2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ama ama ağlıyor Bulemsu ben bu şirineye ve kuzucuguna nasıl kıyarım söylesem mi kiiiii
kesinlikle hayıırrrrrrrrrrr

bulemsu cnm sen nasıl oldun dun yeniden dr a gidicektın sanıım nası sonuçların bu arada
pazartedide ultrosona girdin bebeşin cinsiyeti hakkında bişey dedimi
hoşgeldin canım evet canım gittim geldim sıkıntılar normal bebek iyi cinsiyetine göstermiyor ama kız gibi yatıyor dedi bir ihtimal kız dedi yani

Yaşım kadar aşağı yukarı yaptım sonra serbest bıraktım iki yana gitti geldi bi sağ bi sol yaptı yani...ee sonuç?
erkek canım
benimkide öyle yapıyor karnımın üzerinde sallıyorum gene erkek diyor çin falı ay falı erkek diyor ama doktor kız gibi yatıor diyor:44:

aa giderim tatlım bana inşalla ya of sen telkekomdaydın değilmi deli ettiler beni ya offff bana bi yönlendirmede bulunabi,lirmisin tatlım tıvıbu aldık ve ayın 27 sinde modem taktım fişe calışmadı ayın 27 sinden beri gelio alıcaklar 48 satte cözumlenir dediler defalarca arıza kaydı verdik yok ne gelen ne giden sakaryada yada sizin binada bu sorun cözulebilirmıkı elden götursek

aa çatlarız söyleseydin keşka ya :) güle güle kullan, darısı hediyeleri gelmeyen bizlere :)

pttyle gönderdiysen işin var 1 hafta sürer artık
canım ben diğer hediyeleşmelrimde ptt kargoyu kullandım hep hiç geç kalmadı kargom bakalım bu kaç günde ulaşacak :44:

kesinlikle hayıırrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım evet canım gittim geldim sıkıntılar normal bebek iyi cinsiyetine göstermiyor ama kız gibi yatıyor dedi bir ihtimal kız dedi yani

kuzum bi yaşıma daha girdim kız gibi yatmak neymiş öle hele göstermiyosa hemen kız diolar ama yakın cevremde cok iyi 2 örneğim var göstermiyodu ve popodan kz olablr dediler sonra bi dönduler tabı yiğidin malı meydandadır hesabı erkek oldukalrı çıktı ortaya ama ikiside kız cok istiyoları çok yıkıldılar o yuzden döneme kadar inanma tatlım öle yatış şeklı falan ilginc geldi bana

erkek canım
benimkide öyle yapıyor karnımın üzerinde sallıyorum gene erkek diyor çin falı ay falı erkek diyor ama doktor kız gibi yatıor diyor:44:

Aynen benim de hepsi erkek çıktı ama dr um 8-10 haftalıkken gittiğimde kıza yatkın gibi ama emin değilim demişti.
13 haftalıkken gittiğimde %80 erkek dedi.

Haftaya tam netleşir demişti bakalım,hayırlısı ne ise o olsun...

Sende tam emin olma canım,dr ların yanılma payı da olabilyeter ki sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun..

bilmiyorum canım öyle dedi doktor ama ben dün bebeğimi çok yordum 7 kat merdiven çıktım nasıl hızlı hızlı attı yavrum belkide ondan yatıyordu bilemedim yani
büyük kızımda erkek gibi erkek dediler kız geldi belki buda süpriz yapar bana

çok haklısın canım evlat fark etmez. eşin üzülmemiştir neden öyle düşünüyorsun? insan erkek istiyorum der kızı olunca ne değişir ki? bir kere o çok küçük olacak, ona herkes bayılacak.

erkek canım

üfffffff ya takılma doktorun dediğine, sabırlı ol net olarak gör. adamın aklı kalmış hastasında, seni savmış başından işte. ben doktorun dediğine inanmıyorum, net bir kuku görene kadar belli değil ne olduğu. öyle fallara felanda bakma :)))))))) sabret bakalım.

he yanı eger bebeğin haraketleri azsa yatıyosa kıpır kıpır değilse kız diemi tahmin ediyoleamış tatlım ay 7 katta az değil tatlım ya ben 4 kat cıkıyom 5 olsa cıkamam diyorum bi daha ne zman kontrol

canım özelden tel nonu(ev) yazsana arkadaşa sorgulatacam ama acil mesai bitmeden halledelim

yüzde verdiklerinde bir değişim oluyor zaten hayatbanagüzelin bebeğinede önce kız dediler sonra ben erkekim dedi yavrucak
bakalım benimki ne diyecek

canım aslında erken tahminde bulunulmasıda ikilemde bırakıyo mesela ben 11 haftalıkken gittim kı cinsiyet sormadıım dr um hanı tahmın yapmak istemiyorum yanıltıcı sonuçlar olabiliy dedi ondan sebep bidahakı aya söleriz dedi beni yuzdeler bozuyo zaten acabalar sen haftayamı gitcen ttalım

yüzde verdiklerinde bir değişim oluyor zaten hayatbanagüzelin bebeğinede önce kız dediler sonra ben erkekim dedi yavrucak
bakalım benimki ne diyecek

canım özelden tel nonu(ev) yazsana arkadaşa sorgulatacam ama acil mesai bitmeden halledelim

yazdım ttalım ya sağol şimdiden ay bi arkadaşım onun eşide istenbulda mudurluğunde çalışıyo ay onada 2 gundur gidiyoruz diolar ama gunlerdir tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…