gözün aydın canımKızlarr eve gelmiş ve kargomu almış bulunmaktayımmHemmen resim ekliyorum
Ayyy hadi hayırlı olsun canımm çok sevindimmm.Allahım gönlüne göre vermiş İnşallah darısı da benim başıma olsunnn, şöyle cici bici bir pıtırcıkkmerhaba arkadaşlar..
bugün doktora gittik bebeğimizi gördük:) bi kızımız oluyorrr
çok güzeldi kocaman olmuş. kemikleri bile görünüyordu muhteşem.. çok hareketliydi doktor ölçüm yapmakta zorlandı ama ben hala hissedemiyorum 20.haftaya kadar hissetmyebilirsin dedi.
4'lü test yapacaktı doktorum ölçüler falan aldı çok beğendi ölçüleri sonra vazgeti yapmaktan bir sonraki gelişinde yapalım dedi. bir sonraki kontrol 11 haziran..
şimdi sırada isim ve birsürü ciciler almak var kızımızaeşim zaten kız istiyordu, ben hiç o yada bu demedim ama Allah kalbimi biliyor hayırlısıysa kız olsun istiyordum.. çok şükür çok mutluyuz ağzımız kapanmıyor:)
bu arada benim hiç midem bulantım olmamaıştı son 15 gündür sabahları uyandığımda midem bulanıyor ve acıktığımda inanılmaz bulantım oluyor. doktora söyledim reflü dedi. şurup verdi. inşallah geçer.
Ayyy hadi hayırlı olsun canımm çok sevindimmm.Allahım gönlüne göre vermiş İnşallah darısı da benim başıma olsunnn, şöyle cici bici bir pıtırcıkkArtık bu 1 ay geçmez senin için. Ben de haftaya cuma gideceğimm, 1 hafta da bana geçmeyecek
Kizlar bugun cok mutluyum:) kapi caldi ve kurye bebek korkmazdan bi paketiniz var dedi:) sok oldum resmen:) kocisim anneler gunu hediyesi almis bana:) hediyemi acikliyorum ; Angel Sounds :)) bebisin kalp atislarini dinleyelim diye almis :) cok cok mutlu oldum ve ilk olarak sizlerle paylasayim dedim
merhaba arkadaşlar..
çok güzeldi kocaman olmuş. kemikleri bile görünüyordu muhteşem.. çok hareketliydi doktor ölçüm yapmakta zorlandı ama ben hala hissedemiyorum 20.haftaya kadar hissetmyebilirsin dedi.
4'lü test yapacaktı doktorum ölçüler falan aldı çok beğendi ölçüleri sonra vazgeti yapmaktan bir sonraki gelişinde yapalım dedi. bir sonraki kontrol 11 haziran..
şimdi sırada isim ve birsürü ciciler almak var kızımızaeşim zaten kız istiyordu, ben hiç o yada bu demedim ama Allah kalbimi biliyor hayırlısıysa kız olsun istiyordum.. çok şükür çok mutluyuz ağzımız kapanmıyor:)
bu arada benim hiç midem bulantım olmamaıştı son 15 gündür sabahları uyandığımda midem bulanıyor ve acıktığımda inanılmaz bulantım oluyor. doktora söyledim reflü dedi. şurup verdi. inşallah geçer.
Nil burda mısın aşkım?
topicimizde beklıyorum seni
Ah canım benim yaa. Hemen geliyorum askım..
Burdaki arkadaşları okuyordum bende..
Girmişken sorayım sizede bari.. Kasığıma bıçaklar batıyor sabahtan beri..
Önemsesem miiii... Önemsemesem mii.. Karar veremedim..
Baya baya bir ağrı yani.. Cızzz cızzz diye vuruyor...
ayy ne hoş bir süpriz senin adına bende çok mutlu oldum. iyi günlerde kullan hediyeni.Kizlar bugun cok mutluyum:) kapi caldi ve kurye bebek korkmazdan bi paketiniz var dedi:) sok oldum resmen:) kocisim anneler gunu hediyesi almis bana:) hediyemi acikliyorum ; Angel Sounds :)) bebisin kalp atislarini dinleyelim diye almis :) cok cok mutlu oldum ve ilk olarak sizlerle paylasayim dedim
hayırlı olsun. hep böyle güzel haerlerle gelmeyi nasip etsin rabbim :) hepimizee...merhaba arkadaşlar..
canım güle güle kullan. çok güzel bir hediye. kullanınca bize anlat neler duyduğunu. :)))
ayy ne hoş bir süpriz senin adına bende çok mutlu oldum. iyi günlerde kullan hediyeni.
evet burcu kimle dans ettiğini bilmiyor daha güçlerimi hareket geçireceğim akşam yemek yediğini veya yemediğini öğreceğim sonrada sizle woltranı oluşturup burcuya yemek yedireceğim
canım benim tasası almış isim kavgasının rabbim sıkıntıya düşürmesin inşşş gönlünün muradını versin inşşş
eşinin babam olmz lafıda bir tuhaf tut ki annesi ve senin adın aynı o zamn sen soy isimde aynı olduğu için annesimi olacaksın onun
Selam şekerler;
Sizlere iyi haftasonları dileyeyim.
Kocişle haftasonu İzmit'e kaçacağız arkadaşlarla toplanacağız.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Pazar akşam ya da p.tesi görüşürüz.
Öpücükler hepinize...
Hee anneler günümüz de kutlu olsun bu arada
Aaa arabada tel.den de girerim büyük ihtimal
annesininbirtanesii;
canımmm usg sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?