family
ayy hediyeler yola çıkmışşşş... kime gidicek acabaaa çok merak ettimmm
geçmiş olsunnerde oturuyorsun?
sakin olmaya çalış bir şey olmaz Allah ın izniyle
aman da aman bebişini görmüş annesi kucağına alıp sevmek istemişslm kızlar ben geldi,m dr dan tahmin ettiğim gibi mantar olmuşum...fitil verdi dr...bebişide gördüm ultrasonda uyyordu yavrucagım dr suan uyuyyor deyince içim bi tuhaf oldu kucagıma alıpta sevesim geldi biran ....bu arada çarsıya çıkmışken anneler günü hediyemide aldım umarım sahibi beğenir
Merhaba Sevgili Kasım anneleri
Ben halen hamileliğimi çok ağır şekilde geçiriyorum.Yerimden zor kalkıyorum.Benim gibi olan var mı acaba??
kızlar mrb napıyosunuz nasılsınız ben biraz kötüyüm deprem oldu burda çok sallandık ve çok korktum ne yapcağımı bilemedim evdede yalnızdım dua edin bize
slm canım inşllh düzelirsiin ,benim bulantılarım az oluğu halde ben bile çok rahatsızım en azından ben yiyorum daha sonra gidiyo benden ama o bile çok rahatsız ediyo,,içebilirsien soda içmeyi dene o ii geliyo ben meyveli içebiliyorum ....merak ettim cnm ilk bebişinmi:?Bende bu topiği en başından beri takip ediyorum.. Ama benim gibi olana rastlamadığım için, yazmıyordum bile.. İlk haftalarda 1-2 kere yazmıştım, ama baktımki kimse benim gibi değil, zaten cevap ta veren olmnadı doğru dürüst, bende uzaktan takip edip kendimle kıyaslıyordum arkadaşların yazdıklarını..
Bak, sende benim gibiymişsin.. Bende mahfoldum 6. haftadan beri.. Gec gündüz hiç geçmeyen bir bulantı.. Öğürmeler.. Halsizlik.. Nerdeyse 6 hafta oldu, hala yatıyorum.. Ayağa kalktığımda çok kötü oluyorum.. Hiçbirşey yiyemiyorum.. Herşeyi geçtim sudan bile tiksiniyorum, su da içemiyorum.. Doktorda bana kızıp duruyor.. Su içemediğim için idrarımda zararlı bir madde çok fazla çoğalmış.. Su içmezsen bunu atamazsın dedi doktor.. Susuz kalmam yüzünden hastanede de yattım ben..
Ayrıntılarda aynı mıyız bilmem ama, yataktan kalkamama konusunda aynıyız.. İnşaAllah artık rahatlarsın yavaş yavaş.. Ama yanlış anlamazsan şöyle demek istiyorum... "Oh be.. Normalmişim bende... "
canım kütahyada oturuyorum tavşanlı ilçesinde sakin olmaya çalışsamda sanki hala sallanıyorum gibi geliyor
esernaz çok geçmiş olsun dikkat et acıdAN uzak dur
anneler günü çekiliş vardı hiç haberim
canım ya ne çekilişi varmı nerde?
neden kimse cevap yazmıyor bizeeee
Almina-Göksu canımmm nasıl oldun iiyisiniz değil miii
anam yazdık al :)))
günaydın kızlar, yahu hani bu hafta 3 gün çalışacaktık bitecekti, çabuk geçecekti. ayyy şu 2 günde 1 haftalık çalıştım sankim. akşamları hiç enerjim kalmıyor(
bugün cuma, hayırlı cumalar dilerim. mide bulantım fazla yok. bugün kahvaltıda 1,5 aydır yiyemediğim peynir denen gıdayı yedim :))) ne güzelmiş tadı. sanırım iyi olmaya başlıyorum. gelsin kilolarrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?