2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba Sevgili Kasım anneleri

Ben halen hamileliğimi çok ağır şekilde geçiriyorum.Yerimden zor kalkıyorum.Benim gibi olan var mı acaba??

aman da aman bebişini görmüş annesi kucağına alıp sevmek istemiş
ne tuhaf değil mi biz ona kan can veriyoruz bizimle bir bütün ve en yakın olduğu zaman ama göremediğimiz için illa kucağımıza alıp sevmek istiyoruz
aman dikkat et mantar konusun da canım inş en kısa zamn da geçer

selam kızlar,

bir sonraki kontrolü 1 ay beklemek çok zor .........

şimdilik hareket hissediyorum ama ara ara

ne zaman şöyle dolu dolu hissedicez hareketleri ?
hep merak ediyorum acaba iyimi diye hareketlerini sürekli hissetmeye başlayınca iyi olduğundan sanki emin olucam ?

Son düzenleme:
Merhaba Sevgili Kasım anneleri

Ben halen hamileliğimi çok ağır şekilde geçiriyorum.Yerimden zor kalkıyorum.Benim gibi olan var mı acaba??

Bende bu topiği en başından beri takip ediyorum.. Ama benim gibi olana rastlamadığım için, yazmıyordum bile.. İlk haftalarda 1-2 kere yazmıştım, ama baktımki kimse benim gibi değil, zaten cevap ta veren olmnadı doğru dürüst, bende uzaktan takip edip kendimle kıyaslıyordum arkadaşların yazdıklarını..
Bak, sende benim gibiymişsin.. Bende mahfoldum 6. haftadan beri.. Gec gündüz hiç geçmeyen bir bulantı.. Öğürmeler.. Halsizlik.. Nerdeyse 6 hafta oldu, hala yatıyorum.. Ayağa kalktığımda çok kötü oluyorum.. Hiçbirşey yiyemiyorum.. Herşeyi geçtim sudan bile tiksiniyorum, su da içemiyorum.. Doktorda bana kızıp duruyor.. Su içemediğim için idrarımda zararlı bir madde çok fazla çoğalmış.. Su içmezsen bunu atamazsın dedi doktor.. Susuz kalmam yüzünden hastanede de yattım ben..
Ayrıntılarda aynı mıyız bilmem ama, yataktan kalkamama konusunda aynıyız.. İnşaAllah artık rahatlarsın yavaş yavaş.. Ama yanlış anlamazsan şöyle demek istiyorum... "Oh be.. Normalmişim bende... "

slm arkadaşlar benimde muhtemelen doğum tarihim 12 kasım şuanda 12 haftalık olmama rağmen karnımda felaket bi şekilde kaşıntı var ve yırtılmasından çok korkuyorum ilk kızımda hiç bişey olmamıştı ama şimdi kaşınıtosa yırtılma olur diyolar bende günlük kakao yağı sürüyorum bu konuda fikirlerinizi paylaşırmısınız.....herkese hayırlı doğumlar olsun inşllh sağlıklı sıhhatli.......

slm canım inşllh düzelirsiin ,benim bulantılarım az oluğu halde ben bile çok rahatsızım en azından ben yiyorum daha sonra gidiyo benden ama o bile çok rahatsız ediyo,,içebilirsien soda içmeyi dene o ii geliyo ben meyveli içebiliyorum ....merak ettim cnm ilk bebişinmi:?

Son düzenleme:
Topiği açalım bakalımmmm

günaydınnn sevgili cici tatlı güzel kasım anneleri ve yaramaz bebekleriiiiiiii

nasılsınız bakalımmmmmm

özledim yahuuuu

annesininbirtanesi bizde seni seviyoruzzzz

ensernaz arkadaşım geçmişşler olsunnn

esra_kar geçmiş olsun canım evde yalnız kalmamaya çalışş Allah korusun bebişlerimizii de bizleri de

esra86 esracımmm hayırlı haberlerini bekliyooruzzzzzzz

Bebeğinizin boyu yakşalık 29 mm ağırlığı yakşalık 1-3 gr oldu. Rahminiz şu anda orta boy bir portakal veya bir tenis topu büyüklüğüne erişti. Şaşırtıcı bir şekilde bu kadar çok değişiklik olan bebeğin hareketlerini henüz hissedemiyorsunuz. Bazı anneler hafif hamilelik belirtileri yaşarlar.

kızlar hamilelik çielgeme bakarmısınız ne yazıyor? Bazı anneler hafif hamilelik belirtisi yaşarlar diyor birazzz mııııııı

neden kimse cevap yazmıyor bizeeee

anam yazdık al :)))

günaydın kızlar, yahu hani bu hafta 3 gün çalışacaktık bitecekti, çabuk geçecekti. ayyy şu 2 günde 1 haftalık çalıştım sankim. akşamları hiç enerjim kalmıyor (

bugün cuma, hayırlı cumalar dilerim. mide bulantım fazla yok. bugün kahvaltıda 1,5 aydır yiyemediğim peynir denen gıdayı yedim :))) ne güzelmiş tadı. sanırım iyi olmaya başlıyorum. gelsin kilolarrr :)))

Almina-Göksu canımmm nasıl oldun iiyisiniz değil miii

günaydın canlar nasılsınız bakalım günaydın moonsun genel anlamda iyiyim kanamam durdu çarşamba günü hafif bi kanamam oldu
ama hep dinleniyorum belim çok ağrıyor bazende kasıklarım evden dışarı çıkmadım bu hafta bakalım bugün dr.kontrolüm var hem bebeğimi göreceğim hemde detaylı bilgi alırım bide 2li testin sonucunu hayırlı sonuçlarla gelirim inşallah evde boş boş oturmakta çok sıkıyor insanı devamlı yat çok zor inşallah yavaş yavaş yürüyüşlere izin verir dr.um​

ohh beeee yazdın sonundaa

hayırlı cumalar kızlar Dualarımız kabul olsun Rabbim bu mubarek gün hurmetine kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn amiinnn

burcummm oh yee löp löp et yağ olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…