2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet tatlım bi kızım var yarenım cnm dr erken tahmıne karşı yanıltıcı oluyo die o yuzden ayın 24 unde nasipse cnm başladıı kıpraşmalar oynaşlmalr ultronda hareketlımı ay bizimkı son gidişimizde cok haraketlıydı cnm benım

kızlar hamilelik güzel bişey.dünyanın en masum meleğini büyütmek hele de sevdiğiniz kişidense çok güzel duygu.allah isteyen herkese yaşatsın.ağustos anne adayıyım.bize bizden kıdemli anne adayları destek oldu.sorularınız varsa bizim 2012 ağustos anneleri topiğine uğrayın.kan testi-idrar testi-TORCH testi-2li-test-3lü test-tetanoz aşısı-detaylı ve 4 boyutlu ultrason-şeker yüklemesi derken yavaş yavaş bebişlerimize kavuşacağımız ana yaklaşıyoruz.allah hepimizinkini hayırlısıyla bizimle buluşturur işallah.bu arada hamilelik çatlakları hakında bir topik açtım.konuyla ilgilenenler varsa deneyim vb bilgilerinizi o topikte beyin fırtınası şeklinde paylaşalım.denediğim bir formulü ekledim.memnunum şimdilik.işte topiğimiz:

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-catlaklarla-savasiyor.html#post24571653

Sagol tatlim, nasil gidiyor? Bebisle araniz nasil :)

Bugun doktorumdan onay gelince antibiyotige basliycam canim. İltihap ilactan daha urkutucu
iyiyiz canım ben hareketlerini artık iyice hissetmeye başladım.hatta bu sabah hareketlerine uyandın diyebilirim günden güne daha çok hissedicez inşallah.sen nasıl oldun?

canım çok güzel bende almayı çok düşünmüştüm ama burda yazan bir arkadaş söylemişti doktorların kalp atışını çok kısa dinletmesinin sebebi bebeğe zararı oluyor diyeymiş.bende bu cihazında zararı olur diye almamıştım .insanın elinde böyle bir cihaz olunca ister istemez sık sık dinlemek isteyecektir.bu sebeple sende mutlaka doktoruna bir sor ondan sonra daha güvenle kullanırsın.

canım Allaha emanet bebeklerimiz tevekkül et Allaha sığın sonuçta ondan gelecek herşey bizim için en doğru olandır.düşününce bir şey değişmediği için en iyisi hep güzel şeyler düşünmek.

canımm çok sevindim gölünden geçeni biliyorum önce sağlıklı sıhhatli sonra Rabbim gönlüne göre versin.erkek bebekte anne için ayrı bir gurur olsa gere.

hadi hayırlı uğurlu olsun. %90dan sonra cinsiyeti değişen pek olmuyor ama tabi 10 gün daha beklemen daha iyi olur.. Allah hayırlı evlat varsin sağlıkla inşallah..

ayyy canım çok sevindim. maşallah oğluşuna. ohh kurtuldun şu isim muhabbetinden :)) %90 büyük bir ihtimal bence bu iş tamam. bende sende erkek bebek hissetmiştim. hiç şaşırmadım sonuca. herşey böyle hep yolunda gitsin.

gerçi ben bulemsuda da erkek bebiş hissetmiştim. benim hala umudum var. herşeyin hayırlısı olsun :)

hadi hayırlı uğurlu olsun. %90dan sonra cinsiyeti değişen pek olmuyor ama tabi 10 gün daha beklemen daha iyi olur.. Allah hayırlı evlat varsin sağlıkla inşallah..

aminn canlarımm aminnn...güzel dileklerinizz içinn..temenileriniz ve dualarınız içinn binlerce kez teşekkürler... rabbim inşalahhh gönlümee göre vermiştirr ve gönlümdekini hayırlıı eylemiştirrr bizim için...hepiniz iyiki varsınız...göremediğim ama görmesemde tanıdığım, sırlarımı paylaştığım, akıl aldığım, derdimi anlattığımm dostlarım...sizi sefiyoruzz

iyi hafta sonları dilerim kızlar bana dua edin kanlı su geldii düşük tehlikem varmış dr ful dinlenmemi önerdii çok korktuk eşimle ben ama bebegim iyi şükür suyu yeterliymiş yinede korkuyorum çünkü sancım var (( bu arada cinsiyetini ögrendik kesin oglanmış sag saglim kucagıma almak nasip olsaydı çok üzüldüm yaa dualarınızd abenide unutmayın herkesin anneler gününüee kutlarım ayrıca

