canlarım ya ben bebeğimi görmek istiyorum hep çok enişeleniyorum ben bebeğim için normalmi??? bi arkadaşım var hamile doğmak üzere bebeği artık o ben hala endişeleniyorum normal dedi hormonlar fırladı tabi böyle düşünceler sarar dedi ama benimki fazla yaaaaaa:44:
ohh haydi bakalım gözün aydın canım rabbim sağlıklıca doğmasını nasip etsin nasıl sevindim anlatamam
demek 5 kasım bebesinden biri erkek
% verdiği için söylememeniz daha iyi olur canım
ultrason resmini bekliyoruzzzz
merhaba kızlar haftasonu kimsecikler yok burada....annesininbirtanesi ne güzel cinsiyetiniz belli olmuş sevindim...aertık maviş maviş hazırlıklar yapabilirsin oğlusuna....
yaa evet çok güzelmişşş kuzumm yaaa...minik minik örmek zordurr be tatlımm:44:Eki Görüntüle 413991 kızlar şunun güzelliğine bakarmısınız.kasıma kadar bisürü bisürü yapmak lazım bunlardan üzerinede tarih ve isim yazdırdıkmı bebek şekerlerimiz hazır
fatoşumm nasılsınn bugun ? biraz daha toparladın kendini inşalah:26: haftasonu kasım anneleri dinlenmedee...bende öyleyim aslında ama sabah cinsiyet haberini vereyim diye girmiştim..şimdide bi fırsat bulmuşken bakayım dedim..akşama kardeşimin söz yüzükleri takılacak...kız evine gidcezzkuzular kimsecikler yok muhabbet edemedim bugün kimseyle yaaaaaaa
kuzular kimsecikler yok muhabbet edemedim bugün kimseyle yaaaaaaa
teyzoşlarr hepinizee iyi haftasonlarıı....bugun sabah 9 da doktor kontorümüz vardı...çok heyecanlı değildi en başta ama doktorun kapısında beklerkennn kalbım yerınden fırlayacak gbı hızlı hızlı atıyordu..sonundaa bize sıra geldi...ve doktorr amcamızlaa görüştükk..(bu yeni bi doktor önerdiler bide buna gidelim dedik, başka bi hastanede) sonudaa ultrasona aldı beni ve kuzucugumuu gördükk...kafasını ellerinin arasnaa almış..uyuyordu sanırım....
allah izin verirsee bi oğlumuzz oluyor...%90 erkek, kemik yapısına göre dedi...minicikte bi pipi gördükk ama tüm uğraşlarına rağmen iyi bi pozisyon yakalayamadı...rahatsız etmeyelim paşamızı dedik ve ısrarcı davranmadık...%100 demediği için kendimi çok kaptırmak istemiyorum..ama Rabbim gönlümdekini biliyor,, siz dostlarımda biliyorsunuz..çok sevindimm... çok mutlu oldum...daha kimseciklere söylemedik...10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten...o zamana biraz daha büymüş olur ve o da kesin bişey söylersee ilan edicez ama size söylemesem olmazdıııı...hemen haber vereyim dedimm canlarım...
öpüldünüzz..kendinizee çok iyi bakın...
annesininbirtanesi çok sevindimmisafir gelicek koşturuyorum seni merak etttim girdim :) süper bir haber çok mutlu oldum.. inşallah 10 gün sonra %100 olur :))çok öptüm
inşallahhh kuzummm yaaaaaaaaa:26:bende çok mutluuyummm erkekim geliyorr allahın izniylee..çokda kaptırmayım kendimi diyorum ama allah kolaylık versinn bebeğimmm ellerinee sağlıkk döktürmüşündür şimdi pastalar böreklerr
fatoşumm nasılsınn bugun ? biraz daha toparladın kendini inşalah:26: haftasonu kasım anneleri dinlenmedee...bende öyleyim aslında ama sabah cinsiyet haberini vereyim diye girmiştim..şimdide bi fırsat bulmuşken bakayım dedim..akşama kardeşimin söz yüzükleri takılacak...kız evine gidcezzbendee görümcee olarak hazırlıklardayımmm
lekelenmeden bi daha olmadı demi güzelim? kendini üzmüyorsunnn umarımm? annenler iyiler inşallahh?
