olabilir canım ama yemeye çalış. üzümde tavsiye etti doktor. canım tatlı istediğinde yiyorum. böylece gereksiz kalori almıyorum.
allahtan canım erik çekmiyoya benim canım sadece ayva reçeli,portakal suyu ve et çekiyo.
oh ne güzel. et yemeye özen göster tatlım. ben de hergün beyaz ya da kırmızı et yiyorum.
merhaba GÜZEL ANNE ADAYLARI BUGÜN benim işlerim çok yoğun sadece arada girip okuyabiliyorum ....kendinize iyi bakın ..bu arada dün geceden beri mide bulantısı var bende acayip aksam yemeği bile yemedim sadece elma yedim...
umarım burdaki paylaşımlarımızla birbirimize bilgi alışverişinde yardımcı oluruz ben hala şoktayım :)
bende kapalıyım bence biz daha şanslıyız çünkü yazın tiril tiril tuniklerle geçirebilecez ben zaten bol giyiniyorum o yüzden tiril tiril tunikler ve güzel hamiş pantalonları ile geçirecez hamişliğimizi inşallahhhh
ben de kapalıyım tatlım. işyerinde açıyorum başımı malesef. ama yine de çok tatlı tunikler oluyo.rahat giyilebilir yani10 saat uzaklıkta :2::2: hay maşallah ne pahalı öyle.... çilekler de çıkmış
canım yok ya ben de örtülüyüm ama çook güzel hamiş kıyafetleri bulunuyoo :)
evet yaa bende çok seviyorummm hamişşş kıyafetlerini...ben kapalıyım, elbise açısından biraz şansızım ama olsunn yinede bulurum bişeylerr inşallah:) hamiş elbiseleri hep mini mini ve kısa kollu ne yazıkkı
ayyy inşallah kızlar ya,çarşıya gidip bakamadım hiç.internetten ebru maternity'e falan baktım elbiseler hep minnacıkkk:) korkmuştumm kapalıları göre hamile kıyafeti bulamıycamm diyeeiçimee su serptinizz şekerlerr:)
hoşgeldin özlemix... hiç kafan karışmasın canım hamilesin benim adetin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra 220 çıktı hcg..10 gün sonra da keseyi gördük çok şükür..0-5 arası değer de gebelik yok..üstünde gebelik var..gözün aydın:))
ben bugün 6+2 yim..karındn kesemizi gördük çok şükür..usg çıktısını istemedim..dr. da vermedi(kızımın albümü var..bunda da albüm yapacam:)10gün sonra gel dedi..bi dolu test istedi..idrar+kan vs..onları yaptırdım geldim..
acayip uykum var..ama malasef 1de dersim var(
kızlar benim çokk işim var yeni hamişleri ekelyim çıkıyorum anacım :)
haydi iyi yazışmalar sizeee :)
beni deee unutmaaaaaaaaaa
canım yaz bilgilerini hemen ekelyım hadı cıkıom baak
merhaba arkadaşlar günaydın güzel günler herkeslere...6+5 iz bugün geçen haftaki kontrolümde bebeğimin kesesini gördük çok minicikti 5 hftlaıkmış sanırım. 0,98 cm di.birde kist çıktı ultrasonda6,5 cm büyüklüğünde.doktorum bebeğin beslenmesini engellemezse sorun olmaz dedi.kendiliğinden kaybolur yada doğumla atılırmış.çevrenizde böylebir durum yaşayan oldumu hiç yinede biraz tedirginim inşallah herşey yolundadır.
bendede tatlı ile ilgili sıkıntı var hiiç sevmiyorum normalde çok severim gram canım istemiyor tuzlu olsun ekşi olsun hep bu tarz canım çekiyor
canım yaz bilgilerini hemen ekelyım hadı cıkıom baak
bendede tatlı ile ilgili sıkıntı var hiiç sevmiyorum normalde çok severim gram canım istemiyor tuzlu olsun ekşi olsun hep bu tarz canım çekiyor
lcw de bile bol rahat hamiş kıyafetleri bulabilirsin canım. böyle başka bildiğin site var mı. netten hiç bakmadım ben.
ilknur yaş:29 kilo :60 sat:15/02 şehir :ist. ilk bebek :)
benimde öylee canım. acı ekşi şeyler daha çok seviyorum.çikolata hiç aklıma gelmiyor örneğin.dün arkadaşım etsiz çiğ köfte getirtmiş..hamilesinnn senin canın ister diye marul limon getirdi. 4-5 tane yedim çiğköftedenn:)
tatlım çiğköfte yememelisin çiğ et zararlı hamişleri
hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramıza :)
benimde öylee canım. acı ekşi şeyler daha çok seviyorum.çikolata hiç aklıma gelmiyor örneğin.dün arkadaşım etsiz çiğ köfte getirtmiş..hamilesinnn senin canın ister diye marul limon getirdi. 4-5 tane yedim çiğköftedenn:)
tatlım çiğköfte yememelisin çiğ et zararlı hamişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?