Kızlarrr yemek yaparken 3 parmağıma birden yağ sıçradı,patladı resmen,kapağında biriken su kaçtı yağa,şu an parmaklarımda sanki bir kalp var hızlı hızlı atıyor,zonkluyor yaaaaa
yumurta akı sürdüm film tabakası oluştu 1 saat sonra falan yıkamam lazım galiba
hemen azcık hafifletti,7 parmakla yazıyorum şu anama çok kötü acıyo yaaa...
geçmiş olsun canımmm yaa buzda koy, kocişin gelince öpsünbak istedklerini yaperken oldu de
ayy ne bilim normalde böyle değildr kocam birde çok enteldirama bak içinde gizli bişiler varmışş
geçmiş olsun bepanten gerçekten çok iyi geliyo
Kızlarrr yemek yaparken 3 parmağıma birden yağ sıçradı,patladı resmen,kapağında biriken su kaçtı yağa,şu an parmaklarımda sanki bir kalp var hızlı hızlı atıyor,zonkluyor yaaaaa
Teşekkür ederim canım bepanthen merhem mi krem mi?
kremi vardı bende...
aynen canım, nolcak sankiii benim hoşuma gidiyordu Çınar, karizmatikk bir isim, neymiş eski kızlık soyadımmış
kayınvalide gelmş Muratın dedesinin ismini koyun Hasan dedibende babası değil dedesi mi dedim
eşimde hayır bee dedi. bişi beyendiremiyoz koçişee
aymen ve tuğrada aklımda ben her an karar değiştirebilen biri olduğum için birden fazla seçeneğim var:)
kızlar çok uykum var her an sızabilirim
Eki Görüntüle 411058 Eki Görüntüle 411059
nasıl ama bunun yeşil olanından mı alsammm
kızlar oğluşuma isim bulmaya çalışıyorum dah güzel bişey bulana kadar Yağız Efeye karar verdim. nasıl oğluşumun adı?
bence güzel tatlımm yerim oğluşunu,
bende Çınar istiyorum ama eşim istemiyor, benim kızlık soyadım laf ederler diye düşünüyor heralde
oyy geçmiş olsun canımmmm....
dedesi??? maşallahçok mu seviyolarmış acaba?
lavinya yağız efe çok güzel...
ben de halil isminin yanına isim arıyorum erkek olursa... halil sezai demeyin yineeee sakınnnn
halil kerem ???
kız olursa karar verdik eşimle: mina
ben de halil isminin yanına isim arıyorum erkek olursa... halil sezai demeyin yineeee sakınnnn
halil kerem ???
ayyy korktum yaa bu neeeee
yok canım bebişle ilgili değil YAKLAŞIK 1 YILDIR BAŞIMDA BİR BELA VARDA ONUNLA İLGİLİ İNŞ HAYAT BANA NORMAL VE YAŞANABİLESİ BİR HAL OLUR YAKINDA
inş canım. tez zamanda o beladan kurtulursun...
halil kerem ???
ay esraa Allahtan ofiste yalnızım katıla katıla gülüyorum şuannn " halil sezai " dicektim bendeee
dayımın ismi halil ibrahim
korkma kızz o ofiste uyuyabilmek için hazırlanmış bir göz
bence çok güzel bi isim..
bençok beğeniyorum çınar ismini ama benim halamın torununun adı malesef koyamıyorum oyüzden..
aymen ve tuğrada aklımda ben her an karar değiştirebilen biri olduğum için birden fazla seçeneğim var:)
ay entelliğe bakma ya benimkide öyledir bebek erkek olacak deyince değişik bir sevinç kapladı paşamı:) erkeklerin her yanı eninde sonunda erkek kuzum
halil kerem ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?