2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evet bence de ama beni dr um zorlamıştı gel uzan da bi bakalım tahmin edelim diye,bi pipi gördüm sanki demişti12+3 ken hem ikili test sonucu hem de cinsiyet tahminine bakalım demişti.
ama ben yine de tam emin olmaktan kaçınıyorum.%80 büyük bi rakam ama %20 de yabana atılmaz bence..

Haftaya gidicem hayatım bakalım 16.haftada olucam kısmetse bakalım,bi de vitaminlere falan başlayacağız demişti...

yazdım ttalım ya sağol şimdiden ay bi arkadaşım onun eşide istenbulda mudurluğunde çalışıyo ay onada 2 gundur gidiyoruz diolar ama gunlerdir tık yok

canım sabah söledim sabah tekrar sölicem arıza ekibinde sıranı öncelikli yapıcam umarım halledebilirz...

he yanı eger bebeğin haraketleri azsa yatıyosa kıpır kıpır değilse kız diemi tahmin ediyoleamış tatlım ay 7 katta az değil tatlım ya ben 4 kat cıkıyom 5 olsa cıkamam diyorum bi daha ne zman kontrol
bilmiyorum canım ama benim bebeğim erken seyrimeye başladı pıt pıt da vuruyor hareketini hissedebiliyorum ben
dediğim gibi merdiven çıktıktan sonra bebeğim öyle bir hareket etti öyle attı ki kalp atışı gibi vurdu ki karnımdan çıkacak sandım
hayırlııs bakalım ya nasip
kontrol ne zaman gidersem

hadi bakalım tatlım bende aralık ayında kimyasal gebelik gecirdim değerim düşüktu dr um yuzde 80 devam eder yuze 20 sonlanır demişti tabı ben o yuzde 20 i kale bile almadım gitti o byuzde 20 beni buldu gebeliğim sonlandı ondan beri bi gıcıklığım var yuzdelere ben,i bozuyo ama neden se senin oğlusun olcak gibi geliyo içime bizde halsizliğimden dolayı vitamınlere gecen ay başladık bide kan şuruplarına ay senin bi hafta kalmış benim 24 unde hem 3 lu testte olucak nasip olursa

canım sabah söledim sabah tekrar sölicem arıza ekibinde sıranı öncelikli yapıcam umarım halledebilirz...

çok sağol tatlım benim ya belki bu sefer our ay Allahtan canağın bağlantısını iptal ettirmedim yoksa ayın 27 sinden beri napardık

ah cnm benim benimde erken başladı bebişim seyirmeye belki 2.gebelik die hissediyorum die düşünüyorum ay 3 kız olursada guzel olur biz 3 kızız super bi şey asllında

Geçmiş olsun canım.Kimyasal gebelik te zordur tabi..

Bemim de içime hep erkek doğuyo rüyalarımda da hep oğlum oluyo tosbiş tombalak bi bebek ama hayırlısı.Sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı büyüsün de hiç farketmez cinsiyeti.Ama içimde de hep bi erkek var hayırlısı diyorum...

dr bana istersen bi kaç hafta sonra 4 lü test te yaptırabiliriz demişti ama emin değilim yaa.İkili de risk çıkmadı pek yani 1:10.000'di.
ama tercihi bana bıraktı sence naapsam yaptırsam mı yaptırmasam mı?

hemen eklenecek ki hediyesi gelmeyen hayal kuracak

tamam canım akşam çekip ekliyorumm hemen

saydığın isimlerin hepsi kulağa çokk hoş geliyor...nacii batumuuu hayırrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa

korkma kızz o ofiste uyuyabilmek için hazırlanmış bir göz
ayyy alemsinnn valla moonsunn ödüm patladı kız...bu neyseee diyorumm töve bismillahh...allahım aklımdakii karnımdakiii ya rabbimmm:26:

yapmak epeyce zor oldu...saçlarım çok incee ve sarı oluncaaa...ucunu bulup yüzüğü takmak bi ayrı dert(gözükmüyorr o derece yanii) o yüzüğü 28 kez indir kaldır yapmak ayrı dert..kaç kez koptuu kız...1-ileri geri 2- daire 3-stop
halil ergün Yok ya o yaprak dökümündeydiii :44:
evet evet ali rıza bey o...onu geçinn boşverinn

canım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış
oyyy maşallahhh
sayenizde o kadar kaptırdım ki kendimi bilemiyorum artık 4. 5. 8. ci miiii

allah artırsıınn yavrummm..populasyon patlamasınaa sebebiyett verecenn bu ne kızzz

bi yerde okumuştum gebelik öncesi ortalama göğüs ağırlığı 150-250gram iken hamilelik sonunda 800-900grama kadar çıkabiliyormuş

maşallahhhhhhhhhhhhhh...eşimm bazen dalga geçiyor benimle...kafam kadar olduu aşkımm maşallahh diyeee

[video=youtube;i2uYb6bMKyI]http://www.youtube.com/watch?v=i2uYb6bMKyI&NR=1&feature=endscreen[/video]

kızlar biraz dinletin bakalım bebişlere,sakinleşin,gevşeyin,rahatlayın....Sabaht an beri dinliyorum valla..

teşekkür ederizz nil teyzoşş..video nasıl ekliyorsun canım yaa? ben bebeğimin ultrason videosunu eklemeye çalıştım becerememiştiimm

tatlım bence cok ta gurcalama zaten sorun yok gözukuyo bunlar hep stres faktoru ben 2 li yaptırmadım 3 lu yaptıcam sadece yanı baksana 2 li 3 lu 4lu yok sonu aslında o yuzden bi daha strese girme ay inşalla gönlune göre olduk böle tombik bi oğlusun olur inşalla

teşekkür ederizz nil teyzoşş..video nasıl ekliyorsun canım yaa? ben bebeğimin ultrason videosunu eklemeye çalıştım becerememiştiimm

Rica ederim şekerim...

kullanıcı panelinde hani kalın italik,font,size kısmının olduğu yerde insert video var.Videonun linkini kopyalayıp,daha sonra da insert video kısmına tıkla bi bölüm çıkıyo oraya yapıştırıyosun,öyle yükleniyor kuşum...

arkadaşlar bişey soracağım ben kızmda yaptırdım ama unuttum 6 sene gectı kan almışlardı 3 lu test için ondada 2 li testtekı gibi ölçum yapıyolarmı ultrosonda

hmm anladım kuzum..kendi bilgisayarımda kayıtlı olan bi videoyu ekleyemiyorum o zamann?:44: en son gittiğimizde babası videoyaa almıştı..ayakları, elleri, elini ağzına götürüşü o kadar ciciki sizde görün istiyorum ama ekleyemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…