2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar bu yumurta akı mucize gibi bişey yaklaşık yarım saat kadar bekledi tabaka oluştu sonra yıkadım,10-15 dk dır ne acı var ne sızı süper yaa.
Üstüne de bepanthen sürdüm.
Şimdi daha iyi

Aklınızda bulunsun,allah korusun da yanıkla ilgili bi durumda hemen yumurta akına saldırın..

kızlar göğüslerimiz ne zamana kadar büyüyecek, bazı annelerin 14-15. haftada gelebileceğini okumuştum ama süt değil bir sıvıymışş
evet canım bebeğimiz için önemli olan ilk süt geliyor göğüsten bebek ne kadar çok emerse o ilk sütü bağırsakları için çok iyi oluyor

canım akmıyor zaten bir kaç damla gelmiş kurumuş oda normal

ya o sıvının adı koluman mı ne okudum bir yerde bende de var göğüs ucunda kuruyor kalıyor. hepimizde olabilir:)

Kollostrum tatlım, ağız sütü de deniyor ve çocuğun bağışıklık kazanmasında çok önemli bir yeri var. Bir rivayete göre de ilk geldiğinde bebişin gözlerine bir iki damla damlatırsanız gözü aynı renk kalırmış, çok değişmezmiş. Tabi rivayet doğru mu tartışılırr

kızlar ben inşAllah haftaya cumartesi ikili test için doktora gidicem umarım sağlıklıdır meleğim o zaman 12+ 2 günlük olucam inşAllah cinsiyetini gösterir mi dersiniz

ismini anımsamıyorum tam da geçen hafta okudum hafta dolunca ben hafta hafta gebelik takiplerinde okuyorum onlardan birinde yazıyordu. hamilelikten ismini tam anımsamıyorum:)

ne yaptın sen kuzum

kızım bırak yoksa futbol takımı kuracan:) kargon gelmedi mi

kızlar ben inşAllah haftaya cumartesi ikili test için doktora gidicem umarım sağlıklıdır meleğim o zaman 12+ 2 günlük olucam inşAllah cinsiyetini gösterir mi dersiniz

Bende 12+3 ken gitmiştim canım.Kan değerini yazarsın mutlaka..İnşallah sağlıklı bir sonuç alırsın..

Bana %80 erkek demişti o gün ama ben tam emin değilim yine de .Haftaya tekrar gideceğim kısmetse 16.haftada olacağım çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…