kızlar bu arada aklıma gelmişken, kızılcık şurubu ve nar suyu kesinlikle içmeyin. aklınızda olsun.
ne güzel demişler senin için. benimde işyerimde kimseye söylemeden anladılar hamile olduğumu. bence benimkiler halsizliğimden yada kötü göründüğümden anladılar.
kızlarrr 2012 kasım annelerineee bi alkışşşş...maşallahhhh tüm annelerr burdaaa..maşallahhhhhhhhh
ben bahçelievlerdeyim canım kız kardeşimiin doğum yaptığı bi hast var
bi ordaki doktoru sevdim güzel dedim
ama orası san bayaa uzak kalır... :26:
bebişşim siz hamilesiniz ondan kızz :) yoksa ben de hamişlken öle deviriyom totoyu yatıyorum yani :)
hatta gecen eşime diyorum kı bı daha hamıle kalayım ahanda suraya yazıyorum bardak dahi taşımıycam
diyorum bardakları ben tasıycam o zmn dioeheueheu yani şimdi evımızi temızleım bahara pırıl pırıl gireım
gene hamiş kalırsam ınsallah o zaman etrafı pis görünce canım sıkılmasın ben pis bi yer gördümmü oturamam asla batar çünkü :)
kızlarrr 2012 kasım annelerineee bi alkışşşş...maşallahhhh tüm annelerr burdaaa..maşallahhhhhhhhh
Ceviz Kontrool yendimi cevizler iki dk bilgisayar başından ayrıldım sayfalar dolmuş ne güzel bir enerji maşallah maşallah
benn varımm bennnngöbüşşş aldı başını gidiyorr, şimdiden 4 aylık gibiyiz...dün bi arkadaşıma gitmiştim o da dedi senin karnın erkenden çıkacak herhaldee dedi:) top gibi karınla dolaşıyorum ortalıkda, sanırım o çok sevdiğim hamile kıyafetlerini 3 aylıkken giymeye başlayabilirimmmm
Ceviz Kontrool yendimi cevizler iki dk bilgisayar başından ayrıldım sayfalar dolmuş ne güzel bir enerji maşallah maşallah
Aminn inşallah
kuzum Beta HCG >3 ise hamiledir, ki senin 3 gün önce yüksek çıkmış,
benimkide regl günü 246 çıkmıştı,
anlamadım doktorun neden öyle dedi, başka yerde baktırsan olur mu?
evet canım dr paylaşmak gerekir. iyi dileklerin için çok teşekkürler..
ne demek cnm inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız =)
yemiyeyim bende sağol cnm
evet yaa bende yemiştim açıkçası azda olsa ama şimdi soğudum resmen :) yemicem
uzak dediğin dr. nerde canım ben hizmet hastanesine gtmeyi düşünüyorum ama
uzak dediğin dr. nerde canım ben hizmet hastanesine gtmeyi düşünüyorum ama
evet yendiiii şekercimm...5 adet hemdeee:) üstünedeee suu ohhhh, allahtan cevizi seviyorumm...arkadaşım nasıl yiyorsun4-5 tane cevizi diyorrr
mrb kızlar günaydın herkese...:)
ağrılar çok şiddetli olmadıkça korkmayın,ben 5. ayıma yaklaşıyorum ALLAH'INDA izniyle hiç bi sorunum yok.
benimde ilk 3 ay çok ağrılarım oldu.
benimki baya şiddetli olduğu için doktorumu aradım hemen gel dedi böbreklerimde sorun varmış kum döküyosun dedi bi iki tane tek kullanımlık ilaç verdi
bol bol su iç başka çözümü yok demişti doktora gittiğimde hemen ultrasona almıştı bebeğimin kalp atışlarını dinledi merak etme bebeğin sağlıklı yaşıyo dedi
ben o ana kadar çok ciddi bişey olduğunu düşünmemiştim doktorum öle diğince doktorun tedirgin olduğunu anladım bir hafta dinlendim bol bol su içtim hiç
bi sorunum kalmadı.
İLK HAMİLELİĞİNİ YAŞAYANLARDA GENELDE KARIN AĞRILARI OLURMUŞ İÇ KASLAR GENİŞLEDİĞİ İÇİN BASKI YAPIYO.
BÜYÜK İHTİMAL 2. HAMİLELİK 1.DEN DAHA HAFİF GEÇER DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
HE BİDE DOKTORUNUZLA HEP İRTİBAT HALİNDE OLMAYA ÇALIŞIN AĞRINIZ SİZİ ÇOK RAHATSIZ ETTİĞİ ZAMAN DOKTORUNUZU ARAYIP SORUN ŞİKAYETLERİNİZDEN CİDDİ BİŞEY OLUP OLMADIĞINI ANLAR ZATEN GEL Bİ BAKALIM DERSE GİDERSİNİZ HİÇ OLMAZSA İÇİNİZ RAHATLAR.
