2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
olabilir canım ama yemeye çalış. üzümde tavsiye etti doktor. canım tatlı istediğinde yiyorum. böylece gereksiz kalori almıyorum.

ben tatlı hastasıydım yaaa. şimdi tadına bakmak için bile yiyemiyorum :2: gerçi en azından tatlı yemekten kilo almıcam

çorba içmeni tavsiye ederim canım. en azından halsiz kalmazsın.

canım yok ya ben de örtülüyüm ama çook güzel hamiş kıyafetleri bulunuyoo :)

ayyy inşallah kızlar ya,çarşıya gidip bakamadım hiç.internetten ebru maternity'e falan baktım elbiseler hep minnacıkkk:) korkmuştumm kapalıları göre hamile kıyafeti bulamıycamm diyee içimee su serptinizz şekerlerr:)

kızlar benim çokk işim var yeni hamişleri ekelyim çıkıyorum anacım :)

haydi iyi yazışmalar sizeee :)

bendede tatlı ile ilgili sıkıntı var hiiç sevmiyorum normalde çok severim gram canım istemiyor tuzlu olsun ekşi olsun hep bu tarz canım çekiyor

lcw de bile bol rahat hamiş kıyafetleri bulabilirsin canım. böyle başka bildiğin site var mı. netten hiç bakmadım ben.

ne güzel .bugün gördün sanırımm.benimde 1 gün geçince 222 çıkmıştı 7 gün sonra 2761 e çıktı.

çok teşekkür ederim arkadaşlar rahatladım şuanda inşallah olmaz bi sorun. evet ağrım şuandada ara ara oluyor hatta geceleri soluma döndüğümde ağrısıyla uyanıyorum.ama hamilelikten önce hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım.sanırım hamilelikte oluştu benimde.ve daha ilginci ondan 1 hafta önce başka bir doktora gitmiştim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde karın ağrılarımda olduğunu söylemiştim ultrasonda kist kontrolüde yapmıştı kesede yoktu kistte yoktu henüz ve bir hafta sonra başka bir doktora gittiğimde çok büyük bir kist çıkıyor.bunun yanında bide tiroitlerimin çalışmadığını söyledi doktorum bir yandanda onun tedavisi için ilaç kullanmaya başladım 4 ilaç kullanıyorum şuanda birde haftalık progestan iğnem var ama çok korkuyorum ilaç kullnamaktan içim hiç rahat değil.ilaçlar beni sarhoş gibi yapıyor kullanmadığım zaman daha iyi hissediyorum.zor bi hamilelik dönemi geçireceğim gibi görünüyor ama olsun sağlıkla gelsin bebeğim herşeye değer.

canım bende de kist çıktı ultrasonda bakarken gördü. ama doktor hiç önemli değil dedi beslenmesiyle ilgili bişey demedi ama hafif baskı yapıyor dedi benimde 6+4 de randevum var kalp atışlarına bakıcak ilk defa o zaman bişey derse burada yazarım canım.

bendede tatlı ile ilgili sıkıntı var hiiç sevmiyorum normalde çok severim gram canım istemiyor tuzlu olsun ekşi olsun hep bu tarz canım çekiyor

aynen yaa. o kuru üzümü yemek bile bana işkence gibi geliyor. 3. aydan sonra bu durum düzelir inşallah.dondurma sezonu açılıyor çünküüüü

benimde öylee canım. acı ekşi şeyler daha çok seviyorum.çikolata hiç aklıma gelmiyor örneğin.dün arkadaşım etsiz çiğ köfte getirtmiş..hamilesinnn senin canın ister diye marul limon getirdi. 4-5 tane yedim çiğköftedenn:)

lcw de bile bol rahat hamiş kıyafetleri bulabilirsin canım. böyle başka bildiğin site var mı. netten hiç bakmadım ben.

canım e-gebe, hamilestore, livaa, e-hamile benim baktığım diğer siteler...

unnado ve minimoy diye ağırlıklı olarak bebek kıyafeti aldığım siteler var.arada orayada giriyor hamiş kıyafetlerii bi bak kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…