2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sorma ya bana da her gören aynı şeyi söylüyor.kocaman karnın olacak diyorlar bende senin gibi erkenden hamile kıyafetleri giyicem sanırım.umarım doğumdan sonra çabuk gider bu göbek

ayy hadi yaa canım keşke demiyeydim hemen kocişi ara

ayyy kocacımla ayrı şehirlerdeyiz biiizzzz. burda olsa koşa koşa erik getirirdi bana :2::2:

sorma ya bana da her gören aynı şeyi söylüyor.kocaman karnın olacak diyorlar bende senin gibi erkenden hamile kıyafetleri giyicem sanırım.umarım doğumdan sonra çabuk gider bu göbek

ama çoook tatlı oluyo hamiş kıyafetleriiii

canım benim yakın bir arkadaşım geçen yıl doğum yaptı.hamileliğinde ondada kist çıkmıştı.sürekli kontrol altında tutuyodu dr u.sezeryanla doğum yaptırıp aldılar kistini.hamileliği boyunca sadece azcık ağrı yapmıştı kisti.ama önemli bir sorun yaratmamıştı.

korkmana gerek yok doktorun dediği gibi doğumla atılıyormuş bir çoğu yaşayan ve sonuç alan arkadaşlarım var :)

Tatlım ilk gittiğimde bende çıkmıştı 5 cm büyüklüğünde idi. ben çok korkup tedirgin olmuştum, ve hamile kalmadan 2 ay önce kontrole gitmiştim hç bir sorun yoktu kistte yoktu, dr dediki o zman hamilelikte oluşmuştur, hamilelikte küçülüp gidecek dedi. en son geçen hafta gittiğimde 1,25 cm kadar küçülmüştü, çoğu gebelikte oluşuyormuş hatta bazı doktorlar hamilelere hiç söylemiyormuş panik olmasın diye. bana sölemişti. çok şükür 1 hafta sonra felan tamammen geçmiş olacak inş. :) hem bebişi koruyormuş bunlr hamilelikle oluşanlar. o yüzden sakın sıkıntı yapma :)

dimi canım ya ohh :) yaa ben tuzlamadan yiyom :)

bende kapalıyım bence biz daha şanslıyız çünkü yazın tiril tiril tuniklerle geçirebilecez ben zaten bol giyiniyorum o yüzden tiril tiril tunikler ve güzel hamiş pantalonları ile geçirecez hamişliğimizi inşallahhhh

ben de kapalıyım tatlım. işyerinde açıyorum başımı malesef. ama yine de çok tatlı tunikler oluyo.rahat giyilebilir yani

nerde kocan eriklerde çok pahalımış ufak 10 erik 50 tl felanmış

10 saat uzaklıkta :2::2: hay maşallah ne pahalı öyle.... çilekler de çıkmış

amanınnn 2 dakka çalışalım dedik döktürmüşsünüz kızlar. ben gene beslenmeyi unuttum. çerezdeki cevizleri seçtim bitti. acil ceviz almam gerek

canım yok ya ben de örtülüyüm ama çook güzel hamiş kıyafetleri bulunuyoo :)

birazcık bol ve byük beden aldın mı tamamdır ehehe :) zaten azcık uzun olması daha ıı hamıslıkde toto da

alıp basını gittiği için kapansa daha ii olur

dimi canım ya ohh :) yaa ben tuzlamadan yiyom :)

evet en güzeli canım :) valla ben hamişken portakale aşerdiydim de yaz güünü bulamadıydım canım

bebişler portakalı çok sever kzıkardeşimde çok portakal mand. yiyodu hamişken :)

merhaba canım hoşgeldın bence sorun değil kist gebelıkte kolaycana gecıo canım tanıdıklaırm var öle ve bi sorun yasamadılar

ssadece bazen az az agrı yapabılıolar bide bebek büyünce karın agrısı seklınde ağrı oluomus :) bi sorun yasamazsın ıns içini ferah tut :)

hoşgeldin özlemix... hiç kafan karışmasın canım hamilesin benim adetin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra 220 çıktı hcg..10 gün sonra da keseyi gördük çok şükür..0-5 arası değer de gebelik yok..üstünde gebelik var..gözün aydın:))

inş cnm yoktur da bişi merak ettim ne kadarlıksın keseyi görmye gidiyorsun ben cumartesi gittim göremedim 4.haftanın içnde olmadı maalesef.dr vajinal ultrasonla bakmak istemedi

ben bugün 6+2 yim..karındn kesemizi gördük çok şükür..usg çıktısını istemedim..dr. da vermedi(kızımın albümü var..bunda da albüm yapacam:)10gün sonra gel dedi..bi dolu test istedi..idrar+kan vs..onları yaptırdım geldim..
acayip uykum var..ama malasef 1de dersim var(

merhaba GÜZEL ANNE ADAYLARI BUGÜN benim işlerim çok yoğun sadece arada girip okuyabiliyorum ....kendinize iyi bakın ..bu arada dün geceden beri mide bulantısı var bende acayip aksam yemeği bile yemedim sadece elma yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…