BENİM AĞRILARIM GECE BAŞLIYODU UYUYAMIYODUM EŞİM GİDELİM DOKTORA Bİ BAKSIN İÇİMİZ RAHATLAR DEMİŞTİ GEREK YOK DEDİM GEÇER DİYE.
GEÇMEDİ Bİ KAÇ GÜN SONRA EŞİM RANDEVUYU AYARLAYIP SÖLEDİ BANA KENDİ İZİN ALAMADI İŞTEN BABAMA SÖLEDİM O SENİ GÖTÜRCEK GİDİN Bİ
BAKSIN DEMİŞTİ ÖYLELİKLE GİTTİM İYİKİ DE GİTMİŞİM BEBEĞE Bİ ZARARIM YOKTU AMA BÖBREKLERİMDE CİDDİ SORUN YAŞAYABİLİRDİM .
EŞİM SAOLSUN BU KONULARDA ŞANSLIYIM...
BİRAZ FAZLA KONUŞTUM KUSURA BAKMAYIN :):)
Günaydın kızlaaarrr :) ayy dün akşam eve gittim kociş accık gec gelıcemişş
ben de perdeleri çıakrdım makınaya attım ıkı odamın camını sildim hava kararmadan sonracıma bulaşıkları yıkadımm
mutfagı cifledim çamaşır astım çamaşır katladım ütü yaptım yemek yidik sonraa kociş 3 tane pantolon almıs kendıne
bi de benım vardı paçası kıvırılıcak ölçü aldım paçalarını kıvırdım saat 00,00 olmustu balkabagına dönüşmek üzereyken
yatağaa atladım eheueheueıkı - üç cam daha kaldı bu akşam gidince ıns. onalrı da silerim
böle yapmaınca haftasonu yapmayla iş tükenmıyo anacım hem de yoruluyo ınsan :) siz napionszz bakımm
evet kzı çok acıkmak erkeke yorulur genelde....benım ılk bebıs erkekti hayatımda iki olgu vardı
1 uyumak 2 yemek yemekkendımı tutmasam gunde 2-3 ekmek rahat yerdim
ama yemezsemde midem bulanıyodu yani bulantıyı sadece acıkınca yasıodm :)
ıkıncısınde gene uykum vardı ama o kadar değil ve devamlı istifraa devamlı bişey yemek hiç yıyemedım
canım bişi istemıodu o da kızdı eheueheukızlar acık nazlı oluyo tabii kişiden kişiye değişir ama
çoğunlukta böle belirtiler olusuo ama herkes aynı değil tabi...kesın bişi yok
tabii canım sağlıklı eli yüzü düzgün olsun....
tamam canım eklıyoırum hemen :)
canım benım ılkınde ılk yaptırdıgım beta 10481 çıkmıştı ve erkekti yani :) normalde 4 veya 4+ da
daha az cıkar ama betanın her zaman cok çıkması iyi değil eger mesela normal değerden cok cok yüksek cıkarsa
mol gebelıge yorulur canım Allah koruusn.....
evet korunmuycam ınsallahhh :) ama sanırırm idrar yolu enfk. olmusum gene :26: kasıklarım batısıo ilaç alaımda
gebe kalmama engel olmasın hain idrar yolu enfeksiyonuu
tatlım bebişim ama böle msj aralarında kalırsa göremem ki dimi ama özel msj atıverseydın ya
neysem eklıorm ok :)
sağol canım Allah hakkımızda daha hayırlısını uygun gormus ki öle oldu hayır canım yasayan bebegım yok
bunla beraber 3. kaybım oldu....Allah yasatmaısn kımseye herkeisn yavrusuna sağlık sıhhat bana da yenı bebişler versin :)
ben ist avrupa yakasında oıturuyorum sen en taraftasın canım tanıdıgım doktorları önerecek kadar ii bulmuyorum
maalesef onu da söliiimmm
evet canım dr paylaşmak gerekir. iyi dileklerin için çok teşekkürler..
yemiyeyim bende sağol cnm
evet yaa bende yemiştim açıkçası azda olsa ama şimdi soğudum resmen :) yemicem
çokk kıskandım senii. yarım taneyi zorla yiyorum. inşallah 3. aydan sonra yiyebilirim ben de...
yersinn bebeğim inşallah.. mide bulantısı yapıyorsa napcann başka şeyler yemeye çalış sende kuzu.badem ye(kavrulmamış), fındık (kavrulmamış,kabuklu)...ohhh yarasın bal olsun şeker olsunnnnnn güzel annemizeeee
bir de genelde yemek konusu yazılmış..kızımın dr.unun ilk görüşmemizde dedikleri hep kulağımdadır..sizinle de paylaşmak isterim:
konserve,ton balığı,hazır ve dondurulmuş gıdalar,çiğ et ürünleri,çiğ köfte,salam,sosis,sucuk kesinlikle yenilmeyecek.
saç boyası ve kına uygulanmayacak..
bunların haricinde normal hayatına devam et demişti bana..
