2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba kızlar anne olma hayalini mart a erteleyenler topiginden geliyorum martta öğrendim hamiş olduğumu çok şükür Vee inş. kasım da doğurucağım inşallahh yarabbiii Doğru yere geldim umarım

hoş geldin hayırlı uğurlu olsun inş. bebeğin son anda süpriz yapmış sana sanırım ay sonuna doğrumu olucak doğum?

mrb arkadaşlar... bugün doktora gittim 5+4 günlük ama hiçbirşey görünmedi.. beta hcg yapılması gerekiyor dedi doktor öğleden sonra gideceğim tahlil için... kesenin görünmesi gerekmez miydi ( çok üzgünüm...

canım sıkılma lütfen..5+4 te görünmesi gerekir elbette ama belki geç yumurtlama olmuştur daha miniktir bebişin..benim öyle oldu bugün 6+2 diye gittim çok şükür kalp atışını hem duydum hem gördüm ama doktor 5+5 olduğunu söyledi..

41 buçuk kere maşallahh

kızlar yeni gelenleri eklıycem gördüm not aldım hepsini :)

ay_she cim idrarda erken gozukmeside betanin cok oldugunun gostergesi deilmi canim

evet canım aynen öyle :) idrarda daha net cıkar kese daha erken gozukur kalp atısı daha erken gozukur

yüksek betada :)

canım biz maydanız yenmesın demıuyoruz ki aşırıya kaçılmasın diyoruz yani mesela şiöle düşün portaakalş ne kadar faydalı bi meyve

ama günde 10 portakal yeiyen sağlıklı bi insanda damar tıkanıklıgı yapar fazla c vitamını aynı sekılde bir hamıelde fazla maydanoz soğan tüketımı

hele de bazı sakınclaarı önceden bazı düşükleri varsa sorun teskil eder.....evet kilolu hamıleler için diet yapmak çok doğru ben kilolu değilim ama

gebelıgım riskli oldugu ıcın doktor diyet yapmamı kilo almamamı sölemişti ben de az yiyordum cidden bebek ilk 3 ay kandan

beslnıyor direk bebege gecen bişey yok ama bazı etkisi bilinmeyen btki çayları anti oksidan özelliği olan bazı meyveler detoks yerien gecen

bazı yeşil otlar ufakda olsa sorunlar olusturabileceği için dikkat etmek lazım......ben de genetık 677 heterozigot mutasyonu var annemden gecmıs

annem de 3 çcouk doğurmus hiç bi sorun yasmaamıs dr sadece doğurmaya gitmiş sadece bana hamıleyken doğurana kadar

kanamsı olmus ama kafaya takmamıs doğurmuş gene de kız kardesıı de evde doğurdu yanı illa herkesde bişey olcak die bişey yok heleki

kansorejen maddeler artmıs yedııgımız içtiğimiz sebzelerın meyvelerın genetıgı bozulmuyş yani...benım annem köyde büyümüş herseyın tazesıyle

biz şehırde büyüdük ister istemez aynı olmuyo vücut canım ne olursa olsun şu kesin bişey kimse kimseye benzemez

karnından cıktıgın annene bile benzemez bazı şeyelr onun ıcın çok pimpirikli olmaya gerek yok ama dıkkat etmek tedbir almak iyidir...

Merhaba kızlar anne olma hayalini mart a erteleyenler topiginden geliyorum martta öğrendim hamiş olduğumu çok şükür Vee inş. kasım da doğurucağım inşallahh yarabbiii Doğru yere geldim umarım

canım bebişin ve sen hoşgeldin aramıza..kasım ayına kadar sağlık ve keyifle birlikte olacağız inşallah..

canım cunku daha cok kucuk ve boy kılo die bişey yok bıraz daha buyumesı laızm

bu bılgılerın verılmesı ıcın

anladim canim o zaman haftaya falan cikar belki.kizlar hamilelik nasil gidiyor bulanti durumlariniz nasil

slm millet , heyecanım dorukta. acaba bu gece nasıl sabah olur !! nihayet 3 hafta geçti. yarın öğlen kalp atışı randevum var. iki tane kesecikten Allahım inşallah en azından bir tanesinden kalp atışı duyayım.. Amin.. Dua edin bana kızlar.. lütfeennnn.....

amin tatlım inş. duyarsın :) merak etme ikiside sağlıklıdır ne güzel ya 2 tane :) ohhh bir taşla 2 kuş gibi :)

ayy hadi güzel haberlerle gel canıımm...2sininde gümbürr gümbürrr kalp atışını duyarsınnn inşallahhh

hoşgeldin furtadoo hayırlı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…