Cok tesekkur ederim. Mayis 22 kontrol gunum.Doktora soracam ilaci.Gerci ben yurtdisindayim ama muhakkak ayni ilacin benzeri vardir.Umarim en kisa zamanda gecer.Tek uzuldugum yeteri kadar sut icememek.
süper ya:) hangi tarihler kuzum kaç haftalık oluyorsun?
Benim de aklıma kardeşim geldi seni okuyunca. Yengem hamile, kardeşim de 5 yaşında filan, (o zamanlar pokemon yeni çıkmış, bizim tospaaa da müptelası çizgi filmin) aralarında konuşuyorlar; kardeşime soruyor yengem ne olsun adı? Bizimki hemen cevaplıyor PİKAÇUUU
benimde kuzenin oğlu 3 yaşında anneside kardeşine hamile. kardeşin olacak diye anlatıyoruz, bak annenin karnında minnacıcık bebiş var falan diye başladık her şeyi dinledi akıllı akıllı; en son annesinin karnına elini koydu ve sordu' anne bebeyi yasıl yuttun'' bir süre şaşkın şaşkın baktık cevaplayamadık sonra güldük... çocuk kaldı öyle
Hahhaa pati he bak erkek olacağını önceden hissetmişsin demek ki fatih demişsin...
Gerçekten yaa,ne tatlı oluyorlar maaşallah,zaten en sevdiren sevimli özellikleri onlar..
İnşallah bizim minikler de bizleri öyle güldürürler..
kızım sen büyücü müsün, hoca mısın, ermiş misin hıııı????
aklımdan demin bak ne geçirdim. eve gidince ne yesem acaba dedim, aman canım bişi istemiyor yemicem dedim. sonra senle annesininbirtanesi geldi aklıma. dün akşam bişiler yiyim diye uğraşmıştınız ya, güzel tarifler vermiştiniz onları düşündüm. sonra bu akşamda meyveyle geçiştireyim dedim, eve gidince interneti açmayımda bunlar gelip beni görürse ne yediğimi sormasınlar dedim
sonra sayfayı yeniledim biraz karıştırdım, üstteki mesajını gördüm. :))))))))))
küçük kızım doğdu ablasına bak hastaneden bebek aldık dedik aradan 2 ay geçti hastanenin önünden geçiyoruz kızım aaa esrayı aldığımız hastane geri verelim ne olur diye ağlamaya başlamasın mı
geçen kardeşimin kızı hastenenin önünden geçiyorlarmış teyzem bebek alacakmış cabuk girelim bizde alalım bir bebek diye ağlamaya başlamış hastanenin kapısından ayrılmamış
babamın parası var ne olur alalım diyormuş
ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt
1 hazirandan itibaren işhayatıma son verip tatile çıkıyorum.bizim yazlık balıkesirde 1 ay orda kalacağımmmm, bir müddet çalışmayı düşünmüyorum bebekle ilgilenip kızımı okula götürüp kendim getirmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa...artık biraz dinlenme zamanı diye düşünüyorum...
ayy süper...
biz de şiemle hala anlaşamadık... kız olursa en koy,erkekse ben diyo...
ama erkek olunca sadece halil ismini isticek
kabul etmiyorum ben de...
halil efe olsun ozaman dedim ben de...
kız olursa bu sorunlarımız olmıcak ne güzel
bende tatil yapmak istiyorummbalayına bile gidemedik sevdiceğimle bu senede yeni işe başladığımdan yıllık iznim yok puff sıcaklarda ne yapacağım hiç bilmiyorum.
kuzumun yeni fotosunu ekledim çok komik poz vermiş resmen maşallah bebişime ben özlemeye başladım biran evvel vakit geçsinde sağ sağlim kucağımıza alalım kuzularımızı.
hayatbanagüzel kargon gelmedimi halaaaa
Halil Efe içine yattı sanırım, bence kabul etme :)
ben kabul etmiyorum :) ikisinide birlikte diyorumm
arasan bir daha nerde kalmış çıkış saatine az kaldı olmazsa evine bıraksınlarayy deli etti beni gelmedi canıım
devlette misin canım? mazeret izni iste...
biz de balayında 2 hafta evimizdeydik... gerçi hiç pişman olmadım gitmediğimize... bi de kıştı bizim düğünümüz...
bakıyorum hemen resmineee
evet devletteyim ama sözleşmeli çalışıyorum nasıl oluyorki acaba mazeret izni ya da 32. haftamın dolması eylülün son haftasına geliyor ondan sonramı gitsek diyorum bilemedimde
yakalandınnnnnnkaçmaz yavrum bizdeeennn nasıl yemiyorsunn yaaa bebeğini düşün zaten zayıfsınn yemiyorsun birde kızdııryorsun beniii
hoşgeldin canım herkesde var o sıkıntılar rabbim daha büyüğünü vermesin
benim kız babasına geçen erkek olacakmış adını sen koy baba dedi kız olsaydı ben koyacaktım ama ne koyacaktım dedi ablasına döndü sessiz sessiz ablaaa ne koyacaktık biz adını diyor
sana dünde dedim ya telapati güçlü aramız da galiba :112:
ama yemek yememek yok ya eve gitmeden lokantaya uğra veya dün yaptığımız tariflerden birini yap ama ne olursa olsun aç kalma
açlıktan miden bulanmaya başlıyacak geçiştirmek için yediklerin daha çok bulantı yapacak
adam akıllı ekmek yeyemek ye
bak birde neti açmıyacakmış da sormuyacakmışız sen kimle dans ediyorsun bakımmmm
öyle değil mi kızlarrr
doktorunda rapor alsan nede olsa hamilesin kimse bişey diyemez raporuna
canım devlette ilk yıl 10 gün mazeret izni kullanabiliyorsun...
git konuşşş
bi bahane bul ama tatil deme. ben dinlenmek istiyorum,mazeret iznimi kullanmak istiyorum de.
bi de bak dairede sor bi kullandırıyolar mı diye...
yasal hak ama bazı dairelerde müdürler kullandırmayabiliyor...
öğlen çok yedim demek olmaz canım tamam canın sıkılmış olabilir ama kendini cezalandırma ne olur seni kıranları rabbimde kırar iki canınla seni üzenleri rabbimde üzeryiyebilsem yicem canım ya. bir ara ne güzel iştahlanmıştım. heralde yine düzelirim
canım merak etme öğlen çok yedim. valla sağolun ısrarınız için ama söz veremem. zaten bugün işler kötü gitti. iki patronla bide ailemden biriyle kavga ettim(( moralimde bozuk
yiyebilsem yicem canım ya. bir ara ne güzel iştahlanmıştım. heralde yine düzelirim
canım merak etme öğlen çok yedim. valla sağolun ısrarınız için ama söz veremem. zaten bugün işler kötü gitti. iki patronla bide ailemden biriyle kavga ettim(( moralimde bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?