Merhaba bende daha dün öğrendm hamile olduğumu adetim 6 gün geçti ve test yaptım direk hamile yazdı (yurt dışında gelenlerde böyle yazıyo) ve şimdi ne yapmam gerek doktoraı gitsem yada önce kan tahlili mi yapsam. asprinden bahsediyorlar içiyormusnuz siz folic asid almam lazım onu biliyorum hangi testler yapılması lazım lütfen burda olan varsa acil yazarsa çok sevinirim.
Mrb güzel anneler nasılsınız ben çok şükür iyiyim 3-4 gündür gelemedim rahatsızdım biraz baş ağrım geçmiyor ne yaparsak yapalım hayırlısı artık sizler nasılsınız gününüz nasıl geçiyor hepinizin anneler gününü kutluyorum öpüyorum sizleri
pek dikkat etmiyodum cnm agır kaldırdım artı eşimin sert ilişki yapması napcamıda şaşırdım kaldım(
selam güzel kasım anneleri hepimizin anneler günümüz kutlu olsun
nasılsınız bakalım epeydir uğrayamıyorum artık topiğe benim yaramaz kızım beni artık hiç rahat bırakmıyor birazcık oturayım hemen geliyo kalk kalk diye artık iyice umudumu yitirdim sanırım beni çok zor bir hamilelik dönemi bekliyo benim şu yaramaz kızım varken daha 18 aylık ama beni çok yoruyop çok ne yapıcam bakalım karnımdaki bebişimede bişey olucak diyede çok korkuyorum inş rabbim her ikisinide korur allahım evlatlarımız sana emanet...
bu arada arkadaşlar doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz ben 29 mayısa aldım randevumu inşallah cinsiyetini o zaman öğrenicem sanırım aranızda cinsiyetleri öğrenenler var hayırlısı inş sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
canım belli olur artık senin bebişin cinsiyeti nasıl dayanıcaksın 29 mayısa kadar ufffff çooooooooookkkkkkk var en son nezaman gittin:26:
tatlı annelerrrr merhabaaa biz geldikkk :)) sizleri tekrar görmek çok güzel.
yurtdışından döndük, malum 12 saatlik yolculuğumuz vardı, bu sebeple giderken çok tedirgindim ama giderken yolculuğum çok rahat geçti check ini erken yaptırmıştık eşimin üzerine uzanarak gittim ancak orda kendimi baya yordum, 1 hafta boyunca gezdik, tabi sürekli yürüyüş anlamına geliyor bu, zaman zaman oturarak dinlendim ama hamileliğimin başından beri ilk kez bu kadar yoğun bir tempo geçirdiğimi söyleyebilirim.
benim beyaz-sarı akıntılarım hamileliğimin başından beri devam ediyor, tabi bedenimi bu kadar yorunca kendimce akıntı takibi de yaptım ordayken akıntılarım aynı kıvamda ve renkte devam ediyordu.... ancak bugün istanbula döndük ve bi kaç damla açık kahve akıntım geldi 1 haftalık yorgunluğun acısı şimdi çıktı sanırım zaten dönüş yolculuğum da gidişe göre daha zor geçti istediğimiz yerden check in yaptıramamıştık öyle rahatça uzanamadım çoğunlukla oturur pozisyonda gittim sebep bu da olabilir...... yorumlarınızı bekliyorum benim gibi olanınız oldu mu içinizde? kendini çok yorunca açık kahve akıntı yaşayan? dinlenince normale döner mi? bebek iyi midir? normalde yarın kontrolüm var, yarına kadar sabredeyim diyorum...... siz ne diyorsunuz?
sağolll kuzummmGünaydın arkadaşlar herkesin anneler günü kutlu olsun....
annesininbirtanesi hayırlı olsun tatlım rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin...
canım tebriik ederim. oğluşun sağlıkla gelsin inşallah:)
çok geçmiş olsun canımm doktorun ilaç vermedimi? kendine dikkat etmen lazım ilk3 ayı bitirdik Allahın izniyle son üç ayıda bitiririz inşallah.iyi hafta sonları dilerim kızlar bana dua edin kanlı su geldii düşük tehlikem varmış dr ful dinlenmemi önerdii çok korktuk eşimle ben ama bebegim iyi şükür suyu yeterliymiş yinede korkuyorum çünkü sancım var(( bu arada cinsiyetini ögrendik kesin oglanmış sag saglim kucagıma almak nasip olsaydı çok üzüldüm yaa dualarınızd abenide unutmayın herkesin anneler gününüee kutlarım ayrıca
ayy canm ne güzel söylemişsin . bende bugün eşimle arabada gelirken hayal kurdum yavrumu hayal ettim araba koltuğunda etrafı seyrederken acaba nasip olacak mı dedim kendi kendime.sen ne zaman gifiyorsun cinsiyetini öğrenmeye ben 2 hafta sonra gidicem gösterirse görücez inşallah.ço0k üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah atlatırsınız. bolca ayaklarını dik ve yat. ilişkiden de uzak durun.
ağır birşey mi kaldırdın? durduk yere mi geldi kanlı su?
benimde düşük tehlikem vardı o yüzden çok korkarım böyle...Allah yardımcın olsun. hepimizin hakkında hayırlısını versin.
bu arada ben de senin anneler gününü kutlarım.
kızlarr günaydın herkese , hepinizin anneler günü kutlu olsun nicee nice anneler günlerine... bu sene içimizdeler inşallah seneye kucağımızda onlarla kutlayacağız anneler gününü:) ortala 6 - 7 aylık olucaklar :))) off ne güzelll
ben yine bulantıyla 6 da uyandım ve uyuyamıyorum
canım sert ilişkiye nasıl izin veriyorsun bak kanaman olunca eşinde üzülüyor ama bir anlık zevk için bebeklerimizi Allah korusun kaybetmeye değermi daha hassas davranması lazım. bize hala doktorumuz ilişki mümkün olduğunca olmasın diyor. ilk 3 ay zaten hiç olmadı.şimdide çoğu zaman kardeş kardeş uyuyoruz, çok nadir ilişki oluyor ondada o kadar yavaş hareket ediyoruzki herşey bebeğimiz için.pek dikkat etmiyodum cnm agır kaldırdım artı eşimin sert ilişki yapması napcamıda şaşırdım kaldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?