2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet yaaaa

nerdesin kuşummm???(annesininbirtanesi)

bugun burdayımmm canımmm inşallahhh sen nasılsınnn nilcim? kuzun nasıll?

kızlar mrb napıyosunuz nasılsınız ben biraz kötüyüm deprem oldu burda çok sallandık ve çok korktum ne yapcağımı bilemedim evdede yalnızdım dua edin bize
canım çok geçmiş olsun...evde yalnız kalmamaya çalış...

günaydınnn teyzoşcuğum ve tatlıı kardeşim...bizde iyiyizzz annem bugun sabah beni güzelce besledi...en çok muz seviyorum veeee annem bu sabah indirdi mideyi bi tanee bendee afiyetlee nasiplendimmm

arkadaşımm napıyorrrr iyimi? üzüyormu seniii teyzeciğimm? ona selamm söyleee...kendine iyi baksın...senin yediğin şeylerii kaçırmasınnn hemennn atsın ağzınaa..beslensin..büyüsün tamammıı? sonraaa siz annemle buluştuğunuzdaaa bizdeee parktaa oynucazzz onunlaaa

öpüyoruzzz teyzecimm...haaaa annem diyorki 'bebeğimm sen bugunnn tammmmmmm 13 haftaa 4 günlük oldun '
hafta ne demek gün ne demek bilmiyorum ama annem bu durumaa sevindiğinee göreee iyi bişey demekkii?

Allah korusun bebeklerimizi geçmiş olsun canımm inşAllah yaşamamışa dönersinn hayatına sağlıkla devam edersin bekliyoruz sonuclarını hadi bakalımmmm

kızlar mrb napıyosunuz nasılsınız ben biraz kötüyüm deprem oldu burda çok sallandık ve çok korktum ne yapcağımı bilemedim evdede yalnızdım dua edin bize

Geçmiş olsun canım .. Allah bir daha yaşatmasın bende yaşadığım için depremi çok iyi bilirim ....

günaydın canlarım artık rüyama da giriyorsunuz bu gece öksürükten çok uyuyamadım ama uyuduğum zamanda çekilişte bana çıkan arkadaşa hediyesini veriyordum :) kafama takmış durumdayım beğenecekmi acaba diye sanırım ...

bu sabah yatağa dikilmiş gibiydim gece uyuyamadığım için kalkamadım hatta neredeyse geç kalıyorduk...

yarın sabah bebişimi görecem Allah nasip ederse çok merak ediyorum sağ salim bende görsem kuzumu çok güzel olacak ...

Geçmiş olsun..Herkese merhaba bu arada,ben de yeni katıldım.Kasım sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım umarım..Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayy canım geçmiş olsun. güzel haberlerini, bebiş fotosunu bekliyoruz. inşallah sonuçların iyi çıkar, doktor tamam risk geçmiş der sende rahat rahat hareket edersin.

amin canım duan için. heee gözün aydın alacam kiloları. akşamda dünya kadar yemek yedim

ay teyzoşunnn senii yesinnn emiiiiii bitanelerim beniiimmmmm annenn seviniyorsaa bilkiii iyi biirşeydirrr

ay bende dün annemlerdeydimm tam istediği gibi acılı yemek vardı yanında birde acılı süs biber yedimmm normal insan ölçüsünü geçtimm resmen eşimle abimle yarışıyooorummmm

sen kolay kolay almazsın şekerim hemencecik verirsin hemmm ben düşüneyimmm

ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....

ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....

ay canımm bebeğimden özür diliyorumm ben dün folik asit içmedim bilerek çok midemi bulandıırıyoorrr

bende 12 haftalık olmayı bekliyorum doktoruna sor istersen tatlım bırak derse bırakırsın

günaydın canlarım.....bugün cuma yarın hafta sonu bugün kendimi çok iyi hissediyorum....SİZLER NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN

günaydın canlarım.....bugün cuma yarın hafta sonu bugün kendimi çok iyi hissediyorum....SİZLER NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN

ooohhh kebappp

ben bugün akşam misafirliğe gidicem
yarın sabah doktordayız karı kocaa
öğlen alışverişş
akşam taziye ziyaretindeyiz

yoğunumm maaleseeefff artık pazar günü soluksuz yatarımmmm

Günaydın hanımlar....
Cuma günü yüzü suyu hürmetine amin diyelim....
Allah'ım sen evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alıp huzurla büyütmeyi nasip et, hamileliğimizde bizi sıkıntılardan, hastalıklardan, belalardan, kötü niyetli insanlardan, felaketlerden koru.....
Sevdiklerimize sağlık sıhhat, hayırlı uzun ömür nasip et, acılarını yaşatma...
Evimize bereket ihsan et, eşimizle huzurlu, mutlu, sağlıklı bir ömür nasip et... BAşımızdan sıkıntılaır, felaketleri uzak tut Rabbim....
Amin.....

wayyy kıyamammm sana ben...neden bu kadar çok yoruyorlar seni yavrucaann?

ohhhhh yarasınn, bal olsun, can olsun kuzunaa yediğin peynirler...tadını almaya başladığına göre maşallahhhh düzeliyorsunn

onunlaaa gelmişş gitmiş olsun canım...hadi güzel haberler veeeeee bebişinin fotosuylaa gel buraya inşallahh:26:
senin öksürük devammı ediyor canım yaaa... hayırlıısylaa bi geçseydii:26:

ahhh canımm artık rüyalarada girer olduk beğenir canımmm neden beğenmesiin gönderdiğin arkadaşşş insan kuzusu adına alınmışş bi hediyeyi beğenmezz olurmuu ki hiççç

Geçmiş olsun..Herkese merhaba bu arada,ben de yeni katıldım.Kasım sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım umarım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebeğinnn

sen canının istediği şeyi ye kuzum...ekmeğe falan fazla varma istersen...doğumdan sonraaa kilo vermeyede hep birliktee başlıycazz Allahın izniyleee çokdaa takma kafayaa
İstanbuldan ben..İlk bebeğim olacak Allahın izniyle..bugün tam 10 haftalık oldum ama şimdiden 3 kilo aldım :)
tatlım hiç takma kafaya ilk haftalar alınan hızlı kiloları..sonra yavaşlıyorr..bende öyle oldumm ilk bi kaç haftada hemen 2 kilo aldım..sonraa ağzıma ne atsamm 'bebeğim için faydalımı' diye düşünerek yediğim için kilo alımım durdu diyebilirim..70den bi kaç haftada 72ye yaklaşan ben şimdi tartıldığım saate göre (sabah-akşam gibi) 72.2- 72.5 arası gidip geliyorum ve doktorum şimdilik iyi bu durum dedi...

ohh süpeerrr o zamanda " 2012 kasım anneleri zayıflama topiği" açarızzz

ohh süpeerrr o zamanda " 2012 kasım anneleri zayıflama topiği" açarızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…