demek öyleeee demek öyleee bende seni koruodum seni de dövecem görürsün seennnn moonsuuuuuuuuuunnn
amanınnnnn sen ne çok yoruluyorsun be canım
rabbim yardım etsin daha hediyesini almayan çok kişi var
pişt kızlar ben kime çıkmıştım bu ara ben unuttum daaa :78:
allaha emanet ollll canım
canım benim girdiğim de öyleydi ama doktor acelesinden sıpamı tam göstermedi bana sadece basını gördüm onuda ölçerken gördüm
evet canım sütün gelmiş senin de
hamileler beni dinleyin bakımmmmmm
elinize alyansınızı alın ve bir tane de şaç telinizi alın bakım
şaç telinizden yüzüğü geçirin bakımmmm
sonra sol avcunuzu açın ve yüzüğü yaşınız kadar elinide bir aşşağı bir yukarı çıkarın
sonra dairemi oluyor yoksa dikey mi sallanıyor bana bildirin lütfen
olacağı söyleceğim size
baskı yok baskı yokdemek öyleeee demek öyleee bende seni koruodum seni de dövecem görürsün seennnn moonsuuuuuuuuuunnn
hediyem gelmişşşş kocişim söylediiii ne olduğunu bilmiyorum tabi eve gidince inşAllah açıp bakıcam ve fotosunu koyucammm o arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorumm
hayatbanagüzel, beysal çatlayın isim açıklamıcammmmm
ptt ye sinir oldum kargo takip yapmışlar ama güncelleyen yok hediyeden haber yok
bide açıkla istersenceza gelir hemen arkasından
merhaba kızlar nasılsınız bakım ay hemen hemen herkez öğrendi cinsiyetı bikaç kişi kaldı sanrım benim kontrol 24 unde off hep 15 gunde bir gidiyodum 3 ay doldu ayda bire düştu ama gecmiyo zman bebeişimin o kıpır kıpır hallerini cok özledim ben
merhaba kızlar nasılsınız bakım ay hemen hemen herkez öğrendi cinsiyetı bikaç kişi kaldı sanrım benim kontrol 24 unde off hep 15 gunde bir gidiyodum 3 ay doldu ayda bire düştu ama gecmiyo zman bebeişimin o kıpır kıpır hallerini cok özledim ben
aa çatlarız söyleseydin keşka ya :) güle güle kullan, darısı hediyeleri gelmeyen bizlere :)
pttyle gönderdiysen işin var 1 hafta sürer artık
hediyem gelmişşşş kocişim söylediiii ne olduğunu bilmiyorum tabi eve gidince inşAllah açıp bakıcam ve fotosunu koyucammm o arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorumm
hayatbanagüzel, beysal çatlayın isim açıklamıcammmmm
kendi doktoruma ihanet edince işlerim rast gelmedi canımee formumu neye borçluyum?? koştur koştur, spor yapmama gerek kalmıyor. stres yetiyor herbişiye zaten. bebişimi karnım acıktığı zaman hatırlıyorum bir tek((
senin yüzün şu doktorlardan gülmedi canım. bir daha ne zaman gideceksin? keşke izmirde olsan beraber gitsek :)))
akşam kayınvalide alışveriş yapalım dedi. bebek eşyalarına bakacakmışız, sonra eşim yok diye kesin bize gel der ama gitmeye halim yok. bir duş alıp eve götüreceğim işlerimi yapmayı planlıyorum.
sütünüz mü geldi kız, anam daha erken değil mi?
hamileler beni dinleyin bakımmmmmm
elinize alyansınızı alın ve bir tane de şaç telinizi alın bakım
şaç telinizden yüzüğü geçirin bakımmmm
sonra sol avcunuzu açın ve yüzüğü yaşınız kadar elinide bir aşşağı bir yukarı çıkarın
sonra dairemi oluyor yoksa dikey mi sallanıyor bana bildirin lütfen
olacağı söyleceğim size
ya siz beni çatlatacakksınız yada bana hediye getirecek olan kargo ama yaa ben çok merak ediyorummmm bebişim bana ne almışş
hainnn kuşşş, biz sana öyle mi yaptıkk heee
tatlımm nasılsın bakıyım ay hava cok sıkıcı değilmi cnm ya
nasıl işler yoğunmu inşalla yoğun değildir halkım zor durumda olmasın bebişin nasıl bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?