Allah seni ne etmesin
anam ruh sağlığım bozuldu bozulacaakkkkkkknapiiimmmm yaaa çok fena öğürüyorummmm sakızla geçiştiriyorumm
gunaydın canım az kaldı gececek inşAllah bugünlerdeerkekte kiimmmiişşşş
kazendir o kazen
rüyaymış benyanlış anlamışım canım
yok korkum sütün bozuk olması bebeğe zarar vermesi yoksa sıkıntı yok canım..
ayyyy o o rüyatyımışşşşşş:):):)
ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....
ayyy canım beğenir neden beğenmesin. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. bende akşam rüyamda topiğimizi gördüm. meğer bir erkek üye varmış aramızda ama hepimiz biliyoruz onun erkek olduğunu ve saklamıyor bizden. bizimle güzel güzel sohpet ediyor. kendi kendime yahu bu editörler görmüyor mu bu adamı neden atmıyorlar siteden diye düşünüp duruyorum :)))
kızlaer herkese günaydın ben busabah uyandımve herzamanki gibi sütümü içiyodumki ağzıma
resmen sütün dibine çökmüş 1 tortu geldi ve tabi olduğu gibi çıkardım ofyaaaa:
çok kötüydü sizce bunedendir yoksa süt bozukmuydu tarihte bisıkıntı yoktu ama çok tedirgibn oldum umarım meleyim bundan etkilenmez değilmi?
bu arada kim o o erkek bizimle sohpet eden merak ettim doğrusu?
rüyaymış benyanlış anlamışım canım
yok korkum sütün bozuk olması bebeğe zarar vermesi yoksa sıkıntı yok canım..
ayyyy o o rüyatyımışşşşşş:):):)
ilk haftalar oğlum olmuştu mavi mavi de giydirmişiz tombiş tombişti yanakları kocaman gözleri vardı...
offfffffff...offffffffff yemek kokusu sardı gene evi bulantıyla yemek yapılmıyor hiç yaaaa
yani bebeğini doğmuş olarak gördün hamile olarak değil.... bende kendimi hiç hamile olarak görmedim, hep doğmuş olarak gördüm.... Allah müjdeni vermiş demek ne mutlu sana :))
Canım kazen bize mesaj attı yaa, bir arkadaş da adamı ayağımıza getirdik gibi bir şey söylemişti, belki o işlemiştir bilinç altına
Bu arada herkese günaydınlaaaarr, cumanın hayrı hepimizin üstüne olsun inşallah
günaydınnn bebişimizi gördük çok tatlı önce uyuyordu doktor uyandırdı sonra fıkır fıkır :) ellerini ayaklarını görünce bit uhaf oluyor insan cinsiyeti için bişey diyemedi çünkü bi diğer hastası hamile bileğini kesmiş apar topar gitmek zorunda kaldı. önümüzdeki hafta hem ikili test yapacağız hemde ense kalınlığına.. öyle etkilendim ki Rabbim aklımıza mukayet olsun .
Kızlar midem çook bulanıyooorrr:120::120::120:
oysa sabah 1 talaş böreği, 1 açma, 1 salatalık, 2 dilim peynir yemiştimmm
kızlaer herkese günaydın ben busabah uyandımve herzamanki gibi sütümü içiyodumki ağzıma
resmen sütün dibine çökmüş 1 tortu geldi ve tabi olduğu gibi çıkardım ofyaaaa:
çok kötüydü sizce bunedendir yoksa süt bozukmuydu tarihte bisıkıntı yoktu ama çok tedirgibn oldum umarım meleyim bundan etkilenmez değilmi?
bu arada kim o o erkek bizimle sohpet eden merak ettim doğrusu?
gunaydın canım az kaldı gececek inşAllah bugünlerdeerkekte kiimmmiişşşş
kazendir o kazen
kızlar çok uykum geldi ama benim yaaa :95::95::95:
annesinin birtanesi tatlım sen hiç 72 görunmuyorsun ama boyun kaçtı
Canım ben 14. haftaya geldim nerdeyse ama bırakmadım,zaten kutunun bitmesine de 3 gün filan kaldı. Demir hapı bende korkulu rüya gibi, vücudum aşırı tepki veriyor, şişiyorum,kabızlık, ateş basmalarım oluyor... son gittiğim doktor hem demir hem de vitamin hapı verdi bana, kan düzeyim de normalin çok az altında ama başlamadım kullanmaya, geciktirmeye çalışıyorum sanki kendimce,, folik asidim bitsin öyle diyorum. Yanlış yapıyorum belki ama ne yapayım hiç iyi bir mazimiz yok ilaçlarla
ben folikasiti bıraktım canım kan ilacıyla kalsuyuma başladım..
