2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
[video=youtube;i2uYb6bMKyI]http://www.youtube.com/watch?v=i2uYb6bMKyI&NR=1&feature=endscreen[/video]

kızlar biraz dinletin bakalım bebişlere,sakinleşin,gevşeyin,rahatlayın....Sabaht an beri dinliyorum valla..

ee formumu neye borçluyum?? koştur koştur, spor yapmama gerek kalmıyor. stres yetiyor herbişiye zaten. bebişimi karnım acıktığı zaman hatırlıyorum bir tek ((

senin yüzün şu doktorlardan gülmedi canım. bir daha ne zaman gideceksin? keşke izmirde olsan beraber gitsek :)))

akşam kayınvalide alışveriş yapalım dedi. bebek eşyalarına bakacakmışız, sonra eşim yok diye kesin bize gel der ama gitmeye halim yok. bir duş alıp eve götüreceğim işlerimi yapmayı planlıyorum.

sütünüz mü geldi kız, anam daha erken değil mi?

ben bunu her bebek için ayrı ayrı yapılıyor diye biliyorum ilk bebeğim ikinci bebeğim diyerek ama bir defa mı yapacağız??? ben yaptım şekli belirsiz biraz kıpırdadı sonra durup dik gidip geldi, tekrar yaptım yine şekli belirsiz biraz kıpırdadı sonra daire olarak gidip geldi...

merhaba kızlar nasılsınız bakım ay hemen hemen herkez öğrendi cinsiyetı bikaç kişi kaldı sanrım benim kontrol 24 unde off hep 15 gunde bir gidiyodum 3 ay doldu ayda bire düştu ama gecmiyo zman bebeişimin o kıpır kıpır hallerini cok özledim ben

aa çatlarız söyleseydin keşka ya :) güle güle kullan, darısı hediyeleri gelmeyen bizlere :)

ptt ye sinir oldum kargo takip yapmışlar ama güncelleyen yok hediyeden haber yok

bide açıkla istersen ceza gelir hemen arkasından

pttyle gönderdiysen işin var 1 hafta sürer artık

azı gitmiş çoğu kalmış canım dayannn benim cinsiyetin c si yok daha ortadaa kasım sonundayız resmen offff

hoşhgeldin hemşerim nasılsın biz iyiyiz

bulemsu cnm sen nasıl oldun dun yeniden dr a gidicektın sanıım nası sonuçların bu arada pazartedide ultrosona girdin bebeşin cinsiyeti hakkında bişey dedimi

ya siz beni çatlatacakksınız yada bana hediye getirecek olan kargo ama yaa ben çok merak ediyorummmm bebişim bana ne almışş

kendi doktoruma ihanet edince işlerim rast gelmedi canım eşim kendi doktoruma gitmemi söylüyor ama gitmeyeceğim ayı beklemiyeceğim ama hemen de gitmeyeceğim
benim canımı sıkan en çok onun üzgünlüğü oldu zaten hevesinin kırılması oldu
değilse bir zillim daha olur ne var bunda kızlar toplandık toplandık deriz babasının iliğini kemiğini emeriz
aman bebişi aç bırakma tamam koşturmaca iyidir de dikkat et kendini çok yorma canım
bulantılar ne alemde senin ben acıkınca az bulantı hisetim bugun dünden beri bulantımı unuttum gibi
aman en rahat kendi evin uzat bacaklarını rahatına bak ne kadar rahat olsan da gittiğin yerde evinin rahatlığı yok hiç bir yerde

Yaşım kadar aşağı yukarı yaptım sonra serbest bıraktım iki yana gitti geldi bi sağ bi sol yaptı yani...ee sonuç?

ya siz beni çatlatacakksınız yada bana hediye getirecek olan kargo ama yaa ben çok merak ediyorummmm bebişim bana ne almışş

tatlımm nasılsın bakıyım ay hava cok sıkıcı değilmi cnm ya
nasıl işler yoğunmu inşalla yoğun değildir halkım zor durumda olmasın bebişin nasıl bakım

tatlımm nasılsın bakıyım ay hava cok sıkıcı değilmi cnm ya
nasıl işler yoğunmu inşalla yoğun değildir halkım zor durumda olmasın bebişin nasıl bakım

yoğunuz canım malesef bu devirde zor olmamak hava dediğin gibi uyudum uyuyacam yerimde aa bak annemler kermes açtılar çark caddesinin sonunda kokoş diye bir mağaza var onun yanında işin düşerse git bak güzel el emekleri var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…