2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben 12 hafta bitti. yarın 12+1 folik asiti artık bırakayım değilmi kızlarrr....
sadece demir ilacı vegaferon kullanayım değil mi....

Canım ben 14. haftaya geldim nerdeyse ama bırakmadım,zaten kutunun bitmesine de 3 gün filan kaldı. Demir hapı bende korkulu rüya gibi, vücudum aşırı tepki veriyor, şişiyorum,kabızlık, ateş basmalarım oluyor... son gittiğim doktor hem demir hem de vitamin hapı verdi bana, kan düzeyim de normalin çok az altında ama başlamadım kullanmaya, geciktirmeye çalışıyorum sanki kendimce,, folik asidim bitsin öyle diyorum. Yanlış yapıyorum belki ama ne yapayım hiç iyi bir mazimiz yok ilaçlarla

Canım kazen bize mesaj attı yaa, bir arkadaş da adamı ayağımıza getirdik gibi bir şey söylemişti, belki o işlemiştir bilinç altına

Canım ısıtıp da mı içiyorsun sütünü, eğer öyleyse kaymağıdır diyicem ama. Zaten süt bozuk olsa tadı bi acayip oluyor kokusundan filan ilk yudumda çıkarırsın içtiğini.. Merak etme bebişin etkilenmez öyle hemen, zararlı şeyler plesentadan süzülüyor.

Bu arada herkese günaydınlaaaarr, cumanın hayrı hepimizin üstüne olsun inşallah

Son düzenleme:
rüyaymış benyanlış anlamışım canım
yok korkum sütün bozuk olması bebeğe zarar vermesi yoksa sıkıntı yok canım..
ayyyy o o rüyatyımışşşşşş:):):)

canımm birşey olmaz Allahın izniyle zaten çıkarmışsın Allah ve melekleri korur onları

ya kızlar ben yatakta deli gibi yatıyorum gece dönerken zıplayark dönuyorum yatakta sonradan fark ediyorumm

ilk haftalar oğlum olmuştu mavi mavi de giydirmişiz tombiş tombişti yanakları kocaman gözleri vardı...

yani bebeğini doğmuş olarak gördün hamile olarak değil.... bende kendimi hiç hamile olarak görmedim, hep doğmuş olarak gördüm.... Allah müjdeni vermiş demek ne mutlu sana :))

Günaydın Kızlarr,

Dün işyerimde internet problemim vardı giremedim, akşam okuyabildim yazdıklarınızı...

Bu arada benim bir sorum var size, Ağzımın kenarında uçuk çıktı. Ama nasıl bir uçuk anlatamam size, ağzımı açamıyorum. İlaçta kullanmıyorum bebeğe zararı olur diye. Doktorumu da aradım doğumdaymış Böyle bişey başına gelen varmı ? yada bildiğiniz bir yöntem. Ağzımı açamıyorum yaaa

"Siz beni zikredin; ben de sizi zikredeyim"(Bakara 2/152)
" Onlar öyle erlerdir ki herhangi bir zikretmekten namazı kılmaktan ve zekatı vermekten alıkoymaz.Onlar, yüreklerin ve gözlerin dehşetten ters döneceği ahiret gününden korkarlar"(Nur 24/37)

el-Aziz: Ey mağlubiyet bilmeyen, daimi galip, güçlü ve aziz Allahım! Nefsimdeki zilleti gider ve beni ibadetinle aziz eyle.(Amin)
Cumanızın mübarek, gününüz bereketli olması dileği ve duasıyla;

yani bebeğini doğmuş olarak gördün hamile olarak değil.... bende kendimi hiç hamile olarak görmedim, hep doğmuş olarak gördüm.... Allah müjdeni vermiş demek ne mutlu sana :))

bende hep rüyamda kız görüyorum hatta bazen kendi kız oyuncank bebeklerimi görüyorum benim bebğim olarak bilmem doğarmıymış öle insanın içine bilemedimki :)

evet aklımda kalmış olabilir.

canım gözün aydın. evet o hamile için üzüldüm. kimbilir ne sorunu vardı. bebeğide düşünmeden yaptığına göre. Allah yardımcısı olsun.

Kızlar midem çook bulanıyooorrr:120::120::120:

oysa sabah 1 talaş böreği, 1 açma, 1 salatalık, 2 dilim peynir yemiştimmm

maşallah canım. yarasın bebişine. yalnız mayalı ve yağlı yiyecekler bunlar. bunların yerine tam buğday ekmeği tavsiye ederim. kilo yapar bunlar.

canım geçmiş olsun. bu zamanda ne yiyeceğimizi şaşırdık. nasılsa çıkarmışsın. bişi olmamıştır. içmeden evvel kokla sütü ekşimişse içme.

gunaydın canım az kaldı gececek inşAllah bugünlerde erkekte kiimmmiişşşş

kazendir o kazen

rüyamdaki kazen değildi hatta nicki me... gibi bişiydi. hayıra çıkarsın inşallah.

kızlar çok uykum geldi ama benim yaaa :95::95::95:

annesinin birtanesi tatlım sen hiç 72 görunmuyorsun ama boyun kaçtı

hadii evimizeee gidekteee uyuyaakkk yaaa yazıkk bizee

kuzum boyumda öylee çok uzun değil 1.67'yım sadece ama benim kemiklerim ağırr basıyorr galiba...evlenmeden 59-60 kiloydumm...bu ne zayıflıkk zafiyet geçiriyonn falan derlerdii inandıramazdımmm 60 kilo olduğumaa taş çatlasa 52-53sün falan derlerdii

ben zamanındaaa 80li kiloları daha sonrada sıkı bi diyet+sporla 54 kiloyu görmüş biriyim...inşallahh doğumdan sonrada hem emzirirken gider kilolar hemdee diyet+spor yaparızz

günaydınnnn

aman canım dikkat et yanlız benim sıpa ben ani bi haraket yapayım hemen beni uyarıyo karnıma ufak 1 ağrıyla ister istemez dikkat ediyorum..

ben yaşamadım ama en iyisi doktorunla konuşmadan bişey yapma canım..

amin canımmmmm:

canım benimde geçen hafta oldu konuşamadım bile sonra kendiliğinden geçti anlamadım nasıl geçtiğini :S

ohh ne güzelll ben iri kemikliyim ama ne kadar zayfılasamda çıtı pıtı olamadım maşallah canımmmm 80 den 54 e süpeeerrr

annem emzirince arkasında dolasmaktan tığ gibi kalırsın dedi inşAllahhhhh

günaydın kızlar,
11+4 de gittiğimde doktorum folik asite dema edebilirsin istersen dedi ama sana elevit vericem demişti, bende sadece eleviti alıyorum ,kanım iyi olduğu için kan hapına gerek duymadı , folik asiti bıraktım sizler ne kullanıyorsunuz?

canım bildiğim kDAarıyla uçuklar virüs nedeniyle oluyor antibiyortik kremler oluyor onlardan kullanabilirsin bence ihmal etme dr na danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…