2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoş bulduk canım teşekkür ederim. galiba çizelge ekledim gibi ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
ne demek canımm ne zaman istersenn bizdeki bebekli çizelgelerden de yaparız yanii..söylemen yeterlii
oyyy maşallahh yerim ben o bıdığı yaaa...darısı bizimkilerin öylee bıdır bıdır konuşmasınaaaa allahımm sağlıkllaaa sıhhatlee inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:26:

Merhaba Kasim anneler,

Oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum.Umarim hepimiz saglikla bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.Ben de Allah izin verirse Kasim annesi olucam.12 haftalik hamileyim.Bir kac seyden tiksinmem disinda bulantim kusmam hic olmadi ama agzimin icinde o kadar kotu bir tat varki o beni mahvediyor.Yedigim hic bir seyden zevk almiyorum bu yuzden.Birde sut,yogurt ve mayali yiyecekler midemi cok kotu yapiyor.Sut icmek kabus oldu benim icin.Ayni sorunlari yasayan arkadaslar varmi aranizda?

canım ben iki tatil yapıcam kısmet olursa...

birini annemlerle avşa ya da marmara adasında yapıcaz...

diğerini daha emin değilim ama alanya diye düşünüyorum şuan... bakalım eşim her an sürpriz yapabilir

merhaba cnım hoşgeldin aramızaa ara ara bizde yasıyoruz aynı şeyleri geçicek inşAllah

valla kızıma soruyorum adı ne olsun bebişin diye;

kız olursa ROZİ
erkek olursa pepee koyacakmış...

valla emir büyük yerdennnn....

kızlar bende küçükken kardeşim olacağını duyduğumda kız erkek bilmeden pati olsun adı diyormuşum, fatih dmeye çalışıyormuşum
annemlerde erkek olunca fatih koymuşlar

Hahhaa pati he bak erkek olacağını önceden hissetmişsin demek ki fatih demişsin...

Gerçekten yaa,ne tatlı oluyorlar maaşallah,zaten en sevdiren sevimli özellikleri onlar..
İnşallah bizim minikler de bizleri öyle güldürürler..

süpeerrr yaaa çocuk aklı işteeee

kız burcuxxx işlerin altında kaldın değil miii
akşam gene yemek yeme ceza kesecem sana çok çalışıyor yemek yemiyor diye bebeğin beni vekil tayin etti

kızım sen büyücü müsün, hoca mısın, ermiş misin hıııı????

aklımdan demin bak ne geçirdim. eve gidince ne yesem acaba dedim, aman canım bişi istemiyor yemicem dedim. sonra senle annesininbirtanesi geldi aklıma. dün akşam bişiler yiyim diye uğraşmıştınız ya, güzel tarifler vermiştiniz onları düşündüm. sonra bu akşamda meyveyle geçiştireyim dedim, eve gidince interneti açmayımda bunlar gelip beni görürse ne yediğimi sormasınlar dedim

sonra sayfayı yeniledim biraz karıştırdım, üstteki mesajını gördüm. :))))))))))

yakalandınnnnnn kaçmaz yavrum bizdeeennn nasıl yemiyorsunn yaaa bebeğini düşün zaten zayıfsınn yemiyorsun birde kızdııryorsun beniii

oyyy maşallahh yerim ben o bıdığı yaaa...darısı bizimkilerin öylee bıdır bıdır konuşmasınaaaa allahımm sağlıkllaaa sıhhatlee inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:26:

Aynen öyle tatlım yaaa,Allahım bizim miniklerinde öyle bıdır bıdır konuşmalarını büyümelerini göstersin bizlere inşallah...

küçük kızım doğdu ablasına bak hastaneden bebek aldık dedik aradan 2 ay geçti hastanenin önünden geçiyoruz kızım aaa esrayı aldığımız hastane geri verelim ne olur diye ağlamaya başlamasın mı
geçen kardeşimin kızı hastenenin önünden geçiyorlarmış teyzem bebek alacakmış cabuk girelim bizde alalım bir bebek diye ağlamaya başlamış hastanenin kapısından ayrılmamış
babamın parası var ne olur alalım diyormuş

ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt

1 hazirandan itibaren işhayatıma son verip tatile çıkıyorum.bizim yazlık balıkesirde 1 ay orda kalacağımmmm, bir müddet çalışmayı düşünmüyorum bebekle ilgilenip kızımı okula götürüp kendim getirmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa...artık biraz dinlenme zamanı diye düşünüyorum...

kız olursa ROZİ

ayy süper...

biz de şiemle hala anlaşamadık... kız olursa en koy,erkekse ben diyo...

ama erkek olunca sadece halil ismini isticek

kabul etmiyorum ben de...

halil efe olsun ozaman dedim ben de...

kız olursa bu sorunlarımız olmıcak ne güzel

ben mideden çok çektim canım bulantı yaşamadım ama ağrı, reflü, gastrit aşırı yaşadım en son hap kullandım. başta seninki gibi başladı gaviscon şurup var doktorlar hamilelikte direk onu veriyor hiç bir zararı yok çok güvenli bir ilaç onunla başladım. bu senin şikayetlerine yeter. yemeklerden yarım saat önce 2 ölçeğe kadar alabiliyorsun çok rahatlarsın. ağzındaki tad içinde bu hem midene de iyi geliyor polo şeker ye. midende rahatlıyor, ağız tadında. zaten 1-2 haftaya geçecek korkma:)

süper ya:) hangi tarihler kuzum kaç haftalık oluyorsun?

Hosbulduk :) Insallah.Gerci hic bir sey yiyemeyen surekli istifra eden anneleri duydugum zaman seninkide dertmi diyorum kendime ama zevk alarak yemek yemeyi cok ozledim :)

az kalmış canımm 4 hafta sonrasına baya tat alıcaksın kendini tanıtsana

yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son adet tarihin?
Beklenen doğum tarihi

çizelge oluştursana sende linki aşağıda veriyorumm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

iyi düşünmüşsün canım kaç yıldır çalışıyordun

ay kuzularım benim ya :) çocukların aklına bayılıyorummmm:) nasıl güzel çalışıyor?

süper ya:) bayıldım bu fikre

hoşgeldin canım herkesde var o sıkıntılar rabbim daha büyüğünü vermesin

kız olursa ROZİ

benim kız babasına geçen erkek olacakmış adını sen koy baba dedi kız olsaydı ben koyacaktım ama ne koyacaktım dedi ablasına döndü sessiz sessiz ablaaa ne koyacaktık biz adını diyor

sana dünde dedim ya telapati güçlü aramız da galiba :112:
ama yemek yememek yok ya eve gitmeden lokantaya uğra veya dün yaptığımız tariflerden birini yap ama ne olursa olsun aç kalma
açlıktan miden bulanmaya başlıyacak geçiştirmek için yediklerin daha çok bulantı yapacak
adam akıllı ekmek ye yemek ye
bak birde neti açmıyacakmış da sormuyacakmışız sen kimle dans ediyorsun bakımmmm
öyle değil mi kızlarrr

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim. Mayis 22 kontrol gunum.Doktora soracam ilaci.Gerci ben yurtdisindayim ama muhakkak ayni ilacin benzeri vardir.Umarim en kisa zamanda gecer.Tek uzuldugum yeteri kadar sut icememek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…