evet yaaaa
nerdesin kuşummm???(annesininbirtanesi)
canım çok geçmiş olsun...evde yalnız kalmamaya çalış...kızlar mrb napıyosunuz nasılsınız ben biraz kötüyüm deprem oldu burda çok sallandık ve çok korktum ne yapcağımı bilemedim evdede yalnızdım dua edin bize
Topiği açalım bakalımmmm
günaydınnn sevgili cici tatlı güzel kasım anneleri ve yaramaz bebekleriiiiiiii
nasılsınız bakalımmmmmm
özledim yahuuuu
annesininbirtanesi bizde seni seviyoruzzzz
ensernaz arkadaşım geçmişşler olsunnn
esra_kar geçmiş olsun canım evde yalnız kalmamaya çalışş Allah korusun bebişlerimizii de bizleri de
esra86 esracımmm hayırlı haberlerini bekliyooruzzzzzzz
günaydın canlar nasılsınız bakalımgünaydın moonsun genel anlamda iyiyim kanamam durdu çarşamba günü hafif bi kanamam oldu ama hep dinleniyorum belim çok ağrıyor bazende kasıklarım evden dışarı çıkmadım bu hafta bakalım bugün dr.kontrolüm var hem bebeğimi göreceğim hemde detaylı bilgi alırım bide 2li testin sonucunu hayırlı sonuçlarla gelirim inşallahevde boş boş oturmakta çok sıkıyor insanı devamlı yat çok zor inşallah yavaş yavaş yürüyüşlere izin verir dr.um
kızlar mrb napıyosunuz nasılsınız ben biraz kötüyüm deprem oldu burda çok sallandık ve çok korktum ne yapcağımı bilemedim evdede yalnızdım dua edin bize
günaydın canlar nasılsınız bakalımgünaydın moonsun genel anlamda iyiyim kanamam durdu çarşamba günü hafif bi kanamam oldu ama hep dinleniyorum belim çok ağrıyor bazende kasıklarım evden dışarı çıkmadım bu hafta bakalım bugün dr.kontrolüm var hem bebeğimi göreceğim hemde detaylı bilgi alırım bide 2li testin sonucunu hayırlı sonuçlarla gelirim inşallahevde boş boş oturmakta çok sıkıyor insanı devamlı yat çok zor inşallah yavaş yavaş yürüyüşlere izin verir dr.um
ohh beeee yazdın sonundaa
hayırlı cumalar kızlar Dualarımız kabul olsun Rabbim bu mubarek gün hurmetine kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn amiinnn
burcummm oh yee löp löp et yağ olsunnn
günaydınnn teyzoşcuğum ve tatlıı kardeşim...bizde iyiyizzz annem bugun sabah beni güzelce besledi...en çok muz seviyorum veeee annem bu sabah indirdi mideyi bi taneebendee afiyetlee nasiplendimmm
arkadaşımm napıyorrrr iyimi? üzüyormu seniii teyzeciğimm? ona selamm söyleee...kendine iyi baksın...senin yediğin şeylerii kaçırmasınnn hemennn atsın ağzınaa..beslensin..büyüsün tamammıı? sonraaa siz annemle buluştuğunuzdaaa bizdeee parktaa oynucazzz onunlaaa
öpüyoruzzz teyzecimm...haaaa annem diyorki 'bebeğimm sen bugunnn tammmmmmm 13 haftaa 4 günlük oldun '
hafta ne demek gün ne demek bilmiyorum ama annem bu durumaa sevindiğinee göreee iyi bişey demekkii?
Geçmiş olsun..Herkese merhaba bu arada,ben de yeni katıldım.Kasım sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım umarım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
bi arkadaşta tutmadı ya bu
ayy canım geçmiş olsun. güzel haberlerini, bebiş fotosunu bekliyoruz. inşallah sonuçların iyi çıkar, doktor tamam risk geçmiş der sende rahat rahat hareket edersin.
amin canım duan için. heee gözün aydın alacam kiloları. akşamda dünya kadar yemek yedim
İstanbuldan ben..İlk bebeğim olacak Allahın izniyle..bugün tam 10 haftalık oldum ama şimdiden 3 kilo aldım :)
ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....
