anacım zayıflar az alıyorlar maşAllah biz tosuncuklar 4-5-6 kilo alıyoruz üüzlmeyin kızlar o zayıflar son 3 ayında birden şişeceklerr hijhhaahhaa kötüyüm ben kötüyümmmm
hmm anldım canım... ozaman napıyoruz, hamurlu şeylerden uzak duruyoruz dimidaha sağlıklı şeylerle geçiştiriyoruz, akşamları mide kazındığında cacık, ayran, elma... vs. ekmeği de kesiyoruz. normalde yediğinin yarısını al sadece. inan yememeye alışınca bi daha aramıyorsun ekmeği.
pekmezini iç canım 3 kaşık diyosun, bi bardak içmiyosun ki... kan yapar hem...
benim de idaelim 62-63 tü... ama işyerinde oturmaktan bi de düzenli yemekten aldım 69 oldum. gerçi boyum olduğu için farkedilmiyor ama ben tartıda 63ü tekrar görmek istiyorum...
iyi işte temzlik yemek yapsın o zaman eşinede anlayıslı olması konusunda konusursun oda annesini uyarır cenesini tutar azcıkk
Sen öyle san canım..
Bende zayıf kıvamındaydım 4.5 kilo almışım şimdiden, bulantıyla alakalı da bir durum olabilir
bulantısı çok olan kilo almıyor sanırım
tamam esram anlaştık o zaman boğazımı tutayımda 6.aya kadar 4 kilo ile tamamlayayım
evet eylul gibi bırakmayı dusunuyrum canım patronda güzel şeyler düşünüyor benle ilgili ama Allah nasip ederse bebeğime ben bakmak istiyorum
inşAllah doğum zamanı annemle annanem yanımda olsun istiyorum
acaba normal mağazlarda satıyorlarmı unnado kaldırdı herhalde kampanyayı ben almadım da
bende dün 5 kilo çıktı kuzum ben napıyım doktor amcamızda kızdı ama ben eskisi gibi bile yemiyorum ki doktor ödemde vardır dedi ama doğuma kadar ne olacam bilmiyorum
doktor bana normali 5 ayda 5 kilo ama sen kilolu hamile kaldıgın için 0 kilo dedi de kim takar doktorunapim alıyorum yahuuuu
o minişin arkasında dolaşmaktan verririz canımmm
yürüyüş akşamları 30 dk-45 dk yapıyoruz canım...çok aşırı yemiyorum...ekmeği falan zaten yemezdim şimdide dikkat ediyorum...pekmez içiyorum her sabah 3 yemek kaşığı (o kilo yaparmıkii?:44:)
midem kazınıyorr hemde nasıl dünde dedim yaa kuzummdoktor kayıtlarına 76 diyee (75.8) diyee not geçti bile...ben sabah evde tartıldıgımda biraz daha az çıkıyorum ama gelde anlat bunu doktoraa:18:
dikkat et çok almışızz dedikilolu hamile kalıncada böylee oluyorr yaaa..ahhh ahhh 62-62 iken hamile kalacaktım kii işe bi başladım oturmaktan 7 kilo aldımm ...şiştim resmenn..oldum sana 70
üstünede hamilelik geldi...oldu sana 76haaa takımıycam ama normal doğum istiyorum diyee geziyorum ortalıktaa hayırlısıylaa, böyle kilo alırsammm çokkkk yaparımm normal doğumuu
ayyy kız çenesi de yok benimkininsadece oturur bakar öyle
tamam yaa itiraf ediyorum kötü gelinim ben
yani o zaman cidden kötü gelinsinnnnn
ya bendeki gibi kayınvalidem olsa bogardın herhaldeee
agzın bal yesin ne diyimdun bı arkadasta erkek olcak bence dedı burda bakalım hayırlısı
kız aynı ıste 69.4 le 71 arasında 1.5 kg varbugun az yemelıyım
boyum 1.70 baslangıc 67.4 ama once 2 kıloya yakın verdım su an 69.4 ıste
evet canım amın ıns
kankalar morhipodan alışveriş yapmayın gıcık oldum bir tulum 145 TL ye satılıyorr yuhhh
evet sanırım boğardım
benim sinir olduğum her yere giderken yapışması...her şeye ortak olmak istemesi... biz nezaket icabı çağırıyoruz koşa koşa geliyo, bizden önce hazırlanıyo
bizde kalıyodu arasıra... eşim işe giderken bırak uğurlayayım dimi belki sarılıcam, öpücem, sırnaşıcam... ne diye geliyosun kapıya kadar
kankalar morhipodan alışveriş yapmayın gıcık oldum bir tulum 145 TL ye satılıyorr yuhhh
günaydın canımmmay seninn bebişini yesinlerrr kuzummm az kalmışşşş dayan benimde umarım sonuçlarbugün çıkarda cumartesi gösteirriimmm
ykmnin dimi belli zaten
Morhipo zaten sayı saymayı bilmiyor.. herkezi kendi gibi para kazanıyor zannediyorlar galiba
canım eskiler öyle şeyleri düşünmezler maalesef
ykmnin dimi belli zaten
Morhipo zaten sayı saymayı bilmiyor.. herkezi kendi gibi para kazanıyor zannediyorlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?