2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

her zaman tomar tomar çektiğimde elime gelen sacım çekiyorum gelmiyorr

işyerinde bunu yapmamız mümkün değil evde yaparım :)

kerem güzel isim ben çok seviyorum..

teyzemin çocuklarının isimleri benden çıkma idi biri irem biri kerem oldu söylenişleri de çok rahat teyzemin kızı 15 yaşında ve isminden memmun tabi kerem de 13 yaşında o da teyzem 35 yaşında zamanında ne güzel yapmış
çocuklar büyüdü teyzem çocuklarıyla aynı okulda öğretmenlik yapıyor. erken annelik daha iyi galiba bende isimlerde çok absürt .uçuk olmamak için zorlama ve moda isimler değil klasik söylenişi rahat ve anlamlı isimleri seviyorum tarık buğra ve mihri leyla favorim şimdilik bakalım zaman ne gösterir

canım yaa benim ki hep dikey sallandı söyle bakalım kız mı olucak erkek mii

saydığın isimler güzel, ama dedenin ismiyle olmuyor tabiii naci batu
eşimin babasının ismi muzaffer ben koydurmam muzo diyorlar son

valla alyansınm yok gümüş taşlı bi yüzüğüm var yaptım sağa sola gitti geldi gondol gibiii..... bu yüzük olur mu?
eeee noldu peki hadi söleeeee

bunu biliyorum ki........

benim her defasında farklı çıkıyor.... nedeni ise gaybı sadece Allahın bildiğinden canım... olmuş olanların doğru çıkabileceğini düşünüyorum

halil efe de güzel....

halilllllllllll???

bir önerim var halil mirza
mirza:1. hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız.

bak bu süpermiş yaaa anlamı da çok güzel... söylemesi de... eşimle paylaşıcüüümm hemen

Tatlımm saçlarım çok ince, yüzüğüm de bayaa bir kalın olunca yapamadımm Valla sırf sen dedin diye üç kez de saçımı yoldum ama ııh olmuyo

biraz saçma değil mi
yapıversen ne olur kiii:26:

valla alyansınm yok gümüş taşlı bi yüzüğüm var yaptım sağa sola gitti geldi gondol gibiii..... bu yüzük olur mu?
eeee noldu peki hadi söleeeee
yok canım alyans olması lazım
bunu biliyorum ki........

benim her defasında farklı çıkıyor.... nedeni ise gaybı sadece Allahın bildiğinden canım... olmuş olanların doğru çıkabileceğini düşünüyorum
evet canım gaybı allah bilir ama bakmıyormuyuz çin fallarına falan
ben hep yaparım kızlar ve düşüğüm bile doğru çıkıyor ama bu sıpa muallak daha

dikey gidip gelirse erkek daire çizerse kız olacak diyorlar canım
ben yaptım 2 defa yuvarlak çizdi alyans hatta iki kızın arasın da düşük onda hiç sallanmadı
en sonda dikey gidip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…