daha iyiyim evetlekelenmem yok şükürler olsun ama progynex 200mg alıyorum günde 3 kez çok uyku yapıyor başım dönüyor yatmazsam 3 gün kadar kaldı bitmesine hapın inş. bidaha ihtiyaç olmaz benim sıkıntım az öncede yazdığım gibi bebeğime duyduğum endişe atamıyorum üzerimden bu hissi ben ne sıkıntılı biriyim yaaaaaa kardeşinin sözü hayırlı olsun inş. ne güzel kafa dağıtacağın yerler var benseeee
inşallahhh kuzummm yaaaaaaaaa:26:bende çok mutluuyummm erkekim geliyorr allahın izniylee..çokda kaptırmayım kendimi diyorum ama allah kolaylık versinn bebeğimmm ellerinee sağlıkk döktürmüşündür şimdi pastalar böreklerr
cnm az önce yazdım ama görmedin tekrardan tebrıkler tatlım
sağolll yarencimm...kusuraa bakma canım görmedim sanırmmgirip çıkıyorum bende arada....
allah razı olsun...inşallahh rabbim hayırlısını nasip eder:26:sen nasılsın kuzum?
ahh canım yaa senin bu sıkıntını nasıl atsakki içindenn:44: bol bol dua et bacım...sen yalnızlıgıdaa çok kafayı takmışın, sessizliktee öylee kafanla konuşuyorsun muhtemelendaha iyiyim evetlekelenmem yok şükürler olsun ama progynex 200mg alıyorum günde 3 kez çok uyku yapıyor başım dönüyor yatmazsam 3 gün kadar kaldı bitmesine hapın inş. bidaha ihtiyaç olmaz benim sıkıntım az öncede yazdığım gibi bebeğime duyduğum endişe atamıyorum üzerimden bu hissi ben ne sıkıntılı biriyim yaaaaaa kardeşinin sözü hayırlı olsun inş. ne güzel kafa dağıtacağın yerler var benseeee
inşallah canım dua ediyorumogluma da arkadaş geliyor :)) sagol canım valla pek döktüremedim bugün bulantım geçene kadar saat 2 oldu birde kuyruk sokumumun agrısıyla uyandım bu sabah otursam bir türlü yatsam bir türlü agrıyor şu minderlerden bakıcam işe yararsa bir tatlı bir tuzlu yapabildim ancak gerisi abur cubur :))şimdi ortalıgı toplamaya gidiyorum ..
ben bugun çok mutluyum cok neşelıyım cok sevdiğim arkadaşımın bebeiş habrını aldım baştad sana aerkek demişti dimi cnm
ahh canım yaa senin bu sıkıntını nasıl atsakki içindenn:44: bol bol dua et bacım...sen yalnızlıgıdaa çok kafayı takmışın, sessizliktee öylee kafanla konuşuyorsun muhtemelenAllahın izniyleee bebeklerimizz yaradan'a emanet...onları, mucizelerimizi O gönderdi...Bizde tam tevekkülle Ona emanet ediyoruzz yavrularımızı...sen boşunaa kalbini karartmaa
kardeşim içindee çok heyecanlı benim için heyecanlı bi günnsağol canım..darısı senin sevdiklerinee..doğacak yavrularnaa olsunn inşallahhh:26:
yok canım 11+5 de gitmiştimm ama doktor hanımmm bişey görememişti...bu sefer başka bi hastaneye gittik..çok övdüler..ilk kez cinsiyet tahmını duyduk yanii...
rabbim biliyoryaa gönlümdeki erkek bebek...içime doğanda erkek bebek.....bugun duydugumdaa kendimi çok kaptıramadım çünküü %100 demedi...gaybı sadece allah bilir...rabbimden hayırlısını diliyorum...inşallah hepimizin gönül muradını versin diyee dualar ediyorumm:26:
cnm buyuk gecmiş olsun sana da
geçmiş olsun yazını okudum aynı durumdayım bende cok cıddı kanamam oldu benımde 1 haftadır ıgnelerden oluyorum bugun yıne ıgneden geldım( bende 1 cm açılma olmus sureklı istirahat halındeyım ve cok korku ıcınde gecırıyorum bu siteye üye oldum bana yardımcı olcak rahatlatıcak konusmalar olur dıye tekrar gecmıs olsun umarım saglıkla alırız bebişlerimizi...
haaaahhhh işteee şöyleee yaaaaaaaaaaaaatatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlümsiz olmasanız naparım şimdi kalkıyorum saçlarıma fön çekiyorum kocamla güzel güzel muhabbet ediyorum ohhhhhhhh
amin tatlım ya bende 11+5 te gittim son biliyomusun bakalım e olcak bizimkı en garantı olmuş ben erken tahmıne karşıyım ama cok sevindim gönlune göre olmasına ya kasım annelrinn coğu erkek bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?