2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim de en küçük kardeşim portakal diyeceği yerde porkatal derdiii çokk tatlı olurdu...

aaaa kola yasak ama canım... kafein var biliyosun... istemediğini belirtmek için hareketlenmiştir... bi daha duymayayım

canım bende iki kez yarım bardak içmiştimmm içmesek iyi

küçük çocuklar öyledir canım benim kızlar da k harfini söylemezlerdi
kapı yerine dapı gibi
gerçi küçüğün daha pek çok hatası var kelimelerde
lavabo diyemez laoba mutfak diyemez vutvak der daha çok varda aklıma gelmiyor

benim de en küçük kardeşim portakal diyeceği yerde porkatal derdiii çokk tatlı olurdu...

Ayyy ne cici yaa,hasta oluyorum çocukların böyle farklı kelimeler kullanmalarına...
Benim yeğenim acaip ters geçen akşam dışarı bakıyo"aa sabah olmuş"diyo.Daha da aklıma gelmiyo,çok soytarı bi çocuk yaa...Bizi resmen güldürüyor.Allahım yolunu bahtını açık etsin inşallah,tüm yeğenlerimizin,kardeşlerimizin vs..

Son düzenleme:

olur canım pazartesiye kadar herkes almış olur, pazartesi açıklarız :)

kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar

aaaa kola yasak ama canım... kafein var biliyosun... istemediğini belirtmek için hareketlenmiştir... bi daha duymayayım

Canım ben de geçenlerde dayanamadım eşimin kolasından iki-üç yudum aldım. Aslında normalde hiç aramam kolayı ama o an mide yanmam vardı çok kötü ve direk kolayı gözüm gördü tutamadım kendimi. İşin ilginç yanı iyi de geldi mideme. Peki gazoz ya da fanta da var mı kafein? İçtiğimden değil de,, çok canım çekerse dikkatli olayım diye

Son düzenleme:
aminnn canım ama onların o hataları öyle tatlı ki
babası işten her geldiğinde baba hoşbulduk der alıştıramadık sıpayı bu sene okula gidecek ama alışmadı işte
terlik ve ayakkabıları ters giyer doğrusunu bilemiyorum bir türlü der
üstüne en ufak leke olsa millet gülecek resil oldum der

kafain yok ama asit var oda yasak

canım bende iki kez yarım bardak içmiştimmm içmesek iyi

canlar o kadardan bir şey olmaz arada içebilrsiniz. ben kola içmem normalde dışarda yemek yersek belki o da kutunun yarısı ama hamileyken canım istedi 21 çaybardağı içtim bir yerde de okudum 1 kutu kola içilebilirmiş günde. buna da karşıyım ama canınız istediğinde biraz içebilirsiniz :)

canım gazozlarda alkol varmış bebeğe de sanada zararlı o yüzden gazozları unut şekerim ayrıca asit var oda zararlı kısacası içmemeliyiz nasıl dayanacaksak bende yazları ev limonatası içmeyi düşünüyorum

kızlar tatil planı yaptınız mı? napıyorsunuz, nerelere ve ne zaman gidiyorsunuz?

ben 10 eylülde izmir özdereye gidiyorum. 32, haftamda olacağım. hamile olduğumu bilmeden erken rezervasyondan almıştım tatili, sonra değiştireyim tarihi dedim o tarihlerde çok pahalı olduğu için doktoruma danıştım git izmir sıcak olmaz eylülde tam zamanı senin içinde çok iyi dedi:) sizler napacaksınız?

kola ne zamandır içimiyorum yahuuu

gazoz ve fantada kafein olup olmadığından emin değilim ama alkol olduğu kesin canım...

en iyisi hiç içmemek bence...

soda en iyisi...

kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar

Benim de aklıma kardeşim geldi seni okuyunca. Yengem hamile, kardeşim de 5 yaşında filan, (o zamanlar pokemon yeni çıkmış, bizim tospaaa da müptelası çizgi filmin) aralarında konuşuyorlar; kardeşime soruyor yengem ne olsun adı? Bizimki hemen cevaplıyor PİKAÇUUU

ewt canım ya.ama ben çok kola içiyorummm
kızımda hergün içerdim.birde yaza denk gelmişti.....:26: ama o hiç sevmiyor. hiç içmiyor. zaten vermeyi düşünmüyorum. ayran delisi. kahvaltıda bile ayran istiyor...bana çekmemiş.
bu gebeliğimde daha az içiyorum haftada 2 kere falan.keşke bırakabilsem. çayda tüketiyorum.
tamam sağlıklı besleniyorum ama arada bunlarııda tüketmeden edemiyorum malesef. bi koladan tiksinemedim zaten öööfffffffff

ben hamilelikte yolculuğu tehlikeli bulduğum için bursadayız canım seneye bebişimle gideriz inşAllah

canım limonata var, karpuz var, komposto içebilirsin mesela...

soğuk kompostoyu sodayla karıştır gayet güzel oluyor

benimde kuzenin oğlu 3 yaşında anneside kardeşine hamile. kardeşin olacak diye anlatıyoruz, bak annenin karnında minnacıcık bebiş var falan diye başladık her şeyi dinledi akıllı akıllı; en son annesinin karnına elini koydu ve sordu' anne bebeyi yasıl yuttun'' bir süre şaşkın şaşkın baktık cevaplayamadık sonra güldük... çocuk kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…