wayyy kıyamammm sana ben...neden bu kadar çok yoruyorlar seni yavrucaann?
ohhhhh yarasınn, bal olsun, can olsun kuzunaa yediğin peynirler...tadını almaya başladığına göre maşallahhhh düzeliyorsunn
sen canının istediği şeyi ye kuzum...ekmeğe falan fazla varma istersen...doğumdan sonraaa kilo vermeyede hep birliktee başlıycazz Allahın izniyleeeçokdaa takma kafayaa
Geçmiş olsun canım .. Allah bir daha yaşatmasın bende yaşadığım için depremi çok iyi bilirim ....
günaydın canlarım artık rüyama da giriyorsunuz bu gece öksürükten çok uyuyamadım ama uyuduğum zamanda çekilişte bana çıkan arkadaşa hediyesini veriyordum :) kafama takmış durumdayım beğenecekmi acaba diye sanırım ...
bu sabah yatağa dikilmiş gibiydim gece uyuyamadığım için kalkamadım hatta neredeyse geç kalıyorduk...
yarın sabah bebişimi görecem Allah nasip ederse çok merak ediyorum sağ salim bende görsem kuzumu çok güzel olacak ...
bugun burdayımmm canımmm inşallahhhsen nasılsınnn nilcim? kuzun nasıll?
günaydınnn teyzoşcuğum ve tatlıı kardeşim...bizde iyiyizzz annem bugun sabah beni güzelce besledi...en çok muz seviyorum veeee annem bu sabah indirdi mideyi bi taneebendee afiyetlee nasiplendimmm
arkadaşımm napıyorrrr iyimi? üzüyormu seniii teyzeciğimm? ona selamm söyleee...kendine iyi baksın...senin yediğin şeylerii kaçırmasınnn hemennn atsın ağzınaa..beslensin..büyüsün tamammıı? sonraaa siz annemle buluştuğunuzdaaa bizdeee parktaa oynucazzz onunlaaa
öpüyoruzzz teyzecimm...haaaa annem diyorki 'bebeğimm sen bugunnn tammmmmmm 13 haftaa 4 günlük oldun '
hafta ne demek gün ne demek bilmiyorum ama annem bu durumaa sevindiğinee göreee iyi bişey demekkii?
Geçmiş olsun..Herkese merhaba bu arada,ben de yeni katıldım.Kasım sonunda sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım umarım..Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....
wayyy kıyamammm sana ben...neden bu kadar çok yoruyorlar seni yavrucaann?
ohhhhh yarasınn, bal olsun, can olsun kuzunaa yediğin peynirler...tadını almaya başladığına göre maşallahhhh düzeliyorsunn
sen canının istediği şeyi ye kuzum...ekmeğe falan fazla varma istersen...doğumdan sonraaa kilo vermeyede hep birliktee başlıycazz Allahın izniyleeeçokdaa takma kafayaa
tatlım hiç takma kafaya ilk haftalar alınan hızlı kiloları..sonra yavaşlıyorr..bende öyle oldumm ilk bi kaç haftada hemen 2 kilo aldım..sonraa ağzıma ne atsamm 'bebeğim için faydalımı' diye düşünerek yediğim için kilo alımım durdu diyebilirim..70den bi kaç haftada 72ye yaklaşan ben şimdi tartıldığım saate göre (sabah-akşam gibi) 72.2- 72.5 arası gidip geliyorumve doktorum şimdilik iyi bu durum dedi...
doğru aslında ama benim 11 + 6da bile düşük tarçıncımtya benimki galiba erkekçik nedersin hehehe:
şaka biyana hayırlı olsun hep söylüyorum ama ..
