2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anacım zayıflar az alıyorlar maşAllah biz tosuncuklar 4-5-6 kilo alıyoruz üüzlmeyin kızlar o zayıflar son 3 ayında birden şişeceklerr hijhhaahhaa kötüyüm ben kötüyümmmm

Sen öyle san canım..

Bende zayıf kıvamındaydım 4.5 kilo almışım şimdiden, bulantıyla alakalı da bir durum olabilir
bulantısı çok olan kilo almıyor sanırım

tamam esram anlaştık o zaman boğazımı tutayımda 6.aya kadar 4 kilo ile tamamlayayım

evet eylul gibi bırakmayı dusunuyrum canım patronda güzel şeyler düşünüyor benle ilgili ama Allah nasip ederse bebeğime ben bakmak istiyorum

inşAllah doğum zamanı annemle annanem yanımda olsun istiyorum

ben ne kadar çalışabilirsem çalışıcam, ücretsiz izinde verecekler 3- 3 buçuk ay kadar nisan gibi başlıycam sanırım işe yada mayıs hesaplarıma göre aksilik çıkmazsa tabii

acaba normal mağazlarda satıyorlarmı unnado kaldırdı herhalde kampanyayı ben almadım da

normal mağazada görmedim bir orda gördüm gelir o kanpanya yine, görürsem atarım ben sana link

bende dün 5 kilo çıktı kuzum ben napıyım doktor amcamızda kızdı ama ben eskisi gibi bile yemiyorum ki doktor ödemde vardır dedi ama doğuma kadar ne olacam bilmiyorum

napıcaz bu kiloları bende 1 yada 1 buçuk kilo aldım

doktor bana normali 5 ayda 5 kilo ama sen kilolu hamile kaldıgın için 0 kilo dedi de kim takar doktoru napim alıyorum yahuuuu

o minişin arkasında dolaşmaktan verririz canımmm

inş. koştururken veririzz :18:

canım benim doktorum bal pekmezyapıyor bunları dikkatli yemelisin demişti. ben şaşırmıştım

bana dediği şu bebek proteinle beslenir, et ,süt, yumurta, yoğurt, balık bunları bol yieyeceksin dedii bende öyle yapmaya çalışıyorum tabi sebzede yiyorum
bal pezmek nadir yiyorum tatlı cnm istiyor son zamanlarda kuru yemiş yiyorum yada sütlü tatlı

Son düzenleme:
yani o zaman cidden kötü gelinsinnnnn

ya bendeki gibi kayınvalidem olsa bogardın herhaldeee

evet sanırım boğardım

benim sinir olduğum her yere giderken yapışması...her şeye ortak olmak istemesi... biz nezaket icabı çağırıyoruz koşa koşa geliyo, bizden önce hazırlanıyo

bizde kalıyodu arasıra... eşim işe giderken bırak uğurlayayım dimi belki sarılıcam, öpücem, sırnaşıcam... ne diye geliyosun kapıya kadar

İyisin iyi ben 163 boya 75 kiloyla hamile kaldım....

canım eskiler öyle şeyleri düşünmezler maalesef

kızlar bebişlerinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ....ben bazen akşamları bir iki kez zanınca hafif kıpırdama hissediyorum ama hala tam emin olamıyorum gaz hareketimi yoksa bebişmi ...bazende hiç bişey hissetmiyorum o zmaanda panikliyorum acaba bebişimie bi şey mi oldu nasıl diye karamsarca düşünmeye baslıyorum....sizde benim gibi oluyormusunz

Morhipo zaten sayı saymayı bilmiyor.. herkezi kendi gibi para kazanıyor zannediyorlar galiba

ya hiç söyleme beren saat bir patos reklamı için 500.000 TL aldı kıvanc tatlıtug magnum reklmı için 1.000.000 TL aldı ne kadar dengesiz bir ülkemiz var yaa biz o paraları ömrumuzce belkde ömrumuz yetmicek kazanmaya

kuzular üçlü taram yptırn yokmu aaranızda bilgi almak istemiştim normal değerler haakkında:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…