sürekli dönuyor bulmsu canım bunun duracağı yok
bunu biliyorum ki........
benim her defasında farklı çıkıyor.... nedeni ise gaybı sadece Allahın bildiğinden canım... olmuş olanların doğru çıkabileceğini düşünüyorum
halil efe de güzel....
halilllllllllll???
Tatlımm saçlarım çok ince, yüzüğüm de bayaa bir kalın olunca yapamadımmValla sırf sen dedin diye üç kez de saçımı yoldum ama ııh olmuyo
bak bu süpermiş yaaa anlamı da çok güzel... söylemesi de... eşimle paylaşıcüüümm hemen
yapıversen ne olur kiii:26:
yok canım alyans olması lazım
evet canım gaybı allah bilir ama bakmıyormuyuz çin fallarına falan
ben hep yaparım kızlar ve düşüğüm bile doğru çıkıyor ama bu sıpa muallak daha
dikey gidip gelirse erkek daire çizerse kız olacak diyorlar canım
ben yaptım 2 defa yuvarlak çizdi alyans hatta iki kızın arasın da düşük onda hiç sallanmadı
en sonda dikey gidip geldi
ayyyy kızlarrr koptummmm
bak en baştan başla şimdi....
bi kaç kez arka arkaya tekrarla...
herdefasında nasıl hareket ettiğini unutma söyle bize...
en son durup hareket etmicek.
bence halil efe söylemesini kolaylaştırıyor
halil Ege
bence halil ismi L ise bittiği için sesli hafrle başlaması söylemesi kolaylaştırıyoo
Halil Emre ??????
Halil olgaç
Halil Özer
Halil Utku
Halil Uygur yada uygar ?
iple olmaz ki esra illla yapan kişinin saçı ve alyansı olacak senin ki ondan mı hep değişik çıkıyor acaba:44:allahımm ömürsünüzzz yaaaa
iple de olurrr
sütü gelmeye başlayan varmı kızlar benim sütüm az biraz gelmeye başlamış
ilk bebek erkek olacak ikinci kız olacakbenım önce dikey gitti geldi şimdide dönuyor ne oluck bizim yavru Allaha emanet artık
bence halil efe söylemesini kolaylaştırıyor
halil ege
bence halil ismi l ise bittiği için sesli hafrle başlaması söylemesi kolaylaştırıyoo
halil emre ??????
Halil olgaç
halil özer
halil utku
halil uygur yada uygar ?
iple olmaz ki esra illla yapan kişinin saçı ve alyansı olacak senin ki ondan mı hep değişik çıkıyor acaba:44:
yapıversen ne olur kiii:26:
yok canım alyans olması lazım
evet canım gaybı allah bilir ama bakmıyormuyuz çin fallarına falan
ben hep yaparım kızlar ve düşüğüm bile doğru çıkıyor ama bu sıpa muallak daha
dikey gidip gelirse erkek daire çizerse kız olacak diyorlar canım
ben yaptım 2 defa yuvarlak çizdi alyans hatta iki kızın arasın da düşük onda hiç sallanmadı
en sonda dikey gidip geldi
emre ailede çok var... diğerlerini de değerlendiricem canım ama halil kerem/halil efe/halil mirza/halili utku çok beğendim bunları...
canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamışinanmıyorummm ciddi misinn???? ay çok heyecanlııı... ama benim bildiğim 5. aydan sonra geliyorduu yanlış mı biliyorumm :44:
ayyyy kızlarrr koptummmm
bak en baştan başla şimdi....
bi kaç kez arka arkaya tekrarla...
herdefasında nasıl hareket ettiğini unutma söyle bize...
en son durup hareket etmicek.
bekarken benim 3 erkek gözüküyordu evlendikten sonra kızımdan sonra yani bu şekilde oldu hep bugun gene aklıma geldi yaptım gene aynı çıktı
ay ananeme anneme iple yapınca hep doğru çıkıyodu canımbenim eskiden 4 erkek 1 kız çıkardııı sonra 3erkek 1 kıza düştü... şuanda bilmiyorum son durumu
canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış
canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?