2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kizlar bugun cok mutluyum:) kapi caldi ve kurye bebek korkmazdan bi paketiniz var dedi:) sok oldum resmen:) kocisim anneler gunu hediyesi almis bana:) hediyemi acikliyorum ; Angel Sounds :)) bebisin kalp atislarini dinleyelim diye almis :) cok cok mutlu oldum ve ilk olarak sizlerle paylasayim dedim

merhaba arkadaşlar..

bugün doktora gittik bebeğimizi gördük:) bi kızımız oluyorrr

çok güzeldi kocaman olmuş. kemikleri bile görünüyordu muhteşem.. çok hareketliydi doktor ölçüm yapmakta zorlandı ama ben hala hissedemiyorum 20.haftaya kadar hissetmyebilirsin dedi.

4'lü test yapacaktı doktorum ölçüler falan aldı çok beğendi ölçüleri sonra vazgeti yapmaktan bir sonraki gelişinde yapalım dedi. bir sonraki kontrol 11 haziran..

şimdi sırada isim ve birsürü ciciler almak var kızımıza eşim zaten kız istiyordu, ben hiç o yada bu demedim ama Allah kalbimi biliyor hayırlısıysa kız olsun istiyordum.. çok şükür çok mutluyuz ağzımız kapanmıyor:)

bu arada benim hiç midem bulantım olmamaıştı son 15 gündür sabahları uyandığımda midem bulanıyor ve acıktığımda inanılmaz bulantım oluyor. doktora söyledim reflü dedi. şurup verdi. inşallah geçer.

Ayyy hadi hayırlı olsun canımm çok sevindimmm.Allahım gönlüne göre vermiş İnşallah darısı da benim başıma olsunnn, şöyle cici bici bir pıtırcıkk Artık bu 1 ay geçmez senin için. Ben de haftaya cuma gideceğimm, 1 hafta da bana geçmeyecek

çok sağol canım teşekkür ederim.. :):):) Allah seninde gönlüne göre versin haftaya haberlerini bekliyoruz bakalım pıtırcık ne yapıyor :):)

zaten bugün bile gelmek bilmemişti artık 1 ay sonrayı nasıl beklerim bilmiyorum.

doktorun kapısında bkliyoruz, eşim bana bişeyler anlatıyor ama benim kafam başka yerde.. en sonunda hayatım seni dinleyemiyorum heyecandan ölücem dur anlatma dedim. oda farkındayım sakinleş diye anlatıyorum dedi..ama ben bebeğimi görene kadar heyecandan bayılacaktım.

öğrendiğimde ağlamamak için zor tutttum kendimi o minicik ayakları elleri çok güzeldi. çok heyecanlı. Allah'ım sonuna kadar sağlık nasip etsin hepsine hayırlı evlatlar olsunlar.. :)

canım güle güle kullan. çok güzel bir hediye. kullanınca bize anlat neler duyduğunu. :)))

ayy çok sevindimmm. Allah kazasız belasız kucağına almayıda nasip etsin. evet artık senin çok işin var. üff üfff ne güzel :)

selam arkadaslar bende geldım aranıza benımde muhtemel dogum tarıhım 2 kasım ama evde yatarak gecırıyorum ( rahımde 1 cm lk acılmam oldugu için sıkıntılı gecıyor ( hergun ıgne ve sureklı korku içinde olmakk zor bır durum bana yardımcı olucak olan vaarmı((

Nil burda mısın aşkım?
topicimizde beklıyorum seni

Ah canım benim yaa. Hemen geliyorum askım..
Burdaki arkadaşları okuyordum bende..

Girmişken sorayım sizede bari.. Kasığıma bıçaklar batıyor sabahtan beri..
Önemsesem miiii... Önemsemesem mii.. Karar veremedim..
Baya baya bir ağrı yani.. Cızzz cızzz diye vuruyor...

evet benimde arada oluyor seninle günlerimiz aynı. birde benim arada göbeğimin sol tarafında minik bir sızı oluyor arada. normaldir diye düşünüyorum. genişliyoruz sonuçta.

ayy ne hoş bir süpriz senin adına bende çok mutlu oldum. iyi günlerde kullan hediyeni.
hayırlı olsun. hep böyle güzel haerlerle gelmeyi nasip etsin rabbim :) hepimizee...
darısı biz bekleyenlerin başına...

kızlar epeydir eskisi gibi yokum. malum evde bulantım daha fazla olduğundan tüm günümü annemde geçiriyorum. yiyip içip eve geliyorum. geceleri giriyorum kimseler olmuyor. haberlerinizi okuyorum tek tek alıntı yapamasamda pek bişiy kaçırmıyorum. arada annemin üyeliğiyle takılıyorum işte...
bu arada hediyem geldi ve resimleri ekledim bilginize..:)

canım güle güle kullan. çok güzel bir hediye. kullanınca bize anlat neler duyduğunu. :)))

Canim gelir gelme denedim ama beceremedim ilk once. Sanki icimde ruzgar var, deniz kabugu dinler gibiydim:)) Bide benim gobis o bicim, bebege ulasana kadar pek zorlandim :) Ama az evvel basarili oldum, cok derin de olsa kalp arislarini duydum cok sukur :)

ayy ne hoş bir süpriz senin adına bende çok mutlu oldum. iyi günlerde kullan hediyeni.

Canim benim cok tesekkur ederim, esimin ince dusuncesi beni cok mutlu etti. Darisi sizlerin basina canimciklarim :) bebis biraz daha buyuyunce daha net duyarim insallah. Bide kaydedilebiliyormus bu sesler:)

Selam şekerler;

Sizlere iyi haftasonları dileyeyim.
Kocişle haftasonu İzmit'e kaçacağız arkadaşlarla toplanacağız.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Pazar akşam ya da p.tesi görüşürüz.

Öpücükler hepinize...

Hee anneler günümüz de kutlu olsun bu arada

Aaa arabada tel.den de girerim büyük ihtimal
annesininbirtanesii
;
canımmm usg sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ona göre..

kızlarrrrrrr gunaydınnnn hediye mi dün akşam aldımmmm çok güzel çok beğendimmmmmmmmmmmm gönderen arkadasa coooook teşekkür ederimmm gün içerisinde ekleyeceğimm fotosunu

canlarım ya ben bebeğimi görmek istiyorum hep çok enişeleniyorum ben bebeğim için normalmi??? bi arkadaşım var hamile doğmak üzere bebeği artık o ben hala endişeleniyorum normal dedi hormonlar fırladı tabi böyle düşünceler sarar dedi ama benimki fazla yaaaaaa:44:

teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm...çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...

öpüldünüzz..kendinizee çok iyi bakın...

ohh haydi bakalım gözün aydın canım rabbim sağlıklıca doğmasını nasip etsin nasıl sevindim anlatamam
demek 5 kasım bebesinden biri erkek
% verdiği için söylememeniz daha iyi olur canım
ultrason resmini bekliyoruzzzz

merhaba kızlar haftasonu kimsecikler yok burada....annesininbirtanesi ne güzel cinsiyetiniz belli olmuş sevindim...aertık maviş maviş hazırlıklar yapabilirsin oğlusuna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…