2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
neyseemmm bebemin hatırına kalıyım barriiiii çok ısrar ettinizzz dayanmiciimmmm şimdi biriniz asar kendini, diğeriniz keser falannn, kalıyım en iyisi

Ay cok hos bir elbise hayirli olsun canim. Bende tesetturluyum ama siskoyum bisey bulamiyorum. Onu gectim de 2 haziranda kardesimin dugunu var ne giycem nasi bisey bakim hic bilmiyorum off ki ne off yaa

canım üzerine güzel dökümlü bir elbise diktirebilirsin bence... elbise bulmak çok zor çünkü....

Kızlarr ben kaçarrr, yarın görüşürüz kahvaltıdan sonra

not: bulemsu canınızı okuyacak yarın herşeyi anlattımmm

benim hediyemde daha gelmedi ama ben ev adresini vermiştim bekimm gelmiştirr :) çok merak ediyorummm

kızlarrr http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...annelerinin-anneler-gunu-hediyeleri-yeni.html buraya ekleyinnn lütfen , merak ederiz sanırsım olabilir yanii merak

kabul etmiyorum canım bahaneni ayrılıyorum topicten

beysallll canımm bulemsu her an gelebilir biz kaçsak iyi olucaakkkk

esra her an bizi şikayet edebilirrr

alemsinizzzzzzzzz kızlar çok yaşayın emiii

bende çok merak ediyorum benim iş adresim ama kapıdan her girene kargomu diye bakıyorum :)

Kizlar buarada ben doktora gittim geldim. Annemlerdeyim suan, bambaska bi doktora gittim. Hem disim icin danisayim dedim hem de bebisimi ozledim firsattan istifade goreyim dedim:) ay iyi ki gitmisim, dis agrimi unuttum resmen:) kuzum buyumus teyzeleri, hopladi zipladi bide yuzunu gordum ilk defa gozlerini gordum:) buradaki ultrason cihazi daha iyiydi demekki. Cinsiyeti soracaktim ama unuttum, belki tahmin ederdi ama unuttum iste :) disimi sormak bile son anda aklima geldi:) dis hekimine gorundum, cekilmesi gerek dedi ve bi antibiyotik (augmentin) yazdi. Tekrar kadin dogum doktoruna gosterdim, hic bir sakincasi yok kullan dedi hatta disini cektirebilirsin dedi. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyrum. Hem antibiyotik hem de dis cekimi hakkinda, sizce ne yapmaliyim.

burcuu seni çokmu çalıştırıyorlar hiç yazamadın bugün

neyse benim çenem düştü bugün yavaş yavaş çıkıyorum kendinize iyi bakın ....
bulemsuseni çok merak ettiim geldiğinde ayrıntılı anlat akşam giremem büyük ihtimal ama yarın sabah ilk işim seni görmek olacak inşallah bu gece çok güzel uyursun dinlenirsin....
sizleri seviyorum iyki varsınız güzel Kasım annelerii

cancağızım aynen çenemiz düştüüü dinlenelimde yarın devam ederizzz öpüyorum çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…