öyle kızartmalarla falan bebişlere bişeycik olmaz merak etmeyin..sadece kilo almak istemiyorsanız dikkat etmeniz gerekiyor..
ben yemek yemezsem rahatsızlığım yok ama yemekten sonra midem çok kötü hazımsızlık çekiyorum..maden suyu çok iyi geliyor..hem çok faydalı olduğundan bol bol içiyorum ben de...
sigara içen yoktur umarım aramızda bu arada aklıma gelmişken yazayım..
okuldan arkadaş yeni doğum yaptı..9 ay boyunca da azalttığını söylese de sigara içmeye devam etti!!! düşük kilolu doğdu bebeği..bilmiyorum belki etkisi olmamıştır ama ben hep sigara yüzünden olduğunu düşünüyorum
yersinn bebeğim inşallah.. mide bulantısı yapıyorsa napcann başka şeyler yemeye çalış sende kuzu.badem ye(kavrulmamış), fındık (kavrulmamış,kabuklu)...ohhh yarasın bal olsun şeker olsunnnnnn güzel annemizeeee
ayşeeeee yaptığın işleri okurken ben yoruldum vallaha seni tebrik ediyorum yani..
evet canım yemiyelim ne kaybederizki..
Günaydın kızlaaarrr :) ayy dün akşam eve gittim kociş accık gec gelıcemişş
ben de perdeleri çıakrdım makınaya attım ıkı odamın camını sildim hava kararmadan sonracıma bulaşıkları yıkadımm
mutfagı cifledim çamaşır astım çamaşır katladım ütü yaptım yemek yidik sonraa kociş 3 tane pantolon almıs kendıne
bi de benım vardı paçası kıvırılıcak ölçü aldım paçalarını kıvırdım saat 00,00 olmustu balkabagına dönüşmek üzereyken
yatağaa atladım eheueheueıkı - üç cam daha kaldı bu akşam gidince ıns. onalrı da silerim
böle yapmaınca haftasonu yapmayla iş tükenmıyo anacım hem de yoruluyo ınsan :) siz napionszz bakımm
evet kzı çok acıkmak erkeke yorulur genelde....benım ılk bebıs erkekti hayatımda iki olgu vardı
1 uyumak 2 yemek yemekkendımı tutmasam gunde 2-3 ekmek rahat yerdim
ama yemezsemde midem bulanıyodu yani bulantıyı sadece acıkınca yasıodm :)
ıkıncısınde gene uykum vardı ama o kadar değil ve devamlı istifraa devamlı bişey yemek hiç yıyemedım
canım bişi istemıodu o da kızdı eheueheukızlar acık nazlı oluyo tabii kişiden kişiye değişir ama
çoğunlukta böle belirtiler olusuo ama herkes aynı değil tabi...kesın bişi yok
tabii canım sağlıklı eli yüzü düzgün olsun....
tamam canım eklıyoırum hemen :)
canım benım ılkınde ılk yaptırdıgım beta 10481 çıkmıştı ve erkekti yani :) normalde 4 veya 4+ da
daha az cıkar ama betanın her zaman cok çıkması iyi değil eger mesela normal değerden cok cok yüksek cıkarsa
mol gebelıge yorulur canım Allah koruusn.....
evet korunmuycam ınsallahhh :) ama sanırırm idrar yolu enfk. olmusum gene :26: kasıklarım batısıo ilaç alaımda
gebe kalmama engel olmasın hain idrar yolu enfeksiyonuu
tatlım bebişim ama böle msj aralarında kalırsa göremem ki dimi ama özel msj atıverseydın ya
neysem eklıorm ok :)
sağol canım Allah hakkımızda daha hayırlısını uygun gormus ki öle oldu hayır canım yasayan bebegım yok
bunla beraber 3. kaybım oldu....Allah yasatmaısn kımseye herkeisn yavrusuna sağlık sıhhat bana da yenı bebişler versin :)
canim yaa inan cok uzuldum kusuruma bakma. Ben yanlis anlamisim. Rabbim yine nasip etsin insallah. Ama cok guzel paylasimlarin var grubumuzda kalmani cok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?