2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nazara mı geldin sen demet akalının ütüsüne laf söyledin ya kadın bizim topiği mi ne okuyor acep :) neyse soğuk suya koy bebantenin falan yoksa

geçmiş olsun canımmm yaa buzda koy, kocişin gelince öpsün bak istedklerini yaperken oldu de

ayy ne bilim normalde böyle değildr kocam birde çok enteldir ama bak içinde gizli bişiler varmışş

ay entelliğe bakma ya benimkide öyledir bebek erkek olacak deyince değişik bir sevinç kapladı paşamı:) erkeklerin her yanı eninde sonunda erkek kuzum

geçmiş olsun bepanten gerçekten çok iyi geliyo
internettede bak hamileler kullana bilirmidiye kullana bilirse rahatlarsın canım..

oyy geçmiş olsun canımmmm....

dedesi??? maşallah çok mu seviyolarmış acaba?

lavinya yağız efe çok güzel...

ben de halil isminin yanına isim arıyorum erkek olursa... halil sezai demeyin yineeee sakınnnn

halil kerem ???

kız olursa karar verdik eşimle: mina

aymen ve tuğrada aklımda ben her an karar değiştirebilen biri olduğum için birden fazla seçeneğim var:)

eymen ismini duyunca aklıma deymen benim gamlı yaslı gönlüme türküsünü hatırlatıyor tuğra çok osmanlı ismi aklıma koldüğmesi geliyor ama eymen daha bir garip geliyor ama bu benim şahsi görüşüm kimseyi gücendirmek istemem

kızlar oğluşuma isim bulmaya çalışıyorum dah güzel bişey bulana kadar Yağız Efeye karar verdim. nasıl oğluşumun adı?

Bence çok güzel tatlım ama Efe isimli çocuklar çok uğraştırıyorlar annelerini haberin olsun. Bir yerde okumuştum, isimler biraz da çocuğun karakterini belirlermiş güçlü isimler( içinde sert sessiz olan, güç simgeleyen) koyarsanız çocuk da o kadar güçlü, başarılı olurmuş.

bence güzel tatlımm yerim oğluşunu,

bende Çınar istiyorum ama eşim istemiyor, benim kızlık soyadım laf ederler diye düşünüyor heralde

Evveett, benim de çok hoşuma gidiyor Çınar ismi. Ben de kız istememe rağmen her ihtimale karşı erkek isimlerine bakıyorum, şunlar favorilerim arasında: Poyraz, Kuzey, Yağız :) ,Çınar :), Eymen, Batu... Tabi inşallah koyabilirim bu isimleri, dedesinin ismi diye tutturmazlarsa... Düşünsenize Naci Poyraz ya da Naci Batu bööykk

ay esraa Allahtan ofiste yalnızım katıla katıla gülüyorum şuannn " halil sezai " dicektim bendeee

dayımın ismi halil ibrahim

kerem güzel isim ben çok seviyorum..

ay esraa Allahtan ofiste yalnızım katıla katıla gülüyorum şuannn " halil sezai " dicektim bendeee

kızıyorum amaa aaaaaa dünden beriiii ne bu yahuuuu

dayımın ismi halil ibrahim

benim de kardeşimin ismi halili ibrahim... eşimin babasının ismi halil... normalde koymam diyordum ama kardeşimden o kadar alışkınımki kötü gelmiyor :) heliiiiiiiiilllllll diye bağırıyorum kardeşimeee

korkma kızz o ofiste uyuyabilmek için hazırlanmış bir göz

nerden de bulursun bunları

hamileler beni dinleyin bakımmmmmm
elinize alyansınızı alın ve bir tane de şaç telinizi alın bakım
şaç telinizden yüzüğü geçirin bakımmmm
sonra sol avcunuzu açın ve yüzüğü yaşınız kadar elinide bir aşşağı bir yukarı çıkarın
sonra dairemi oluyor yoksa dikey mi sallanıyor bana bildirin lütfen
olacağı söyleceğim size

bence çok güzel bi isim..

bençok beğeniyorum çınar ismini ama benim halamın torununun adı malesef koyamıyorum oyüzden..

bende canım hem telaffüz etmeside hoşuma gidiyor :) bence istediğini koymalısın olsun nolcakk

aymen ve tuğrada aklımda ben her an karar değiştirebilen biri olduğum için birden fazla seçeneğim var:)

eymen de güzel Tuğrayı bilmiyorum yağız efe daha mı iyidi.

ay entelliğe bakma ya benimkide öyledir bebek erkek olacak deyince değişik bir sevinç kapladı paşamı:) erkeklerin her yanı eninde sonunda erkek kuzum

ayy evet canım yaa katılıyorum sana, bakalım işte karar veremedik bizde henüz,

kızlar çok uykum var her an sızabilirim

Eki Görüntüle 411058 Eki Görüntüle 411059

nasıl ama bunun yeşil olanından mı alsammm

Allah seni o ne yaaaaaaa korkunçç

bilmem ki ne işte kayınvalide ağzından kaçırdı ama o diretmez karışmaz :)
onunda içinde bişiler yoksa benm bilmediğim tabi
tamam halil sezai yokkk

halil ımm aklımada gelmiyor, halil efe ? ee halil .. bilemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…