ne demek canımmhoş bulduk canım teşekkür ederim. galiba çizelge ekledim gibi ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
oyyy maşallahh yerim ben o bıdığı yaaaValla ben ablamın oğluşuyla acaip ilgilenmiştim,gece bile ablam uyurken benim kalkıp nefes alıyo mu acaba diye bakmışlığım çoktur.
Hatta 15 günlükken ve 40'ı çıktığında ben yıkamıştım.Daha da neler neler,yani yeğenim beni bayağı bi deneyim sahibi yaptı.4 yaşında eşeğim şimdi...Fırlamanın biri en sevdiği oyun"kaslambaç"
Bayılıyorum böyle harflerin yerini değişik söylemesine...
kızlar tatil planı yaptınız mı? napıyorsunuz, nerelere ve ne zaman gidiyorsunuz?
ben 10 eylülde izmir özdereye gidiyorum. 32, haftamda olacağım. hamile olduğumu bilmeden erken rezervasyondan almıştım tatili, sonra değiştireyim tarihi dedim o tarihlerde çok pahalı olduğu için doktoruma danıştım git izmir sıcak olmaz eylülde tam zamanı senin içinde çok iyi dedi:) sizler napacaksınız?
Merhaba Kasim anneler,
Oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum.Umarim hepimiz saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.Ben de Allah izin verirse Kasim annesi olucam.12 haftalik hamileyim.Bir kac seyden tiksinmem disinda bulantim kusmam hic olmadi ama agzimin icinde o kadar kotu bir tat varki o beni mahvediyor.Yedigim hic bir seyden zevk almiyorum bu yuzden.Birde sut,yogurt ve mayali yiyecekler midemi cok kotu yapiyor.Sut icmek kabus oldu benim icin.Ayni sorunlari yasayan arkadaslar varmi aranizda?
kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar
aminnn canım ama onların o hataları öyle tatlı ki
babası işten her geldiğinde baba hoşbulduk der alıştıramadık sıpayı bu sene okula gidecek ama alışmadı işte
terlik ve ayakkabıları ters giyer doğrusunu bilemiyorum bir türlü der
üstüne en ufak leke olsa millet gülecek resil oldum der
benimde kuzenin oğlu 3 yaşında anneside kardeşine hamile. kardeşin olacak diye anlatıyoruz, bak annenin karnında minnacıcık bebiş var falan diye başladık her şeyi dinledi akıllı akıllı; en son annesinin karnına elini koydu ve sordu' anne bebeyi yasıl yuttun'' bir süre şaşkın şaşkın baktık cevaplayamadık sonra güldük... çocuk kaldı öyle
kız burcuxxx işlerin altında kaldın değil miii
akşam gene yemek yeme ceza kesecem sana çok çalışıyor yemek yemiyor diye bebeğin beni vekil tayin etti
kızım sen büyücü müsün, hoca mısın, ermiş misin hıııı????
aklımdan demin bak ne geçirdim. eve gidince ne yesem acaba dedim, aman canım bişi istemiyor yemicem dedim. sonra senle annesininbirtanesi geldi aklıma. dün akşam bişiler yiyim diye uğraşmıştınız ya, güzel tarifler vermiştiniz onları düşündüm. sonra bu akşamda meyveyle geçiştireyim dedim, eve gidince interneti açmayımda bunlar gelip beni görürse ne yediğimi sormasınlar dedim
sonra sayfayı yeniledim biraz karıştırdım, üstteki mesajını gördüm. :))))))))))
oyyy maşallahh yerim ben o bıdığı yaaa...darısı bizimkilerin öylee bıdır bıdır konuşmasınaaaa allahımm sağlıkllaaa sıhhatlee inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:26:
küçük kızım doğdu ablasına bak hastaneden bebek aldık dedik aradan 2 ay geçti hastanenin önünden geçiyoruz kızım aaa esrayı aldığımız hastane geri verelim ne olur diye ağlamaya başlamasın mıbenimde kuzenin oğlu 3 yaşında anneside kardeşine hamile. kardeşin olacak diye anlatıyoruz, bak annenin karnında minnacıcık bebiş var falan diye başladık her şeyi dinledi akıllı akıllı; en son annesinin karnına elini koydu ve sordu' anne bebeyi yasıl yuttun'' bir süre şaşkın şaşkın baktık cevaplayamadık sonra güldük... çocuk kaldı öyle
merhaba cnım hoşgeldin aramızaa ara ara bizde yasıyoruz aynı şeyleri geçicek inşAllah
kızlar tatil planı yaptınız mı? napıyorsunuz, nerelere ve ne zaman gidiyorsunuz?
ben 10 eylülde izmir özdereye gidiyorum. 32, haftamda olacağım. hamile olduğumu bilmeden erken rezervasyondan almıştım tatili, sonra değiştireyim tarihi dedim o tarihlerde çok pahalı olduğu için doktoruma danıştım git izmir sıcak olmaz eylülde tam zamanı senin içinde çok iyi dedi:) sizler napacaksınız?
valla kızıma soruyorum adı ne olsun bebişin diye;
kız olursa ROZİ
erkek olursa pepee koyacakmış...
valla emir büyük yerdennnn....