günaydın canlarım.....bugün cumayarın hafta sonu bugün kendimi çok iyi hissediyorum....SİZLER NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN
anam yazdık al :)))
günaydın kızlar, yahu hani bu hafta 3 gün çalışacaktık bitecekti, çabuk geçecekti. ayyy şu 2 günde 1 haftalık çalıştım sankim. akşamları hiç enerjim kalmıyor(
bugün cuma, hayırlı cumalar dilerim. mide bulantım fazla yok. bugün kahvaltıda 1,5 aydır yiyemediğim peynir denen gıdayı yedim :))) ne güzelmiş tadı. sanırım iyi olmaya başlıyorum. gelsin kilolarrr :)))
onunlaaa gelmişş gitmiş olsun canım...hadi güzel haberler veeeeee bebişinin fotosuylaa gel buraya inşallahh:26:günaydın canlar nasılsınız bakalımgünaydın moonsun genel anlamda iyiyim kanamam durdu çarşamba günü hafif bi kanamam oldu ama hep dinleniyorum belim çok ağrıyor bazende kasıklarım evden dışarı çıkmadım bu hafta bakalım bugün dr.kontrolüm var hem bebeğimi göreceğim hemde detaylı bilgi alırım bide 2li testin sonucunu hayırlı sonuçlarla gelirim inşallahevde boş boş oturmakta çok sıkıyor insanı devamlı yat çok zor inşallah yavaş yavaş yürüyüşlere izin verir dr.um
senin öksürük devammı ediyor canım yaaa...Geçmiş olsun canım .. Allah bir daha yaşatmasın bende yaşadığım için depremi çok iyi bilirim ....
günaydın canlarım artık rüyama da giriyorsunuz bu gece öksürükten çok uyuyamadım ama uyuduğum zamanda çekilişte bana çıkan arkadaşa hediyesini veriyordum :) kafama takmış durumdayım beğenecekmi acaba diye sanırım ...
bu sabah yatağa dikilmiş gibiydim gece uyuyamadığım için kalkamadım hatta neredeyse geç kalıyorduk...
yarın sabah bebişimi görecem Allah nasip ederse çok merak ediyorum sağ salim bende görsem kuzumu çok güzel olacak ...
hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebeğinnnGeçmiş olsun..Herkese merhaba bu arada,ben de yeni katıldım.Kasım sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım umarım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
ay teyzoşunnn senii yesinnn emiiiiii bitanelerim beniiimmmmm annenn seviniyorsaa bilkiii iyi biirşeydirrr
ay bende dün annemlerdeydimm tam istediği gibi acılı yemek vardı yanında birde acılı süs biber yedimmmnormal insan ölçüsünü geçtimm resmen eşimle abimle yarışıyooorummmm
tatlım hiç takma kafaya ilk haftalar alınan hızlı kiloları..sonra yavaşlıyorr..bende öyle oldumm ilk bi kaç haftada hemen 2 kilo aldım..sonraa ağzıma ne atsamm 'bebeğim için faydalımı' diye düşünerek yediğim için kilo alımım durdu diyebilirim..70den bi kaç haftada 72ye yaklaşan ben şimdi tartıldığım saate göre (sabah-akşam gibi) 72.2- 72.5 arası gidip geliyorumİstanbuldan ben..İlk bebeğim olacak Allahın izniyle..bugün tam 10 haftalık oldum ama şimdiden 3 kilo aldım :)
wayyy kıyamammm sana ben...neden bu kadar çok yoruyorlar seni yavrucaann?
ohhhhh yarasınn, bal olsun, can olsun kuzunaa yediğin peynirler...tadını almaya başladığına göre maşallahhhh düzeliyorsunn
sen canının istediği şeyi ye kuzum...ekmeğe falan fazla varma istersen...doğumdan sonraaa kilo vermeyede hep birliktee başlıycazz Allahın izniyleeeçokdaa takma kafayaa
wayyy kıyamammm sana ben...neden bu kadar çok yoruyorlar seni yavrucaann?
ohhhhh yarasınn, bal olsun, can olsun kuzunaa yediğin peynirler...tadını almaya başladığına göre maşallahhhh düzeliyorsunn
sen canının istediği şeyi ye kuzum...ekmeğe falan fazla varma istersen...doğumdan sonraaa kilo vermeyede hep birliktee başlıycazz Allahın izniyleeeçokdaa takma kafayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?