çaktırma bulemsu burdaa gitsin söylerimmmm
kesinlikle hayıırrrrrrrrrrrama ama ağlıyor Bulemsu ben bu şirineye ve kuzucuguna nasıl kıyarım söylesem mi kiiiii
hoşgeldin canım evet canım gittim geldim sıkıntılar normal bebek iyi cinsiyetine göstermiyor ama kız gibi yatıyor dedi bir ihtimal kız dedi yanibulemsu cnm sen nasıl oldun dun yeniden dr a gidicektın sanıım nası sonuçların bu arada
pazartedide ultrosona girdin bebeşin cinsiyeti hakkında bişey dedimi
erkek canımYaşım kadar aşağı yukarı yaptım sonra serbest bıraktım iki yana gitti geldi bi sağ bi sol yaptı yani...ee sonuç?
yoğunuz canım malesef bu devirde zor olmamak hava dediğin gibi uyudum uyuyacam yerimde aa bak annemler kermes açtılar çark caddesinin sonunda kokoş diye bir mağaza var onun yanında işin düşerse git bak güzel el emekleri var tavsiye ederim
canım ben diğer hediyeleşmelrimde ptt kargoyu kullandım hep hiç geç kalmadı kargom bakalım bu kaç günde ulaşacak :44:aa çatlarız söyleseydin keşka ya :) güle güle kullan, darısı hediyeleri gelmeyen bizlere :)
pttyle gönderdiysen işin var 1 hafta sürer artık
kesinlikle hayıırrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım evet canım gittim geldim sıkıntılar normal bebek iyi cinsiyetine göstermiyor ama kız gibi yatıyor dedi bir ihtimal kız dedi yani
erkek canım
benimkide öyle yapıyor karnımın üzerinde sallıyorum gene erkek diyor çin falı ay falı erkek diyor ama doktor kız gibi yatıor diyor:44:
bilmiyorum canım öyle dedi doktor ama ben dün bebeğimi çok yordum 7 kat merdiven çıktım nasıl hızlı hızlı attı yavrum belkide ondan yatıyordu bilemedim yanikuzum bi yaşıma daha girdim kız gibi yatmak neymiş öle hele göstermiyosa hemen kız diolar ama yakın cevremde cok iyi 2 örneğim var göstermiyodu ve popodan kz olablr dediler sonra bi dönduler tabı yiğidin malı meydandadır hesabı erkek oldukalrı çıktı ortaya ama ikiside kız cok istiyoları çok yıkıldılar o yuzden döneme kadar inanma tatlım öle yatış şeklı falan ilginc geldi bana
kendi doktoruma ihanet edince işlerim rast gelmedi canımeşim kendi doktoruma gitmemi söylüyor ama gitmeyeceğim ayı beklemiyeceğim ama hemen de gitmeyeceğim
benim canımı sıkan en çok onun üzgünlüğü oldu zaten hevesinin kırılması oldu
değilse bir zillim daha olur ne var bunda kızlar toplandık toplandık deriz babasının iliğini kemiğini emeriz
aman bebişi aç bırakma tamam koşturmaca iyidir de dikkat et kendini çok yorma canım
bulantılar ne alemde senin ben acıkınca az bulantı hisetim bugun dünden beri bulantımı unuttum gibi
aman en rahat kendi evin uzat bacaklarını rahatına bak ne kadar rahat olsan da gittiğin yerde evinin rahatlığı yok hiç bir yerde
erkek canım
benimkide öyle yapıyor karnımın üzerinde sallıyorum gene erkek diyor çin falı ay falı erkek diyor ama doktor kız gibi yatıor diyor:44:
pişttttttttçaktırma msj at
bilmiyorum canım öyle dedi doktor ama ben dün bebeğimi çok yordum 7 kat merdiven çıktım nasıl hızlı hızlı attı yavrum belkide ondan yatıyordu bilemedim yani
büyük kızımda erkek gibi erkek dediler kız geldi belki buda süpriz yapar bana
kuzum bi yaşıma daha girdim kız gibi yatmak neymiş öle hele göstermiyosa hemen kız diolar ama yakın cevremde cok iyi 2 örneğim var göstermiyodu ve popodan kz olablr dediler sonra bi dönduler tabı yiğidin malı meydandadır hesabı erkek oldukalrı çıktı ortaya ama ikiside kız cok istiyoları çok yıkıldılar o yuzden döneme kadar inanma tatlım öle yatış şeklı falan ilginc geldi bana
yüzde verdiklerinde bir değişim oluyor zaten hayatbanagüzelin bebeğinede önce kız dediler sonra ben erkekim dedi yavrucakAynen benim de hepsi erkek çıktı ama dr um 8-10 haftalıkken gittiğimde kıza yatkın gibi ama emin değilim demişti.
13 haftalıkken gittiğimde %80 erkek dedi.
Haftaya tam netleşir demişti bakalım,hayırlısı ne ise o olsun...
Sende tam emin olma canım,dr ların yanılma payı da olabilyeter ki sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun..
Aynen benim de hepsi erkek çıktı ama dr um 8-10 haftalıkken gittiğimde kıza yatkın gibi ama emin değilim demişti.
Sende tam emin olma canım,dr ların yanılma payı da olabilyeter ki sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun..
yüzde verdiklerinde bir değişim oluyor zaten hayatbanagüzelin bebeğinede önce kız dediler sonra ben erkekim dedi yavrucakAynen benim de hepsi erkek çıktı ama dr um 8-10 haftalıkken gittiğimde kıza yatkın gibi ama emin değilim demişti.
piştttttttt
canım özelden tel nonu(ev) yazsana arkadaşa sorgulatacam ama acil mesai bitmeden halledelim
taam taam şaka yaptıkk kii
kızlar öpüyorum hepinizi ayrı ayrııı iyi akşamlar
bebeişle biz kaçarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?