haaaahhhh işteee şöyleee yaaaaaaaaaaaaaRabbim bizi anne olabilmeeeeylee mükafatlandırmış..onun emaneti için bu kadar kaygıı niyee kuzucumm
eşinde sevinsinn senii mutlu huzurlu gördüğüneee
düşünsene bebeğim...niceee kardeşlerimiz var..bi çoğu çevremizden, akrabamızdan, içimizdeenn yıllarcaa bebek sahibi olamayan...şimdi bebek beklerkenn bunun için şükretmelyizi rabbimeee:26:
aynı zamanda gitmişizz..size de bi tahminde bulunmadı demii? canım ya kusuraama bakma yanlışmı hatırlıyorum senin 1 kızın mı vardıı?:44:
evet kasım annelerinde erkek çoğunluktaa şimdilikk..
iyiyiz canım ben hareketlerini artık iyice hissetmeye başladım.hatta bu sabah hareketlerine uyandın diyebilirim günden güne daha çok hissedicez inşallah.sen nasıl oldun?Sagol tatlim, nasil gidiyor? Bebisle araniz nasil :)
Bugun doktorumdan onay gelince antibiyotige basliycam canim. İltihap ilactan daha urkutucu
canım çok güzel bende almayı çok düşünmüştüm ama burda yazan bir arkadaş söylemişti doktorların kalp atışını çok kısa dinletmesinin sebebi bebeğe zararı oluyor diyeymiş.bende bu cihazında zararı olur diye almamıştım .insanın elinde böyle bir cihaz olunca ister istemez sık sık dinlemek isteyecektir.bu sebeple sende mutlaka doktoruna bir sor ondan sonra daha güvenle kullanırsın.Canim gelir gelme denedim ama beceremedim ilk once. Sanki icimde ruzgar var, deniz kabugu dinler gibiydim:)) Bide benim gobis o bicim, bebege ulasana kadar pek zorlandim :) Ama az evvel basarili oldum, cok derin de olsa kalp arislarini duydum cok sukur :)
Canim benim cok tesekkur ederim, esimin ince dusuncesi beni cok mutlu etti. Darisi sizlerin basina canimciklarim :) bebis biraz daha buyuyunce daha net duyarim insallah. Bide kaydedilebiliyormus bu sesler:)
canım Allaha emanet bebeklerimiz tevekkül et Allaha sığın sonuçta ondan gelecek herşey bizim için en doğru olandır.düşününce bir şey değişmediği için en iyisi hep güzel şeyler düşünmek.canlarım ya ben bebeğimi görmek istiyorum hep çok enişeleniyorum ben bebeğim için normalmi??? bi arkadaşım var hamile doğmak üzere bebeği artık o ben hala endişeleniyorum normal dedi hormonlar fırladı tabi böyle düşünceler sarar dedi ama benimki fazla yaaaaaa:44:
canımm çok sevindim gölünden geçeni biliyorum önce sağlıklı sıhhatli sonra Rabbim gönlüne göre versin.erkek bebekte anne için ayrı bir gurur olsa gere.teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm... çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...
öpüldünüzz..kendinizee çok iyi bakın...
teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm... çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...
teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
iyiyiz canım ben hareketlerini artık iyice hissetmeye başladım.hatta bu sabah hareketlerine uyandın diyebilirim günden güne daha çok hissedicez inşallah.sen nasıl oldun?
canım çok güzel bende almayı çok düşünmüştüm ama burda yazan bir arkadaş söylemişti doktorların kalp atışını çok kısa dinletmesinin sebebi bebeğe zararı oluyor diyeymiş.bende bu cihazında zararı olur diye almamıştım .insanın elinde böyle bir cihaz olunca ister istemez sık sık dinlemek isteyecektir.bu sebeple sende mutlaka doktoruna bir sor ondan sonra daha güvenle kullanırsın.
canım Allaha emanet bebeklerimiz tevekkül et Allaha sığın sonuçta ondan gelecek herşey bizim için en doğru olandır.düşününce bir şey değişmediği için en iyisi hep güzel şeyler düşünmek.
