ayyy erik sevmeyen insandım bennnn.şimdi neden canım erik çekti ki........................
benn varımm bennnngöbüşşş aldı başını gidiyorr, şimdiden 4 aylık gibiyiz...dün bi arkadaşıma gitmiştim o da dedi senin karnın erkenden çıkacak herhaldee dedi:) top gibi karınla dolaşıyorum ortalıkda, sanırım o çok sevdiğim hamile kıyafetlerini 3 aylıkken giymeye başlayabilirimmmm
ayy hadi yaa canım keşke demiyeydimhemen kocişi ara
sorma ya bana da her gören aynı şeyi söylüyor.kocaman karnın olacak diyorlarbende senin gibi erkenden hamile kıyafetleri giyicem sanırım.umarım doğumdan sonra çabuk gider bu göbek
canım estf olur mu öle şey :) önemli dğeil...teşekkürler buradayım ınsallah
heep yazısırıs :)
Cooook sevindim canim:)
merhaba arkadaşlar günaydın güzel günler herkeslere...6+5 iz bugün geçen haftaki kontrolümde bebeğimin kesesini gördük çok minicikti 5 hftlaıkmış sanırım. 0,98 cm di.birde kist çıktı ultrasonda6,5 cm büyüklüğünde.doktorum bebeğin beslenmesini engellemezse sorun olmaz dedi.kendiliğinden kaybolur yada doğumla atılırmış.çevrenizde böylebir durum yaşayan oldumu hiç yinede biraz tedirginim inşallah herşey yolundadır.
merhaba arkadaşlar günaydın güzel günler herkeslere...6+5 iz bugün geçen haftaki kontrolümde bebeğimin kesesini gördük çok minicikti 5 hftlaıkmış sanırım. 0,98 cm di.birde kist çıktı ultrasonda6,5 cm büyüklüğünde.doktorum bebeğin beslenmesini engellemezse sorun olmaz dedi.kendiliğinden kaybolur yada doğumla atılırmış.çevrenizde böylebir durum yaşayan oldumu hiç yinede biraz tedirginim inşallah herşey yolundadır.
canım estf olur mu öle şey :) önemli dğeil...teşekkürler buradayım ınsallah
heep yazısırıs :)
ayy evet yaa ne güzerl dimi hafifce giyindim bende bugun oh hafıf hafıf :)
ama kzıalr öle erik tuz bilmem ne hayakllkerı kurmayın fazla benden size sölemesi....yeşil erik tuz ikilisi
yüzünen ödem toplayan cook hamiş oluo aman deim benden sölemesi :)
ama çoook tatlı oluyo hamiş kıyafetleriiii
ayyy kocacımla ayrı şehirlerdeyiz biiizzzz. burda olsa koşa koşa erik getirirdi bana :2::2:
nerde kocaneriklerde çok pahalımış ufak 10 erik 50 tl felanmış
evet yaa bende çok seviyorummm hamişşş kıyafetlerini...ben kapalıyım, elbise açısından biraz şansızım ama olsunn yinede bulurum bişeylerr inşallah:) hamiş elbiseleri hep mini mini ve kısa kollu ne yazıkkı
evet yaa bende çok seviyorummm hamişşş kıyafetlerini...ben kapalıyım, elbise açısından biraz şansızım ama olsunn yinede bulurum bişeylerr inşallah:) hamiş elbiseleri hep mini mini ve kısa kollu ne yazıkkı
dimi canım ya ohh :) yaa ben tuzlamadan yiyom :)
amanınnn 2 dakka çalışalım dedik döktürmüşsünüz kızlar. ben gene beslenmeyi unuttum. çerezdeki cevizleri seçtim bitti. acil ceviz almam gerek
yok canim idrarda ciktii dun yaptim cooookk hafif ikinci cizgi belirdierken cikmasi tuhaf mi
arkadaşlar benim gibi yen,i katılan arkadaşlarada kulak verin lütfen.verinki topikte paylaşım çoğalsın tek başına yazıp konuşmak komik oluyor:)
neyse bende bugün sağlık ocağına gittim şu rutin testler hariç .sizide bilgilendireyim önceden devlet hastenesine sevk edilip yapılan hemen hemen bütün testler sağlık ocağında yeni yapılandırmaya yapılmaya başlamış.sadece idrar testi yapmıyorlar okadar..onuda çarşamba yaptırcam aksilik olmazsa eğer.ama doktorun hemşiresi beni biraz işkillendirdi.benim bhgc sonucum 186 çıkmıştı baktı sonuca dedi doktora gittinmi gittim dedim yerini gördü ama henüz oluşmamış testleri yaptır haftaya gel dedi dedim.sen şimdi burdaki doktora söyleyim sana bir tane daha bhcg yapalım dedi.bildirimde yapmamış sağlık bakanlığına hamileliğimi kesinleşsin öyle yapıcam dedi.ne anlama geldi ben anlamadım şimd.kafam gündüzdür çok karışık.eğer hamile değilsem niye bhcg 186 çıktı yada neden hala regl olmadım .canımda sıkıldı sıkılmadı değil.bi fikri olan varmı.çokmu düşük bhcg ???*
inş cnm yoktur da bişi merak ettim ne kadarlıksın keseyi görmye gidiyorsun ben cumartesi gittim göremedim 4.haftanın içnde olmadı maalesef.dr vajinal ultrasonla bakmak istemedi
daha öğrenemediler heralde canım
hadı bıraz meraklı olun da testelrınızı yapın demı
ben de ceviz ve üzüm hariç hepsini bitiriyorum, değiş tokuş yapabiliriz
ayyy kocacımla ayrı şehirlerdeyiz biiizzzz. burda olsa koşa koşa erik getirirdi bana :2::2:
allahtan canım erik çekmiyoya benim canım sadece ayva reçeli,portakal suyu ve et çekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?