evet canım bende ona dikkat ettim erken yaptırmana rağmen düşük çıkmış sanırım oğluşun oluyor hayırlı olsun :))) resmini paylaş mıydın bi bakayım :))
kızlaer herkese günaydın ben busabah uyandımve herzamanki gibi sütümü içiyodumki ağzıma
resmen sütün dibine çökmüş 1 tortu geldi ve tabi olduğu gibi çıkardım ofyaaaa:
çok kötüydü sizce bunedendir yoksa süt bozukmuydu tarihte bisıkıntı yoktu ama çok tedirgibn oldum umarım meleyim bundan etkilenmez değilmi?
bu arada kim o o erkek bizimle sohpet eden merak ettim doğrusu?
ayyy canım beğenir neden beğenmesin. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. bende akşam rüyamda topiğimizi gördüm. meğer bir erkek üye varmış aramızda ama hepimiz biliyoruz onun erkek olduğunu ve saklamıyor bizden. bizimle güzel güzel sohpet ediyor. kendi kendime yahu bu editörler görmüyor mu bu adamı neden atmıyorlar siteden diye düşünüp duruyorum :)))
:)
hmm ben 12+1 de yaptırdım 60 küsür çıktı normal bence :)
evet canım bu bilgiye göre 12+5 te ya da 13+1 de vs. gibi yaptıranların daha düşük çıkması normal, Allah hayırlısını nasip etsin tatlımmmm oğluşun yolsa inşallah :))
Kızlar midem çook bulanıyooorrr:120::120::120:
oysa sabah 1 talaş böreği, 1 açma, 1 salatalık, 2 dilim peynir yemiştimmm
doğru aslında ama benim 11 + 6da bile düşük tarçıncımtya benimki galiba erkekçik nedersin hehehe:
şaka biyana hayırlı olsun hep söylüyorum ama ..
evet canım bende ona dikkat ettim erken yaptırmana rağmen düşük çıkmış sanırım oğluşun oluyor hayırlı olsun :))) resmini paylaş mıydın bi bakayım :))
evet canım zaten herkes erkek diyo bernde inanıyorum artık hehe:
yok canım paylaşmadım daha doğrusu ben o işlerden pek anlamıyorum..
kızlaer herkese günaydın ben busabah uyandımve herzamanki gibi sütümü içiyodumki ağzıma
resmen sütün dibine çökmüş 1 tortu geldi ve tabi olduğu gibi çıkardım ofyaaaa:
çok kötüydü sizce bunedendir yoksa süt bozukmuydu tarihte bisıkıntı yoktu ama çok tedirgibn oldum umarım meleyim bundan etkilenmez değilmi?
bu arada kim o o erkek bizimle sohpet eden merak ettim doğrusu?
kazen erkekmiydiiiiii
midemiz çok hassas olduğu için kusmak için bahane arıyoruz canım..
ben diş fırçalarken bile defalarca tutuyorum kendimi. ö desem çıkacak yani
bu dönemler geçecek inşallah az kaldı
günaydınnn bebişimizi gördük çok tatlı önce uyuyordu doktor uyandırdı sonra fıkır fıkır :) ellerini ayaklarını görünce bit uhaf oluyor insan cinsiyeti için bişey diyemedi çünkü bi diğer hastası hamile bileğini kesmiş apar topar gitmek zorunda kaldı. önümüzdeki hafta hem ikili test yapacağız hemde ense kalınlığına.. öyle etkilendim ki Rabbim aklımıza mukayet olsun .
yaa canımm ben fırçalayamıyorum ne zaman fırçalasam çıkartıyorummmağzım çöp tenekesi gibi
günaydınnn bebişimizi gördük çok tatlı önce uyuyordu doktor uyandırdı sonra fıkır fıkır :) ellerini ayaklarını görünce bit uhaf oluyor insan cinsiyeti için bişey diyemedi çünkü bi diğer hastası hamile bileğini kesmiş apar topar gitmek zorunda kaldı. önümüzdeki hafta hem ikili test yapacağız hemde ense kalınlığına.. öyle etkilendim ki Rabbim aklımıza mukayet olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?