- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
ben de nisa hastanesine gidiyorum tatlım. heryer hamile kaynıyoo. resmen kadın doğum hastanesi
günaydınlar herkese...bakıyorum hepimizin keyfi yerinde maşallah.Rabbim tüm günlerimizi böyle yaşatsın.az önce bende kahvaltımı yaptım.şükür bulantım yok.yalnız bişi dicem ben gitgide şişiyorum ya.benim gibi özellikle karın bölgesi şişen varmışimdiden böyleyse gebelik ilerleyince topaç gibi olucam
arkadaşlar bişey sorucam benim kullandığım ilaç falan yok hani herhangi bir çatlatma iğnesi falan ve
adetim 10 gün gecikti testlerin hepsi pozitif 5-6 tane yaptım 2 şer gün arayla ama ikinci çizgileri hep silik hala koyulaşmadı
bunun nedeni nedir acaba dr. randevum da cumartesi günü ama merak ettim bilenler varsa cevaplarsa sevinirim
evet yendiiii şekercimm...5 adet hemdeee:) üstünedeee suu ohhhh, allahtan cevizi seviyorumm...arkadaşım nasıl yiyorsun4-5 tane cevizi diyorrr
arkadaşlar bişey sorucam benim kullandığım ilaç falan yok hani herhangi bir çatlatma iğnesi falan ve
adetim 10 gün gecikti testlerin hepsi pozitif 5-6 tane yaptım 2 şer gün arayla ama ikinci çizgileri hep silik hala koyulaşmadı
bunun nedeni nedir acaba dr. randevum da cumartesi günü ama merak ettim bilenler varsa cevaplarsa sevinirim
canım hizmet hast. bilmiyorum :26:
kızkardeşim meltem hast. doğum yaptı hem evımıze yakın hem de orada güzel kadın doğumcular var...
ama işte uzak sana orası yani bahçelievlerde
sağol canım gerçekten bunları duyduğumuz iyi oldu sen bööyle tecrubelerini paylaşırsan biz çok mutlu oluruz ..
ama benim doktorum malesef pek soru sorulmuyo o bakıyo ve kendisine çok güveniyo..
faydam oluyosa ne mutlu bana canım elimden geldiğince paylaşırım.
doktorda çok önemli aslında ben sağlık ocağına hamileliğimi bildirmeye gitmiştim
ordaki hemşire doktorunu değiştir dedi niye dedim gebeler pek beğenmiyo onu dedi
ben memnunum dedim saolsun doktorumdan da gerçekten memnunum inşallah böle devam eder.
bu arada doktorunuz büyük ihtimal sölemiştir heralde hamileliğin 3 ay dolmadan sağlık ocağına gidin aile doktorunuza hamileliğinizi bildirin kızlar
2 kere aşı yapıyolar 5 6 ayda yapıyolar ben bu ayın 15. de gittim ama aşı gelmemiş daha hemşire gelince arıcakmış.
doktorum aşı falan dediği zaman aklıma takılıyodu içim rahat etmiyodu malum son yıllarda aşı yüzünden bi sürü insan rahatsızlandı doktorumda güzelce açıkladı tetanoz aşısı olucaksın hiç bi riski de yok demişti son 5 yıl içinde oldunmu diye sordu ben geçtiğimiz yaz olmuştum o yüzden 1 doz vurdur demişti.
sağlık ocağına gittiğiniz zaman sorarlar ne zman oldun die ama siz gene de belirtin=))
testlerinin resimlerini koyabilirmisin canım bizde bakalaım
ok canım yarın koyayım yanımda değil
ama yarın mutlaka koyarım görüşmek dileğiyle
ben de senin gibi biliyordum kız annenin güzelliğini alır mış diye ama işyerimde gecen hafta iki doğum oldu oğlu olan çoook çirkinleşti kızı olan aynı kaldı anlamadım:)
tatlım 10 gün gecikmede testi yapar yapmazz koyulaşmış olması gerekir:44: koysana fotosunu bizde görelimm testelerini
kızlarrr 2012 kasım annelerineee bi alkışşşş...maşallahhhh tüm annelerr burdaaa..maşallahhhhhhhhh
kasım ayının en güzel annelerii , havalar ısınmaya başladı güneş açtı heryer, güzel güzel haberler ohhh :) erikleride yicez bol boll :) ayy içim açıldıı yazın hemencil geçer hamişliğimizde çok güzell :*
canim yaa inan cok uzuldum kusuruma bakma. Ben yanlis anlamisim. Rabbim yine nasip etsin insallah. Ama cok guzel paylasimlarin var grubumuzda kalmani cok isterim.
meltem hastanesini biliyorum hizmet hasteneside orda b.evlerdeysen bilmen gerekir ömür plazanın arkada tarafında
kasım ayının en güzel annelerii , havalar ısınmaya başladı güneş açtı heryer, güzel güzel haberler ohhh :) erikleride yicez bol boll :) ayy içim açıldıı yazın hemencil geçer hamişliğimizde çok güzell :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?