Merhaba Kasim anneler,
Oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum.Umarim hepimiz saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.Ben de Allah izin verirse Kasim annesi olucam.12 haftalik hamileyim.Bir kac seyden tiksinmem disinda bulantim kusmam hic olmadi ama agzimin icinde o kadar kotu bir tat varki o beni mahvediyor.Yedigim hic bir seyden zevk almiyorum bu yuzden.Birde sut,yogurt ve mayali yiyecekler midemi cok kotu yapiyor.Sut icmek kabus oldu benim icin.Ayni sorunlari yasayan arkadaslar varmi aranizda?
canım ben iki tatil yapıcam kısmet olursa...
birini annemlerle avşa ya da marmara adasında yapıcaz...
diğerini daha emin değilim ama alanya diye düşünüyorum şuan... bakalım eşim her an sürpriz yapabilir
Hosbulduk :) Insallah.Gerci hic bir sey yiyemeyen surekli istifra eden anneleri duydugum zaman seninkide dertmi diyorum kendime ama zevk alarak yemek yemeyi cok ozledim :)
ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt
1 hazirandan itibaren işhayatıma son verip tatile çıkıyorum.bizim yazlık balıkesirde 1 ay orda kalacağımmmm, bir müddet çalışmayı düşünmüyorum bebekle ilgilenip kızımı okula götürüp kendim getirmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa...artık biraz dinlenme zamanı diye düşünüyorum...
küçük kızım doğdu ablasına bak hastaneden bebek aldık dedik aradan 2 ay geçti hastanenin önünden geçiyoruz kızım aaa esrayı aldığımız hastane geri verelim ne olur diye ağlamaya başlamasın mı
geçen kardeşimin kızı hastenenin önünden geçiyorlarmış teyzem bebek alacakmış cabuk girelim bizde alalım bir bebek diye ağlamaya başlamış hastanenin kapısından ayrılmamış
babamın parası var ne olur alalım diyormuş
ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt
1 hazirandan itibaren işhayatıma son verip tatile çıkıyorum.bizim yazlık balıkesirde 1 ay orda kalacağımmmm, bir müddet çalışmayı düşünmüyorum bebekle ilgilenip kızımı okula götürüp kendim getirmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa...artık biraz dinlenme zamanı diye düşünüyorum...
hoşgeldin canım herkesde var o sıkıntılar rabbim daha büyüğünü vermesinMerhaba Kasim anneler,
benim kız babasına geçen erkek olacakmış adını sen koy baba dedi kız olsaydı ben koyacaktım ama ne koyacaktım dedi ablasına döndü sessiz sessiz ablaaa ne koyacaktık biz adını diyorvalla kızıma soruyorum adı ne olsun bebişin diye;
kız olursa ROZİ
erkek olursa pepee koyacakmış...
valla emir büyük yerdennnn....
sana dünde dedim ya telapati güçlü aramız da galiba :112:kızım sen büyücü müsün, hoca mısın, ermiş misin hıııı????
aklımdan demin bak ne geçirdim. eve gidince ne yesem acaba dedim, aman canım bişi istemiyor yemicem dedim. sonra senle annesininbirtanesi geldi aklıma. dün akşam bişiler yiyim diye uğraşmıştınız ya, güzel tarifler vermiştiniz onları düşündüm. sonra bu akşamda meyveyle geçiştireyim dedim, eve gidince interneti açmayımda bunlar gelip beni görürse ne yediğimi sormasınlar dedim
sonra sayfayı yeniledim biraz karıştırdım, üstteki mesajını gördüm. :))))))))))
ben mideden çok çektim canım bulantı yaşamadım ama ağrı, reflü, gastrit aşırı yaşadım en son hap kullandım. başta seninki gibi başladı gaviscon şurup var doktorlar hamilelikte direk onu veriyor hiç bir zararı yok çok güvenli bir ilaç onunla başladım. bu senin şikayetlerine yeter. yemeklerden yarım saat önce 2 ölçeğe kadar alabiliyorsun çok rahatlarsın. ağzındaki tad içinde bu hem midene de iyi geliyor polo şeker ye. midende rahatlıyor, ağız tadında. zaten 1-2 haftaya geçecek korkma:)
süper ya:) hangi tarihler kuzum kaç haftalık oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?