2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ay canım benim sağol Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

En iyisi dediğin gibi strese girmemek galiba..Dr da tercihi bana bıraktı.Bakalım gelişimi falan da düzgünse herşey normal derse zaten yaptırmam sanırsam..

Oyyy yerim o elini ayağını yaa çok tatlı o görüntü yaa,bende en son gittiğimde görmüştüm..
Hee pc de kayıtlı videoyu bilemiyorum tatlım yaa...

Netten de bi araştırmak lazım..

aynen tatlım ya eşinin teyze torununda risk grubunda ıktı hemde cok yusek hani 200 de 1 karnından su falan aldırmadı ama sonuçta bebeği sapasağlam yanı bencede yaptırma ben de 3 lu yaptırcam kızımdada yaptırdım haksızlık olmasın

sureklı topıgı takıp edıyorum guzel haberlerınızı endıselerınızı sevınclerınızı göruyorum.bırcok arkadasımız cınsıyet tahmını almıs cok sevındım.sanırım ben hıc göremıcem bu cocugun cınsıyetını cunku 2 seferdır yan yatıyo boydan göruyoruz hep:)) ıkılı tarama yaptrdım cok sukur temız cıktı sadece gebelık sekerı denen olay bıraz yuksekmıs tabı ben 105 kılo oldugum ıcın cok takmadım doktorum 1 ay sonra 3lu testı yaptırmamı söyledı bebısımız gayet saglıklı ınsallah hepımız bebıslerımızı sagsalım saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslere ıyı bakın öpüldünüzz

sureklı topıgı takıp edıyorum guzel haberlerınızı endıselerınızı sevınclerınızı göruyorum.bırcok arkadasımız cınsıyet tahmını almıs cok sevındım.sanırım ben hıc göremıcem bu cocugun cınsıyetını cunku 2 seferdır yan yatıyo boydan göruyoruz hep:)) ıkılı tarama yaptrdım cok sukur temız cıktı sadece gebelık sekerı denen olay bıraz yuksekmıs tabı ben 105 kılo oldugum ıcın cok takmadım doktorum 1 ay sonra 3lu testı yaptırmamı söyledı bebısımız gayet saglıklı ınsallah hepımız bebıslerımızı sagsalım saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslere ıyı bakın öpüldünüzz

testinin temiz çıkmasına sevindimm canım...bizdee öğrenirizz yakındaa inşallahh...bebeğinin fotosunu koysana...ultrason görüntüleri topiğimizee...daha sık gel aramızaa

canım bende 3 aya kadar mahfoluodum bulantıdan ılk gebelıgımdede böyleydı..5 kılo verdım bu hamılelıgımde bu yuzden..benımde senın gıbı aksama dogru baslıyodu geceye kadar suruyodu ama 2 haftadır gectı cok sukur..senınde gecmek uzeredır muhtemelen..karnını aç bırkamamaya calıs yemek yıyemıyosundur belkı ama meyve mutlaka ye ve cubuk kraker tavsıye edıyorum..bıde olips şekerler var oda ıyı gelebılır..

uffffffffffffff.... öldüm be yorgunluktan pazardan geldim hem kendi evime hemde annemin evine pazar gördüm çok yoruldum kendime ne aldıysam anneciğimede aldım
annem iyi ki beni doğurmuş demi kızlar

canım evden eklenen video eklenemiyor
resimi eklediğin için teşekkür ederiz bu arada
demek ilk bebek senin erkek olacak canım ileri geri bu anlama geliyor sonrada 1 kızın olacak
yani isim kavgasından yırtın gibi inşşş

ah cnm benim benimde erken başladı bebişim seyirmeye belki 2.gebelik die hissediyorum die düşünüyorum ay 3 kız olursada guzel olur biz 3 kızız super bi şey asllında
canım küçük kızımda erken seyridi ama hareket etmesi geç oldu bunda erken hareket hissetim veya ben öyle sanıyorum
rabbim hayırlısını versin canım 3 kız güzel sey evet rabbim şeytanın vesvesine kanmam izin vermesin inşşş isyan etmek hiç istemedim etmemde inşşş

oh oh hediyem gideceği şehire varmış yarın öğlene inş eline geçer arkadaşımızın

uffffffffffffff.... öldüm be yorgunluktan pazardan geldim hem kendi evime hemde annemin evine pazar gördüm çok yoruldum kendime ne aldıysam anneciğimede aldım
annem iyi ki beni doğurmuş demi kızlar

ayyy canımm ellerine sağlıkk kesene bereket..kız evlat gibi hayırlısı varmıı yaaa

evet kuzum eklenemiyormuşş malaseff...araştırdım ama pek bişey bulamadım..bi yere üyelik istiyorr imageshack diyee..bakalım becerebilirsemm ordan denıycemm

bulantidan øluyorum nezaman gecicek bu ya etkili ønerisi olan varmi kizlar yardim lutfeeeeeeeeenn

tatlım benım hıc bulantım olmadı ama yasayan arkadaslardan bıldıgım kadarıylaa cubuk kraker, olips şeker ve sarı leblebı ile bastırdılarr mıde bulantılarını...yinedeee sıkıntı yaşayan annişlerrr daha saglıklı cevap verecektır sana...topık gündüzleri daha kalabalık oluyor...emınımm kızlardann cevap alırsın...bıde bı hap varmışş bebeğe zararlı olmayan..doktorunaa danıs istersenn
gecmıs olsun..umarım tez zamandaa bıter bulantılarınn canımm yaa

tesekkur ederim annesinin bitanesi valla benimde ikinci bebis ama ilkinde bøyle cekmedim ben ya ne yaptiysam faydasi olmadi burda ilacta vermiyolar turkiyedeki gibi 16. haftayi bekliyorum sabirla canim

tesekkur ederim annesinin bitanesi valla benimde ikinci bebis ama ilkinde bøyle cekmedim ben ya ne yaptiysam faydasi olmadi burda ilacta vermiyolar turkiyedeki gibi 16. haftayi bekliyorum sabirla canim

ahh canım kıyamam yaa ...tatlım aç kalma, çokda doyurma kendını..az az sık sık ye..ve bencee yaglı yemeklerden uzak dur...normal adama bılee yaglı yemekler mıde bulantısı yapar...allah yardımcın olsun...ılk cocugun kac yasında? kız erkek? 16. haftada cınsıyetını söylerler senındee sanıyorum..tabı öğrenmedıysen şimdiyeee

yok canim henuz øgrenmedim 18. haftada gircem ultrasyona kiz umit ediyorum:) bi oglusum ar e 2,5 yasinda cok kucuk ama olsun basa cikcaz artik:)

testinin temiz çıkmasına sevindimm canım...bizdee öğrenirizz yakındaa inşallahh...bebeğinin fotosunu koysana...ultrason görüntüleri topiğimizee...daha sık gel aramızaa

tesekkur ederım cnm ınsallah yakında ögrenebılırız benım usg cok net degıl ama fotosunu cekeyım anlasılabılcek sekılde olursa eklerım tabıkıde grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…