canım aslında erken tahminde bulunulmasıda ikilemde bırakıyo mesela ben 11 haftalıkken gittim kı cinsiyet sormadıım dr um hanı tahmın yapmak istemiyorum yanıltıcı sonuçlar olabiliy dedi ondan sebep bidahakı aya söleriz dedi beni yuzdeler bozuyo zaten acabalar sen haftayamı gitcen ttalım
yazdım ttalım ya sağol şimdiden ay bi arkadaşım onun eşide istenbulda mudurluğunde çalışıyo ay onada 2 gundur gidiyoruz diolar ama gunlerdir tık yok
bilmiyorum canım ama benim bebeğim erken seyrimeye başladı pıt pıt da vuruyor hareketini hissedebiliyorum benhe yanı eger bebeğin haraketleri azsa yatıyosa kıpır kıpır değilse kız diemi tahmin ediyoleamış tatlım ay 7 katta az değil tatlım ya ben 4 kat cıkıyom 5 olsa cıkamam diyorum bi daha ne zman kontrol
kızlar bu ara coık sık başım ağrıyo sizdede varmı böle bi durum
çoğumuz bu dertten muzdaribiz canımkızlar bu ara coık sık başım ağrıyo sizdede varmı böle bi durum
sağol canım ya yanlış yamışım düzelttim 11+0 ım haftaya gideyim o zaman teşekkür ederim sonuçlar hemen çıkıyo mu?
Evet bence de ama beni dr um zorlamıştı gel uzan da bi bakalım tahmin edelim diye,bi pipi gördüm sanki demişti12+3 ken hem ikili test sonucu hem de cinsiyet tahminine bakalım demişti.
ama ben yine de tam emin olmaktan kaçınıyorum.%80 büyük bi rakam ama %20 de yabana atılmaz bence..
Haftaya gidicem hayatım bakalım 16.haftada olucam kısmetse bakalım,bi de vitaminlere falan başlayacağız demişti...
canım sabah söledim sabah tekrar sölicem arıza ekibinde sıranı öncelikli yapıcam umarım halledebilirz...
bilmiyorum canım ama benim bebeğim erken seyrimeye başladı pıt pıt da vuruyor hareketini hissedebiliyorum ben
dediğim gibi merdiven çıktıktan sonra bebeğim öyle bir hareket etti öyle attı ki kalp atışı gibi vurdu ki karnımdan çıkacak sandım
hayırlııs bakalım ya nasip
kontrol ne zaman gidersem
hadi bakalım tatlım bende aralık ayında kimyasal gebelik gecirdim değerim düşüktu dr um yuzde 80 devam eder yuze 20 sonlanır demişti tabı ben o yuzde 20 i kale bile almadım gitti o byuzde 20 beni buldu gebeliğim sonlandı ondan beri bi gıcıklığım var yuzdelere ben,i bozuyo ama neden se senin oğlusun olcak gibi geliyo içime bizde halsizliğimden dolayı vitamınlere gecen ay başladık bide kan şuruplarına ay senin bi hafta kalmış benim 24 unde hem 3 lu testte olucak nasip olursa
hemen eklenecek ki hediyesi gelmeyen hayal kuracak
Bence çok güzel tatlım ama Efe isimli çocuklar çok uğraştırıyorlar annelerini haberin olsun. Bir yerde okumuştum, isimler biraz da çocuğun karakterini belirlermiş güçlü isimler( içinde sert sessiz olan, güç simgeleyen) koyarsanız çocuk da o kadar güçlü, başarılı olurmuş.
Evveett, benim de çok hoşuma gidiyor Çınar ismi. Ben de kız istememe rağmen her ihtimale karşı erkek isimlerine bakıyorum, şunlar favorilerim arasında: Poyraz, Kuzey, Yağız :) ,Çınar :), Eymen, Batu... Tabi inşallah koyabilirim bu isimleri, dedesinin ismi diye tutturmazlarsa... Düşünsenize Naci Poyraz ya da Naci Batubööykk
ayyy alemsinnn valla moonsunn ödüm patladı kız...bu neyseee diyorumm töve bismillahh...allahım aklımdakii karnımdakiii ya rabbimmm:26:korkma kızz o ofiste uyuyabilmek için hazırlanmış bir göz
hamileler beni dinleyin bakımmmmmm
elinize alyansınızı alın ve bir tane de şaç telinizi alın bakım
şaç telinizden yüzüğü geçirin bakımmmm
sonra sol avcunuzu açın ve yüzüğü yaşınız kadar elinide bir aşşağı bir yukarı çıkarın
sonra dairemi oluyor yoksa dikey mi sallanıyor bana bildirin lütfen
olacağı söyleceğim size
halil ergünYok ya o yaprak dökümündeydiii :44:
oyyy maşallahhhcanım sabah üzerimi değişirken fark ettim çok az gelmiş oda kurumuş gögüs ucumda ama sevindim meleğimin kısmeti gelmeye başlamış
sayenizde o kadar kaptırdım ki kendimi bilemiyorum artık 4. 5. 8. ci miiii
bi yerde okumuştum gebelik öncesi ortalama göğüs ağırlığı 150-250gram iken hamilelik sonunda 800-900grama kadar çıkabiliyormuş
[video=youtube;i2uYb6bMKyI]http://www.youtube.com/watch?v=i2uYb6bMKyI&NR=1&feature=endscreen[/video]
kızlar biraz dinletin bakalım bebişlere,sakinleşin,gevşeyin,rahatlayın....Sabaht an beri dinliyorum valla..
Geçmiş olsun canım.Kimyasal gebelik te zordur tabi..
Bemim de içime hep erkek doğuyo rüyalarımda da hep oğlum oluyo tosbiş tombalak bi bebek ama hayırlısı.Sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı büyüsün de hiç farketmez cinsiyeti.Ama içimde de hep bi erkek var hayırlısı diyorum...
dr bana istersen bi kaç hafta sonra 4 lü test te yaptırabiliriz demişti ama emin değilim yaa.İkili de risk çıkmadı pek yani 1:10.000'di.
ama tercihi bana bıraktı sence naapsam yaptırsam mı yaptırmasam mı?
teşekkür ederizz nil teyzoşş..video nasıl ekliyorsun canım yaa? ben bebeğimin ultrason videosunu eklemeye çalıştım becerememiştiimm
Rica ederim şekerim...
kullanıcı panelinde hani kalın italik,font,size kısmının olduğu yerde insert video var.Videonun linkini kopyalayıp,daha sonra da insert video kısmına tıkla bi bölüm çıkıyo oraya yapıştırıyosun,öyle yükleniyor kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?