sırf bizi anlasınlar diye eşime doğum zamanı yıllık izin al 2 hafta bizimle ol diyorummoda benle birlikte uyumasın
bizimkide hevesli hevesli yıllık iznin bir haftasını doğuma bırakayım bir haftasında da ttail yaparız diyor. bende bırak aşkım dedimgörsün dünya kaç bucak
biz gidiyoruz ... öpüyoruuusssssss
yarın güzel haberlerle gelicez inşallahh
bizimkide hevesli hevesli yıllık iznin bir haftasını doğuma bırakayım bir haftasında da ttail yaparız diyor. bende bırak aşkım dedimgörsün dünya kaç bucak
kızlar benimki inşaatçı oldugu için bütün kış evdee... yaşadım desenizee
hihahahahhahahahaha :113::113::113::113::113: kocişleree uykusuz geceeler kocişlere uykusuz geceler hadi hep birlikte kocişlereee uykuussuzzz geceeeleerrrrr
kızlar benimki inşaatçı oldugu için bütün kış evdee... yaşadım desenizee
oooo süpperrrmişşş sen emzir ver o uyutsunn
beysalllllllllll sn nasılsın tatllımmm
hahaahahahha bu erkeklerin mantığı hep mi aynı olur şekerim yaaa
benimkide 3 gün önce aşkımmm keşke ikiz olsaydı bir fırtla kurtulurdun doğum derdinden
hahahayy ne güldümm
benim aşkımda 1 hafta bırakıcam diyor bakalım :)
Herkese hayırlı akşamlaaarr öpüldünüz
bu gün belim ağrıdı kızlar yaaa( işler yoğundu ondan mı bilemedimm
öyle deme kız utanıp sıkılmaz aslında var ya en ismini beğenmeyen insan için bile torununa isminin verilmesi gurur kaynağı oluyor
madem huyu suyu güzel onlara böyle bir jest yapabilrisin canım
ama gene de sen bilirsin senin aklında isim yok mu peki?
bak benim kaynan beni biti kadar sevmez ama benim çocuğuma ismini bekledi
yani bekliyor büyükler bazıları mütevaziliginden efendiliğinden dillendirmiyor bazılarıda hakları olmadığı halde istiyor
senin sonucun ne zamn çıkacak peki hafta oldu sen yaptıralı
ayyyyy yaaa bende çok özendimmmm
amin canım darısı başına evet inşallah sende hayırlısıyla al sonuçlarını..
bu arada peki kayın pederinin adınedir?
biz gidiyoruz ... öpüyoruuusssssss
yarın güzel haberlerle gelicez inşallahh
hihahahahhahahahaha :113::113::113::113::113: kocişleree uykusuz geceeler kocişlere uykusuz geceler hadi hep birlikte kocişlereee uykuussuzzz geceeeleerrrrr
canım bugün çok yoğundum açıktı hep okudum ama yazamadım
kızlar bende hediyemi aldım ama daha erken die yollamadım pazartesi falan vericem kargoya :) inşallah beğenir arkadaşım :) ben birazdan çıkıcam kızlar bu akşam evde kalabalığız ananeler babanneler dayılar falan yoğun bir akşam olacak
bu gün belim ağrıdı kızlar yaaa( işler yoğundu ondan mı bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?