şahinus çeklişie katılmadı canım ama en son online olarak cuma günü gördüm ben arkadaşımızı sayfada vardı ama katılım yapmadı sanırım işleri yoğun
bugun annesininbirtanesininde sesi soluğu çıkmadı nedense :44:
ha kızlar hani oğlum olursa talham olacak ya benim ama zeki diye bir ekide olacaktı ya
eşime geçen dedim ki hüseyin talha olsun senin adın olsun kesin çözüm baban isim beklemesin dedim
eşiminde hoşuna gitti doğrusu gülüşündeki imadan anlarım ben
zaten daha öncede söyledim ya babasının adını istemiyor
iştee geldimm
hüseyin talha.....zeki talha'dan talha zekiden daha güzel benceee
anammmmmmmmm oku oku bitiremedim...itiraf ediyorumm son bi kaç sayfayııı sonra okuycammmdün akşam hiç giremedim...sabah bi kalktımmm dehşet bi baş ağrısı ve bacaklarımmm kopuyorr gibi...iş yerini aradım izin aldım...11'e kadar uyudum keyif yaptımm dinlendim...bacaklarımı yukarıyaa doğruu kaldırdımmm ohhh süperdi....
bi geldimmm bizimm annişlerr düktürmüşş akşamdan berii...okumadan dahil olmakta istemedimm muhabbete...ayyy bide merak ettim ne konuştunuzz acaba ben yokken diyeee
şimdi burdayızzz muhabbete hazırızz....sizi veee bebişleriiii çok özledikk kuzumlaaa
hoşgeldinnnniştee geldimm
anammmmmmmmm oku oku bitiremedim...itiraf ediyorumm son bi kaç sayfayııı sonra okuycammmdün akşam hiç giremedim...sabah bi kalktımmm dehşet bi baş ağrısı ve bacaklarımmm kopuyorr gibi...iş yerini aradım izin aldım...11'e kadar uyudum keyif yaptımm dinlendim...bacaklarımı yukarıyaa doğruu kaldırdımmm ohhh süperdi....
bi geldimmm bizimm annişlerr düktürmüşş akşamdan berii...okumadan dahil olmakta istemedimm muhabbete...ayyy bide merak ettim ne konuştunuzz acaba ben yokken diyeee
şimdi burdayızzz muhabbete hazırızz....sizi veee bebişleriiii çok özledikk kuzumlaaa
önce gavicon kullandım iyi geldi, sonra o da etki etmez oldu. eltim doktor ranitab kullanabilirsin dedi kendi doktorum istemedi bıraktım. artık dayanılmaz hale geldi dün doktora gittim tahlil falan yaptı, yarın da ultrason yapacak bakalım safra kesesinden şüphelendi. yarın belli olacak ne verecekleri. ilaç kullanmamak için direndim ama yaşadığım acı ve stres anımdan bezdirdi, kullanacak gibiyim
Aynen bende hiç kullanmak istemiyordum bulantı için verdigi hapı bile 1-2 kere kullandım.bulantılarım hala devam ediyor . dogru dürüst birşey yiyemiyorum yesem agzıma su gelmeye başlıyor ,gaz sancısı gibi bir ağrı kalbimi sıkıştırıyor.sonra sinirlerim bozuluyor elimde ekmek başlıyorum ağlamaya :)çok iyi anlıyorum sıkıntını..iyi olucaz inşallah..
hoşgeldin canım aramızaSlm arkadaşlar bende 2012 kasım annesiyim muhtemel d.tarihimiz 19 kasım
canımmm bebek emerken acıyor mu bazıları dayanamıyormus acısınaa böyle birsey var mı
ayy hoşgeldin canımmm, çok şükür bitirdik okumalarıgeçmiş olsun.şimdi iyisin değil mi??
hoşgeldinnnnyokluğun belli oldu canım
oh sefan olsun çok iyi olmuş dinlenmen bu bebişlerden kaynaklanan baş ağrısı hep var nedense
evet baya bir döktürdük bugun
evet canım hüseyin talha daha dilime güzel geliyor sevgiyle söylüyorum
annem manyakmısın sen dedi bende evet anne manyağım ben dedim
daha erken canım gök görmedik derler sonra bize :78: yolumuz uzun bunun için de bir başlık açarız zamanı gelice herkes bilgisini paylaşır
Aynen bende hiç kullanmak istemiyordum bulantı için verdigi hapı bile 1-2 kere kullandım.bulantılarım hala devam ediyor . dogru dürüst birşey yiyemiyorum yesem agzıma su gelmeye başlıyor ,gaz sancısı gibi bir ağrı kalbimi sıkıştırıyor.sonra sinirlerim bozuluyor elimde ekmek başlıyorum ağlamaya :)çok iyi anlıyorum sıkıntını..iyi olucaz inşallah..
