tatlım bence cok ta gurcalama zaten sorun yok gözukuyo bunlar hep stres faktoru ben 2 li yaptırmadım 3 lu yaptıcam sadece yanı baksana 2 li 3 lu 4lu yok sonu aslında o yuzden bi daha strese girme ay inşalla gönlune göre olduk böle tombik bi oğlusun olur inşalla
hmm anladım kuzum..kendi bilgisayarımda kayıtlı olan bi videoyu ekleyemiyorum o zamann?:44: en son gittiğimizde babası videoyaa almıştı..ayakları, elleri, elini ağzına götürüşü o kadar ciciki sizde görün istiyorum ama ekleyemedimm
Ay canım benim sağol Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
En iyisi dediğin gibi strese girmemek galiba..Dr da tercihi bana bıraktı.Bakalım gelişimi falan da düzgünse herşey normal derse zaten yaptırmam sanırsam..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nneler-gunu-hediyeleri-yeni.html#post24519644
işte kuzum adına teyzesii tarafından bana gönderilenn cici hediyee
sureklı topıgı takıp edıyorum guzel haberlerınızı endıselerınızı sevınclerınızı göruyorum.bırcok arkadasımız cınsıyet tahmını almıs cok sevındım.sanırım ben hıc göremıcem bu cocugun cınsıyetını cunku 2 seferdır yan yatıyo boydan göruyoruz hep:)) ıkılı tarama yaptrdım cok sukur temız cıktı sadece gebelık sekerı denen olay bıraz yuksekmıs tabı ben 105 kılo oldugum ıcın cok takmadım doktorum 1 ay sonra 3lu testı yaptırmamı söyledı bebısımız gayet saglıklı ınsallah hepımız bebıslerımızı sagsalım saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız bebıslere ıyı bakın öpüldünüzz
Kızlar herkesin ilk zamanlarda başlar benim 1 hafta oldu diyelim bulantı ve kusmalar beni mahvediyor,evde iş yapamaz haldeyim.hadi onu bi şekilde hallederim de bulantılarım sabah da değil öğleden sonra ya da akşam.... dün bütün günü yatarak geçirdim mesela,
ne yiyebilirim bunu bastırmak için kızlar..su bile içemiyorum şimdisarı leblebi diyorlar olur mu acaba ? :26:
canım evden eklenen video eklenemiyortamam canım akşam çekip ekliyorumm hemen
saydığın isimlerin hepsi kulağa çokk hoş geliyor...nacii batumuuu hayırrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa
ayyy alemsinnn valla moonsunn ödüm patladı kız...bu neyseee diyorumm töve bismillahh...allahım aklımdakii karnımdakiii ya rabbimmm:26:
yapmak epeyce zor oldu...saçlarım çok incee ve sarı oluncaaa...ucunu bulup yüzüğü takmak bi ayrı dert(gözükmüyorr o derece yanii) o yüzüğü 28 kez indir kaldır yapmak ayrı dert..kaç kez koptuu kız...1-ileri geri 2- daire 3-stop
evet evet ali rıza bey o...onu geçinn boşverinn
oyyy maşallahhh
allah artırsıınn yavrummm..populasyon patlamasınaa sebebiyett verecenn bu ne kızzz
maşallahhhhhhhhhhhhhh...eşimm bazen dalga geçiyor benimle...kafam kadar olduu aşkımm maşallahh diyeee
teşekkür ederizz nil teyzoşş..video nasıl ekliyorsun canım yaa? ben bebeğimin ultrason videosunu eklemeye çalıştım becerememiştiimm
canım küçük kızımda erken seyridi ama hareket etmesi geç oldu bunda erken hareket hissetim veya ben öyle sanıyorumah cnm benim benimde erken başladı bebişim seyirmeye belki 2.gebelik die hissediyorum die düşünüyorum ay 3 kız olursada guzel olur biz 3 kızız super bi şey asllında
uffffffffffffff.... öldüm be yorgunluktan pazardan geldim hem kendi evime hemde annemin evine pazar gördüm çok yoruldum kendime ne aldıysam anneciğimede aldım
annem iyi ki beni doğurmuş demi kızlar
evet kuzum eklenemiyormuşş malaseff...araştırdım ama pek bişey bulamadım..bi yere üyelik istiyorr imageshack diyee..bakalım becerebilirsemm ordan denıycemmcanım evden eklenen video eklenemiyor
resimi eklediğin için teşekkür ederiz bu arada
demek ilk bebek senin erkek olacak canım ileri geri bu anlama geliyor sonrada 1 kızın olacak
yani isim kavgasından yırtın gibi inşşş
bulantidan øluyorum nezaman gecicek bu yaetkili ønerisi olan varmi kizlar yardim lutfeeeeeeeeenn
tesekkur ederim annesinin bitanesi valla benimde ikinci bebis ama ilkinde bøyle cekmedim ben ya ne yaptiysam faydasi olmadi burda ilacta vermiyolar turkiyedeki gibi 16. haftayi bekliyorum sabirla canim
ahh canım kıyamam yaa ...tatlım aç kalma, çokda doyurma kendını..az az sık sık ye..ve bencee yaglı yemeklerden uzak dur...normal adama bılee yaglı yemekler mıde bulantısı yapar...allah yardımcın olsun...ılk cocugun kac yasında? kız erkek? 16. haftada cınsıyetını söylerler senındee sanıyorum..tabı öğrenmedıysen şimdiyeee
testinin temiz çıkmasına sevindimm canım...bizdee öğrenirizz yakındaa inşallahh...bebeğinin fotosunu koysana...ultrason görüntüleri topiğimizee...daha sık gel aramızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?