2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar

benim teyzemin kızı küçükken patatmış...patat kızlar diyeee bi hikaye anlatırmış...sonrada dalga geçermiş onlarlaa doğru söylemeyemiyorlar kelimeleri diye...kızımm patat olan sensinnn dediklerindee basarmışşş yaygarayıı...hayırrrrr hikayadekii kızlarr patat ben onların taklidini yapıyorum dermiş...

yaaaaaaaaaa bak gördünmüüü böyleee çıkarızz karşınaaa aç kalmak yokk...burasııı '2012 kasım'a kadar zayıfalayacaklar'topiği olsaydıııı amennaaa ama söz konusu olan bizim yeğenimizzz yok efendimm aç kalmakk...bak burdaa kaç kişiyizz..bizle dans edemezsinn sen kaçak anne...bide akşam girmeyimdeee sormasınlarr diyee hain planlar yaptıın demekkkk
ye kuzumm yeee...kuzunn için yeee annesiii yazık onaaa...şimdii düşünkiii doğduuu, onu aç bırakabilcenmiii şimdide aynıı sadece o senin içindeee
bizimdee kızsaaa sorunumuzz var isim konusundaaa:18: ufffffffffffffffffffffff ne gıcık bi durum lafıma geçirtcemm yanii hiç anlamammm...benim bebeğim..ben taşıyorum 9 ay karnımdaa..hiç mi hakkım yok üzerimdee...

yaa senin bu kızlarr pek tatlı maşallahhh

sonuna kadar arkandayımm bacım seninn burcu nasıl yemek yemezz yaaa..o kuzu napsıınnn yavrucakkkk içerdeee

evet yaa halil efe yi sevdim...

halil mirza da olabilir ama halili söylemesi çok kolay olduğu için, mirza arada kaynayıp gider

ben de kabul etmem kesinlikle... o ne ya kayınpederle ad aynı soyad aynı

hahhhh fikirdaşıımm benimmm bende eşime anlatamıyorum bunu...2 isim olsun madem oğlumuz olursa diyorummdaa o zaman babamınn adı olmazkiii diyorr...babam olmazkii diyor.............eeeeeeeeeeeee zaten bu senin baban değilll demii ama bakalımmm yarınn cinsiyetmiz belli oluncaa başlarr tantanamızz

Kızlar bizim de isimler kesinleşti.
Dr umun %80 erkek deyişine göre"anıl uras"
%20 lik kısım tutar da kızım olursa"elif ılgın"

Allah izin verirse isimler böyle...

ısımler cok guzel ozellıkle ılgını cok begendım aman nazar degmesın hayırlısıyla kucagınada al ınsallah cnm

ayy ne güzel maşallah isimleri ile yaşasın bebiş çok zor ya isime karar vrmek herkes ayrı bişi sölüyor şuna dikkat et buna dikkat et

ısımler cok guzel ozellıkle ılgını cok begendım aman nazar degmesın hayırlısıyla kucagınada al ınsallah cnm

burcu etrafımızdaki insanlar bize hassasiyet gösteremiyorlar canım ...sanssız kötü bir gün geçirmişsin...biraz stresden uzaklasmaya alış zaten haftasonu geldi canım biraz dinlen eşinle falan vakit geçir boşver olaylarıda düşünüp kendini yıpratma

Sağol canım,amin hepimiz inşallah.Sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza alalım...

ayy ne güzel maşallah isimleri ile yaşasın bebiş çok zor ya isime karar vrmek herkes ayrı bişi sölüyor şuna dikkat et buna dikkat et

Valla aslında biz taa bebek düşünmezken böyle kaba taslak isimleri atmıştık ortaya.Şimdi netleşti.Allah sağlık versin de yeter ki..

