2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne güzel demişler senin için. benimde işyerimde kimseye söylemeden anladılar hamile olduğumu. bence benimkiler halsizliğimden yada kötü göründüğümden anladılar.

sen 5. hahta fln mı geçen hafta da çok yorgundum ben bu hafta 6. haftadatım değişiklik oldu daha dincim

Ceviz Kontrool yendimi cevizler iki dk bilgisayar başından ayrıldım sayfalar dolmuş ne güzel bir enerji maşallah maşallah

uzak dediğin dr. nerde canım ben hizmet hastanesine gtmeyi düşünüyorum ama

kızlarrr 2012 kasım annelerineee bi alkışşşş...maşallahhhh tüm annelerr burdaaa..maşallahhhhhhhhh

ayy bence de maşallaahh maşallaahhh

Ceviz Kontrool yendimi cevizler iki dk bilgisayar başından ayrıldım sayfalar dolmuş ne güzel bir enerji maşallah maşallah

bebelere yarım bilet gecer mi beysalcım

kondüktör geliyomuş gibi hissettim bi an

psikolojik olarak mı karnımız büyüyo acaba. yürüyüş hemen değişti benim de

kızlarrr 2012 kasım annelerineee bi alkışşşş...maşallahhhh tüm annelerr burdaaa..maşallahhhhhhhhh

ben bi tanecik hatta yarım tanecik yiyebildim yaaa. ama badem yicem.
evet yaa bugün herkes süperrr.

Aminn inşallah
kuzum Beta HCG >3 ise hamiledir, ki senin 3 gün önce yüksek çıkmış,
benimkide regl günü 246 çıkmıştı,
anlamadım doktorun neden öyle dedi, başka yerde baktırsan olur mu?

doktorum neden öyle dedi bilmiyorum ama baska doktorada baktıracam bugün idrar testi yaptım 2. çizgi silik cıktı sanırım hamileyim inş yardımcı oldugunuz için cok tesekkür ederim rabbim inş saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş....

uzak dediğin dr. nerde canım ben hizmet hastanesine gtmeyi düşünüyorum ama

canım hizmet hast. bilmiyorum :26:

kızkardeşim meltem hast. doğum yaptı hem evımıze yakın hem de orada güzel kadın doğumcular var...

ama işte uzak sana orası yani bahçelievlerde

sağol canım gerçekten bunları duyduğumuz iyi oldu sen bööyle tecrubelerini paylaşırsan biz çok mutlu oluruz ..
ama benim doktorum malesef pek soru sorulmuyo o bakıyo ve kendisine çok güveniyo..

ayşeeeee yaptığın işleri okurken ben yoruldum vallaha seni tebrik ediyorum yani..
evet canım dr paylaşmak gerekir. iyi dileklerin için çok teşekkürler..

yemiyeyim bende sağol cnm

evet yaa bende yemiştim açıkçası azda olsa ama şimdi soğudum resmen :) yemicem

evet canım yemiyelim ne kaybederizki..

çokk kıskandım senii. yarım taneyi zorla yiyorum. inşallah 3. aydan sonra yiyebilirim ben de...

yersinn bebeğim inşallah.. mide bulantısı yapıyorsa napcann başka şeyler yemeye çalış sende kuzu.badem ye(kavrulmamış), fındık (kavrulmamış,kabuklu)...ohhh yarasın bal olsun şeker olsunnnnnn güzel annemizeeee

sağol canımcımmm. hepimize yarasın bebişlerimiz nur topu gibi doğsun inşalllahhhh

canım çok güzel bilgiler vermişsin, gayet bilinçli teşekkür ederiz. dediğin gibi sigara içen annelerin bebeklerinin düşük kilolu olma ihtimali çok yüksek. aramızda sigara içenler varsa lütfen bebekleriniz için bırakın arkadaşlar!!!

ayy evet kavrulmamış badem süper oluo kızlarr benden de tavsıyee :) ben de diyete devam ettiğim için

ceviz badem eksık etmıom ceviz yağplı ya tutuo ama badem süper :)

ayşeeeee yaptığın işleri okurken ben yoruldum vallaha seni tebrik ediyorum yani..

evet canım yemiyelim ne kaybederizki..

kız vallaha yazarken ben de yoruldum yapoarken bu kadar yorulmamıştım eheueheu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…