evet canım bebeğimiz için önemli olan ilk süt geliyor göğüsten bebek ne kadar çok emerse o ilk sütü bağırsakları için çok iyi oluyorkızlar göğüslerimiz ne zamana kadar büyüyecek, bazı annelerin 14-15. haftada gelebileceğini okumuştum ama süt değil bir sıvıymışş
canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış
canımm ilk önce dik gitti geldi sonra hafif sağa sola sallanarak gitti geldi en son dönerek gitti geldine olucak şimdi
canım akmıyor zaten bir kaç damla gelmiş kurumuş oda normalilk süt önemli
gelmesi aslında pek iyi değil.ama senin 3. Gebelik ya gelmesi normal demek ki.. Ağız sütü hem faydalı hem önemli, onun bebeğinin içmesi gerekir. Umarım fazla gelmezde bebeğin doğduğunda ilk gelen sütü içer.....
Birde doğum yaklaşınca çok göğüslerle oynamayın kızlar. çünkü sütün erken gelmesi rahim kasılmasına ve erken doğuma neden olabilirmiş.
Dr um bana böyle söylemişti....
canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış
en son sağa sola sallanarak durdu canlarımne olucak şimdi yavyum
bu dördüncü müüüü
kızlar göğüslerimiz ne zamana kadar büyüyecek, bazı annelerin 14-15. haftada gelebileceğini okumuştum ama süt değil bir sıvıymışş
ya o sıvının adı koluman mı ne okudum bir yerde bende de var göğüs ucunda kuruyor kalıyor. hepimizde olabilir:)
sayenizde o kadar kaptırdım ki kendimi bilemiyorum artık 4. 5. 8. ci miiii
ne yaptın sen kuzumsayenizde o kadar kaptırdım ki kendimi bilemiyorum artık 4. 5. 8. ci miiii
Kollostrum tatlım, ağız sütü de deniyor ve çocuğun bağışıklık kazanmasında çok önemli bir yeri var. Bir rivayete göre de ilk geldiğinde bebişin gözlerine bir iki damla damlatırsanız gözü aynı renk kalırmış, çok değişmezmiş. Tabi rivayet doğru mu tartışılırr
ne yaptın sen kuzum
kızlar ben inşAllah haftaya cumartesi ikili test için doktora gidicem umarım sağlıklıdır meleğimo zaman 12+ 2 günlük olucam inşAllah cinsiyetini gösterir mi dersiniz
kızlar ben inşAllah haftaya cumartesi ikili test için doktora gidicem umarım sağlıklıdır meleğimo zaman 12+ 2 günlük olucam inşAllah cinsiyetini gösterir mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?