2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bizim yaşımız bu oldu artık
14 hafta yaşındayım artık annenin bulantıları yok , kendini yorgunda hissetmiyor ama bu seferde kabızlıktan şikayet ediyor, sürekli tuvalete gidiyoruz, ve lifli besinler yiyoruz. doktor bazı ilaçlar verdi, ama önce yulaf ezmesi+süt+şeker+corn flakes karıştırıp yemesini söyledi, böylece kabızlıktan kurtulabilirmiş. Ressamlar bana nefes alıp verme çalışmaları yaptırıyorlar, ellerimle selam, merhaba demeyi öğretiyorlar, bunları yaparken kalbim öyle bir atıyor ki; doktorla, baba beni bir makineden duyabiliyorlarmış. Bende onları duyuyorum çünkü kulaklarım oldukça gelişti, tabi gözlerimde …

ama annenin bulantıları devam ediyor hala bebişim uyku ve yorgunluk dersen hep var

Son düzenleme:

iştee geldimm

hüseyin talha.....zeki talha'dan talha zekiden daha güzel benceee

anammmmmmmmm oku oku bitiremedim...itiraf ediyorumm son bi kaç sayfayııı sonra okuycammm dün akşam hiç giremedim...sabah bi kalktımmm dehşet bi baş ağrısı ve bacaklarımmm kopuyorr gibi...iş yerini aradım izin aldım...11'e kadar uyudum keyif yaptımm dinlendim...bacaklarımı yukarıyaa doğruu kaldırdımmm ohhh süperdi....
bi geldimmm bizimm annişlerr düktürmüşş akşamdan berii...okumadan dahil olmakta istemedimm muhabbete...ayyy bide merak ettim ne konuştunuzz acaba ben yokken diyeee
şimdi burdayızzz muhabbete hazırızz....sizi veee bebişleriiii çok özledikk kuzumlaaa

ayy hoşgeldin canımmm, çok şükür bitirdik okumaları geçmiş olsun.şimdi iyisin değil mi??

hoşgeldinnnnyokluğun belli oldu canım
oh sefan olsun çok iyi olmuş dinlenmen bu bebişlerden kaynaklanan baş ağrısı hep var nedense
evet baya bir döktürdük bugun
evet canım hüseyin talha daha dilime güzel geliyor sevgiyle söylüyorum
annem manyakmısın sen dedi bende evet anne manyağım ben dedim

canımmm bebek emerken acıyor mu bazıları dayanamıyormus acısınaa böyle birsey var mı

bazen süt doluyor. ama taş gibi oluyorlar. hemen bebişin emiyo 10 kere falan çekse bile bi rahatlıyorsun, ayyyyy bulutların üzerinde uçmak gibi. nası bişeyse o taş gibi ağrılı göğüs gidiyor, yerine yumuşacık göğüsler geliyor.
emzirmenin en güzel yanı emerken diğer göğsünle oynaması, emerken nefesini hızlı alıp vermesi (çok iş yapıyormuş gibi) , emerken uykusu gelip gözlerinin kayıp kapanması, ilk zamanlardada süt gelmeyince sinirlenmesi çook güzel duygular...

kötü olan ise sütün boğazına kaçıp tıkanması ve annenin panik olması ve dişleri çıkınca o göğüs ucunu çekip yada sıkıştırıp pis pis gülmesiiii

ayy hoşgeldin canımmm, çok şükür bitirdik okumaları geçmiş olsun.şimdi iyisin değil mi??

hoşgördükkk şekerim....çok şükür bitirdimm yaaa okumayı..şimdi anlıyorum 1 hafta 10 gün aramıza katılamayan arkadaşların ne zorluklarr çektiğinii anammm oku oku bitmeedii

sağolll tatlımm yaaa iyiyizz hamdolsun...baş ağrısı ilk kez bu kadar dayanılmazz oldu bacaklarım, heryerim ağrıyordu....izinli olmak çok iyi geldiii özledim evde olmayıı

hoşbuldummm kuzumm...ahhh canımsınızzz... sağoll bebeğim...bende uzak kalıncaaa ne çok özlüyorumm sizlerii...ve merak ediyorumm acaba naptı bizim kızlar diyee

hüseyin talha daha kafiyelii eşin eğer kendi adının koyulmasına razıysaa, benceee öylee yap...hemde kayınpederinee söz düşmezz böyleceee

anneeeeeeeee ben çılgın bi organizatörümm deseydinnn anneciğineee

daha erken canım gök görmedik derler sonra bize :78: yolumuz uzun bunun için de bir başlık açarız zamanı gelice herkes bilgisini paylaşır

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. benimde başım ağrıyor birkaç gündür. ama uyku canım istemiyor.

bende oğlum olursa eşime dedim senin adın olsun istemedi. oysa çok güzel olurdu yani :)

Slm arkadaşlar bende 2012 kasım annesiyim muhtemel d.tarihimiz 19 kasım

hoşgeldin canım. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

ay canım ne güzel anlattın öyle darısı başımızaa inşAllah hep birlikte o güzel günleri görürüz hayırlısıyla amin

yaaaa bende bu emzirme olayına bayıldım gözümde canlandı ALLAH bize o günleri görmeyi nasip etsin o süt kokusunu koklamayı nasip etsin meleklerimiz yaaa şimdiden hissediyor herşeyi kusmalardan sonra kızıyordum bazen niye beğenmiyorsun yediklerimi ben senin için neler yiyorum sen beğenmiyorsunnn diye kızıyordum halbuki bebşimin suçu yok ama işte insan yıkılıyor onca güzel vitaminli şeyleri zaten zorla yiyorsun bir de çıkarınca ağlıyordum sinirden ve her defasında kızınca karnıma bir ağrı saplanyordu :) kerata kızdırmıyor bile canım yavrum daha 5 ay var anne nasıl bekleyecekkkkkk neyse hele bir cinsiyetin belli olsun ciciler alarak zaman geçer demiiiii Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnnn aminnnn

kızlarrrr:
ben geldim benim ikili test sonuçlarım çıktı ve eşim doktor amcamıza götürmüş ve allahıma çok şükür aynı size söylediğim gibi risk sınırının çok altında demiş..
bu kız yada erkek oluşu nasıl bakılıyodu beta hcg kaç olunca kız kaç olunca erkekti?

canım sen söyle sonucunu biz yorumlayalımmm

gözün aydın canım:)

haydi gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olması ne güzel

canım sen söyle sonucunu biz yorumlayalımmm

ben ikili test değerlerinden anlamadımama sadece sınırın altında gib bişeyler yazıyomuş ..
bide beta hcg 25 küsür sanıyorum kızlar..

gözün aydın canım:)
çok sağol canım içim gerçekten çok rahatladı..

haydi gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olması ne güzel

çok sağol canım..
varsa ikilitest sonucu bekleyenler darısı herkesin başına..
bu arda eşim doktoruma saç boyasınıda sormuş kimyasal olmamak kaydıyla boyaya bilir demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…