2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

geçmiş olsun canımmm...

geçmiş olsun canımmm...

sağol canım..
gerçekten insanın üzerinden sanki büyük 1 yük kalkıyor tabiki son ana kadar bilemeyiz ama yinede
insan kendini birazdaha iyi hissediyor gerçi şimdiden yine önümüzdeki muaine randevusunu nbekliyoruz iyimidiye..

canım gözün aydın öncelikle şaka yapıyorum ben

betahcg < 50 erkek
betahcg> 50 kız hadi hayırlısııııı

ozaman bizimki erkek tatlım:
hehe:

bi arkadaşta tutmadı ya bu

amaya bana zaten herkes erkek diyo bende inanıyorumsanki artık erkek olduğuna hehe:
ya hayırlı ve sağlıklı evlat olsunda gerçekten önemli değil ..
ama kıyafet konusu kızlara göre çokdaha fazla kıyafet var bu konuyı düşünüyorum ben:):)

ay canımm kız bebişler için muhteşem giiysiler var ben sabah paylaşmıştım harşkalar tam ısırmalıkkkk

gülden sen ikili testini 12+ kaçta yaptırdın?

hayat peki sen?

nilt sen??

gerçekten önemli olan sağlıklı olması canım... kızların herşeyleri süslü püslü

neden canım genelde yaptırıyorlarda ondan sordum

canım doktora sorum herşeyi. Bana kısaca; Bu testin kesin bir sonucu olmadığını,olumsuzken olumlu da çıkabildiğini, eğer herhangi bir problem varsa anne karnında müdahalenin mümkün olmadığını söyledi... Bir sorun varsa aldırmayacağıma göre bu testi yaptırmak istemedim. eşim de destek oldu sağolsun. Bir çok arkadaşım yaptırmadı bu testi... Yaptıran bir arkadaşım da 6 ay kendini yedi bitirdi bebek sorunlu diye...çocuk sapasağlam doğdu...

mrb kızlar geçmişi okuyamadım bana çıkan arkadaşa hediyesini aldım kargoya verdim inşallah beğenir gezemedim gerçi oğlumda olunca gezmek sıkıntı oluyo biraz :)

anladım canımm Allah korusun bebişlerimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminnn Rabbim onların sağlıklarıyla acılarıyla imtihan etmesin amin

anladım canımm Allah korusun bebişlerimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminnn Rabbim onların sağlıklarıyla acılarıyla imtihan etmesin amin

amin canım inşallah. cinsiyet falan bunlar küçük şeyler... Sağlıklı sıhhatli bebekler kucağımıza alalım da inşallah.

Eşim sürekli diyor ki "aşkım ömer osman nasıl" ay dedim o kim "karnındaki bitanem" demesin mi "yok dedim ebubekir ali olsun istersen" çocuğun adı ömer osman kalıcak yaa

Az önce de diyor ki... "40 defa dersem erkek olur diye söylüyorum böyle, yoksa eminim kız olacağından"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…