küçük çocuklar öyledir canım benim kızlar da k harfini söylemezlerdi
kapı yerine dapı gibi
gerçi küçüğün daha pek çok hatası var kelimelerde
lavabo diyemez laoba mutfak diyemez vutvak derdaha çok varda aklıma gelmiyor
kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar
Benim de aklıma kardeşim geldi seni okuyunca. Yengem hamile, kardeşim de 5 yaşında filan, (o zamanlar pokemon yeni çıkmış, bizim tospaaa da müptelası çizgi filmin) aralarında konuşuyorlar; kardeşime soruyor yengem ne olsun adı? Bizimki hemen cevaplıyor PİKAÇUUU
benimde kuzenin oğlu 3 yaşında anneside kardeşine hamile. kardeşin olacak diye anlatıyoruz, bak annenin karnında minnacıcık bebiş var falan diye başladık her şeyi dinledi akıllı akıllı; en son annesinin karnına elini koydu ve sordu' anne bebeyi yasıl yuttun'' bir süre şaşkın şaşkın baktık cevaplayamadık sonra güldük... çocuk kaldı öyle
benim teyzemin kızı küçükken patatmış...patat kızlar diyeee bi hikaye anlatırmış...sonrada dalga geçermiş onlarlaa doğru söylemeyemiyorlar kelimeleri diye...kızımm patat olan sensinnn dediklerindee basarmışşş yaygarayıı...hayırrrrr hikayadekii kızlarr patat ben onların taklidini yapıyorum dermiş...
yaaaaaaaaaa bak gördünmüüü böyleee çıkarızz karşınaaakızım sen büyücü müsün, hoca mısın, ermiş misin hıııı????
aklımdan demin bak ne geçirdim. eve gidince ne yesem acaba dedim, aman canım bişi istemiyor yemicem dedim. sonra senle annesininbirtanesi geldi aklıma. dün akşam bişiler yiyim diye uğraşmıştınız ya, güzel tarifler vermiştiniz onları düşündüm. sonra bu akşamda meyveyle geçiştireyim dedim, eve gidince interneti açmayımda bunlar gelip beni görürse ne yediğimi sormasınlar dedim
sonra sayfayı yeniledim biraz karıştırdım, üstteki mesajını gördüm. :))))))))))
ye kuzumm yeee...kuzunn için yeee annesiii yazık onaaa...şimdii düşünkiii doğduuu, onu aç bırakabilcenmiii
bizimdee kızsaaa sorunumuzz var isim konusundaaa:18: ufffffffffffffffffffffff ne gıcık bi durumayy süper...
biz de şiemle hala anlaşamadık... kız olursa en koy,erkekse ben diyo...
ama erkek olunca sadece halil ismini isticek
kabul etmiyorum ben de...
halil efe olsun ozaman dedim ben de...
kız olursa bu sorunlarımız olmıcak ne güzel
hoşgeldin canım herkesde var o sıkıntılar rabbim daha büyüğünü vermesin
benim kız babasına geçen erkek olacakmış adını sen koy baba dedi kız olsaydı ben koyacaktım ama ne koyacaktım dedi ablasına döndü sessiz sessiz ablaaa ne koyacaktık biz adını diyor
sana dünde dedim ya telapati güçlü aramız da galiba :112:
ama yemek yememek yok ya eve gitmeden lokantaya uğra veya dün yaptığımız tariflerden birini yap ama ne olursa olsun aç kalma
açlıktan miden bulanmaya başlıyacak geçiştirmek için yediklerin daha çok bulantı yapacak
adam akıllı ekmek yeyemek ye
bak birde neti açmıyacakmış da sormuyacakmışız sen kimle dans ediyorsun bakımmmm
öyle değil mi kızlarrr
yaa senin bu kızlarr pek tatlı maşallahhh
sonuna kadar arkandayımm bacım seninn
evet yaa halil efe yi sevdim...
halil mirza da olabilir ama halili söylemesi çok kolay olduğu için, mirza arada kaynayıp gider
ben de kabul etmem kesinlikle... o ne ya kayınpederle ad aynı soyad aynı
hahhhh fikirdaşıımm benimmm