2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar bişey sorucam benim kullandığım ilaç falan yok hani herhangi bir çatlatma iğnesi falan ve
adetim 10 gün gecikti testlerin hepsi pozitif 5-6 tane yaptım 2 şer gün arayla ama ikinci çizgileri hep silik hala koyulaşmadı
bunun nedeni nedir acaba dr. randevum da cumartesi günü ama merak ettim bilenler varsa cevaplarsa sevinirim

ben de nisa hastanesine gidiyorum tatlım. heryer hamile kaynıyoo. resmen kadın doğum hastanesi

bende nisa hastanesine gittim nurgül hn.a.cumartesi fena kalabalıktı afedersin ipini koparan ordaydı kim rahatsız yada hamileyse onunla beraber enaz oda 3 kişi gelmiş bu ne yaaaa anlamadımm

ah ah o karın ben de maşallah kimi zaman 7 aylık, kimi zaman 9 aylık oluyor ben de öyle diyorum davul gibi olacağım :)

canım emin olmak istiosan beta hcg kan testi yaptır.kesin sonuç

testlerinin resimlerini koyabilirmisin canım bizde bakalaım

canım hizmet hast. bilmiyorum :26:

kızkardeşim meltem hast. doğum yaptı hem evımıze yakın hem de orada güzel kadın doğumcular var...

ama işte uzak sana orası yani bahçelievlerde

meltem hastanesini biliyorum hizmet hasteneside orda b.evlerdeysen bilmen gerekir ömür plazanın arkada tarafında

Son düzenleme:

tatlım 10 gün gecikmede testi yapar yapmazz koyulaşmış olması gerekir:44: koysana fotosunu bizde görelimm testelerini

evet bencede öyle geçmiyorda hani koyulaşması azalmıyorda ama artmıyorda yarın koyarım resimleri görürsünüz

ben de senin gibi biliyordum kız annenin güzelliğini alır mış diye ama işyerimde gecen hafta iki doğum oldu oğlu olan çoook çirkinleşti kızı olan aynı kaldı anlamadım:)

bizim sülalede de kimin oğlu olduysa yüzüne 'sis' denilen doğum lekeleri geldi, annem 3 kız doğurmuş bir güzel bir güzel anlatamam :) biz de tam tersi denir, oğlanda yüzüne sis gelir derler :) bakalım ne olacak?:)

kasım ayının en güzel annelerii , havalar ısınmaya başladı güneş açtı heryer, güzel güzel haberler ohhh :) erikleride yicez bol boll :) ayy içim açıldıı yazın hemencil geçer hamişliğimizde çok güzell :*

ayyy erik sevmeyen insandım bennnn.şimdi neden canım erik çekti ki........................

canim yaa inan cok uzuldum kusuruma bakma. Ben yanlis anlamisim. Rabbim yine nasip etsin insallah. Ama cok guzel paylasimlarin var grubumuzda kalmani cok isterim.

canım estf olur mu öle şey :) önemli dğeil...teşekkürler buradayım ınsallah

heep yazısırıs :)

meltem hastanesini biliyorum hizmet hasteneside orda b.evlerdeysen bilmen gerekir ömür plazanın arkada tarafında

canım bılıorm ömür plazayı :) ama inan hiç görmedım hizmet hast. yaaa :26:

Allah Allah neyse....melt hast hem güzel ilgilenıo hem de fiyatları uygun kzıkardeşim normal doğum yaptı özel odada

200 tl verdi çıktı doktorundan da doğurtmalaırndan da gayet memnundu yani bizde yanına girip çıktık

rahat rahat odada karşıladık çok güzel oldu.... :) benim pıhtılaşma sorunu var özellerdekı dr lar genelde bu konua bilgsz oluo

ben sadece meltem hastanesındekı doktorlarda bilene rastladım çok da yumuşacık psikolog gibiler :) ama simleri hatırlayamıyorum

kardeşime sorayıom da yazarım buraya :)

ayy evet yaa ne güzerl dimi hafifce giyindim bende bugun oh hafıf hafıf :)

ama kzıalr öle erik tuz bilmem ne hayakllkerı kurmayın fazla benden size sölemesi....yeşil erik tuz ikilisi

yüzünen ödem toplayan cook hamiş oluo aman deim benden sölemesi :)

merhaba arkadaşlar günaydın güzel günler herkeslere...6+5 iz bugün geçen haftaki kontrolümde bebeğimin kesesini gördük çok minicikti 5 hftlaıkmış sanırım. 0,98 cm di.birde kist çıktı ultrasonda6,5 cm büyüklüğünde.doktorum bebeğin beslenmesini engellemezse sorun olmaz dedi.kendiliğinden kaybolur yada doğumla atılırmış.çevrenizde böylebir durum yaşayan oldumu hiç yinede biraz tedirginim inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…