canımm çok sevindim gölünden geçeni biliyorum önce sağlıklı sıhhatli sonra Rabbim gönlüne göre versin.erkek bebekte anne için ayrı bir gurur olsa gere.
hadi hayırlı uğurlu olsun. %90dan sonra cinsiyeti değişen pek olmuyor ama tabi 10 gün daha beklemen daha iyi olur.. Allah hayırlı evlat varsin sağlıkla inşallah..
ayyy canım çok sevindim. maşallah oğluşuna.ohh kurtuldun şu isim muhabbetinden :)) %90 büyük bir ihtimal bence bu iş tamam. bende sende erkek bebek hissetmiştim. hiç şaşırmadım sonuca. herşey böyle hep yolunda gitsin.
gerçi ben bulemsuda da erkek bebiş hissetmiştim. benim hala umudum var. herşeyin hayırlısı olsun :)
iyi hafta sonları dilerim kızlar bana dua edin kanlı su geldii düşük tehlikem varmış dr ful dinlenmemi önerdii çok korktuk eşimle ben ama bebegim iyi şükür suyu yeterliymiş yinede korkuyorum çünkü sancım var(( bu arada cinsiyetini ögrendik kesin oglanmış sag saglim kucagıma almak nasip olsaydı çok üzüldüm yaa dualarınızd abenide unutmayın herkesin anneler gününüee kutlarım ayrıca
aminn canlarımm aminnn...güzel dileklerinizz içinn..temenileriniz ve dualarınız içinn binlerce kez teşekkürler...rabbim inşalahhh gönlümee göre vermiştirr ve gönlümdekini hayırlıı eylemiştirrr bizim için...hepiniz iyiki varsınız...göremediğim ama görmesemde tanıdığım, sırlarımı paylaştığım, akıl aldığım, derdimi anlattığımm dostlarım...sizi sefiyoruzz
iyi hafta sonları dilerim kızlar bana dua edin kanlı su geldii düşük tehlikem varmış dr ful dinlenmemi önerdii çok korktuk eşimle ben ama bebegim iyi şükür suyu yeterliymiş yinede korkuyorum çünkü sancım var(( bu arada cinsiyetini ögrendik kesin oglanmış sag saglim kucagıma almak nasip olsaydı çok üzüldüm yaa dualarınızd abenide unutmayın herkesin anneler gününüee kutlarım ayrıca
ço0k üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah atlatırsınız. bolca ayaklarını dik ve yat. ilişkiden de uzak durun.
ağır birşey mi kaldırdın? durduk yere mi geldi kanlı su?
benimde düşük tehlikem vardı o yüzden çok korkarım böyle...Allah yardımcın olsun. hepimizin hakkında hayırlısını versin.
bu arada ben de senin anneler gününü kutlarım.
kızlarr günaydın herkese , hepinizin anneler günü kutlu olsun nicee nice anneler günlerine... bu sene içimizdeler inşallah seneye kucağımızda onlarla kutlayacağız anneler gününü:) ortala 6 - 7 aylık olucaklar :))) off ne güzelll
ben yine bulantıyla 6 da uyandım ve uyuyamıyorum
annesinin birtanesi gözün aydın canım oğluşun sağlıkla hayırlarla gelsin inşallah
canım ne demek yaa şu sert ilişki.. belki kızıcaksın ama ilişki de serti mi olurmuş ya. karısıyla, hatta hamile karısıyla seviştiğinini farkında değilmi bu adam. illa ki ilişkide bile şiddet mi gerek. ben olsam bir daha 9 ay ilişki yüzü göstermezdim. çok üzüldüm senin için. ve eşine çok kızdım. kusura bakma ama bence eşini fazla ön plana koyuyorsun.pek dikkat etmiyodum cnm agır kaldırdım artı eşimin sert ilişki yapması napcamıda şaşırdım kaldım(
sağol hemşommmsizinki belli oldumu? ne zaman gideceksin doktoraa canım? ben dün erciyes hastanesine gittim.odaki doktor dedi
anneler günün kutlu olsun..bi kuzun yanında bi kuzun karnındaaaa....seneye o da kucagındaa inşallahh...maşallahh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?