kızlar doktor bızede erkek gıbı gozukuyr dedı yuzde 51 ıhtımal dedı ama kesın degıl dedı herkes erkek erken bellı oluyr pek yanılmaz dıyr ama bılmıyrm bız bıdahakı kontrole hazıran sonunda gıdıcez yanı 4.5 aylık falan olmus olucam hem ayrıntılı ultrasona sokucak hemde cınsıyen kesın bellı olucak ama esım nasıl dayanıcak bılmıyrm bız 2hafta sonra gdelım dyor cok uzun geldı bu kez ozluycez valla bebısı sız ne dersınız beklemesekmı acaba

evet burcu kimle dans ettiğini bilmiyor daha güçlerimi hareket geçireceğim akşam yemek yediğini veya yemediğini öğreceğim sonrada sizle woltranı oluşturup burcuya yemek yedireceğim
canım benim tasası almış isim kavgasının rabbim sıkıntıya düşürmesin inşşş gönlünün muradını versin inşşş
eşinin babam olmz lafıda bir tuhaf tut ki annesi ve senin adın aynı o zamn sen soy isimde aynı olduğu için annesimi olacaksın onun

İkili test yaptırdın mı canım?11-14.haftalar arasında ya

canımmm hayırlısı olsun

evet yaa beklemek çook zorrr olsa geerek bende haftaya gidicem doktora 12 hafta + 2 gunluk olucaz bakalım görecek mi doktor :44:

bız bu bebıs ıcın cok ugrastık tup bebk bıle denemıstık olmamıstı tamda dınlendıgım sırada melegım bıze suprızle kendılıgınden geldı oyle umutla bekledıkkı onu sabır dedım bır umut olucak dedım hep sonra oglum olursa umut koyucam dedım rabbımde nasıp ederse ınsallah bızımde adımız bu olucak erkek olursa kız olursada kesın dgl ama tuana dye dusunduk bakallım hayırlısı inşallah

canımmm hayırlısı olsun

evet yaa beklemek çook zorrr olsa geerek bende haftaya gidicem doktora 12 hafta + 2 gunluk olucaz bakalım görecek mi doktor :44:

az cok tahmınde bulunuyrlar cnm ama kesn sonuc olmuyr ama ben kıme erkek olabılır dedysem yanılmaz erkek erken bellı eder oyle dedıyse erkektır dyrlar hayırlısı allahtan rabbım saglıklı hayırlısının versn erkek kız onemı yok

İkili test yaptırdın mı canım?11-14.haftalar arasında ya
evet cnm malesef yaptrdım ben yaptrma taraftarı degıldım aslında rabbımden gelene razıyım ama ultrasonda doktorum burun kemıgını ve ense kalınlıgını falanda olctu bır problem yok gıbı gozukuyr dedı bende ıkılı teste hayır dyemedım yaptrdım ama sonuclar cıktımı bılmırm yarın gıdıcem doktora test sonucu gotrcem saglık ocagnda yaptrmıstım bakalım onuda ogrenırız herhalde

Olsun canım iyi yapmışsın yine de her halükarda temkini elden bırakmamak lazım..İnşallah bütün sonuçların temiz çıkar...

çok güzel canım Allah kucağına almayı nasip etsinnn
Anıl ismi benimde favorimm

Teşekkür ederim canım.Amin cümlemiz inşallah...Uras benim,Anıl'da eşimin fikri
kız isimleri de aynı elif eşimin,ılgın benim fikrim..

canım benim sağol, yatıştı biraz sinirlerim, baş ağrımda azaldı. hadi patronları salla da öteki içimi acıttı.

cnaım neden kavga ettin neden sinirlerini bozdun kıyamam sana kimse hamile demiyor acımıyorlar

ben çok prensipliyimdir. hamileyim diye tolerans istemem zaten hamile kaldığımdan beri daha çok çalışıyorum. ama bilirsin işverende mantık yoktur, kafalarına estiği gibi olsun ister. olmayınca günah keçisi belli: çalışanlar.

sağol canım. ben zaten farklı muamele istemem. anlayışlılar bakma kavga ettiğime. karışmazlar bana hiç. bu hafta çok sorun vardı işimizde, herkese bulaştılar sinirden. yine ben ucuz kurtuldum, şanslıyım :))

iyi yicem tamam (nerden bilicen ki )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…