Canım kazen bize mesaj attı yaa, bir arkadaş da adamı ayağımıza getirdik gibi bir şey söylemişti, belki o işlemiştir bilinç altına
Canım ısıtıp da mı içiyorsun sütünü, eğer öyleyse kaymağıdır diyicem ama. Zaten süt bozuk olsa tadı bi acayip oluyor kokusundan filan ilk yudumda çıkarırsın içtiğini.. Merak etme bebişin etkilenmez öyle hemen, zararlı şeyler plesentadan süzülüyor.
yok canım ben soğuk süt içiyorum ama içim rahatladı sağol gerçekten..
Bu arada herkese günaydınlaaaarr, cumanın hayrı hepimizin üstüne olsun inşallah
canımm birşey olmaz Allahın izniyle zaten çıkarmışsınAllah ve melekleri korur onları
sağol tatlım hepimizin bebişlerini melekler korusun..
ya kızlar ben yatakta deli gibi yatıyorum gece dönerken zıplayark dönuyorum yatakta sonradan fark ediyorumm
Günaydın Kızlarr,
Dün işyerimde internet problemim vardı giremedim, akşam okuyabildim yazdıklarınızı...
Bu arada benim bir sorum var size, Ağzımın kenarında uçuk çıktı. Ama nasıl bir uçuk anlatamam size, ağzımı açamıyorum. İlaçta kullanmıyorum bebeğe zararı olur diye. Doktorumu da aradım doğumdaymışBöyle bişey başına gelen varmı ? yada bildiğiniz bir yöntem. Ağzımı açamıyorum yaaa
"Siz beni zikredin; ben de sizi zikredeyim"(Bakara 2/152)
" Onlar öyle erlerdir ki herhangi bir zikretmekten namazı kılmaktan ve zekatı vermekten alıkoymaz.Onlar, yüreklerin ve gözlerin dehşetten ters döneceği ahiret gününden korkarlar"(Nur 24/37)
el-Aziz: Ey mağlubiyet bilmeyen, daimi galip, güçlü ve aziz Allahım! Nefsimdeki zilleti gider ve beni ibadetinle aziz eyle.(Amin)
Cumanızın mübarek, gününüz bereketli olması dileği ve duasıyla;
evet aklımda kalmış olabilir.
canım gözün aydın. evet o hamile için üzüldüm. kimbilir ne sorunu vardı. bebeğide düşünmeden yaptığına göre. Allah yardımcısı olsun.
maşallah canım. yarasın bebişine. yalnız mayalı ve yağlı yiyecekler bunlar. bunların yerine tam buğday ekmeği tavsiye ederim. kilo yapar bunlar.
canım geçmiş olsun. bu zamanda ne yiyeceğimizi şaşırdık. nasılsa çıkarmışsın. bişi olmamıştır. içmeden evvel kokla sütü ekşimişse içme.
sağol canım ekşimemişti tadında bi gariplik yoktu ama dibine acayip tortu oturmuş yarımyağlı pınardı sütüm birdaha almıyacam..
rüyamdaki kazen değildi hatta nicki me... gibi bişiydi. hayıra çıkarsın inşallah.
Günaydın Kızlarr,
Dün işyerimde internet problemim vardı giremedim, akşam okuyabildim yazdıklarınızı...
Bu arada benim bir sorum var size, Ağzımın kenarında uçuk çıktı. Ama nasıl bir uçuk anlatamam size, ağzımı açamıyorum. İlaçta kullanmıyorum bebeğe zararı olur diye. Doktorumu da aradım doğumdaymışBöyle bişey başına gelen varmı ? yada bildiğiniz bir yöntem. Ağzımı açamıyorum yaaa
hadii evimizeee gidekteee uyuyaakkk yaaa yazıkk bizee
kuzum boyumda öylee çok uzun değil 1.67'yım sadece ama benim kemiklerim ağırr basıyorr galiba...evlenmeden 59-60 kiloydumm...bu ne zayıflıkk zafiyet geçiriyonn falan derlerdiiinandıramazdımmm 60 kilo olduğumaa taş çatlasa 52-53sün falan derlerdii
ben zamanındaaa 80li kiloları daha sonrada sıkı bi diyet+sporla 54 kiloyu görmüş biriyim...inşallahh doğumdan sonrada hem emzirirken gider kilolar hemdee diyet+spor yaparızz
Günaydın Kızlarr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?