inşallah canım ya inşallah iyi oluruz ama nedense hiç geçmeyecek gibi geliyor. rennine dua sana iyi geliyor mu?
iştee geldimm
hoşgeldinnnnyokluğun belli oldu canım
oh sefan olsun çok iyi olmuş dinlenmen bu bebişlerden kaynaklanan baş ağrısı hep var nedense
evet baya bir döktürdük bugun
evet canım hüseyin talha daha dilime güzel geliyor sevgiyle söylüyorum
annem manyakmısın sen dedi bende evet anne manyağım ben dedim
Slm arkadaşlar bende 2012 kasım annesiyim muhtemel d.tarihimiz 19 kasım
bazen süt doluyor. ama taş gibi oluyorlar. hemen bebişin emiyo 10 kere falan çekse bile bi rahatlıyorsun, ayyyyy bulutların üzerinde uçmak gibi. nası bişeyse o taş gibi ağrılı göğüs gidiyor, yerine yumuşacık göğüsler geliyor.
emzirmenin en güzel yanı emerken diğer göğsünle oynaması, emerken nefesini hızlı alıp vermesi (çok iş yapıyormuş gibi) , emerken uykusu gelip gözlerinin kayıp kapanması, ilk zamanlardada süt gelmeyince sinirlenmesi çook güzel duygular...
kötü olan ise sütün boğazına kaçıp tıkanması ve annenin panik olması ve dişleri çıkınca o göğüs ucunu çekip yada sıkıştırıp pis pis gülmesiiii
,inşallah canım ya inşallah iyi oluruz ama nedense hiç geçmeyecek gibi geliyor. rennine dua sana iyi geliyor mu?
canım sorun banaysa evet dinlendiyordu midemi ekşime ağrı ve kaynama hissi kalmıyordu
doktor iki çiğneme tableti önerdiği halde ben tek çiğniyordum ve sıkıntım kalmıyordu
bu hamilelikte daha kullanmaya başlamadım gerçi
annem zaten biliyor benim organizatör olduğumu şekerimhoşgördükkk şekerim....çok şükür bitirdimm yaaa okumayı..şimdi anlıyorum 1 hafta 10 gün aramıza katılamayan arkadaşların ne zorluklarr çektiğiniianammm oku oku bitmeedii
sağolll tatlımm yaaa iyiyizz hamdolsun...baş ağrısı ilk kez bu kadar dayanılmazz oldubacaklarım, heryerim ağrıyordu....izinli olmak çok iyi geldiii özledim evde olmayıı
hoşbuldummm kuzumm...ahhh canımsınızzz...sağoll bebeğim...bende uzak kalıncaaa ne çok özlüyorumm sizlerii...ve merak ediyorumm acaba naptı bizim kızlar diyee
hüseyin talha daha kafiyeliieşin eğer kendi adının koyulmasına razıysaa, benceee öylee yap...hemde kayınpederinee söz düşmezz böyleceee
anneeeeeeeee ben çılgın bi organizatörümm deseydinnn anneciğineee
okusaydın kızım daha neler yapardın bilmem diyor
bende anamın büyük kızıyım ya olan aklı ben toplamışım küçük kızın biraz bu yüzden saf kaldı diyorum
evet canım bana da hoş geldi şimdilik bakalım bakalım ya nasiphoşgeldin canım. geçmiş olsun. benimde başım ağrıyor birkaç gündür. ama uyku canım istemiyor.
bende oğlum olursa eşime dedim senin adın olsun istemedi. oysa çok güzel olurdu yani :)
.
belki eşininde gönlü olur veya kayınbabanın isminimi düşüyor acaba :44:
kızlarrrr:
ben geldim benim ikili test sonuçlarım çıktı ve eşim doktor amcamıza götürmüş ve allahıma çok şükür aynı size söylediğim gibi risk sınırının çok altında demiş..
bu kız yada erkek oluşu nasıl bakılıyodu beta hcg kaç olunca kız kaç olunca erkekti?
kızlarrrr:
ben geldim benim ikili test sonuçlarım çıktı ve eşim doktor amcamıza götürmüş ve allahıma çok şükür aynı size söylediğim gibi risk sınırının çok altında demiş..
bu kız yada erkek oluşu nasıl bakılıyodu beta hcg kaç olunca kız kaç olunca erkekti?
haydi gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olması ne güzelkızlarrrr:
inşallah canım ya inşallah iyi oluruz ama nedense hiç geçmeyecek gibi geliyor. rennine dua sana iyi geliyor mu?
rennie duo kullanmadım.rennie antiasit çigneme tableti var 2 tane aldım dün akşamdan beri.sabah agrım fazlaydı biraz iyi geldi..
canım sen söyle sonucunu biz yorumlayalımmm
çok sağol canım içim gerçekten çok rahatladı..gözün aydın canım:)
haydi gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olması ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?