2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bence halil efe söylemesini kolaylaştırıyor
halil Ege

bence halil ismi L ise bittiği için sesli hafrle başlaması söylemesi kolaylaştırıyoo
Halil Emre ??????
Halil olgaç
Halil Özer
Halil Utku
Halil Uygur yada uygar ?

sütü gelmeye başlayan varmı kızlar benim sütüm az biraz gelmeye başlamış

bak bu süpermiş yaaa anlamı da çok güzel... söylemesi de... eşimle paylaşıcüüümm hemen

canım ben 2 -3 yıldır isimleri inceliyorum ondan hem klasik gibi hemde modern ve de anlamı çok derin asil ayrıca bir ek bilgi DÜBB-İ EKBER: Büyük ayı (yedili yıldız grubu). ... Açıklama: Büyük ayı (yedili yıldız grubu). hem parlak anlamına geliyor hemde soylu bir unvanı var

benım önce dikey gitti geldi şimdide dönuyor ne oluck bizim yavru Allaha emanet artık

ayyyy kızlarrr koptummmm

bak en baştan başla şimdi....

bi kaç kez arka arkaya tekrarla...

herdefasında nasıl hareket ettiğini unutma söyle bize...

en son durup hareket etmicek.

hahahahahahahahahhaa esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eve gidemicek kız baş dönmesinden..... bende bi kaç kez yaptım sağ sola bakmaktan gözler tiktak oldu.tenis maşı izler gibi. WC YE GİDEMİORUM BAŞIM DÖNÜO :))))))))))))))

emre ailede çok var... diğerlerini de değerlendiricem canım ama halil kerem/halil efe/halil mirza/halili utku çok beğendim bunları...

iple olmaz ki esra illla yapan kişinin saçı ve alyansı olacak senin ki ondan mı hep değişik çıkıyor acaba:44:

ay ananeme anneme iple yapınca hep doğru çıkıyodu canım benim eskiden 4 erkek 1 kız çıkardııı sonra 3erkek 1 kıza düştü... şuanda bilmiyorum son durumu

tmm tmm evde yapıcam :)))
emre ailede çok var... diğerlerini de değerlendiricem canım ama halil kerem/halil efe/halil mirza/halili utku çok beğendim bunları...

beğendiğine sevindikk cnm, bunları not edersin arada telaffuz edersin hangisine gönlün kayıyorsa, bende arıyorum daha bakalımm gerçi seninki bana kız olacak gibi geliyor :)
benimde kız olsaydı adı belliydi Ada koyacaktım :)

inanmıyorummm ciddi misinn???? ay çok heyecanlııı... ama benim bildiğim 5. aydan sonra geliyorduu yanlış mı biliyorumm :44:
canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış

ayyyy kızlarrr koptummmm

bak en baştan başla şimdi....

bi kaç kez arka arkaya tekrarla...

herdefasında nasıl hareket ettiğini unutma söyle bize...

en son durup hareket etmicek.

canımm ilk önce dik gitti geldi sonra hafif sağa sola sallanarak gitti geldi en son dönerek gitti geldi ne olucak şimdi

ay ananeme anneme iple yapınca hep doğru çıkıyodu canım benim eskiden 4 erkek 1 kız çıkardııı sonra 3erkek 1 kıza düştü... şuanda bilmiyorum son durumu
bekarken benim 3 erkek gözüküyordu evlendikten sonra kızımdan sonra yani bu şekilde oldu hep bugun gene aklıma geldi yaptım gene aynı çıktı

canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış

ilk süt önemli
gelmesi aslında pek iyi değil.ama senin 3. Gebelik ya gelmesi normal demek ki.. Ağız sütü hem faydalı hem önemli, onun bebeğinin içmesi gerekir. Umarım fazla gelmezde bebeğin doğduğunda ilk gelen sütü içer.....
Birde doğum yaklaşınca çok göğüslerle oynamayın kızlar. çünkü sütün erken gelmesi rahim kasılmasına ve erken doğuma neden olabilirmiş.
Dr um bana böyle söylemişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…