2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar şunun güzelliğine bakarmısınız.kasıma kadar bisürü bisürü yapmak lazım bunlardan üzerinede tarih ve isim yazdırdıkmı bebek şekerlerimiz hazır

kuzular kimsecikler yok muhabbet edemedim bugün kimseyle yaaaaaaa

merhaba kızlar nasılsınız balkım ay annesininbitanesinin oğlusu oluyomuş cnm hayırlı olsun oğluşun ilk gittiindede tahmin erkekti değilmi cnm

merhaba kızlar haftasonu kimsecikler yok burada....annesininbirtanesi ne güzel cinsiyetiniz belli olmuş sevindim...aertık maviş maviş hazırlıklar yapabilirsin oğlusuna....

canlarım allah razı olsunnn:26: rabbim hayırlısını versin inşallahh hakkımızdaa..sağlıklıı sıhhatli evlatlar nasip etsin..inşallahh duamı bi bütün olarak edebilmişimdirr Rabbimin katında..gönlümdeki erkek bebekti...inşallah hakkımızda hayırlısı olanda odurr darısı sizlerin öğrenmesine...bizimkinindee %100 netlik kazanmasınaa
herkesin gönül muradını versin Allahımmmm inşallahh
Eki Görüntüle 413991 kızlar şunun güzelliğine bakarmısınız.kasıma kadar bisürü bisürü yapmak lazım bunlardan üzerinede tarih ve isim yazdırdıkmı bebek şekerlerimiz hazır
yaa evet çok güzelmişşş kuzumm yaaa...minik minik örmek zordurr be tatlımm:44:
kuzular kimsecikler yok muhabbet edemedim bugün kimseyle yaaaaaaa
fatoşumm nasılsınn bugun ? biraz daha toparladın kendini inşalah:26: haftasonu kasım anneleri dinlenmedee...bende öyleyim aslında ama sabah cinsiyet haberini vereyim diye girmiştim..şimdide bi fırsat bulmuşken bakayım dedim..akşama kardeşimin söz yüzükleri takılacak...kız evine gidcezz bendee görümcee olarak hazırlıklardayımmm
lekelenmeden bi daha olmadı demi güzelim? kendini üzmüyorsunnn umarımm? annenler iyiler inşallahh?

annesininbirtanesi çok sevindim misafir gelicek koşturuyorum seni merak etttim girdim :) süper bir haber çok mutlu oldum.. inşallah 10 gün sonra %100 olur :))çok öptüm

annesininbirtanesi çok sevindim misafir gelicek koşturuyorum seni merak etttim girdim :) süper bir haber çok mutlu oldum.. inşallah 10 gün sonra %100 olur :))çok öptüm

inşallahhh kuzummm yaaaaaaaaa:26: bende çok mutluuyummm erkekim geliyorr allahın izniylee..çokda kaptırmayım kendimi diyorum ama allah kolaylık versinn bebeğimmm ellerinee sağlıkk döktürmüşündür şimdi pastalar böreklerr

daha iyiyim evet lekelenmem yok şükürler olsun ama progynex 200mg alıyorum günde 3 kez çok uyku yapıyor başım dönüyor yatmazsam 3 gün kadar kaldı bitmesine hapın inş. bidaha ihtiyaç olmaz benim sıkıntım az öncede yazdığım gibi bebeğime duyduğum endişe atamıyorum üzerimden bu hissi ben ne sıkıntılı biriyim yaaaaaa kardeşinin sözü hayırlı olsun inş. ne güzel kafa dağıtacağın yerler var benseeee

cnm buyuk gecmiş olsun sana da

inşallah canım dua ediyorum ogluma da arkadaş geliyor :)) sagol canım valla pek döktüremedim bugün bulantım geçene kadar saat 2 oldu birde kuyruk sokumumun agrısıyla uyandım bu sabah otursam bir türlü yatsam bir türlü agrıyor şu minderlerden bakıcam işe yararsa bir tatlı bir tuzlu yapabildim ancak gerisi abur cubur :))şimdi ortalıgı toplamaya gidiyorum ..

sağolll yarencimm...kusuraa bakma canım görmedim sanırmm girip çıkıyorum bende arada....

allah razı olsun...inşallahh rabbim hayırlısını nasip eder:26: sen nasılsın kuzum?

