2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sırf bizi anlasınlar diye eşime doğum zamanı yıllık izin al 2 hafta bizimle ol diyorumm oda benle birlikte uyumasın

bizimkide hevesli hevesli yıllık iznin bir haftasını doğuma bırakayım bir haftasında da ttail yaparız diyor. bende bırak aşkım dedim görsün dünya kaç bucak

bizimkide hevesli hevesli yıllık iznin bir haftasını doğuma bırakayım bir haftasında da ttail yaparız diyor. bende bırak aşkım dedim görsün dünya kaç bucak

hihahahahhahahahaha :113::113::113::113::113: kocişleree uykusuz geceeler kocişlere uykusuz geceler hadi hep birlikte kocişlereee uykuussuzzz geceeeleerrrrr

hihahahahhahahahaha :113::113::113::113::113: kocişleree uykusuz geceeler kocişlere uykusuz geceler hadi hep birlikte kocişlereee uykuussuzzz geceeeleerrrrr

:) kalsınlar biraz

kızlar benimki inşaatçı oldugu için bütün kış evdee... yaşadım desenizee

ohhh valla süpersin çok şanslısın :)

oooo süpperrrmişşş sen emzir ver o uyutsunn

valla iyi dedin :)

beysalllllllllll sn nasılsın tatllımmm

canım bugün çok yoğundum açıktı hep okudum ama yazamadım
kızlar bende hediyemi aldım ama daha erken die yollamadım pazartesi falan vericem kargoya :) inşallah beğenir arkadaşım :) ben birazdan çıkıcam kızlar bu akşam evde kalabalığız ananeler babanneler dayılar falan yoğun bir akşam olacak

hahaahahahha bu erkeklerin mantığı hep mi aynı olur şekerim yaaa

benimkide 3 gün önce aşkımmm keşke ikiz olsaydı bir fırtla kurtulurdun doğum derdinden

hahahayy ne güldümm

benim aşkımda 1 hafta bırakıcam diyor bakalım :)

bencede adam bu jestin karşısında ezilir. gerçekten çok mütevazi biri. benim aklıma erkek ismi gelmiyor ama kız ismi düşündüm.

1 haftayı geçti, doktor 10 gün sürer demişti. bekliyoruz, yarın inşallah.

ayyyyy yaaa bende çok özendimmmm

amin canım darısı başına evet inşallah sende hayırlısıyla al sonuçlarını..
bu arada peki kayın pederinin adınedir?

sağol canım. kayınpederin adı mehmet. güzel isim aslında koyabilirdim.

biz gidiyoruz ... öpüyoruuusssssss

yarın güzel haberlerle gelicez inşallahh

canım inşallah yarın güzel haberlerini verirsin. kendine dikkat et.

eşimin uykusu ağırdır ama bebeğe benden çok kalkacağına eminim :)

kolay gelsin canım bende haftaya vereceğim kargoya.

herkese merhaba :13:
ben nisanur38:)nickimi değiştirdim ilk ve son defa:))nisanur adını 4 sene önce kızıma koymayı düşünmüştük..artık sıkılmıştım nickimden:)
fırsat buldukça okuyurum paylaşımlarınızı..göbüşler süper maşşallahh:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…