2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ben geldimmm..

Bugün biraz yoğundum ancak gelebildim birde baktım son mesajda benden bahsediliyor
ilk anneler günü hediyemi ve ilk hamile body'mi almış bulunuyorum kızlar, Ben çok beğendim.. Canım çok teşekkür ederim tekrardan çok mutlu oldum

kaju gelmiş hoş gelmiş ona ne hediye gelmiş :):):):):)

kaju gelmiş hoş gelmiş ona ne hediye gelmiş :):):):):)

delüüüüü dur bir kız soluklansınnn

kaju hoşgeldin neredesin yahuuu beysalla gözlerimiz yollarda kaldıııı

Hoşbulduk canım
Hamile kaldığımdan beri ilk defa bu kadar koşturduğum bir gün oldu.. Hediyemi yukarıda yazdım siz kaçırdınız ama Çok güzel bir Hamiş body'si gelmiş ayrıca ilk hamiş body'im Ben daha almamıştım, ikimizinde kalbi temizmiş ilk hamiş body'imde hayatbanagüzel'den oldu. Yani çift ilk oldu

bulemsu ne yaptı acaba umarım doktor güzel şeyler sölemiştir morali düzelmiş şekilde gelir inşalaah

güle güle giy şekerimmmm

beysal nasıl kaçırırız kız bizzz

moonsun sen çatlatma ismi gördün dimi orada kimmiş kimmiş aayy ne heyecan verici bişi bu yaaa

moonsun kimden gelmiş msj çatlatma sırası sende ay çok eğlenceli

hoşgeldin canım, güle güle kullan, rengini ben çok beğendim umarım yakışmıştır, biraz büyük aldm küçük alırım olmaz dedim, büyük alırsam sonrada giyebilir dedim
tekrar anneler günün kutlu olsun canım bebeğinle nice anneler gününü kutlarsınız inş.

moonsun onları öğrendik süle kimden gelmiş aaayyy :)

sağol tatlım hepimiz daha nice anneler günü kutlarız inşallah İstanbul'a geldiğinde mutlaka bekliyorum. Boğaza nazır kahvaltı yaparız.

seninkininde öğreneliiim sonra yok ııh ıh yapmıcaz (ayaklarım havadakiiiii)

sağol tatlım hepimiz daha nice anneler günü kutlarız inşallah İstanbul'a geldiğinde mutlaka bekliyorum. Boğaza nazır kahvaltı yaparız.

inş. canım benim arada geliyoruz eşimle, çok sağol, bende bekliyorum Ç.kaleye bizim boğazımız küçük ama denizi temiz tatile bekleriz :)
kızlar beni sıkıştırdı söyletti senden önce :) kusura bakma :)

kaju affet bizi meraklı tazeler olarak dayanamadık gelmeniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…