ben bugun çok mutluyum cok neşelıyım cok sevdiğim arkadaşımın bebeiş habrını aldım baştad sana aerkek demişti dimi cnm

ahh canım yaa senin bu sıkıntını nasıl atsakki içindenn:44: bol bol dua et bacım...sen yalnızlıgıdaa çok kafayı takmışın, sessizliktee öylee kafanla konuşuyorsun muhtemelen Allahın izniyleee bebeklerimizz yaradan'a emanet...onları, mucizelerimizi O gönderdi...Bizde tam tevekkülle Ona emanet ediyoruzz yavrularımızı...sen boşunaa kalbini karartmaa

kardeşim içindee çok heyecanlı benim için heyecanlı bi günn sağol canım..darısı senin sevdiklerinee..doğacak yavrularnaa olsunn inşallahhh:26:

saol canımm duaların için..allah razı olsun...evetttt oğluşlara bi arkadaştaa bendeee allahın izniylee:26:
elinee sağlıkk bacım daha ne olsun..hamile halinlee yapmışınn iştee 2 çeşit..ohh mis..iyi oturmalar...

ben bugun çok mutluyum cok neşelıyım cok sevdiğim arkadaşımın bebeiş habrını aldım baştad sana aerkek demişti dimi cnm

yok canım 11+5 de gitmiştimm ama doktor hanımmm bişey görememişti...bu sefer başka bi hastaneye gittik..çok övdüler..ilk kez cinsiyet tahmını duyduk yanii...

rabbim biliyoryaa gönlümdeki erkek bebek...içime doğanda erkek bebek.....bugun duydugumdaa kendimi çok kaptıramadım çünküü %100 demedi...gaybı sadece allah bilir...rabbimden hayırlısını diliyorum...inşallah hepimizin gönül muradını versin diyee dualar ediyorumm:26:

tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm siz olmasanız naparım şimdi kalkıyorum saçlarıma fön çekiyorum kocamla güzel güzel muhabbet ediyorum ohhhhhhhh

amin tatlım ya bende 11+5 te gittim son biliyomusun bakalım e olcak bizimkı en garantı olmuş ben erken tahmıne karşıyım ama cok sevindim gönlune göre olmasına ya kasım annelrinn coğu erkek bebek

cnm buyuk gecmiş olsun sana da

geçmiş olsun yazını okudum aynı durumdayım bende cok cıddı kanamam oldu benımde 1 haftadır ıgnelerden oluyorum bugun yıne ıgneden geldım ( bende 1 cm açılma olmus sureklı istirahat halındeyım ve cok korku ıcınde gecırıyorum bu siteye üye oldum bana yardımcı olcak rahatlatıcak konusmalar olur dıye tekrar gecmıs olsun umarım saglıkla alırız bebişlerimizi...

cnm gecmiş olsun ya bol dinlenmeyle atlatıcaksın bu dönemı inşaala cnm fatoş arkadaşımızda ossorun vardı şimdilik bende yok inşalla hepimiz sağlıcakla alırız evlatlarımı kuxcamıza

tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm siz olmasanız naparım şimdi kalkıyorum saçlarıma fön çekiyorum kocamla güzel güzel muhabbet ediyorum ohhhhhhhh
haaaahhhh işteee şöyleee yaaaaaaaaaaaaa Rabbim bizi anne olabilmeeeeylee mükafatlandırmış..onun emaneti için bu kadar kaygıı niyee kuzucumm
eşinde sevinsinn senii mutlu huzurlu gördüğüneee
düşünsene bebeğim...niceee kardeşlerimiz var..bi çoğu çevremizden, akrabamızdan, içimizdeenn yıllarcaa bebek sahibi olamayan...şimdi bebek beklerkenn bunun için şükretmelyizi rabbimeee:26:
amin tatlım ya bende 11+5 te gittim son biliyomusun bakalım e olcak bizimkı en garantı olmuş ben erken tahmıne karşıyım ama cok sevindim gönlune göre olmasına ya kasım annelrinn coğu erkek bebek

aynı zamanda gitmişizz..size de bi tahminde bulunmadı demii? canım ya kusuraama bakma yanlışmı hatırlıyorum senin 1 kızın mı vardıı?:44:
evet kasım annelerinde erkek çoğunluktaa şimdilikk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…