ço0k üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah atlatırsınız. bolca ayaklarını dik ve yat. ilişkiden de uzak durun.
ağır birşey mi kaldırdın? durduk yere mi geldi kanlı su?
benimde düşük tehlikem vardı o yüzden çok korkarım böyle... Allah yardımcın olsun. hepimizin hakkında hayırlısını versin.
bu arada ben de senin anneler gününü kutlarım.

kızlarr günaydın herkese , hepinizin anneler günü kutlu olsun nicee nice anneler günlerine... bu sene içimizdeler inşallah seneye kucağımızda onlarla kutlayacağız anneler gününü:) ortala 6 - 7 aylık olucaklar :))) off ne güzelll

ben yine bulantıyla 6 da uyandım ve uyuyamıyorum

pek dikkat etmiyodum cnm agır kaldırdım artı eşimin sert ilişki yapması napcamıda şaşırdım kaldım (

Canımmm biz de Sizi Sevoooruzzzz

Bol bol dinlen kuzum olur mu yorma kendini, inşallah çabucak atlatıcaksın. Dualarımız seninle

Tatlımm çok az kaldı merak etme, hatırlıyor musun ben de çok ağır geçiriyordum ama şu bir haftadır iyice azaldı hatta iki gündür rahatça ve isteyerek yemek yiyebiliyorum, bulantım arada çok küçük yokluyor ama hemen geçiveriyor. İnşallah senin de geçecek

Güzel mi güzel Kasım Anneleriiiiiiiiiiii
Hepimizin ilk Anneler Günü Kutlu olsunnnnnnn. Bu sene aslında en güzel hediyeyi birer (bazılarımıza ikişer hatta üçer ) melek göndererek Rabbim verdi bize. Daha nice kuzularımızla Anneler günümüz olsun, mutluluğumuz kat kat artsınnnnn

[video=youtube;tVSYMsEqidg]http://www.youtube.com/watch?v=tVSYMsEqidg&feature=share[/video]

slm güzel anneler minişim tam anne dıyemesede ınne dıye bana seslenıyo bılınclı degıl tabı ama çok mutlu oluyorum rabbım herkeze anne olmayı nasıp etsın anneler gununz kutlu olsun

canlarım günaydın...hepinizin anneler günü kutlu olsun..seneye allahın izniylee yavrularımız kucağımızda olacak ve bu güzel güneşli günü onlarla birliktee karşılıycazz

güzelkızMS çokk dikkatli ol...eşin bundan sonraa daha anlayışlı olacaktırr inşallahh:26: dualarımız seninlee bacım:26:

annesinin birtanesi gözün aydın canım oğluşun sağlıkla hayırlarla gelsin inşallah

sağol hemşommm sizinki belli oldumu? ne zaman gideceksin doktoraa canım? ben dün erciyes hastanesine gittim.odaki doktor dedi

anneler günün kutlu olsun..bi kuzun yanında bi kuzun karnındaaaa....seneye o da kucagındaa inşallahh...maşallahh sana

günaydın güzel anne ve anne adayları...hepinizin annler gününü kutluyorum..inş seneye meleklerlerimizşe birlikte oluruz anneler gününde...az önce oğlum benim anneler günümü kultladı benim için bir resim yapmış çok güzel ve canım annem diye beni öptü inanın o öpücük dünyalara bedel.....darısı ilk kez anne olacaklarımızın basına...öpüyorum sizi

Günaydın arkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsun....
annesininbirtanesi hayırlı olsun tatlım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin...

pek dikkat etmiyodum cnm agır kaldırdım artı eşimin sert ilişki yapması napcamıda şaşırdım kaldım (
canım ne demek yaa şu sert ilişki.. belki kızıcaksın ama ilişki de serti mi olurmuş ya. karısıyla, hatta hamile karısıyla seviştiğinini farkında değilmi bu adam. illa ki ilişkide bile şiddet mi gerek. ben olsam bir daha 9 ay ilişki yüzü göstermezdim. çok üzüldüm senin için. ve eşine çok kızdım. kusura bakma ama bence eşini fazla ön plana koyuyorsun. bugünlerimiz geri gelmeyecek akadasım daha önce de gebelk geçirdin biliyorsun. ya düşerse, ya erken doğum riskine girerse Allah korusun eşine durumun ciddiyetini lütfen abartarak anlat. burada bir çoğumuz ilk 3 ay KARDEŞ KARDEŞ UYUDU. bazımızda seyrek de olsa çok temkinli davrandı. biraz naz mı yapıcan , kural mı koyucan bilmem ama lütfen dikkat et canım. :26:

canım tebriik ederim. oğluşun sağlıkla gelsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…