklarıyla acılarıyla imtihan etmesin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?