2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Cok tesekkur ederim. Mayis 22 kontrol gunum.Doktora soracam ilaci.Gerci ben yurtdisindayim ama muhakkak ayni ilacin benzeri vardir.Umarim en kisa zamanda gecer.Tek uzuldugum yeteri kadar sut icememek.

ayran ve yoğurtta yeterli eğer öyle yiyebiliyorsan. cacık ye sarımsaklı naneli falan ya da ballı yoğurt yap. meyve koy, reçel koy yoğurda dene hepsini onlardan da alırsın alacağını:)

bende tatil yapmak istiyorumm balayına bile gidemedik sevdiceğimle bu senede yeni işe başladığımdan yıllık iznim yok puff sıcaklarda ne yapacağım hiç bilmiyorum.

kuzumun yeni fotosunu ekledim çok komik poz vermiş resmen maşallah bebişime ben özlemeye başladım biran evvel vakit geçsinde sağ sağlim kucağımıza alalım kuzularımızı.

Bizde Temmuz ayı gibi düşünüyoruz 6 aylık falan olucam,Allah izin verirde bi aksilik çıkmazsa
Ören ya da Dikili taraflarını düşünüyoruz..

hehehe süper yaaa bayılıyorum veletlere

çocuk haklı mantığı almadıı napsınnn

evet canım yaa bilmişim bende bilince annemler ödül gibi Fatih koymuşlar çok severimm kardeşimiiiii az önce aradı harçlık istedi üniversitede

ama olmasss bişiler yee bebişin doyunsun kilo alsın ama

ya bu çocuklara bayılıyorummm ne diyim bzmkilerde böyle konuşşsun

esracım 8 aylık felan mı olacaksın eylül de, hevesini kırmak istemem ama, zor olur senin için.

bizde haziran başında antalyaya gitmeyi düşünüyoruz, dahaa sonra buralarda denize gireriz, cunda adasına gideriz 1-2 gün izin alıp öyle..

Halil Efe içine yattı sanırım, bence kabul etme :)
ben kabul etmiyorum :) ikisinide birlikte diyorumm

devlette misin canım? mazeret izni iste...

biz de balayında 2 hafta evimizdeydik... gerçi hiç pişman olmadım gitmediğimize... bi de kıştı bizim düğünümüz...

bakıyorum hemen resmineee

Halil Efe içine yattı sanırım, bence kabul etme :)
ben kabul etmiyorum :) ikisinide birlikte diyorumm

evet yaa halil efe yi sevdim...

halil mirza da olabilir ama halili söylemesi çok kolay olduğu için, mirza arada kaynayıp gider

ben de kabul etmem kesinlikle... o ne ya kayınpederle ad aynı soyad aynı

devlette misin canım? mazeret izni iste...

biz de balayında 2 hafta evimizdeydik... gerçi hiç pişman olmadım gitmediğimize... bi de kıştı bizim düğünümüz...

bakıyorum hemen resmineee

evet devletteyim ama sözleşmeli çalışıyorum nasıl oluyorki acaba mazeret izni ya da 32. haftamın dolması eylülün son haftasına geliyor ondan sonramı gitsek diyorum bilemedimde

Ayy az önce bi arkadaş ayrandan bahsetmişti.

Koca bi bira bardağına yaptım abarttım resmen
blenderla çok seviyorum köpüklü oluyor bayağı..

su niyetine içtim valla,iyi geldi..Kalsiyum olsun bebişime..

evet devletteyim ama sözleşmeli çalışıyorum nasıl oluyorki acaba mazeret izni ya da 32. haftamın dolması eylülün son haftasına geliyor ondan sonramı gitsek diyorum bilemedimde

canım devlette ilk yıl 10 gün mazeret izni kullanabiliyorsun...

git konuşşş

bi bahane bul ama tatil deme. ben dinlenmek istiyorum,mazeret iznimi kullanmak istiyorum de.

bi de bak dairede sor bi kullandırıyolar mı diye...

yasal hak ama bazı dairelerde müdürler kullandırmayabiliyor...

resim yükleceğim kızlar yapamadım pc nin kamerasıyla çekmiştim resmi jpg dosyası olmadıgı için sanırım yükleyemiyorum ne yapmam lazım biliyormusunz

yakalandınnnnnn kaçmaz yavrum bizdeeennn nasıl yemiyorsunn yaaa bebeğini düşün zaten zayıfsınn yemiyorsun birde kızdııryorsun beniii

yiyebilsem yicem canım ya. bir ara ne güzel iştahlanmıştım. heralde yine düzelirim

canım merak etme öğlen çok yedim. valla sağolun ısrarınız için ama söz veremem. zaten bugün işler kötü gitti. iki patronla bide ailemden biriyle kavga ettim (( moralimde bozuk

doktorunda rapor alsan nede olsa hamilesin kimse bişey diyemez raporuna

bi sorayım bakalım personel işlerine belkide verirler mazeret izni olmazsa rapor alırım hereldi insan yakın biyerde olsa öyle uzaklaşıp tatil yapmak istiyor doktor bide diyor yüz bol bol diye ama kocaelinde hiç temizliğinden emin olup gidebileceğim bi yer bilmiyorumda

Kızlar bizim de isimler kesinleşti.
Dr umun %80 erkek deyişine göre"anıl uras"
%20 lik kısım tutar da kızım olursa"elif ılgın"

Allah izin verirse isimler böyle...

öğlen çok yedim demek olmaz canım tamam canın sıkılmış olabilir ama kendini cezalandırma ne olur seni kıranları rabbimde kırar iki canınla seni üzenleri rabbimde üzer
iş stresinden yemiyorsun bişey birde eşin yok ondan yemiyorsun keşke adam seni valiz gibi gittiği yere götürseydi hem stresden uzaklaşırdın hemde gezmiş olurdun
biz yanındayız sen canını sıkma takıl bize rahatla bu dünyanın yükü çekmeyle bitmez değilse
konusmak istediğin an yanındayız biz işte

cnaım neden kavga ettin neden sinirlerini bozdun kıyamam sana kimse hamile demiyor acımıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…