Valla ben ablamın oğluşuyla acaip ilgilenmiştim,gece bile ablam uyurken benim kalkıp nefes alıyo mu acaba diye bakmışlığım çoktur.
Hatta 15 günlükken ve 40'ı çıktığında ben yıkamıştım.Daha da neler neler,yani yeğenim beni bayağı bi deneyim sahibi yaptı.4 yaşında eşeğim şimdi...Fırlamanın biri en sevdiği oyun"kaslambaç"
Bayılıyorum böyle harflerin yerini değişik söylemesine...
kızlar kola içtim biraz :44:
ve bbebiş çok hareketlendi. elimi karnıma koydum.ufak ufak çıkıntılar geldi elime.
o kadar hissediyorumki dün geceden beriiii ... çok büyük bi mutluluk ve heyecan. içerde neler yapıyor acaba bu ufak yaramazzzzz.....
aaaa kola yasak ama canım... kafein var biliyosun... istemediğini belirtmek için hareketlenmiştir...bi daha duymayayım
kızlar kola içtim biraz :44:
ve bbebiş çok hareketlendi. elimi karnıma koydum.ufak ufak çıkıntılar geldi elime.
o kadar hissediyorumki dün geceden beriiii ... çok büyük bi mutluluk ve heyecan. içerde neler yapıyor acaba bu ufak yaramazzzzz.....
küçük çocuklar öyledir canım benim kızlar da k harfini söylemezlerdiValla ben ablamın oğluşuyla acaip ilgilenmiştim,gece bile ablam uyurken benim kalkıp nefes alıyo mu acaba diye bakmışlığım çoktur.
Hatta 15 günlükken ve 40'ı çıktığında ben yıkamıştım.Daha da neler neler,yani yeğenim beni bayağı bi deneyim sahibi yaptı.4 yaşında eşeğim şimdi...Fırlamanın biri en sevdiği oyun"kaslambaç"
Bayılıyorum böyle harflerin yerini değişik söylemesine...
benim de en küçük kardeşim portakal diyeceği yerde porkatal derdiii çokk tatlı olurdu...
resim ekledik ya resimin olduğu mesajda düzenleme yapıp resim altına atıyorum bulemsunun burcuxxx a hediyesi diye yazalım sonrada alıntılı sekilde teşekkür ederiz
yanii resim ve hediye sahibi bir arada olsun
nasıl olur?
Ayyy ne cici yaa,hasta oluyorum çocukların böyle farklı kelimeler kullanmalarına...
Benim yeğenim acaip ters geçen akşam dışarı bakıyo"aa sabah olmuş"diyo.Daha da aklıma gelmiyo,çok soytarı bi çocuk yaa...Bizi resmen güldürüyor.Allahım yolunu bahtını açık etsin inşallah,tüm yeğenlerimizin,kardeşlerimizin vs..
aaaa kola yasak ama canım... kafein var biliyosun... istemediğini belirtmek için hareketlenmiştir...bi daha duymayayım
aminnn canım ama onların o hataları öyle tatlı kiAyyy ne cici yaa,hasta oluyorum çocukların böyle farklı kelimeler kullanmalarına...
Benim yeğenim acaip ters geçen akşam dışarı bakıyo"aa sabah olmuş"diyo.Daha da aklıma gelmiyo,çok soytarı bi çocuk yaa...Bizi resmen güldürüyor.Allahım yolunu bahtını açık etsin inşallah,tüm yeğenlerimizin,kardeşlerimizin vs..
Canım ben de geçenlerde dayanamadım eşimin kolasından iki-üç yudum aldım. Aslında normalde hiç aramam kolayı ama o an mide yanmam vardı çok kötü ve direk kolayı gözüm gördü tutamadım kendimi. İşin ilginç yanı iyi de geldi mideme. Peki gazoz ya da fanta da var mı kafein? İçtiğimden değil de,, çok canım çekerse dikkatli olayım diye
canım bende iki kez yarım bardak içmiştimmmiçmesek iyi
Canım ben de geçenlerde dayanamadım eşimin kolasından iki-üç yudum aldım. Aslında normalde hiç aramam kolayı ama o an mide yanmam vardı çok kötü ve direk kolayı gözüm gördü tutamadım kendimi. İşin ilginç yanı iyi de geldi mideme. Peki gazoz ya da fanta da var mı kafein? İçtiğimden değil de,, çok canım çekerse dikkatli olayım diye
kolane zamandır içimiyorum yahuuu
kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar
kızlar tatil planı yaptınız mı? napıyorsunuz, nerelere ve ne zaman gidiyorsunuz?
ben 10 eylülde izmir özdereye gidiyorum. 32, haftamda olacağım. hamile olduğumu bilmeden erken rezervasyondan almıştım tatili, sonra değiştireyim tarihi dedim o tarihlerde çok pahalı olduğu için doktoruma danıştım git izmir sıcak olmaz eylülde tam zamanı senin içinde çok iyi dedi:) sizler napacaksınız?
canım gazozlarda alkol varmış bebeğe de sanada zararlı o yüzden gazozları unut şekerim ayrıca asit var oda zararlı kısacası içmemeliyiz nasıl dayanacaksak bende yazları ev limonatası içmeyi düşünüyorum
Benim de aklıma kardeşim geldi seni okuyunca. Yengem hamile, kardeşim de 5 yaşında filan, (o zamanlar pokemon yeni çıkmış, bizim tospaaa da müptelası çizgi filmin) aralarında konuşuyorlar; kardeşime soruyor yengem ne olsun adı? Bizimki hemen cevaplıyor PİKAÇUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?